Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Ismini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα :whistle:! Τι χάλια καιρός είναι αυτός σήμερα; Τι μαυρίλα είναι αυτή; !
Μιλάς σοβαρά? Εμένα μου αρέσει παρα πολύ! Μαυρίλα, βροχή και σπίτι!:up:
Βεβαια ξυπνησα πρωι πρωι (7.30) με τσακωμους.. Η γειτονισα μας με το Δημο (το δικο μου)... Εχει χαλασει το ασανσερ απο το Σαββατο και φταιμε εμεις... Του εκανε τα νευρα :down: πρωι πρωι, αλλα εγω ευτυχως τη γλυτωσα αυτη τη φορα!
Καλημέρα!
Σε λιγο παω το Σιβα και την Αργυρω για εμβόλια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμένα μ'αρέσει αυτός ο καιρός με την προϋπόθεση ότι είμαι κουκουλωμένη στο σπίτι με κάτι ζεστό να πίνω. Και φυσικά ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό είναι τέλειο. Αλλά δυστυχώς σήμερα δεν είναι μια τέτοια μέρα.

Περιμένω αντιδράσεις της Αργυρώς. Το πρώτο της δεν είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμένα μ'αρέσει αυτός ο καιρός με την προϋπόθεση ότι είμαι κουκουλωμένη στο σπίτι με κάτι ζεστό να πίνω. Και φυσικά ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό είναι τέλειο. Αλλά δυστυχώς σήμερα δεν είναι μια τέτοια μέρα.

Περιμένω αντιδράσεις της Αργυρώς. Το πρώτο της δεν είναι;
Κατάλαβα:down: .... Αν κι εγω ειμαι στη βεράντα με καφέ παγωμένο!

Οχι ειναι η δευτερη δόση εμβολιων. Εχει ξαναέρθει στο γιατρο και για άλλους λογους πριν. Ειναι άνετη! Καθεται μεσα στο βαλιτσακι με το Σιβα και δεν βγαζουν κιχ τα δυο τους.:)

Καλημέρα!Τι όμορφη Δευτέρα!!! Βέβαια με τη βροχή γίναν χάλια τα χαλιά που ήταν απλωμένα έξω γιατί τα πλύναμε χτες... δε βαριέσαι όμως...θα στεγν'ωσουν που θα πάει...
Καλημέρα σε όλους!!!

Τέλειος καιρός! Την έχουμε αράξει στη βεράντα, κάτω από την τέντα και ακούμε τη βροχή!!!

Καλημερα...

Και εμενα μου αρεσει ο καιρος, αλλα το απογευμα θα παω στον κυριο πανο ενα γατακι που μου εφερε χθες η αδελφη μου απο το μαραθωνα και ειναι σε αθλια κατασταση.

Ελπιζω ως τοτε να σταματισει η βροχη....

Καλησπερα κι απο εμενα παιδια!!!
Ηρθα σπιτακι κι εγω.... Μηνυματα βλεπω αφθονα και ενδιαφεροντα θεματα αλλα μαλλον αργοτερα η αυριο θα τα προλαβω.
Ειχα τη χειροτερη μου πτηση. Τοσες πολλες κι εντονες αναταραξεις θα κανω καιρο να τις ξεπερασω!!! Τα χρειαστηκα. Δεμενοι ολοι!!! Κρατησα τα ματια μου κλειστα και φαντασιωνομουνα πως ειμαι σε χωματοδρομο με αυτοκινητο. Αφου δεν εβαλα τα κλαματα απο το φοβο μου να γελανε ολοι παλι καλα....
Ολα μου τα Σ/Κ μεχρι τις 15/07 ειναι κλεισμενα.... Και μεσα σ' ολα αυτα πρεπει να κανω μαθημα, τελικους βαθμους κλπ.... Ε, μετα λεω να κανω και κανενα μπανιο. Αν δεν χιονισι ενδιαμεσα, γιατι ολα τα περιμενω....
Βρε παιδια το θεμα με τη γατοπαγιδα ποιο ειναι που δεν θυμαμαι... ;

καλησπερα!τωρα γυρισα απο πατρα.βαλαμε καλαμωτη στο μπαλκονι για να μπορει να βγαινει η λιλα χωρις κινδυνο και ξετρελαθηκε ετρεχε μεσα εξω και δεν χορταινε βεραντα.μεχρι τωρα καθοταν πισω απο την μπαλκονοπορτα και ειχε ενα παραπονο:( εντομεταξυ σημερα το πρωι ειχε απιστευτη καταιγιδα στη πατρα και ειχε βγει εξω και κοιταζε σα χαζεμενο.ερχοταν στο κρεββατι να μας ξυπνησει να δουμε και εμεις και δεν της διναμε σημασια γιατι ηταν 6.30 και ειχαμε ξενυχτισει χθες,οποτε βαρεθηκε να δαγκωνει πατουσες και να μου τραβαει τα μαλλια να σηκωθω και κοιμηθηκε

Δεν θέλω να πάω γραφείο αύριο.........:( :hmm:

Oυτε και εγω θελω να παω στο πανεπιστημιο και να αφησω το γατακι μονο του!:(

Δεν θέλω να πάω γραφείο αύριο.........:( :hmm:
Ούτε εγώώώώ!!!....:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Τι καλά που ήταν σήμερα ! Ο Κώστας λείπει ακόμα Γερμανία. Έτσι πέρασα τη μισή μέρα στο κρεββάτι μη κάνοντας τίποτα, έχοντας μόνο το Χιονούλη μου αγκαλιά να χουρχουρίζει τρισευτυχισμένος. Ούτε να μπω MyCat δεν είχα όρεξη...
Χααλλλαράάάά!!!:happy:

τι έγινε παιδιά?? μια μέρα έλειψα και έχω 248 μηνύματα!!!λόγο βροχής και αργείας μάλλον!!:P :P
καληνύχτα στους ξενύχτιδες!:cool:

Μπα σε καλο μου. Περναω μια απαισια νυχτα.
Μηπως τα αστρα εχουν καμια περιεργη θεση;;;;
:( :( :mad: :mad: :/:
Νευρα, νευρα, νευρα και κακιουλες.....

Εχω τα γατακια διπλα μου. Αυτα παντα μ' αγαπανε!!! Πολυ μου ελειψαν!!!

μπας περιμενεις της δυσκολες μερες βρε χριστινα

οχι εγω
:lol: :lol: :lol:

μαλιστα τοτε μια ειναι η λυση για να φυγουν τα νευρα αυτο που κανουν οι νιοπαντροι

:lol: :lol: :) :) :) :lol:

:) :) :) :) Έλα μην σας παιρνει από κάτω,είναι ωραίο που γυρίζετε δουλεία!Καλή μέρα σε σας,καλό γράψιμο στα παιδιά που γράφουν Πανελλήνιες,άντε τα δικά μου είναι μια και σήμερα,ούτε φαντάροι να ήταν πια:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back