Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Mariel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλησπερα κι απο μενα:) !πριν λιγο φτασαμε στο εξοχικο μας στην Ευβοια και φυσικα ετρεξα αμεσως στα γατακια.δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εχουν κανει οι ηλιθιοι εδω!!φωναξαν το δημο και κοβει τα δεντρα εκει οπου ειχαν κανει φωλια και εβαλαν καδους με μηχανισμο που κλεινουν.με αποτελεσμα να βρω μεσα σε εναν μια θηλυκια σκελετωμενη:mad: :mad: :mad: ολα βεβαια ηταν σε αθλια κατασταση,χτυπημενα,σκελετωμενα,αρρωστα...:cry: :cry: :cry: αλλα κουτσαιναν,αλλα ειχαν ολο δαγκωνιες και γρατζουνιες,αλλα δεν ειχαν τριχωμα σε καποια σημεια του σωματος τους.οι ντοπιοι εχουν σιγουρα βαλθει να τα εξοντωσουν με καθε τροπο!πολλες θηλυκες φαινοταν οτι ειχαν γεννησει,αλλα κανενα μικρο δεν ειδα.αλλες ηταν εγκυες...γμτ,μακαρι να ειχαμε εκεινη τη γατοπαγιδα που λεγαμε,στεναχωρηθηκα παρα πολυ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ μια από τα ίδια:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :blink: :blink: :blink: Γιατί όμως αφού έχουμε διαφορά ηλικίας:blink: :blink: :blink: :blink: Ποιός ήταν τότε υπουργός και δεν έπαιζε με το εκπαιδευτικό σύστημα;Γιατί όλοι αυτό κάνουν!
Η αδελφή μου είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερη από εσένα οπότε η αλλαγή συστήματος έγινε κάπου ενδιάμεσα. Ο μόνος υπουργός παιδείας που θυμάμαι από εκείνη την εποχή είναι συγχωρεμένος ο Αντώνης Τρίτσης που ήταν και σόι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα κι απο μενα:) !πριν λιγο φτασαμε στο εξοχικο μας στην Ευβοια και φυσικα ετρεξα αμεσως στα γατακια.δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εχουν κανει οι ηλιθιοι εδω!!φωναξαν το δημο και κοβει τα δεντρα εκει οπου ειχαν κανει φωλια και εβαλαν καδους με μηχανισμο που κλεινουν.με αποτελεσμα να βρω μεσα σε εναν μια θηλυκια σκελετωμενη:mad: :mad: :mad: ολα βεβαια ηταν σε αθλια κατασταση,χτυπημενα,σκελετωμενα,αρρωστα...:cry: :cry: :cry: αλλα κουτσαιναν,αλλα ειχαν ολο δαγκωνιες και γρατζουνιες,αλλα δεν ειχαν τριχωμα σε καποια σημεια του σωματος τους.οι ντοπιοι εχουν σιγουρα βαλθει να τα εξοντωσουν με καθε τροπο!πολλες θηλυκες φαινοταν οτι ειχαν γεννησει,αλλα κανενα μικρο δεν ειδα.αλλες ηταν εγκυες...γμτ,μακαρι να ειχαμε εκεινη τη γατοπαγιδα που λεγαμε,στεναχωρηθηκα παρα πολυ....

μαριελ φανταζομαι πως αισθανθηκες με αυτα που είδες:( τώρα τι θα κάνεις? μποεις να κάνεις κάτι??

αχ μαριελ υπομονη καλε υπομονη ταισετα τωρα που εισαι εκει κ ασε κ φαι μεσα στην αυλη σας να ερχονται

αισθανθηκα πραγματικα χαλια....στην αυλη μας δεν ερχονται γιατι ειναι μακρυα,αν και δυο γατακι το καλοκαιρι ειχαν εγκατασταθει εδω.δυστυχως δεν πιανονται,πλησιαζονται,αλλα δεν πιανονται.φαινονται οτι ειναι πολυ φοβισμενα,δε θελω να σκεφτομαι τι τους εχουν κανει οι ντοπιοι και τρεμουν τους ανθρωπους:mad: μακαρι τουλαχιστον να πιανονταν για να τα στειρωνα.καθε φορα που ερχομαι και τα βλεπω αρρωσταινω,ποσο μαλλον τωρα που ειναι και χειροτερα απο καθε αλλη φορα...:(

Υπομονη Μαριελ να παρουμε την παγιδα μηπως καταφερουμε να πιασουμε κανενα!:|

καλησπερα κοριτσια!χαθηκα γιατι εδινα το περιβοητο μαθημα την πεμπτη και τα πραγματα δεν πηγαν καλα.περασα απο τον πρωτο καθηγητη με 7 και η αλλη που υποτιθεται οτι ειναι ευκολο να περασεις και ειναι καλη με εκοψε χωρις καν να με ρωτησει,μου κανε πασα μια ερωτηση που δεν απαντησε μια αλλη κοπελα και της απαντησα σωστα.αυτη ηταν ολη η εξεταση και μετα μου λεει πως κοπηκα με τρια ουτε καν 4 που συμψηφιζεται.επαθα αμοκ.ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει.τωρα ειμαι πατρα με τον μηνουλη μου και το λιλακι που μου κανει αγαπες και τουλαχιστον ξεχνιεμαι λιγο.πηγαμε στο πετ σοπ και ειχαν ενα κουκλο σιαμ γατουλι,8 μηνων, που τον χαριζαν γιατι ειχε προβλημα η ιδιοκτητρια του.τον θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!ηταν κρμα το καημενο στο κλουβι:cry:

:cry: :cry: :cry: αλλα κουτσαιναν,αλλα ειχαν ολο δαγκωνιες και γρατζουνιες,αλλα δεν ειχαν τριχωμα σε καποια σημεια του σωματος τους.οι ντοπιοι εχουν σιγουρα βαλθει να τα εξοντωσουν με καθε τροπο!πολλες θηλυκες φαινοταν οτι ειχαν γεννησει,αλλα κανενα μικρο δεν ειδα.αλλες ηταν εγκυες...

ειναι πολυ φοβισμενα,δε θελω να σκεφτομαι τι τους εχουν κανει οι ντοπιοι και τρεμουν τους ανθρωπους:mad:

:cry: :cry: :cry: Δυστυχώς σ' αυτή τη ζωή είναι καταδικασμένα τα αδεσποτάκια, ιδιαίτερα στην Ελλάδα.
Και παρ' όλα αυτά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι κατά των στειρώσεων :mad:

:) :) :) :) :) Μια πολύ καλή μέρα σας εύχομαι:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
anetha για αυτούς που είναι κατά των στειρώσεων πρέπει να τους στέλνουμε στα μέρη με τα αδεσποτάκια όπως εκεί που λέει η Mariel και να κάνουν εκεί την εθελοντική εργασία τους,για να δουν στην πράξη τι γίνετε και να αφήσουν τις θεωρίες.:mad:

:) :) :) :) :) Μια πολύ καλή μέρα σας εύχομαι:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
anetha για αυτούς που είναι κατά των στειρώσεων πρέπει να τους στέλνουμε στα μέρη με τα αδεσποτάκια όπως εκεί που λέει η Mariel και να κάνουν εκεί την εθελοντική εργασία τους,για να δουν στην πράξη τι γίνετε και να αφήσουν τις θεωρίες.:mad:

:/::/::/::/:

Πολλοί ξενύχτηδες υπάρχουν στο forum! Είχα να μπω από το πρωί κι εκτός από 150 αδιάβαστα μυνήματα βρήκα 10+ συντρόφους/-ισες on line! Κάντε κράττει γιατί μετά από μαραθώνιο οικιακών εργασιών τα έχω δει όλα και δεν μπορώ να παρακολουθήσω συζητήσεις. Θα ρίξω μια ματιά και μετά νάνι. :P

Ε, ειμαι και εγω ξενυχτισσα σημερα!!!:P :P :P
(μολις γυρισα απο το σινεμα)

Ε, ειμαι και εγω ξενυχτισσα σημερα!!!:P :P :P
(μολις γυρισα απο το σινεμα)

Ελενίτσα ποιό είδες???

Με πριξαν να δω το ALTER EGO...Δεν μ'αρεσε πολυ!

Αλλα εριξα πολυ γελιο, ειδικα στο τελος της ταινιας που εδειξε στιγμες απο τα γυρισματα!

α, βλακεια ναι και εγω μόνο στο τέλος γέλασα αφου παραλίγο να με πάρει ο ύπνος στην διάρκεια...:P

Ναι ηταν βλακεια...
Αλλα ειχα μια φιλη μου και σχολιαζαμε τις ατακες και γελαγαμε μονες μας!:P

:) :) :) Καλμέρα και γω ξενύχτησα με το να χωρίζω γατιά,αλλά πρωί πρωί σηκώθηκα,χώρια αν τώρα με άφησε ο μικρος να μπω.:P :P Καλή μέρα σε όλες και όλους.

Καλημέρα :whistle:! Τι χάλια καιρός είναι αυτός σήμερα; Τι μαυρίλα είναι αυτή; Αφήστε που ξέχασα να απενεργοποιήσω και το ξυπνητήρι του κινητού και με ξύπνησε από τις 8 για να πάω στη σχολή η οποία είναι προφανώς κλειστή :blink:! Πρέπει να μαζέψω και το σπίτι γιατί το απόγευμα έρχεται ο πατέρας μου...

I HATE MONDAYS :mad::mpliaks::down:!!!!

καλημερα απο τον βροχερο πειραια εμεις εδω καθομαστε ολοι μαζι αγκαλια κ βλεπουμε καρτουν

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back