rotonda
Δραστήριο μέλος
βάση νόμου και συλλογικών συμβάσεων, είναι αργία μόνο για τους κάτωθι:
Βιβλιοπωλείων, Διαγνωστικών Κέντρων, Εργοδηγούς Σχεδιαστές, Ευγηρίας Οίκων, Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλίας κλπ, Ηλεκτροτεχνίτες Βιομηχανίας και Καταστημάτων, Θυρωρούς, Καπνοβιομηχανιών, Κλινικών, Ξυλεμπορικών Καταστημάτων (Αθηνών – Πειραιώς – Περιχώρων), Περιοδικών, Πετρελαιοειδών επιχειρήσεων, Πρακτορείων Ναυτιλιακών κλπ., Ραδιοηλεκτρολόγους – Ραδιοτεχνίτες βιομηχανίας, Ραδιοφωνικών Σταθμών, Ραδιοφώνου Τεχνικούς, Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών Γραφείων, Τηλεοπτικών Σταθμών, Τυπογράφους Επαρχ. Εφημερίδων, Φορτοεκφορτωτές Ημερήσιων Εφημερίδων, Φροντιστηρίων Μέσης, Ανώτερης, Ανώτατης Εκπαίδευσης, και Ξένων Γλωσσών, Φωτοστοιχειοθέτες, Χειριστές βιομηχανικών κλπ επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων.
Και γενικά επίσημες αργίες είνια μόνο 5, οι άλλες είναι κατ'έθιμον και ο εργοδότης μπορεί να σου πει να δουλέψεις. Βέβαια αυτά δεν τα πολυλέμε γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι εργοδότες αν το ήξεραν θα το εφάρμοζαν κιόλας!![]()
Δηλαδή, για τα Περιοδικά και τα Λατομεία Πέτρας-Μαρμάρου (χεχε! το δεύτερο για ξεκάρφωμα) είναι επίσημη αργία ή κατ' έθιμον;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Ροτόντα απ'ότι καταλαβαίνω μάλλον είναι επίσημη αργία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να αναγράφεται και στη Συλλογική τους σύμβαση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα! Πόπη εδω ειναι οι φωτογραφίες που ζήτησες https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23940.
Σιγά που νόμιζα ότι μπορεί και να ήταν κορίτσι![]()
![]()
,την΄ξέρω τη μοίρα μου και το ριζικό μου!αγόρι είναι τελικά σίγουρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι για μεγάλη πλάκα
Εγώ έρχομαι ευχαρίστως,εσύ σκέψου καλά ότι το πακέτο περιλαμβάνει 8 αρσενικά,5 παιδιά 3 γάτους.Θέλεις; σκέψου καλά!Εγώ απλώς σου λέω τι θα βρεις

Ismini
Διάσημο μέλος
Αγόρι ε?Καλημέρα! Πόπη εδω ειναι οι φωτογραφίες που ζήτησες https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23940.
Σιγά που νόμιζα ότι μπορεί και να ήταν κορίτσι![]()
![]()
,την΄ξέρω τη μοίρα μου και το ριζικό μου!αγόρι είναι τελικά σίγουρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι για μεγάλη πλάκα
Θα γινει πάνθηρας σαν αυτόν!
mimikaki
Διάσημο μέλος
πόπι έλα στη θέση μου![]()
![]()
Εγώ έρχομαι ευχαρίστως,εσύ σκέψου καλά ότι το πακέτο περιλαμβάνει 8 αρσενικά,5 παιδιά 3 γάτους.Θέλεις; σκέψου καλά!Εγώ απλώς σου λέω τι θα βρεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α, νόμιζα ότι τα αρσενικά τα παίρνεις μαζι σου εσύ πακετάκι χιχι
τους τρείς γατους ευχαρίστως τους παίρνω πάντος!!

![]()
α, νόμιζα ότι τα αρσενικά τα παίρνεις μαζι σου εσύ πακετάκι χιχι
![]()
![]()
τους τρείς γατους ευχαρίστως τους παίρνω πάντος!!![]()
πριτςςςς

χριστινα
Διάσημο μέλος
Δενξερω τι καιρο κανει σε εσας αλλα εδω εχει τρελαθει να βρεχει. Δεν λεω χρειαζοταν αλλα δεν κανει κανενα διαλειμμα. Αν συνεχισει θα παω Κρητη με καραβι απο τη βεραντα μου.
Ευτυχως τα ρουχα θα τα πλυνει η μαμα που εχει χωρο μεσα. Εγω περιμενω ακομη και θα περιμενω πολυ να στεγνωσουν οσα απλωσα... Παλι καλα γιατι σε λιγο θα κυκλοφορουσαμεμε βρωμικα!!
Δουλειες πολλες σημερα μιας και θα λειπω Σ/Κ.
Ελπιζω να τα πουμε το απογευμα
Καλημέρα σας....
Εγώ προσωπικά τα θέματα τα βρήκα εντελώς ηλίθια... Ειδικά το τρίτο θέμα μπέρδεψε πολλούς μαζί και μένα. Πιστεύω πως μπορούσα να γράψω ένα 18 αλλά με τη μαλακία που έκανα μάλλον γύρω στο 14...![]()
Δεν ήταν δύσκολα αλλά μπορούσαν να βάλουν και καλύτερα θέματα.
Ελένη αν δεις στο τρίτο θέμα η συνάρτηση έχει μέσα κι ένα ημθ το οποίο είναι σταθερό, εγώ το παραγώγησα και αυτό... Έλεος.Την κοιτούσα την άσκηση την ξανακοιτούσα αλλά δεν έλεγα να καταλάβω που είχα κάνει το λάθος...
Και τα περσινα(που εδινα εγω)ηταν ΑΠΑΙΣΙΑ....Μεχρι και οι καθηγητες μας μας ελεγαν οτι βαθμολογουσαν λιγο παραπανω για να βοηθισουν.
Ευτυχως επεσα σε καλο διορθωτη και εγραψα 16.
Ελενιτσα το μερος αυτο πυ έγραψες κάτι μου λέει αλλα με τον χαρτη της Αγγλιας δεν τα πάω καλά, μονο το λονδίνο ξέρω απέξω, αλλα θα το ψάξω και θα σου πω..
Ειναι πολυ κοντα στην Σκοτια.
Θυμαμαι οταν ειχα παει και ηταν χριστουγεννα, πηγαμε και στον Αι Βασιλη!!!!!!!

Mika
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα! Μίκα τι κάνεις? Μόνο πρωί μπαίνεις πια?
Ασπασουυυυυλλλλαλαλαλαλα
Εχω χαζεψει οπως βλεπεις
Αν δεν εχει δουλεια αργα μπαινω και πιο αργα αλλα συνηθως ειμαι τεζα το βραδυ, και τωρα κλεβω χρονο απο την προετοιμασια χεχε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αν καταφέρω τον Κώστα που έχει φάει κόλλημα με την Κεφαλλονιά θα έρθουμε για λίγο Κω.
Mika
Δραστήριο μέλος

και εσεις μου λειψατε γιαυτο ξεκλεβω χρονο να μπω χιχι τωρα αν δεν εχει να φαει ο κοσμος το βραδυ δεν φερω καμια ευθυνη

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Tωρα καλυτερα Κατερινα Ειχα μι πνευμονια που με ταλαιπωρησε και ακομα με ταλανιζει η ατιμη Αλλα που θα παειΚαλημέρα. Ήρθε το τριήμερο τι ωραία!!!![]()
Γιώτα όλα καλά? Χάθηκες....
Να σαι καλα
anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
αχχ,σιγα σιγα ετοιμαζομαι να φυγω απο την δουλεια-το πολυ σε καμμια ωρα την κοπαναω,,,φιλια σε ολους[εκτος απο τους θεσσαλονικεις-που θα τους δω αυριο απο κοντα]να περνατε ολοι καλα -τα λεμε απο τριτηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
κορίτσια καλη συνάντηση να έχετε!~

Περαστικά Γιώτα να προσέχεις όσο μπορείς:kiss: :kiss: :kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool