Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter sardela
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Exoυν ανακοινωθει τα θεματα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Exoυν ανακοινωθει τα θεματα?
Κοίταξα εδώ αλλά λέει ότι θα ανακοινωθούν μετά το τέλος των εξετάσεων. Γιατί, τέτοια ώρα υπάρχουν ακόμα παιδιά που γράφουν?:confused: :hmm: :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα βρηκα!
Δυσκολα μου φανηκαν(αν και τα εχω ξεχασει λιγο...):P

Ελένη που τα βρήκες? Ξανακοίταξα εκέι που σου είπα κι ακόμα δεν λέει τίποτα. Όχι ότι και να τα δω θα καταλάβω τίποτα, αλλά λέμε...:happy:

https://www.ropi-patsakis.gr/html/panelladikes2.htm
Ειναι το παλιο μου φροντηστηριο(συγνωμη για την διαφημηση).
Εχει βγαλει και απαντησεις....

Στη νεκροψία θα δείξει.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Συγνώμη, στα αποτελέσματα ήθελα να πω...:happy:[/quote]

Ελαφρώς μουτρωμένοι και οι δυο,ήπαν''τα 2 θέματα εύκολα,τ'άλλα 2 δύσκολα πολύ''.Δεν έφαγε κανείς πήγαν για διάβασμα,να σκεφτείς ότι αναγκάστηκα να τους πω το οικογενειακό ανέκδοτο για να δω χαμογελάκι.:happy:
Άντε να περάσουν οι εξετάσεις να ξαναβρούμε τα παιδιά μας.

καλημερααα....παιδια με εχει πιασει φρικη 4 τσιμπουρια ανακαλυψα ενα στο κρεβατι ενα στο μπανιο ενα πανωμου ενα να περπαταει πανω στον οδυσσεα :/: :/: :/: :/: του εχω βαλει αμπουλα αλλα δε καταλαβαινουν τιποτα ....μπλιαχ :blink:
μιμικακι μου φευγεις ολα καλα να σου πανε ....η Βικυ εφυγε;;;;

μιμικακι μου φευγεις ολα καλα να σου πανε ...

ευχαρίστω.. το εύχομαι:)
θα μου πεις εσυ πως είναι, και θα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη όταν θα μας λείπει η πατρίδα!!:P

Καλησπερα παιδια!!!
Μιμικακι Ουαλία δεν εχω παει ποτε αλλά μου εχουν πει πως ειναι πολύ ωραια. Να σου πανε ολα καλά παντως στη ζωή σου εύχομαι.
Η Νερινα πραγματι, ειναι καλα;
Εδω βρεχει απο το πρωι κι εχω ενα σωρο ρουχα να πλυνω!!! Περιμενα να φτιαξει λιγο ο καιρος αλλα τελικα ξεχυλισε το καλαθι. Δεν απαιρνε άλλο. Π.ως θα στεγνωουν όμως;;;
:hmm: :hmm: :hmm:
Τελικα το Σ/Κ παμε Ηρακλειο. Ειναι κανεις από εκει;;; Μηπως καταφερνα να πιουμε κανενα καφε....
;) ;)

ευχαρίστω.. το εύχομαι:)
θα μου πεις εσυ πως είναι, και θα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη όταν θα μας λείπει η πατρίδα!!:P

ναι ναι τα ξενιτεμενα θα μας λειπει συχνα η πατριδα το καλο ειναι οτι θα εισαι πιο κοντα της :up: :up:

Παει σε χανουμε μιμικακι παει και ο φρουνης.:( Α δε το συζητω αμα ερθουμε ουαλια θα παμε οποσδηποτε σε πετ σοπ να δουμε και τπτ που δε βρησκουμε εδω να παρουμε:)

Θα μας τα στελνει η Μιμικα απο την Αγγλια!!!
Αντε μιμικακι την εκανες την τυχη σου!:bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :lol:

ευχαριστω χριστινα, είναι παραλιακο το μέρος οπότε θα θυμίζει λίγο Ελλάδα!;)

ελπιζω purina ο φρουνακης να μην μου αρχισει τα Αγγλικα μονο!! χαχα
θα κανω εμποριο οτι δεν βρησκουμε εδω χιχι:P :P Ελενιτσα εσύ με το περιοδικο ξέρεις.. ότι βλέπεις θα μου λες!!!:up: :up:

Μιμικάκι, σε ποιο μέρος της Αγγλίας θα πας;

Δεν ξερω που ακριβως ειναι η ουαλια:redface: , αλλα ο αδελφικος φιλος και κουμπαρος του μπαμπα μου ειναι στο cheltnam(καπως ετσι).

Ειναι κοντα???

ουαλια στο swansea:)

Δεν έχω πάει καθόλου στην Ουαλία, αλλά λένε ότι είναι πολύ όμορφη. Με το καλό!

αχ,μωρε,Μιμικα θα μας λειψεις:cry: :cry: προβλεπω να οργανωνουμε κανενα ομαδικο ταξιδι Ουαλια μερια με το my cat:lol: !!

Καλημέρα σας....

Τα βρηκα!
Δυσκολα μου φανηκαν(αν και τα εχω ξεχασει λιγο...):P

Εγώ προσωπικά τα θέματα τα βρήκα εντελώς ηλίθια... Ειδικά το τρίτο θέμα μπέρδεψε πολλούς μαζί και μένα. Πιστεύω πως μπορούσα να γράψω ένα 18 αλλά με τη μαλακία που έκανα μάλλον γύρω στο 14...:mad: :(
Δεν ήταν δύσκολα αλλά μπορούσαν να βάλουν και καλύτερα θέματα.

Ελένη αν δεις στο τρίτο θέμα η συνάρτηση έχει μέσα κι ένα ημθ το οποίο είναι σταθερό, εγώ το παραγώγησα και αυτό... Έλεος.:P Την κοιτούσα την άσκηση την ξανακοιτούσα αλλά δεν έλεγα να καταλάβω που είχα κάνει το λάθος...

Μιμίκα μπορεί να μη σας γνωρίζω όλους αρκετό καιρό, σου εύχομαι πάντως καλό ταξίδι και καλή διαμονή, αν και δε νομίζω να αντέξεις για πολύ καιρό μακριά από την Ελλάδα...:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back