χριστινα
Διάσημο μέλος
Το βραδυ ειχα παλι μια φαγουρα μου εσπασε τα νευρα. Αφου με ξυπνησε που εγω δεν ξυπναω με τιποτα!!! Σημερα ειμαι οκ. Πηρα και την κορτιζονη.... Αντε λιγο υπομονη ακομα. Ατιμη αντιβιωση
Για τα πιστοποιητικα γλωσσομαθειας. Στην Ελλαδα χρονικη ισχυς δεν υπαρχει για κανενα. Ισχυουν για παντα. Στο εξωτερικο(αγγλια βασικα) αναλογα με το Πανεπιστημιο για να σε κανουν δεκτο μπορει να ζητησουν καποιο προσφατο. Ειναι θεμα πολιτικης καθε Παν/μιου αυτο και δεν υπαρχει κανονας. Στα πιστοποιητικα γλωσσομαθειας ναι θα αλλαξουν καποια πραγματα. Καποια πιστοποιητικα που ειναι σε προκυρηξεις κακως γινονται αποδεκτα για διορισμο και θα παψει αυτο (δεν πλοιρουν τα αυτα που πρεπει) Κακως εγιναν αποδεκτα απο την αρχη. Αλλα αυτο απηρεαζει βασικα οσους εδωσαν εξετασεις μετα τις 09/06 2006. Αυτοι εχουν στα χερια τους χαρτια που νομιζουν ως γινονται αποδεκτα για διορισμο αλλα δεν ειναι ετσι. Το Νομκο συμβουλιο του Κρατους εκανε ερμηνεια που ειναι σαφης και ο Υπουτγος την αποδεχτηκε (προς τιμη του). Ο Νομος υπηρχε. Καποιοι τον εκαναν λαστιχο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
εγώ έχω βάλει τους υπηρέτες να μου κάνουν αέρα, γιατί η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων που έχουμε , φέτος μου φαίνεται μικρη...![]()
εχουμε αγορασει κανονικη πισινα κοριτσια απο τα καρφουρ κ την εχουμε βαλει στην ταρατσα κανει κ μασαζ καλε δεν το λεω για πλακα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Ημοουν για μπανιο σημερα!Περασα τελεια...
Αν και δεν ειχε πολυ ηλιο, ημασταν μεγαλη παρεα και περασαμε υπεροχα!
Τωρα ετοιμαζομαι για βολτιτσα...
Αχ, και σε λιγες μερες αρχιζει η εξεταστικη...
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
εχουμε αγορασει κανονικη πισινα κοριτσια απο τα καρφουρ κ την εχουμε βαλει στην ταρατσα κανει κ μασαζ καλε δεν το λεω για πλακα![]()
καλό!
θέλω και εγώ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
εχουμε αγορασει κανονικη πισινα κοριτσια απο τα καρφουρ κ την εχουμε βαλει στην ταρατσα κανει κ μασαζ καλε δεν το λεω για πλακα![]()
Και εγώ έχω αλλά την απλή, την παιδική!

Όμως ούτε μασάζ κάνει ούτε τίποτα!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
Ουάου!!! Μόλις απέκτησα κι άλλο τίτλο. Τώρα είμαι μια "Αργόσχολη νεόπλουτη ευκατάσταση τρελλή κυράτσα με αναισθητικό"! Yes!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα σε ολους!
Βεβαια Ασπασια, αν ειναι να εχεις τιτλο να ειναι κομπλε
Εγω χτες το βραδυ παλι καλα που δεν πηρα φωτια και απλα πηρε το πανι φωτια και εγω πεταξα την κατσαρολα με τα καροτα και επεσε το καυτο νερο στο χερι μου. Ναι ξερω, γεννηθηκα για την καταστροφη. Ο πατερας μου μολις με ειδε μου ειπε " Μειναμε και χωρις σεφ''
Του λεω εδω καηκα και εσυ σκεφτεσαι το μαγαζι σου?
Αλλα οκ πλακα εκανε
Ευτυχως η μαμα ειναι νοσοκομα και γλυτωσα την φουσκαλα, μοιαζει απλα σαν ασχημο εγκαυμα απο τον ηλιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημερα ειμαι πρωινη γιατι το γατακι επιασε ψυλλους και παω να παρω frontline...
Θα παω και στην τραπεζα και μετα για την γατοπαγιδα!
Μικα περαστικα!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εμένα μου χαλάνε τη χαλαρότητα καθημερινά εδώ και 20 μήνες σ'αυτή τη δουλειά...Αν και τσαγκαροδευτέρα το πήρα ζεστά το θέμα και μ αρέσει που είμαι στο γραφείο, χαλαρά προς το παρόν , στο χέρι μου φυσικά είναι να κρατήσω την χαλαρότητα δε θ αφήσω κανέναν να μου χαλάσει (θα χαμογελώ και θα φέρομε ευγενικά σ όλους σήμερα ). Είναι και αυτό το τραγούδι που ακούω lalalalalalifeiswonderfulJasonmrazπώς να μη χαμογελάσεις
Λες ν'αρχήσω κι εγώ το lalalalalalalalifeiswonderul....
μπας και μου φτιάξει η μέρα? Αν και την τελευταία φορά που τραγούδαγα στο γραφείο μου βγήκε ξυνό γιατί πλακώθηκα με το boss....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
εγώ τηλεφωνώ σε μια εταιρία που μου χρωστάει αρκετά χρήματα εδω και 4 μήνες από τις 9:00 και δεν απαντάει κανείς
Ασπασία βαθειές ανάσες.....
Μίκα περαστηκά!

mimikaki
Διάσημο μέλος
ΕΛΕΟΣ! και μάλιστα έκανε τον κινέζο και μου έλεγε ότι έτσι μου είχε πει απο την αρχή! δηλαδή με έβγαλε και τρελή!!!!!δεν βλέπω να με ξαναπαίρνει για δουλεία έτσι που του απάντησα!

anabou
Διάσημο μέλος
Μίκα περαστικά! Ασπασία υπομονή με το γραφείο. Μιμικάκι δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό το να μην σε ξαναπάρουν οι συγκεκριμένοι.
Καλή εβδομάδα σε όλους!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μικα περαστικά σου και γρήγορα. Ευτυχως γλύτωσες τα πιο σοβαρα.
Ασπασία μην χαλάς τη διαθεσή σου για την ξινίλα άλλων ανθρώπων.
Μιμικάκι τουλάχιστον έχεις να εισπράττεις!!! Σκέψου να μην είχες!!!
Κατα τα άλλα δουλίτσα. Θα πάω να κανω αυριο ελπίζω νεα συνδεση στο λαπ τοπ να τα λεμε περισσοτερο.
Απλά θα πληρωνω 2 πάγια.
Αλλα θα τε λεμε το τριημερο που θα λείπω άνετα!!!
Παρασκευή εώς Δευτέρα ειμαστε Γιάννενα. Αντε να δω τη Λιμνη γιατι παλια που ειχα πάει για μερα ειχε τόση ομίχλη που ούτε τη μύτη μου δεν ειδα και ας ηταν το ξενοδοχείο στη Λίμνη!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool