Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελπιζω να ειστε ολοι καλα
τρεχω με την πρακτικη, με τα μαθηματα, με την αδεια για το proficiency,(ναι, το περασα!κ ξεκιναω και δουλεια σε φροντηστηριο
) ουφ !! μου λειψατε! φιλακια σε ολες-ολους! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Στρώθηκα λοιπόν κι έφτιαξα γλυκό του κουταλιού λεμόνι το οποίο είναι η αδυναμία μου. Για την ακρίβεια τώρα δένω το σιρόπι. Δε σας έχω ανάγκη!

mimikaki
Διάσημο μέλος

Πονεσε?
mimikaki
Διάσημο μέλος
πιο πολυ εγώ πόνεσα που είδα την ένεση...

δεν έδιξε κάτι τέτοιο ο καημένος..πιο πολυ εγώ πόνεσα που είδα την ένεση...
![]()
![]()
![]()
Ειναι μεγαααλη!!!
Νομιζω το pets.gr εχει βαση δεδομενων για τα μικροτσιπ για τις γατες που βρισκουν.
Δωσε και εκει τα στοιχεια του μην γινει τιποτα(μακρυα απο εμας
)...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ειναι μεγαααλη!!!![]()
![]()
![]()
Νομιζω το pets.gr εχει βαση δεδομενων για τα μικροτσιπ για τις γατες που βρισκουν.
Δωσε και εκει τα στοιχεια του μην γινει τιποτα(μακρυα απο εμας)...
ναι ε? δεν το ήξερα θα το κάνω ευχαριστώ πολυ!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τώρα με βάλατε σε σκέψεις
Όταν ξαναπάω στον κ.Πάνο θα τον ρωτήσω και θα του βάλωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειναι σιγουρο πως αν καποιος βρει την γατα δεν θα ψαξει για μικροτσιπ, γι'αυτο καλο ειναι να εχει κατι εμφανες πανω της που να λεει οτι ειναι τσιπαρισμενη.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ο πρώτος γιατρός που πήγαινα τον Χιόνη μου είχε πει ότι για τις γάτες δεν είναι απαραίτητο το microchip παρά μόνο όταν είναι να ταξιδέψουν εξωτερικό, γιατί όταν βρίσκουν μια γάτα δεν ψάχνουν για chip αντίθετα είναι απαραίτητο στους σκύλους. Στον Ραμσούλη είχαμε βάλει όταν ήταν μωρό και η σύριγγα ήταν πιο μεγάλη από το κορμάκι του...![]()
Τώρα με βάλατε σε σκέψειςΌταν ξαναπάω στον κ.Πάνο θα τον ρωτήσω και θα του βάλω
εγω για το εξωτερικο το εβαλα αλλιως δεν θα τον εβαζα στην διαδικασια τον καημενο... εξαλου σε διαμερισμα ζει...
Βεβαια εκει δεν ξερουν τι ειναι η στειρωση, σιγα μην κοιταζαν για μικροτσιπ...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Θα φύγεις?εγω για το εξωτερικο το εβαλα αλλιως δεν θα τον εβαζα στην διαδικασια τον καημενο... εξαλου σε διαμερισμα ζει...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχηθήτε μου καλή τύχη, γιατί δεν νομίζω να υπάρχει σωτηρία...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αύριο γράφω μαθηματικά κατεύθυνσης...Ευχηθήτε μου καλή τύχη, γιατί δεν νομίζω να υπάρχει σωτηρία...
ΩΧ, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
Το αγαπημενο μου μαθημα στο σχολειο, αν και με τα περσινα θεματα μονο που δεν πηγα στην επιτροπη να τους βρισω!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τα ίδια και ο ανηψιός μου... Καλή επιτυχία να έχουν όλα τα παιδάκια που δίνουν!Αύριο γράφω μαθηματικά κατεύθυνσης...Ευχηθήτε μου καλή τύχη, γιατί δεν νομίζω να υπάρχει σωτηρία...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool