aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
:cry: :cry: :cry: :cry:
μην μας πάρουν τα ζουμια ακόμη!
γιαυτο δεν χάνω συνάντηση για συνάντηση του my cat
να σας χορτάσω... αλλα θα έρχομαι μαζί με τον φρου
καλη επιτυχια nanaki!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Α! βρε Μιμίκα! Κι εγώ που ήθελα να σου πω για δουλειά στη φίλη μου στην Αγγλία, δε σου είπα γιατί νόμιζα ότι δε θες να ξαναφύγεις...![]()
εντάξη για κανα μήνα εδώ θα είμαι ακόμη, θα βρεθούμε, δεν θα χαθούμε το μόνο σιγουρο!!!! δεν σας αφήνω τώρα που σας βρηκα!!!

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοτε και εγω θα προσπαθησω να μη χασω κανα μετινγκ

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μου φαινεται θα κανουμε ομαδικα, mycat ταξιδια στην Αγγλια για να δουμε την μιμικα!!!!![]()
![]()
ΜΑΚΑΡΙ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Ελενιτσα αρρωστησε (Χρονια πολλα κιολας αν και καθυστερημενα και περαστικα) και η Μιμικα μετακομιζει Αγγλια. Δεν ειναι να φευγεις απο εδω μεσα καθολου!
Και εγω θελω να παω Αγγλιαααααααα!!!!Θα παω δηλ να δω μια φιλη μου τον Οκτωβριο, αλλα αργει
Mιμικα τελικα για καφε θα παμε στην Αγγλια?
Και σε οσεs δεν ειπa hello....HELLLLLLOOOOOOO

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Σε ποια πολη πας μιμικακι;
Ελπιζω καλα ολοι. Σημερα δεν ειχαμε μαθημα, ημερα αναπαυσης!!! Το Σ/Κ εχουμε τις εξετασεις οποτε μαλλον θα ανεβω αθηνα και θα παμε σε κανενα εξεταστικο κεντρο, θα δουμε σε ποια πολη. Και ο Ιουνιος ειναι γεματος μηνας!!!
Μεχρι αυριο καλο υπνο παιδια
anabou
Διάσημο μέλος

Καλή επιτυχία σε όλους όσους δίνουν εξετάσεις
. Να θυμάστε ότι εξετάσεις είναι και θα περάσουν (σε άλλους πιο ανώδυνα, σε άλλους όχι και τόσο). Όταν όμως περάσουν τα καλύτερα έρχονται
. Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά εμένα με βοηθά πολύ όταν το σκέφτομαι αυτό ενώ νιώθω να πνίγομαι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σα φαντάρος νιώθω...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα. κι εγώ μια από τα ίδια.Καλημέρα! Άντε άλλη μια μέρα και σήμερα έμειναν και μετά τριήμερο!!!![]()
![]()
Σα φαντάρος νιώθω...
![]()
Καλημερα είπα? Καλημέραααα
mimikaki
Διάσημο μέλος
α καλα ειστε απαραδεκτες! Απο το πρωι εχω να μπω και η
Ελενιτσα αρρωστησε (Χρονια πολλα κιολας αν και καθυστερημενα και περαστικα) και η Μιμικα μετακομιζει Αγγλια. Δεν ειναι να φευγεις απο εδω μεσα καθολου!![]()
![]()
Και εγω θελω να παω Αγγλιαααααααα!!!!Θα παω δηλ να δω μια φιλη μου τον Οκτωβριο, αλλα αργειMιμικα τελικα για καφε θα παμε στην Αγγλια?
![]()
Και σε οσεs δεν ειπa hello....HELLLLLLOOOOOOO![]()
δεν πας έσυ στη θέση μου Μικάκι μου???
εννοείται οποια έρθει για καφέ έχει φιλοξενεία σπίτι μου!!! και τουρ στα pet shops και μαγαζιά
μήπως σας δελεάσω χιχι
Μιμικα θα μεινεις μονιμα δηλαδη εκει η θα πας για λιγο διαστημα και θα ξαναρθεις![]()
??
για μόνιμα..
αλλά επειδή δεν με βλέπω να πολυ αντέχω μάλλον θα πηγαινοέρχομαι....
Καλημερα παιδια. Βλεπωτο ξενυχταμε.
Σε ποια πολη πας μιμικακι;
Ουαλία για αρχή και μετά βλέπουμε...
Σας καλημέρισα;Δεν σας καλημέρισα!Καλή σας μέρα.Αν και μετά τις 12 νομίζω λέμε καλησπέρα
Κι εμείς Μαθηματικά γράφουμε. Φτου κακά όλο παλιοκουβέντες λέω δεν θέλω να τα ξέρω,δεν θέλω να με ξέρουν,δεν τα ενοχλώ,δεν θέλω να με ενοχλούν.

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα,,,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τώρα τι εννοεί ο ποιητής ούτε κατάλαβα ούτε μου διευκρίνισε. Υποθέτω ότι έγραψε καλά πάλι. Στη νεκροψία θα δείξει.Συγνώμη, στα αποτελέσματα ήθελα να πω...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool