chrisidor
Δραστήριο μέλος

Και εγώ είμαι χαρούμενη σήμερα γιατί βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου. Όλα καλά ευτυχώς και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σίδηρο και τη Β12, παρόλο που εδώ και 6 μήνες δεν τρώω κρέας.
Τώρα μου έμεινε μόνο ένας υπέρηχος που πρέπει να κάνω το απόγευμα για να δούμε αν έχω θυρεοειδή. Μακάρι όχι!
Α...και σχετικά με το τοξόπλασμα βγήκε αρνητικό. Λογικό, αφού οι γάτες μου ποτέ δεν έτρωγαν ωμό κρέας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!!)που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας....
Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις....
![]()
ακριβώς αυτό περνάω, αλλά δεν είναι από πρακτορείο, είναι απο εταιρίες παραγωγής...
¨ασε που κάποιους τους παίρνω και δεν το σηκώνουν για να μην πληρώσουν!!
Γ*** το ελεύθερο επάγγελμα, μόλις τα πάρω θα τα δώσω γιατί χρωστάω παντού λογαριασμούς ληγμένους και τράπεζες...
Φρόσω εγώ έχω μάθει τα τηλέφωνα τους και απλά δεν το σηκώνω... όταν έχω θα πληρώσω, δεν χρειάζεται να με ζαλιζουν!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
αναμενόμενη κοτσάνα) και το Charlotte's Web - Charlotte η Αραχνούλα
Είναι λίγο παιδικό, αλλά αξίζει να το δείτε! Το γουρουνάκι ειδικά ήταν καταπληκτικό! Με ξετρέλανε η μουρίτσα του!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε λιγο εμεινε ακομα παει και η παρασκευη...αντε καλο σαββατοκυριακοοοοοο..αν και θα παθω παλι την γνωστη στερηση 3 μερες ανευ my cat-εχω τρομερη αναγκη απο ξεκουραση.....
χριστινα
Διάσημο μέλος
Περασα ενα πολύ ενδιαφερον 5ωρο στο νοσοκομείο, βαρεθηκα τη ζωή μου (το λαπ τοπ δεν το πηρα η ατιμη) Και τωρα σχολείο μόνη.
Η αντιβιωση με πειραξε..... Ξύπνησα το πρωί γεματη πετάλες και ξυνόμουν σαν τη λεπρή.....
Αλεργία δεν ειχα ποτέ και σε τίποτα η καημενη μεχρι τωρα. Το αφησα, πηγα για καφε αλλα εβγαλα και άλλες οπότε ο Παθολογος που πηραμε τηλέφωνο με εστειλε δρομέως στο νοσοκομείο. Μετα το δευτερο ορό και αφού εφηγαν οι πετάλες με αφησαν να φυγω με τη προϋπόθεση να πάω αμέσως πίσω αν ξαναβγάλω
Βέβαια μαθημα ειπανε νε μη κανω αλλά δεν γινόταν να αφησω εξω τα παιδια, λειπει και ο Γιάννης.
Και τωρα 4 μερες αυστηρη δίαιτα και κορτιζόνη....
Μα κι ατη η αντιβίωση την 8η μερε το θυμηθηκε;;;;;
Θα τα πουμε το βραδακι περισσότερο γιατι πρέπει να μπω για μαθημα....
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά περάσατε πάλι τσούπρες....
. Πήγα και στο Pet shop που ψωνίζω και το οποίο δεν έχει ζώα (ένα παπαγάλο μόνο) και έπιασα και κουβέντα με τον ιδιοκτήτη για το ότι τα ζώα δεν είναι εμπόρευμα και δεν πρέπει να πουλιούνται!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο?μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο
Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο?![]()
Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!!
και εγώ περιμένω να μου φέρουν τον φρου από το κομμωτήριο! τον είχα πάει για περμαναντ

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει...

anabou
Διάσημο μέλος

Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι
μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος!ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχιμην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος!
ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του.
με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων...
Δεν ήξερε, δε ρώταγε?

Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!!Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει...![]()

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχιμην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος!
ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του.
Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία...

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος??
Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. 
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!!![]()
![]()
![]()
Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού)
Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες?
Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ..
Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά??
Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? 
anabou
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι.Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού)
Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο![]()
Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool