Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεφέλη, εμείς φύγαμε κατά τις 1. Μηπως ήσουν η κοπέλα με τη γκρι γατούλα?12.30 περιπου.μου ειπε οτι ειχες παει νωριτερα και πως εκατσε πολυ ησυχη η σαρδελα.ανεβοκατεβαινουμε συνεχεια στην αυλη και τη φωναζουμε αλλα τιποτα.πως ειναι δυνατον να χαθηκε απο τη μια στιγμη στην αλλη?δεν ξερω τι αλλο να κανω.την φεραμε εδω για να την φροντισουμε καλυτερα και τωρα ειναι μονο του σε ξενη γειτονια.πειτε καμια ιδεα τι να κανουμε?
Εχω κολλήσει με το θέμα όπως κατάλαβες, αλλά θα στενοχωρηθώ αν πέσαμε φατσα φατσα και δεν μας μίλησες και δεν σου μιλήσαμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αφου 11 ειχαμε ραντεβου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Noμίζεις ότι κάτσαμε λίγο ε? Με το που μπήκα στο αμάξι (τη 2η φορά12 φυγαμε κατερινα...
Αφου 11 ειχαμε ραντεβου!![]()
) με πήρε τηλ ο φίλος μου και είδα την ώρα. 1παρά 5!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noμίζεις ότι κάτσαμε λίγο ε? Με το που μπήκα στο αμάξι (τη 2η φορά) με πήρε τηλ ο φίλος μου και είδα την ώρα. 1παρά 5!!!
Ναι σωστα.
Γιατι οταν με πηρες και μου ειπες οτι θα ξαναπας ηταν 12 και 40.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι εχεις δικιο θα ηταν κριμα.θα τα πουμε σιγουρα σε καποια συναντηση παντως

Mika
Δραστήριο μέλος
Μίκα τι σύμπτωση! Κι εγώ μόνο Crystal πίνω αλλά rose! To evian που πίνετε πάντως είναι πασέ. Υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο και πιο ακριβό εννοείτε, το Woss και απορώ κυρίες μου που δεν το γνωρίζετε!!!![]()
![]()
![]()
Σε παρακαλω Ασπασια!! Εμεις ειμαστε του κλασσικου γουστου (Εβιαν) και οχι νεοπλουτες να προτιμαμε αλλα νερα (
)Ολη αυτη η συζητηση μου θυμιζει τη διαφημιση για τα γιαουρτια με το γιωτ κτλ κτλ

χριστινα
Διάσημο μέλος
Οκ, μια χαρα ειναι αυτα. Παραμενουν ως εχουν.
Για το θεμα της εκθεσης, αμα σχολιασω θα γινω κακια γυναικα,αλλα εγω θελω σιγουρα να καταργησουν τη 4η Ιουλιου....
Mika
Δραστήριο μέλος
Οκ, μια χαρα ειναι αυτα. Παραμενουν ως εχουν.
Για το θεμα της εκθεσης, αμα σχολιασω θα γινω κακια γυναικα,αλλα εγω θελω σιγουρα να καταργησουν τη 4η Ιουλιου....
Γιατι το thanksgiving??? Δεν φτανει που σκοτωσαν ολους τουσ Ινδιανους αλλα κανουν και τισ παπιες απο πανω ...πφφφ
χριστινα
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
βεβαια το εβγαλαν και στις ειδησεις,ειχαν εξαγριωθει ολοι.ενας που εδινε-φοιτητης νομιζω-ηταν στο τσακ να διαλεξει το αλλο θεμα που ρωταγε ποια γιορτη θα προτεινατε να γινει εθνικη,και να προτεινει την 11η Σεπτεμβριου
αλλαζει κατι στα αλλα πτυχια Χριστινα?
anabou
Διάσημο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι ίσως άσχετο; Τα πτυχία advance/proficiency για πόσο ισχύουν; Για πάντα ή υπάρχει χρονικός περιορισμός;
Καλημέρα!
Δυστυχώς για το εξωτερικό ισχύουν για 3 χρόνια μόνο!
Για την Ελλάδα δεν είμαι σίγουρη.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα.Καλημέρα!
Δυστυχώς για το εξωτερικό ισχύουν για 3 χρόνια μόνο!
Για την Ελλάδα δεν είμαι σίγουρη.
Εγώ ξέρω ότι ισχύουν για πάντα. Αυτά που έχουν χρονικό περιορισμό είναι τα TOEFL/GMAT που ζητάνε τα πανεπιστήμια του εξωτερικού.
mimikaki
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σε παρακαλω Ασπασια!! Εμεις ειμαστε του κλασσικου γουστου (Εβιαν) και οχι νεοπλουτες να προτιμαμε αλλα νερα (![]()
![]()
)
Ολη αυτη η συζητηση μου θυμιζει τη διαφημιση για τα γιαουρτια με το γιωτ κτλ κτλ![]()
Ουάου!!! Μόλις απέκτησα κι άλλο τίτλο. Τώρα είμαι μια "Αργόσχολη νεόπλουτη ευκατάσταση τρελλή κυράτσα με αναισθητικό"! Yes!!!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ως αργόσχολη που είμαι, φτιάχνω σαίτες και τις πετάω και ο φρουνάκης τις κηνυγάει!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool