anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χθές μόνο την είχαμε που ήταν η πρώτη μέρα... Η γατούλα που λέτε ήρθε έφαγε ελάχιστα πήρε την αντιβίωση και ήπιε πολύ νερό... Και επίσης δεν θέλει ούτε στην αυλή να καθήσει, έξω στο πεζοδρόμιο της αρέσει πάω κάθε ένα τέταρτο και την βλέπω... Ελπίζω αύριο το πρωί να είναι εδώ. Πάντως το σίγουρο είναι πως θέλει να μείνει λίγο μόνη της κι απ' ότι κατάλαβα και να φύγει θα ξαναγυρίσει. Αν και θα προτιμούσα να την βάζαμε μέσα στο σπιτι...
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα γατάκια της φάνηκαν κάπως καλύτερα τώρα και δεν είναι τόσο επιθετικά μαζί της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η γατουλα μου φαινεται πολύ καλύτερα σήμερα κι ευτυχώς ήταν εδώ στις 6 για την αντιβίωση. Αν και δε θέλει να κοιμάται μες στην αυλή τέσπα...

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
(Πως θα αντέξω τόσες μέρες χωρίς mycat?
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλημέρα! Θες μήπως ν'αλλάξουμε? Να μείνεις εσύ εδώ με το MyCat και να πάω εγώ Μονεμβασιά? Θα θυσιαστώ....Καλημέρα! Μια μέρα έμεινε, δεν θα περάσει η καταραμένη? Αύριο πρωί φεύγω για πενταημεράκι στη Μονεμβάσια!!!(Πως θα αντέξω τόσες μέρες χωρίς mycat?
)

anabou
Διάσημο μέλος
! Ετοιμάζομαι να πάω σχολή
. Πάλι είχα εφιάλτες το βράδυ, έβλεπα ότι βγήκε το μάθημα και κόπηκα και το ξαναέδωσα τον σεπτέμβρη και ξανακόπηκα και έψαχνα τον καθηγητή και δεν το έβρισκα
. Ελπίζω να μην βγει αληθινό το όνειρο γιατί δεν θα το αντέξω :cry:!Κατερίνα μπορείς θα αντέξεις
! Μετά βέβαια θα σε περιμένει γερή μελέτη στο myCat αλλά τι να κάνουμε δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Λές? για κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι...Καλημέρα! Θες μήπως ν'αλλάξουμε? Να μείνεις εσύ εδώ με το MyCat και να πάω εγώ Μονεμβασιά? Θα θυσιαστώ....![]()
Βρε Ασπασία μου, μη σε πακετώσω τόσο άσχημα. Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάω!!!
Αυτό σκέφτομαι....υπερωρίες θα κάνω την Τρίτη (γιατί δεν θα χω και ιντερνετ στο σπίτι από το Σάββατο) για να τα διαβάσω όλα!Κατερίνα μπορείς θα αντέξεις! Μετά βέβαια θα σε περιμένει γερή μελέτη στο myCat αλλά τι να κάνουμε δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς
!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλή επιτυχία Φώφη! Όταν πας για βουτιά ρίξε και μια για μένα που δεν μπορώ! Μετά την Κεφαλλονιά δεν μπορώ να κάνω πουθενά αλλού μπάνιο! Τουλάχιστον όχι Αττική... Έκανα το πρώτο μου μπάνιο για φέτος στον Μακρύ Γυαλό και τώρα πρέπει να περιμένω να ξαναέρθω για να ξαναδώ θάλασσα....Αχ να έλθει γρήγορα η Παρασκευή να τελειώνω.. Μόλις γυρίσω αμέσως για βουτιά στη θάλασσα..

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελπιζω να πανε ολα καλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Anabu υποτιθεται πως αντιστρεφουμε το ονειρο αρα ολα καλα κ θα περασεις!!!
Κατα τα αλλα με επιασε η προκοπη μου και κανω δουλιτσες σημερα. Καποιες.... Μερικες.....
Αλλα απο το τιποτα;;;
Κατερινα να περασεις καλα!!! Nefeli περαστικα ευχομαι
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ αντίθετα, δεν αντέχω την ζεστή θάλασσα και την ζέστη γενικότερα! Αν είχα παρέα θα πήγαινα ακόμα και χειμώνα για μπάνιο... Κεφαλλονιά ήταν να έρθω του Αγ.Πνεύματος αλλά δεν τα κατάφερα τελικά. Το σλιγουρο είναι ότι θα έρθω Αύγουστο, αλλά επειδή είναι μακρυά ακόμα και δεν θα αντέξω, θα προσπαθήσω να έρθω κανένα Σ/Κ μέχρι τέλος Ιουνίου. Θα χαρώ να τα πούμε. Εμένα το σπίτι μου είναι Αργοστόλι, εσύ που είσαι?Ασπασία εγώ δεν έχω κάνει ακόμα κανένα μπάνιο! Ο καιρός τώρα τελευταία έφτιαξε, είμαι και κρυογάτσουλο.....Πότε θα ξανάρθεις Κεφαλονιά? Ελπίζω να τα πούμε. Πάω για διάβασμα, ω με τι χαρά! Φιλάκια
aretha
Περιβόητο μέλος
Ασπασία, έχεις πάει στην Ικαρία; Αν όχι, να πας!Εγώ αντίθετα, δεν αντέχω την ζεστή θάλασσα και την ζέστη γενικότερα! Αν είχα παρέα θα πήγαινα ακόμα και χειμώνα για μπάνιο...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν έχω πάει. Αν λες για την κρύα θάλασσα, έχει και η Κεφαλλονιά πολύ κρύα νερά. Ειδικά από την μεριά της Σάμης, στον Καραβόμυλο, είναι λες και βγαίνει από ψύκτη το νερό. Απλά δε μ'αρέσει να κάνω διακοπές τον Αύγουστο, γιατί εκτός του ότι δε αντέχω την πολυκοσμία, λοταν είναι λίγο ζεστή η θάλασσα νομίζω ότι έχουν μπει και έχουν κάνει όλοι πιπί τους...Ασπασία, έχεις πάει στην Ικαρία; Αν όχι, να πας!![]()
![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool