Ροτόντα ψυλλιάζομαι ότι ο εργοδότης έχει αριστερό παρελθόν!
Καλό σας βράδυ γυναίκες και γάτες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα σας πρόλαβα πάλι όλους στα κρεβάτια,τα παιδιά δεν τα σκέφτεστε; Ασπασία για σένα το λέω,πάλι θα φύγει ο μικός και θα κοιμάσε
Αχ και δεν θυμάμαι τα ονόματα των παιδιών που γράφουν καλή επιτυχία πάντως σε όλα σας

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αχ βρε Πόπη και να'ξερες! Καλημέρα πρώτα απ'όλα!!! Είμαι στο πόδι από τις 05:30 γιατί έφυγε ο άνδρας μου για Γερμανία για δουλειά. Οπότε σήμερα ξύπνησα πιο νωρίς απ'ότι τις καθημερινές. Του έφτιαξα βαλίτσα από χθες το βράδυ και τον ρώτησα αν έχει διαβατήριο και εισιτήριο στην τσάντα του και μου είπε ναι. Έτσι σήμερα τον χαιρέτησα, του ευχήθηκα καλό ταξίδι και ξαναξάπλωσα στις 06:30 μπας και κοιμηθώ καμμιά ωρίτσα ακόμα.![]()
![]()
Καλημέρα σας πρόλαβα πάλι όλους στα κρεβάτια,τα παιδιά δεν τα σκέφτεστε; Ασπασία για σένα το λέω,πάλι θα φύγει ο μικός και θα κοιμάσε
![]()
Αχ και δεν θυμάμαι τα ονόματα των παιδιών που γράφουν καλή επιτυχία πάντως σε όλα σας
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμ δε!Με το που πάει να με ξαναπάρει ο ύπνος αγκαλιά με τον γλυκό μου Χιονούλη που γουργούριζε τρισευτυχισμένος γιατί είχαμε όλο το κρεβάτι δικό μας, χτυπάει το κινητό. Ήταν ο Κώστας που σε έξαλλη κατάσταση μου είπε ότι το διαβατήριο που είχε πάρει μαζί του ήταν το παλιό! Κατά τ'αλλα το είχε τσεκάρει! Έκανε check in με την ταυτότητα αλλά χρειαζόταν και το διαβατήριο μαζί γιατί ένας από τους λόγους που πάει Γερμανία είναι να φτιάξει τα χαρτιά του στο προξενείο εκεί. Τα νεύρα μου τσατάλια! Πήρα ραδιοταξί και του το έστειλα από ώρα σε ώρα πρέπει να φτάνει. Ελπίζω τουλάχιστον γιατί σε μισή ώρα πετάει... Εν τω μεταξύ έχουν μεσολαβήσει άπειρα τηλεφωνήματα σε έντονο ύφος. Τι να πω! Η αφηρημάδα του άνδρα μου με εκπλήσει ακόμα και μετά από 6 χρόνια που είμαστε μαζί.Αφήστε που εγώ φταίω που πήρε το παλιό μαζί του! Μη ρωτάτε γιατί, απλά φταίω. Φταίω που δεν το πέταξε, όπως το είχα πετάξει εγώ και φταίω που δεν το τσέκαρε πριν το πάρει μαζί του!. Άντε μη πω τίποτα πρωί - πρωί....
Οπότε Πόπη τον Γιάννη τον είδα που έφυγε. Πίσω από την κουρτίνα βέβαια, γιατί έχει κι αυτή την παραξενιά, τώρα που γράφει δε θέλει να του μιλάει κανείς πριν φύγει. Άσε που έχω αποκτήσει και την συνήθεια να σηκώνομαι και ν'ανάβω καντήλι όποτε δίνει μάθημα για να του πάει καλά. Σαν τη γιαγιά μου κάνω....
Γκρίνια τέρμα για σήμερα! Καλή επιτυχία στο Νανάκι, στον δικό μου Γιαννάκη, στα παιδιά σου Πόπη και σ'όλα τα παιδάκια που δίνουν σήμερα!!!!

Κορίτσι μου συγνώμη δεν ήξερα.Πάντως για τον Κώστα και κάθε Κώστα όταν αφηνιάζουν φταίμε μέχρι και που τους γεννήσαμε
Για τα παιδιά και εγώ το ίδιο κάνω από το κουρτινάκι της κουζίνας τα βλέπω ,χώρια που εύχομαι ''σπάστε κανένα πόδι'' μη με ρωτάς γιατί δεν ξέρω

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν!
Οι δικοί μου γύρισαν με ένα στυλ ''περπατάμε και πετάμε'' μάλλον έγραψαν καλά.΄Οπως πολύ σωστά έχει αναφέρει η Ασπασία η νεκροψία θα δείξει

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
2 μαθήματα ακόμα έμειναν. Τουλάχιστον ήταν και μάθημα βαρύτητας το σημερινό οπότε μια χαρά, καλύψαμε τις βλακείες των μαθηματικών...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αχ είμαι πολύ χαρούμενη, έγραψα πολύ καλά σήμερα κανένα 19 λέω....2 μαθήματα ακόμα έμειναν. Τουλάχιστον ήταν και μάθημα βαρύτητας το σημερινό οπότε μια χαρά, καλύψαμε τις βλακείες των μαθηματικών...
μπραβο νανακι!! αντε καλη συνέχεια και στα αλλα 2!!!

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μου φύγει και το ένα σε λίγες μέρες...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τα κακόμοιρα! Κι εγώ που νόμιζα ότι τελείωνε σήμερα...
Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου εγώ έτσι?
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εμάς ο μικρός γύρισε και είπε ότι έχει γράψει καλά, γύρω στο 19. Βρε παιδιά, χθες μου είπε κάτι κι έπαθα σοκ! Επτά μαθήματα δίνουν τώρα και όχι τέσσερα όπως εμείς!!!Τα κακόμοιρα! Κι εγώ που νόμιζα ότι τελείωνε σήμερα...
Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου εγώ έτσι?
![]()
Βασικά 6 δίνουμε αλλά μερικά παιδιά εξετάζονται πανελληνίως και σ΄ένα μάθημα επιλογής που τους ανήγει το 5ο πεδίο...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι αυτό μου είπε ότι έξι είναι τα βασικά μαθήματα αλλά αυτό για το 5ο πεδίο δεν το έπιασα και δε ρωτάω γιατί αρκετά χαζή αισθάνομαι ήδη που δεν ξέρω το νέο σύστημαΒασικά 6 δίνουμε αλλά μερικά παιδιά εξετάζονται πανελληνίως και σ΄ένα μάθημα επιλογής που τους ανήγει το 5ο πεδίο...
Όταν με το καλό τελειώσει τις εξετάσεις θα ενημερωθώ πλήρως!
Εσύ σε πια σχολή θες να οας? Ο ανηψιός μου ΑΣΟΕ
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι αυτό μου είπε ότι έξι είναι τα βασικά μαθήματα αλλά αυτό για το 5ο πεδίο δεν το έπιασα και δε ρωτάω γιατί αρκετά χαζή αισθάνομαι ήδη που δεν ξέρω το νέο σύστημαΌταν με το καλό τελειώσει τις εξετάσεις θα ενημερωθώ πλήρως!
![]()
Εσύ σε πια σχολή θες να οας? Ο ανηψιός μου ΑΣΟΕ
Το 5ο πεδίο έχει να κάνει κάτι με οικονομικά απ όσο ξέρω, τα οποία δεν τα καταλαβαίνω με τπτ...
Λογικό είναι να μην καταλαβαινεις τι γίνεται γιατί οι υπεύθυνοι έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους, συγνώμη για την έκφραση. Εγώ θέλω να περάσω διαιτολογία, τει πανεπιστήμιο ότι τύχει... Μόνο που το πανεπιστήμιο είναι το Χαροκόπειο στην αθήνα και δε με ενθουσιάζει να περάσω και πολύ εκεί... Άλλωστε δε νομίζω να βγάλω 18500 μόρια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Καλά αποτελέσματα να έχετε και καλή συνέχεια παιδιά!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Καλά μιλάμε ότι όσοι είναι της επόχής μου γλύτωσαν πολλά. Η αδελφή μου 5 χρόνια μεγαλύτερη έδινε εξετάσεις ακόμα και ΣΤ' Δημοτικού για Γυμνάσιο, Γ΄Γυμνασίου για Λύκειο και σ'όλες τις τάξεις Λυκείου συν Πανελλαδικές Β'& Γ'Λυκείου. Όταν πήγα γυμνάσιο σταμάτησαν οι εισαγωγικές για το Λύκειο και όταν πήγα λύκειο σταμάτησαν οι Πανελλαδικές Β' Λυκείο. Κ*&%φαρδία έτσι?![]()
Κι εγώ μια από τα ίδια
Γιατί όμως αφού έχουμε διαφορά ηλικίας
Ποιός ήταν τότε υπουργός και δεν έπαιζε με το εκπαιδευτικό σύστημα;Γιατί όλοι αυτό κάνουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool