mimikaki
Διάσημο μέλος
Αφού την γλύτωσα χθες πάλι καλά!είχε πέσει και η πίεση και ήμουν σούπα! πλακώθηκα στον σίδηρο πάλι γιατί τον είχα σταματήσει!
Ευχαριστώ rotonda, ΝΑΙ! Ειμαι καλύτερα!!
Περαστικά Χριστινάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Μιμικακι δεν σε ταιζουνε καλα μου φαινετε ελα εδω να στρωσουνε και σιδηρα και ολα
Εμενα το χερι καλα, το προλαβα με μια αλοιφη.
Αχ παιδια εχω φρικαρει με ολα τα γατακια που χαριζονται....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
2 συμβουλες,, πρωτον ελπιζω να μετρησες την πιεση σου και να μην υπεθεσες απλα οτι σου επεσε -εξαιτιας απο καποια ζαλαδα[εγω αν και υποτασικη στο παρελθον επαθα μια τετοια πλακα πριν 2 χρονια και τελικα ειχα ανεβασει πιεση για πρωτη φορα στη ζωη μου 17 με 12'' και επισης τα συμπληρωματα σιδηρου τα παιρνουμε κατοπιν συνενοησης με το γιατρο και μετα απο εξετασεις αιματος-αν οχι καλυτερα να περιοριστεις σε βιταμινουλες[ακομα και να στα εδωσε γιατρος παλαιοτερα πρεπει να σου ξαναπει να παρεις σιδηρο]]αυτα με τα περαστικα μουκαλημέρα!!![]()
Αφού την γλύτωσα χθες πάλι καλά!είχε πέσει και η πίεση και ήμουν σούπα! πλακώθηκα στον σίδηρο πάλι γιατί τον είχα σταματήσει!
Ευχαριστώ rotonda, ΝΑΙ! Ειμαι καλύτερα!!![]()
![]()
Περαστικά Χριστινάκι!![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
2 συμβουλες,, πρωτον ελπιζω να μετρησες την πιεση σου και να μην υπεθεσες απλα οτι σου επεσε -εξαιτιας απο καποια ζαλαδα[εγω αν και υποτασικη στο παρελθον επαθα μια τετοια πλακα πριν 2 χρονια και τελικα ειχα ανεβασει πιεση για πρωτη φορα στη ζωη μου 17 με 12'' και επισης τα συμπληρωματα σιδηρου τα παιρνουμε κατοπιν συνενοησης με το γιατρο και μετα απο εξετασεις αιματος-αν οχι καλυτερα να περιοριστεις σε βιταμινουλες[ακομα και να στα εδωσε γιατρος παλαιοτερα πρεπει να σου ξαναπει να παρεις σιδηρο]]αυτα με τα περαστικα μου![]()
μπα μετρήθηκα και είχε πέσει στα 5.... μέχρι και τάση για εμετό είχα
... εγώ έφταιγα, με κατσάδιασε η γιατρός
.. σταμάτησα τον σίδηρο γιατί ξεχνούσα να τον παίρνω.. είμαι και στις "δυσκολες μέρες" ,στεναχωρήθηκα και με κάτι,ε, δεν ήθελε πολυ!
Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή, θα το έχω υπ΄όψην μου

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω παιδια για τα περαστικα σας
Ειμαι καλυτερα παντως. Και θα κοιμηθω!!!! Ευτυχισμενο παιδι!!!
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=mhNpVk04Mhw&mode=related&search=
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ προς το παρόν θα πάρω ένα κουλουράκι να φάω, τα βουνά μου πέφτουν κάπως μακριάεγω παλι θελω να παρω τα βουνα τα νευρα μου τσαταλια
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
kaλημερα,σε ολους-σε περιπτωσεις που πεφτει η πιεση-βοηθαει για λιγο το αλμυρο-οταν ομως αυτο συμβει και αλλη φορα σε συντομο χρονικο διαστημα πρεπει να γινουν αιματολογικες εξετασεις-σε αυτη την περιπτωση εκτος απο γενικη και βιοχημικες ζηταμε να μετρηθει και ο σιδηρος και η αιμοσφαιρινηΣε περιπτωσεις που πεφτει η πιεση, κατι αλμυρο δεν βοηθαει;
Ευχαριστω παιδια για τα περαστικα σας
![]()
![]()
![]()
Ειμαι καλυτερα παντως. Και θα κοιμηθω!!!! Ευτυχισμενο παιδι!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
...και το φολικό οξύ επίσης! (μιλάει η πολυετής πείρα στη σιδηροπενίασε αυτη την περιπτωση εκτος απο γενικη και βιοχημικες ζηταμε να μετρηθει και ο σιδηρος και η αιμοσφαιρινη
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Στο βάθος, στο πολύ βάθος όμως....
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπνοστερημένες και μη καλή σας μέρα.
Μαθημαπεριμένοντες και μη καλή σας μέρα.
Μάνεσκαιόχιπαιδιωνπουδίνουνέδινανεξατάσεις και μη καλή σας μέρα.
Παιδιαπουδινατεεξετάσεις και μη καλή σας μέρα.
Ταμπλοβαρεμενεςγενικά και μη καλή σας μέρα.
"Μη" γενικώς πάλι καλή σας μέρα.
Θανάση καλημέρα. (Δεν βρήκα σε τι κατηγορία να τον κατατάξω, δηλαδή αυτομάτως μου ήρθε αυτή του εξολοθρευτή αλλά το αντιπαρήλθα).
Άσχετο αλλά ξέρεις κανείς πως φοριέται σωστά η Θρακιώτικη στολή;Όχι μην τρομάζετε. Δεν έκοψα εντελώς, αλλά η Νερίνα θα χορέψει παραδοσιακούς θρακιώτικους χωρούς (που δεν το βλέπω γιατί θα βρέξει) και η στολή που μου έφερε σπίτι, ωραιότατη δε λέω, αλλά για Ιούνιο μήνα δε λέει, κάτι σε Γυναίκες της Πίνδου μέσα στο κατακαλόκαιρο και στην Πελοπόννησο, το βλέπω να ανάβει το καμάρι μου. Επίσης θα με βοηθούσε εάν ξέρατε να μου λέγατε κόλπα ώστε να μην μου γίνει Κούγκι απο τη ζέστη το μωρό μου. Εγώ της πρότεινα να ενσωματώσουμε ένα απο εκείνα τα ωραία ανεμιστηράκια που φοράνε στα γήπεδα, αλλά δεν δέχεται το τσογλάνι.
Για να μην παρεξηγηθούμε και μου την πέσουνε οι Θρακιώτες και Θρακιώτισσες του φόρουμ, η στολή είναι κομψοτέχνημα, ο ζωναράδικος (ένας εκ των χορών που θα χορέψει) πολύ μου άρεσε, αλλά πολύ η ζέστη ρε παιδιά!!!!

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
! Με το που ξύπνησα βρήκα μια τεζαρισμένη κατσαρίδα στο μπάνιο 
. Τι ωραία που ξεκίνησε και σήμερα η μέρα
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool