Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κοίταξα εδώ αλλά λέει ότι θα ανακοινωθούν μετά το τέλος των εξετάσεων. Γιατί, τέτοια ώρα υπάρχουν ακόμα παιδιά που γράφουν?Exoυν ανακοινωθει τα θεματα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δυσκολα μου φανηκαν(αν και τα εχω ξεχασει λιγο...)

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ειναι το παλιο μου φροντηστηριο(συγνωμη για την διαφημηση).
Εχει βγαλει και απαντησεις....
Συγνώμη, στα αποτελέσματα ήθελα να πω...
[/quote]Ελαφρώς μουτρωμένοι και οι δυο,ήπαν''τα 2 θέματα εύκολα,τ'άλλα 2 δύσκολα πολύ''.Δεν έφαγε κανείς πήγαν για διάβασμα,να σκεφτείς ότι αναγκάστηκα να τους πω το οικογενειακό ανέκδοτο για να δω χαμογελάκι.
Άντε να περάσουν οι εξετάσεις να ξαναβρούμε τα παιδιά μας.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
του εχω βαλει αμπουλα αλλα δε καταλαβαινουν τιποτα ....μπλιαχ
μιμικακι μου φευγεις ολα καλα να σου πανε ....η Βικυ εφυγε;;;;
mimikaki
Διάσημο μέλος
μιμικακι μου φευγεις ολα καλα να σου πανε ...
ευχαρίστω.. το εύχομαι
θα μου πεις εσυ πως είναι, και θα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη όταν θα μας λείπει η πατρίδα!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μιμικακι Ουαλία δεν εχω παει ποτε αλλά μου εχουν πει πως ειναι πολύ ωραια. Να σου πανε ολα καλά παντως στη ζωή σου εύχομαι.
Η Νερινα πραγματι, ειναι καλα;
Εδω βρεχει απο το πρωι κι εχω ενα σωρο ρουχα να πλυνω!!! Περιμενα να φτιαξει λιγο ο καιρος αλλα τελικα ξεχυλισε το καλαθι. Δεν απαιρνε άλλο. Π.ως θα στεγνωουν όμως;;;
Τελικα το Σ/Κ παμε Ηρακλειο. Ειναι κανεις από εκει;;; Μηπως καταφερνα να πιουμε κανενα καφε....

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαρίστω.. το εύχομαι![]()
θα μου πεις εσυ πως είναι, και θα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη όταν θα μας λείπει η πατρίδα!!![]()
ναι ναι τα ξενιτεμενα θα μας λειπει συχνα η πατριδα το καλο ειναι οτι θα εισαι πιο κοντα της

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Α δε το συζητω αμα ερθουμε ουαλια θα παμε οποσδηποτε σε πετ σοπ να δουμε και τπτ που δε βρησκουμε εδω να παρουμε
Αντε μιμικακι την εκανες την τυχη σου!

mimikaki
Διάσημο μέλος
ελπιζω purina ο φρουνακης να μην μου αρχισει τα Αγγλικα μονο!! χαχα
θα κανω εμποριο οτι δεν βρησκουμε εδω χιχι
Ελενιτσα εσύ με το περιοδικο ξέρεις.. ότι βλέπεις θα μου λες!!!

ruko
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμικάκι, σε ποιο μέρος της Αγγλίας θα πας;
ουαλια στο swansea

, αλλα ο αδελφικος φιλος και κουμπαρος του μπαμπα μου ειναι στο cheltnam(καπως ετσι).Ειναι κοντα???
ruko
Διάσημο μέλος
ουαλια στο swansea![]()
Δεν έχω πάει καθόλου στην Ουαλία, αλλά λένε ότι είναι πολύ όμορφη. Με το καλό!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα βρηκα!
Δυσκολα μου φανηκαν(αν και τα εχω ξεχασει λιγο...)![]()
Εγώ προσωπικά τα θέματα τα βρήκα εντελώς ηλίθια... Ειδικά το τρίτο θέμα μπέρδεψε πολλούς μαζί και μένα. Πιστεύω πως μπορούσα να γράψω ένα 18 αλλά με τη μαλακία που έκανα μάλλον γύρω στο 14...

Δεν ήταν δύσκολα αλλά μπορούσαν να βάλουν και καλύτερα θέματα.
Ελένη αν δεις στο τρίτο θέμα η συνάρτηση έχει μέσα κι ένα ημθ το οποίο είναι σταθερό, εγώ το παραγώγησα και αυτό... Έλεος.
Την κοιτούσα την άσκηση την ξανακοιτούσα αλλά δεν έλεγα να καταλάβω που είχα κάνει το λάθος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool