chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:51 Η chrisidor: #4.881 01-06-07 13:51 Καλημέρα! Και εγώ είμαι χαρούμενη σήμερα γιατί βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου. Όλα καλά ευτυχώς και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σίδηρο και τη Β12, παρόλο που εδώ και 6 μήνες δεν τρώω κρέας. Τώρα μου έμεινε μόνο ένας υπέρηχος που πρέπει να κάνω το απόγευμα για να δούμε αν έχω θυρεοειδή. Μακάρι όχι! Α...και σχετικά με το τοξόπλασμα βγήκε αρνητικό. Λογικό, αφού οι γάτες μου ποτέ δεν έτρωγαν ωμό κρέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η mimikaki έγραψε: #4.882 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό περνάω, αλλά δεν είναι από πρακτορείο, είναι απο εταιρίες παραγωγής... χθές πλήρωσα το γ***τεβε, έχω πληρώσει το φπα που δεν έχω πληρωθεί και πάει λέγοντας!!! ¨ασε που κάποιους τους παίρνω και δεν το σηκώνουν για να μην πληρώσουν!! Γ*** το ελεύθερο επάγγελμα, μόλις τα πάρω θα τα δώσω γιατί χρωστάω παντού λογαριασμούς ληγμένους και τράπεζες... Φρόσω εγώ έχω μάθει τα τηλέφωνα τους και απλά δεν το σηκώνω... όταν έχω θα πληρώσω, δεν χρειάζεται να με ζαλιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:44 Η chrisidor: #4.883 01-06-07 14:44 Παιδιά, χθες είδα το Ghost Rider ( αναμενόμενη κοτσάνα) και το Charlotte's Web - Charlotte η Αραχνούλα Είναι λίγο παιδικό, αλλά αξίζει να το δείτε! Το γουρουνάκι ειδικά ήταν καταπληκτικό! Με ξετρέλανε η μουρίτσα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:55 Η LIFE έγραψε: #4.884 01-06-07 15:55 αντε λιγο εμεινε ακομα παει και η παρασκευη...αντε καλο σαββατοκυριακοοοοοο..αν και θα παθω παλι την γνωστη στερηση 3 μερες ανευ my cat-εχω τρομερη αναγκη απο ξεκουραση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 18:07 Η χριστινα έγραψε: #4.885 01-06-07 18:07 Καλησπερα παιδια!!! Καλο μήνα!!!! Περασα ενα πολύ ενδιαφερον 5ωρο στο νοσοκομείο, βαρεθηκα τη ζωή μου (το λαπ τοπ δεν το πηρα η ατιμη) Και τωρα σχολείο μόνη. Η αντιβιωση με πειραξε..... Ξύπνησα το πρωί γεματη πετάλες και ξυνόμουν σαν τη λεπρή..... Αλεργία δεν ειχα ποτέ και σε τίποτα η καημενη μεχρι τωρα. Το αφησα, πηγα για καφε αλλα εβγαλα και άλλες οπότε ο Παθολογος που πηραμε τηλέφωνο με εστειλε δρομέως στο νοσοκομείο. Μετα το δευτερο ορό και αφού εφηγαν οι πετάλες με αφησαν να φυγω με τη προϋπόθεση να πάω αμέσως πίσω αν ξαναβγάλω Βέβαια μαθημα ειπανε νε μη κανω αλλά δεν γινόταν να αφησω εξω τα παιδια, λειπει και ο Γιάννης. Και τωρα 4 μερες αυστηρη δίαιτα και κορτιζόνη.... Μα κι ατη η αντιβίωση την 8η μερε το θυμηθηκε;;;;; Θα τα πουμε το βραδακι περισσότερο γιατι πρέπει να μπω για μαθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:47 Η Κατερίνα έγραψε: #4.886 01-06-07 22:47 Γεια σας. Πριν λίγο γύρισα σπίτι, είχαμε παέι για ψώνια (ακθότι ευκατάστατη κυράτσα) και έχασα το απογευματινό show!!! Καλά περάσατε πάλι τσούπρες.... . Πήγα και στο Pet shop που ψωνίζω και το οποίο δεν έχει ζώα (ένα παπαγάλο μόνο) και έπιασα και κουβέντα με τον ιδιοκτήτη για το ότι τα ζώα δεν είναι εμπόρευμα και δεν πρέπει να πουλιούνται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Η ladycat έγραψε: #4.887 01-06-07 22:54 μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:04 Η aspasiapef: #4.888 01-06-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Click για ανάπτυξη... Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:10 Η mimikaki έγραψε: #4.889 01-06-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ περιμένω να μου φέρουν τον φρου από το κομμωτήριο! τον είχα πάει για περμαναντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:19 Η Nanaki έγραψε: #4.890 01-06-07 23:19 Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:20 Η anabou έγραψε: #4.891 01-06-07 23:20 Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Και εγώ είμαι χαρούμενη σήμερα γιατί βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου. Όλα καλά ευτυχώς και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σίδηρο και τη Β12, παρόλο που εδώ και 6 μήνες δεν τρώω κρέας. Τώρα μου έμεινε μόνο ένας υπέρηχος που πρέπει να κάνω το απόγευμα για να δούμε αν έχω θυρεοειδή. Μακάρι όχι! Α...και σχετικά με το τοξόπλασμα βγήκε αρνητικό. Λογικό, αφού οι γάτες μου ποτέ δεν έτρωγαν ωμό κρέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η mimikaki έγραψε: #4.882 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό περνάω, αλλά δεν είναι από πρακτορείο, είναι απο εταιρίες παραγωγής... χθές πλήρωσα το γ***τεβε, έχω πληρώσει το φπα που δεν έχω πληρωθεί και πάει λέγοντας!!! ¨ασε που κάποιους τους παίρνω και δεν το σηκώνουν για να μην πληρώσουν!! Γ*** το ελεύθερο επάγγελμα, μόλις τα πάρω θα τα δώσω γιατί χρωστάω παντού λογαριασμούς ληγμένους και τράπεζες... Φρόσω εγώ έχω μάθει τα τηλέφωνα τους και απλά δεν το σηκώνω... όταν έχω θα πληρώσω, δεν χρειάζεται να με ζαλιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:44 Η chrisidor: #4.883 01-06-07 14:44 Παιδιά, χθες είδα το Ghost Rider ( αναμενόμενη κοτσάνα) και το Charlotte's Web - Charlotte η Αραχνούλα Είναι λίγο παιδικό, αλλά αξίζει να το δείτε! Το γουρουνάκι ειδικά ήταν καταπληκτικό! Με ξετρέλανε η μουρίτσα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:55 Η LIFE έγραψε: #4.884 01-06-07 15:55 αντε λιγο εμεινε ακομα παει και η παρασκευη...αντε καλο σαββατοκυριακοοοοοο..αν και θα παθω παλι την γνωστη στερηση 3 μερες ανευ my cat-εχω τρομερη αναγκη απο ξεκουραση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 18:07 Η χριστινα έγραψε: #4.885 01-06-07 18:07 Καλησπερα παιδια!!! Καλο μήνα!!!! Περασα ενα πολύ ενδιαφερον 5ωρο στο νοσοκομείο, βαρεθηκα τη ζωή μου (το λαπ τοπ δεν το πηρα η ατιμη) Και τωρα σχολείο μόνη. Η αντιβιωση με πειραξε..... Ξύπνησα το πρωί γεματη πετάλες και ξυνόμουν σαν τη λεπρή..... Αλεργία δεν ειχα ποτέ και σε τίποτα η καημενη μεχρι τωρα. Το αφησα, πηγα για καφε αλλα εβγαλα και άλλες οπότε ο Παθολογος που πηραμε τηλέφωνο με εστειλε δρομέως στο νοσοκομείο. Μετα το δευτερο ορό και αφού εφηγαν οι πετάλες με αφησαν να φυγω με τη προϋπόθεση να πάω αμέσως πίσω αν ξαναβγάλω Βέβαια μαθημα ειπανε νε μη κανω αλλά δεν γινόταν να αφησω εξω τα παιδια, λειπει και ο Γιάννης. Και τωρα 4 μερες αυστηρη δίαιτα και κορτιζόνη.... Μα κι ατη η αντιβίωση την 8η μερε το θυμηθηκε;;;;; Θα τα πουμε το βραδακι περισσότερο γιατι πρέπει να μπω για μαθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:47 Η Κατερίνα έγραψε: #4.886 01-06-07 22:47 Γεια σας. Πριν λίγο γύρισα σπίτι, είχαμε παέι για ψώνια (ακθότι ευκατάστατη κυράτσα) και έχασα το απογευματινό show!!! Καλά περάσατε πάλι τσούπρες.... . Πήγα και στο Pet shop που ψωνίζω και το οποίο δεν έχει ζώα (ένα παπαγάλο μόνο) και έπιασα και κουβέντα με τον ιδιοκτήτη για το ότι τα ζώα δεν είναι εμπόρευμα και δεν πρέπει να πουλιούνται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Η ladycat έγραψε: #4.887 01-06-07 22:54 μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:04 Η aspasiapef: #4.888 01-06-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Click για ανάπτυξη... Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:10 Η mimikaki έγραψε: #4.889 01-06-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ περιμένω να μου φέρουν τον φρου από το κομμωτήριο! τον είχα πάει για περμαναντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:19 Η Nanaki έγραψε: #4.890 01-06-07 23:19 Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:20 Η anabou έγραψε: #4.891 01-06-07 23:20 Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό περνάω, αλλά δεν είναι από πρακτορείο, είναι απο εταιρίες παραγωγής... χθές πλήρωσα το γ***τεβε, έχω πληρώσει το φπα που δεν έχω πληρωθεί και πάει λέγοντας!!! ¨ασε που κάποιους τους παίρνω και δεν το σηκώνουν για να μην πληρώσουν!! Γ*** το ελεύθερο επάγγελμα, μόλις τα πάρω θα τα δώσω γιατί χρωστάω παντού λογαριασμούς ληγμένους και τράπεζες... Φρόσω εγώ έχω μάθει τα τηλέφωνα τους και απλά δεν το σηκώνω... όταν έχω θα πληρώσω, δεν χρειάζεται να με ζαλιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:44 Η chrisidor: #4.883 01-06-07 14:44 Παιδιά, χθες είδα το Ghost Rider ( αναμενόμενη κοτσάνα) και το Charlotte's Web - Charlotte η Αραχνούλα Είναι λίγο παιδικό, αλλά αξίζει να το δείτε! Το γουρουνάκι ειδικά ήταν καταπληκτικό! Με ξετρέλανε η μουρίτσα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:55 Η LIFE έγραψε: #4.884 01-06-07 15:55 αντε λιγο εμεινε ακομα παει και η παρασκευη...αντε καλο σαββατοκυριακοοοοοο..αν και θα παθω παλι την γνωστη στερηση 3 μερες ανευ my cat-εχω τρομερη αναγκη απο ξεκουραση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 18:07 Η χριστινα έγραψε: #4.885 01-06-07 18:07 Καλησπερα παιδια!!! Καλο μήνα!!!! Περασα ενα πολύ ενδιαφερον 5ωρο στο νοσοκομείο, βαρεθηκα τη ζωή μου (το λαπ τοπ δεν το πηρα η ατιμη) Και τωρα σχολείο μόνη. Η αντιβιωση με πειραξε..... Ξύπνησα το πρωί γεματη πετάλες και ξυνόμουν σαν τη λεπρή..... Αλεργία δεν ειχα ποτέ και σε τίποτα η καημενη μεχρι τωρα. Το αφησα, πηγα για καφε αλλα εβγαλα και άλλες οπότε ο Παθολογος που πηραμε τηλέφωνο με εστειλε δρομέως στο νοσοκομείο. Μετα το δευτερο ορό και αφού εφηγαν οι πετάλες με αφησαν να φυγω με τη προϋπόθεση να πάω αμέσως πίσω αν ξαναβγάλω Βέβαια μαθημα ειπανε νε μη κανω αλλά δεν γινόταν να αφησω εξω τα παιδια, λειπει και ο Γιάννης. Και τωρα 4 μερες αυστηρη δίαιτα και κορτιζόνη.... Μα κι ατη η αντιβίωση την 8η μερε το θυμηθηκε;;;;; Θα τα πουμε το βραδακι περισσότερο γιατι πρέπει να μπω για μαθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:47 Η Κατερίνα έγραψε: #4.886 01-06-07 22:47 Γεια σας. Πριν λίγο γύρισα σπίτι, είχαμε παέι για ψώνια (ακθότι ευκατάστατη κυράτσα) και έχασα το απογευματινό show!!! Καλά περάσατε πάλι τσούπρες.... . Πήγα και στο Pet shop που ψωνίζω και το οποίο δεν έχει ζώα (ένα παπαγάλο μόνο) και έπιασα και κουβέντα με τον ιδιοκτήτη για το ότι τα ζώα δεν είναι εμπόρευμα και δεν πρέπει να πουλιούνται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Η ladycat έγραψε: #4.887 01-06-07 22:54 μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:04 Η aspasiapef: #4.888 01-06-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Click για ανάπτυξη... Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:10 Η mimikaki έγραψε: #4.889 01-06-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ περιμένω να μου φέρουν τον φρου από το κομμωτήριο! τον είχα πάει για περμαναντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:19 Η Nanaki έγραψε: #4.890 01-06-07 23:19 Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:20 Η anabou έγραψε: #4.891 01-06-07 23:20 Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, χθες είδα το Ghost Rider ( αναμενόμενη κοτσάνα) και το Charlotte's Web - Charlotte η Αραχνούλα Είναι λίγο παιδικό, αλλά αξίζει να το δείτε! Το γουρουνάκι ειδικά ήταν καταπληκτικό! Με ξετρέλανε η μουρίτσα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:55 Η LIFE έγραψε: #4.884 01-06-07 15:55 αντε λιγο εμεινε ακομα παει και η παρασκευη...αντε καλο σαββατοκυριακοοοοοο..αν και θα παθω παλι την γνωστη στερηση 3 μερες ανευ my cat-εχω τρομερη αναγκη απο ξεκουραση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 18:07 Η χριστινα έγραψε: #4.885 01-06-07 18:07 Καλησπερα παιδια!!! Καλο μήνα!!!! Περασα ενα πολύ ενδιαφερον 5ωρο στο νοσοκομείο, βαρεθηκα τη ζωή μου (το λαπ τοπ δεν το πηρα η ατιμη) Και τωρα σχολείο μόνη. Η αντιβιωση με πειραξε..... Ξύπνησα το πρωί γεματη πετάλες και ξυνόμουν σαν τη λεπρή..... Αλεργία δεν ειχα ποτέ και σε τίποτα η καημενη μεχρι τωρα. Το αφησα, πηγα για καφε αλλα εβγαλα και άλλες οπότε ο Παθολογος που πηραμε τηλέφωνο με εστειλε δρομέως στο νοσοκομείο. Μετα το δευτερο ορό και αφού εφηγαν οι πετάλες με αφησαν να φυγω με τη προϋπόθεση να πάω αμέσως πίσω αν ξαναβγάλω Βέβαια μαθημα ειπανε νε μη κανω αλλά δεν γινόταν να αφησω εξω τα παιδια, λειπει και ο Γιάννης. Και τωρα 4 μερες αυστηρη δίαιτα και κορτιζόνη.... Μα κι ατη η αντιβίωση την 8η μερε το θυμηθηκε;;;;; Θα τα πουμε το βραδακι περισσότερο γιατι πρέπει να μπω για μαθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:47 Η Κατερίνα έγραψε: #4.886 01-06-07 22:47 Γεια σας. Πριν λίγο γύρισα σπίτι, είχαμε παέι για ψώνια (ακθότι ευκατάστατη κυράτσα) και έχασα το απογευματινό show!!! Καλά περάσατε πάλι τσούπρες.... . Πήγα και στο Pet shop που ψωνίζω και το οποίο δεν έχει ζώα (ένα παπαγάλο μόνο) και έπιασα και κουβέντα με τον ιδιοκτήτη για το ότι τα ζώα δεν είναι εμπόρευμα και δεν πρέπει να πουλιούνται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Η ladycat έγραψε: #4.887 01-06-07 22:54 μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:04 Η aspasiapef: #4.888 01-06-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Click για ανάπτυξη... Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:10 Η mimikaki έγραψε: #4.889 01-06-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ περιμένω να μου φέρουν τον φρου από το κομμωτήριο! τον είχα πάει για περμαναντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:19 Η Nanaki έγραψε: #4.890 01-06-07 23:19 Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:20 Η anabou έγραψε: #4.891 01-06-07 23:20 Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε λιγο εμεινε ακομα παει και η παρασκευη...αντε καλο σαββατοκυριακοοοοοο..αν και θα παθω παλι την γνωστη στερηση 3 μερες ανευ my cat-εχω τρομερη αναγκη απο ξεκουραση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 18:07 Η χριστινα έγραψε: #4.885 01-06-07 18:07 Καλησπερα παιδια!!! Καλο μήνα!!!! Περασα ενα πολύ ενδιαφερον 5ωρο στο νοσοκομείο, βαρεθηκα τη ζωή μου (το λαπ τοπ δεν το πηρα η ατιμη) Και τωρα σχολείο μόνη. Η αντιβιωση με πειραξε..... Ξύπνησα το πρωί γεματη πετάλες και ξυνόμουν σαν τη λεπρή..... Αλεργία δεν ειχα ποτέ και σε τίποτα η καημενη μεχρι τωρα. Το αφησα, πηγα για καφε αλλα εβγαλα και άλλες οπότε ο Παθολογος που πηραμε τηλέφωνο με εστειλε δρομέως στο νοσοκομείο. Μετα το δευτερο ορό και αφού εφηγαν οι πετάλες με αφησαν να φυγω με τη προϋπόθεση να πάω αμέσως πίσω αν ξαναβγάλω Βέβαια μαθημα ειπανε νε μη κανω αλλά δεν γινόταν να αφησω εξω τα παιδια, λειπει και ο Γιάννης. Και τωρα 4 μερες αυστηρη δίαιτα και κορτιζόνη.... Μα κι ατη η αντιβίωση την 8η μερε το θυμηθηκε;;;;; Θα τα πουμε το βραδακι περισσότερο γιατι πρέπει να μπω για μαθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:47 Η Κατερίνα έγραψε: #4.886 01-06-07 22:47 Γεια σας. Πριν λίγο γύρισα σπίτι, είχαμε παέι για ψώνια (ακθότι ευκατάστατη κυράτσα) και έχασα το απογευματινό show!!! Καλά περάσατε πάλι τσούπρες.... . Πήγα και στο Pet shop που ψωνίζω και το οποίο δεν έχει ζώα (ένα παπαγάλο μόνο) και έπιασα και κουβέντα με τον ιδιοκτήτη για το ότι τα ζώα δεν είναι εμπόρευμα και δεν πρέπει να πουλιούνται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Η ladycat έγραψε: #4.887 01-06-07 22:54 μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:04 Η aspasiapef: #4.888 01-06-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Click για ανάπτυξη... Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:10 Η mimikaki έγραψε: #4.889 01-06-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ περιμένω να μου φέρουν τον φρου από το κομμωτήριο! τον είχα πάει για περμαναντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:19 Η Nanaki έγραψε: #4.890 01-06-07 23:19 Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:20 Η anabou έγραψε: #4.891 01-06-07 23:20 Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα παιδια!!! Καλο μήνα!!!! Περασα ενα πολύ ενδιαφερον 5ωρο στο νοσοκομείο, βαρεθηκα τη ζωή μου (το λαπ τοπ δεν το πηρα η ατιμη) Και τωρα σχολείο μόνη. Η αντιβιωση με πειραξε..... Ξύπνησα το πρωί γεματη πετάλες και ξυνόμουν σαν τη λεπρή..... Αλεργία δεν ειχα ποτέ και σε τίποτα η καημενη μεχρι τωρα. Το αφησα, πηγα για καφε αλλα εβγαλα και άλλες οπότε ο Παθολογος που πηραμε τηλέφωνο με εστειλε δρομέως στο νοσοκομείο. Μετα το δευτερο ορό και αφού εφηγαν οι πετάλες με αφησαν να φυγω με τη προϋπόθεση να πάω αμέσως πίσω αν ξαναβγάλω Βέβαια μαθημα ειπανε νε μη κανω αλλά δεν γινόταν να αφησω εξω τα παιδια, λειπει και ο Γιάννης. Και τωρα 4 μερες αυστηρη δίαιτα και κορτιζόνη.... Μα κι ατη η αντιβίωση την 8η μερε το θυμηθηκε;;;;; Θα τα πουμε το βραδακι περισσότερο γιατι πρέπει να μπω για μαθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:47 Η Κατερίνα έγραψε: #4.886 01-06-07 22:47 Γεια σας. Πριν λίγο γύρισα σπίτι, είχαμε παέι για ψώνια (ακθότι ευκατάστατη κυράτσα) και έχασα το απογευματινό show!!! Καλά περάσατε πάλι τσούπρες.... . Πήγα και στο Pet shop που ψωνίζω και το οποίο δεν έχει ζώα (ένα παπαγάλο μόνο) και έπιασα και κουβέντα με τον ιδιοκτήτη για το ότι τα ζώα δεν είναι εμπόρευμα και δεν πρέπει να πουλιούνται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Η ladycat έγραψε: #4.887 01-06-07 22:54 μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:04 Η aspasiapef: #4.888 01-06-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Click για ανάπτυξη... Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:10 Η mimikaki έγραψε: #4.889 01-06-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ περιμένω να μου φέρουν τον φρου από το κομμωτήριο! τον είχα πάει για περμαναντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:19 Η Nanaki έγραψε: #4.890 01-06-07 23:19 Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:20 Η anabou έγραψε: #4.891 01-06-07 23:20 Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας. Πριν λίγο γύρισα σπίτι, είχαμε παέι για ψώνια (ακθότι ευκατάστατη κυράτσα) και έχασα το απογευματινό show!!! Καλά περάσατε πάλι τσούπρες.... . Πήγα και στο Pet shop που ψωνίζω και το οποίο δεν έχει ζώα (ένα παπαγάλο μόνο) και έπιασα και κουβέντα με τον ιδιοκτήτη για το ότι τα ζώα δεν είναι εμπόρευμα και δεν πρέπει να πουλιούνται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Η ladycat έγραψε: #4.887 01-06-07 22:54 μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:04 Η aspasiapef: #4.888 01-06-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Click για ανάπτυξη... Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:10 Η mimikaki έγραψε: #4.889 01-06-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ περιμένω να μου φέρουν τον φρου από το κομμωτήριο! τον είχα πάει για περμαναντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:19 Η Nanaki έγραψε: #4.890 01-06-07 23:19 Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:20 Η anabou έγραψε: #4.891 01-06-07 23:20 Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:04 Η aspasiapef: #4.888 01-06-07 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Click για ανάπτυξη... Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:10 Η mimikaki έγραψε: #4.889 01-06-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ περιμένω να μου φέρουν τον φρου από το κομμωτήριο! τον είχα πάει για περμαναντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:19 Η Nanaki έγραψε: #4.890 01-06-07 23:19 Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:20 Η anabou έγραψε: #4.891 01-06-07 23:20 Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια κ ειμαστε κυρατσες λεω να παμε σε κανα ψυχαναλυτη γιατι μας χαλασε το σημερινο Click για ανάπτυξη... Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:10 Η mimikaki έγραψε: #4.889 01-06-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ περιμένω να μου φέρουν τον φρου από το κομμωτήριο! τον είχα πάει για περμαναντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:19 Η Nanaki έγραψε: #4.890 01-06-07 23:19 Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:20 Η anabou έγραψε: #4.891 01-06-07 23:20 Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ψυχαναλυτή? Ολόκληρη Γιασμίν έχουμε, θα πάμε σε ξένο? Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ περιμένω να μου φέρουν τον φρου από το κομμωτήριο! τον είχα πάει για περμαναντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:19 Η Nanaki έγραψε: #4.890 01-06-07 23:19 Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:20 Η anabou έγραψε: #4.891 01-06-07 23:20 Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άσε που έχω κανονισμένα ραντεβού για μασαζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, χαλάουα, ανταύγιες, και με το στυλίστα μου για ν'αλλάξω look και την οργάνωση της δεξίωσης της Λέσχης Αργόσχολων Κυράτσων και δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαίνω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:20 Η anabou έγραψε: #4.891 01-06-07 23:20 Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:22 Η mimikaki έγραψε: #4.892 01-06-07 23:22 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... με πέθανες!!!αχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η aspasiapef: #4.893 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Μα καλά από που το έσκασε ο τύπος??? Σε μας βρήκε να πέσει? Μάλλον δεν ήξερε τι τον περιμένει, ολόκληρη λέσχη αργόσχολων κυράτσων... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερε, δε ρώταγε? Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Εγώ δυστυχως δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά γιατι έδωσα τη μικρούλα που έχω στη φώτο, ήδη μου λείπει... Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:25 Η Κατερίνα έγραψε: #4.894 01-06-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Να διαμαρτυρηθούμε παιδιά...Μα καλά δεν υπάρχει ένας Συλλογος μανικιουριστών να κανουμε καταγγελία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:26 Η Cleopatra: #4.895 01-06-07 23:26 Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια μέρα έλειπα από το σπίτι και έχασα πολλά μου φαίνεται.. Εγινε κάτι συνταρακτικό και ετοιμάζεστε ΄για συνάντησεις υψηλού επιπέδου και για μαραθώνιες συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος?? Ας μου πει κάποιος αν μπορεί.. Είμαι και περίεργη το ξέρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:27 Η Nanaki έγραψε: #4.896 01-06-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μα ούτε εγώ δεν θα τα κάνω Νανάκι! Πλάκα έκανα για το αργόσχολες που είπε έκείνος ο εξαποδώ. Μακάρι να είχα το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση... Μη στεναχωριέσαι για τη μικρούλα που έδωσες. Είμαι σίγουρη ότι της βρήκες καλή οικογένεια. Να σκέφτεσαι ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι κι εσύ τελείωσες τις Πανελλαδικές!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε Ασπασία μου, και τα χρήματα να είχα σίγουρα δεν θα είχα την διάθεση... Τη μικρούλα μου την πήρε το boyfriend και τώρα εξερευνάει το δωμάτιό του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:29 Η Κατερίνα έγραψε: #4.897 01-06-07 23:29 Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.898 01-06-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ασπασία είναι επείγον! Ποια είναι η μανικιουρίστα σου; Έχασα το σημερινό φιλανθρωπικό γκαλά (πώς να πάω με σπασμένο νύχι μην χάσω και την αυριανή δεξίωση κρίμα είναι! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν διανυκτερεύουσες μανικιουρίστες; Αίσχος! ΥΓ: Η γούνα του Σάκη είναι ασύμετρη, λέω να τον πάω αύριο για εξτένσιον. Χρειάζεται μια ανανέωση στο λουκ του. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:35 Η Cleopatra: #4.899 01-06-07 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αχ βρε Κλεοπάτρα...θα σε μαλώσω. Τόσες φορές που έχεις μπει στο φόρουμ αυτό, που ως γνωστόν είναι ένα φόρουμ για τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες, τίποτα δεν έμαθες? Click για ανάπτυξη... Είμαι απαράδεκτη το ομολογώ.. Τουλάχιστον δικαιολογούμαι λίγο αφού σήμερα πέρασα όλη την μέρα στα μαγαζιά?? Δεν πιάνει σαν ένα συν αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:44 Η anabou έγραψε: #4.900 01-06-07 23:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σου στέλνω με PM το κινητό της! Αυτή διανυχτερεύει για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (π.χ.ξέφτυσμα γαλλικού) Μήπως να έκανες μια αλλαγή στο Σάκη? Εγώ του Χιόνη θα του κάνω ανταύγειες σαν τις δικιές μου. Να σου προτείνω κάτι σε πορτοκαλί χρώμα για τον Σάκη που είναι και πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.