Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νανάκι θα πεινάσει και θα γυρίσει (το γρηγορότερο εύχομαι). Το πιο πιθανό είναι να τρόμαξε από όλη την διαδικασία της στείρωσης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ατυχία βρε Νανάκι! Η γατούλα θα είναι φοβισμένη από τη στείρωση και θα έχει κρυφτεί. Ελπίζω αργά ή γρήγορα να γυρίσει. Πάντως όταν γυρίσει και μέχρι να της κόψετε τα ράματα καλό θα ήταν να μην την αφήνετε καθόλου να βγαίνει από το σπίτι. Μπορεί να είναι μαθημένη να βγαίνει κι έξω, αλλά δε θα πάθει τίποτα για μερικές μέρες που θα μείνει κλεισμένη μέσα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα καλά νέα είναι οτί η γατούλα γύρισε γύρω στις 5μιση... Το κακό είναι από τη μία πως ο πατέρας μου δε θέλει να την έχουμε μέσα:( Χθές μόνο την είχαμε που ήταν η πρώτη μέρα... Η γατούλα που λέτε ήρθε έφαγε ελάχιστα πήρε την αντιβίωση και ήπιε πολύ νερό... Και επίσης δεν θέλει ούτε στην αυλή να καθήσει, έξω στο πεζοδρόμιο της αρέσει πάω κάθε ένα τέταρτο και την βλέπω... Ελπίζω αύριο το πρωί να είναι εδώ. Πάντως το σίγουρο είναι πως θέλει να μείνει λίγο μόνη της κι απ' ότι κατάλαβα και να φύγει θα ξαναγυρίσει. Αν και θα προτιμούσα να την βάζαμε μέσα στο σπιτι...:(

γεια σου νανακι.Δε σ αφηνει εστω να την εχεις στο δωματιο σου?

Δε μ' αφήνει και έχουμε κανει μεγάλη φασαρία γι αυτό... Ούτε ψύλους έχει... Όταν ήρθε ήταν γεμάτη με κάτι χόρτα, κάπου στην εξοχή εδώ κοντά θα πήγε. Την καθάρισα λίγο αλλά δεν ήθελα και να την κουράσω. Και όπως έχω ξαναπεί αυτη τη γάτα την έχουμε λίγους μήνες και δεν είναι μαθημένη σε σπίτι, από μόνη της θέλει να βγαίνει έξω... Τουλάχιστον να έμενε στην αυλή, αλλά κι από κεί φεύγει:( Τα γατάκια της φάνηκαν κάπως καλύτερα τώρα και δεν είναι τόσο επιθετικά μαζί της.

Καλημερα σας...:)
Η γατουλα μου φαινεται πολύ καλύτερα σήμερα κι ευτυχώς ήταν εδώ στις 6 για την αντιβίωση. Αν και δε θέλει να κοιμάται μες στην αυλή τέσπα...;)

Καλημέρα! Μια μέρα έμεινε, δεν θα περάσει η καταραμένη? Αύριο πρωί φεύγω για πενταημεράκι στη Μονεμβάσια!!! :up: (Πως θα αντέξω τόσες μέρες χωρίς mycat?:blink: )

Καλημέρα! Μια μέρα έμεινε, δεν θα περάσει η καταραμένη? Αύριο πρωί φεύγω για πενταημεράκι στη Μονεμβάσια!!! :up: (Πως θα αντέξω τόσες μέρες χωρίς mycat?:blink: )
Καλημέρα! Θες μήπως ν'αλλάξουμε? Να μείνεις εσύ εδώ με το MyCat και να πάω εγώ Μονεμβασιά? Θα θυσιαστώ....:rolleyes:

Καλημέρα :up:! Ετοιμάζομαι να πάω σχολή :/:. Πάλι είχα εφιάλτες το βράδυ, έβλεπα ότι βγήκε το μάθημα και κόπηκα και το ξαναέδωσα τον σεπτέμβρη και ξανακόπηκα και έψαχνα τον καθηγητή και δεν το έβρισκα :blink:. Ελπίζω να μην βγει αληθινό το όνειρο γιατί δεν θα το αντέξω :cry:!

Κατερίνα μπορείς θα αντέξεις :P! Μετά βέβαια θα σε περιμένει γερή μελέτη στο myCat αλλά τι να κάνουμε δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς :whistle:!

Καλημέρα! Θες μήπως ν'αλλάξουμε? Να μείνεις εσύ εδώ με το MyCat και να πάω εγώ Μονεμβασιά? Θα θυσιαστώ....:rolleyes:
Λές? για κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι...:hmm: :hmm: :hmm:
Βρε Ασπασία μου, μη σε πακετώσω τόσο άσχημα. Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάω!!! :P :P

Κατερίνα μπορείς θα αντέξεις :P! Μετά βέβαια θα σε περιμένει γερή μελέτη στο myCat αλλά τι να κάνουμε δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς :whistle:!
Αυτό σκέφτομαι....υπερωρίες θα κάνω την Τρίτη (γιατί δεν θα χω και ιντερνετ στο σπίτι από το Σάββατο) για να τα διαβάσω όλα!

Καλημέρα και από μένα. Αχ κι εγώ δίνω εξετάσεις την Παρασκευή στην Πάτρα. Εντωμεταξύ έχω τον πρόσφατα εγχειρισμένο "Μπέμπη" και ο παλαβούλης βγήκε έξω το πρωί για πρώτη φορά μετά την επέμβαση (προχθές) και χτύπησε το πίσω πόδι του. Έχει θυμώσει και δεν μ' αφήνει να τον πιάνω. Φοβήθηκα μήπως είναι από την επέμβαση και πήρα τηλέφωνο το γιατρό, μου είπε΄αποκλείεται και ότι σε δυο μέρες θα του περάσει. Τώρα κοιμάται ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι μου.... Δεν έχω καθόλου όρεξη για διάβασμα.... Αχ να έλθει γρήγορα η Παρασκευή να τελειώνω.. Μόλις γυρίσω αμέσως για βουτιά στη θάλασσα..

Αχ να έλθει γρήγορα η Παρασκευή να τελειώνω.. Μόλις γυρίσω αμέσως για βουτιά στη θάλασσα..
Καλή επιτυχία Φώφη! Όταν πας για βουτιά ρίξε και μια για μένα που δεν μπορώ! Μετά την Κεφαλλονιά δεν μπορώ να κάνω πουθενά αλλού μπάνιο! Τουλάχιστον όχι Αττική... Έκανα το πρώτο μου μπάνιο για φέτος στον Μακρύ Γυαλό και τώρα πρέπει να περιμένω να ξαναέρθω για να ξαναδώ θάλασσα....:( :( :(

καλημερα!μου λειψατε αυτες τις μερες αλλα δεν εχω σταθει καθολου!ο μηνας ειχε χθες γεννεθλια και ειχα ετοιμασιες απο το σαβ/κο .η μελινα επαθε ανεμοβλογια και την κυριακη τρεχαμε στο παιδον.ευτυχως ειναι λιγο καλυτερα σημερα, την περναει βαρια γιατι ειναι 11, και οσο πιο μεγαλος τοσο χειροτερα.η γκριζουλα μεσα στην ημερα πιστευω να γεννησει:baby: :baby: :baby: :baby: ελπιζω να πανε ολα καλα

Καλημερα παιδια!!!
Anabu υποτιθεται πως αντιστρεφουμε το ονειρο αρα ολα καλα κ θα περασεις!!!
Κατα τα αλλα με επιασε η προκοπη μου και κανω δουλιτσες σημερα. Καποιες.... Μερικες.....
:P :P :P
Αλλα απο το τιποτα;;;
Κατερινα να περασεις καλα!!! Nefeli περαστικα ευχομαι

Ασπασία εγώ δεν έχω κάνει ακόμα κανένα μπάνιο! Ο καιρός τώρα τελευταία έφτιαξε, είμαι και κρυογάτσουλο.....Πότε θα ξανάρθεις Κεφαλονιά? Ελπίζω να τα πούμε. Πάω για διάβασμα, ω με τι χαρά! Φιλάκια

Ασπασία εγώ δεν έχω κάνει ακόμα κανένα μπάνιο! Ο καιρός τώρα τελευταία έφτιαξε, είμαι και κρυογάτσουλο.....Πότε θα ξανάρθεις Κεφαλονιά? Ελπίζω να τα πούμε. Πάω για διάβασμα, ω με τι χαρά! Φιλάκια
Εγώ αντίθετα, δεν αντέχω την ζεστή θάλασσα και την ζέστη γενικότερα! Αν είχα παρέα θα πήγαινα ακόμα και χειμώνα για μπάνιο... Κεφαλλονιά ήταν να έρθω του Αγ.Πνεύματος αλλά δεν τα κατάφερα τελικά. Το σλιγουρο είναι ότι θα έρθω Αύγουστο, αλλά επειδή είναι μακρυά ακόμα και δεν θα αντέξω, θα προσπαθήσω να έρθω κανένα Σ/Κ μέχρι τέλος Ιουνίου. Θα χαρώ να τα πούμε. Εμένα το σπίτι μου είναι Αργοστόλι, εσύ που είσαι?

Εγώ αντίθετα, δεν αντέχω την ζεστή θάλασσα και την ζέστη γενικότερα! Αν είχα παρέα θα πήγαινα ακόμα και χειμώνα για μπάνιο...
Ασπασία, έχεις πάει στην Ικαρία; Αν όχι, να πας! ;) :)

Ασπασία, έχεις πάει στην Ικαρία; Αν όχι, να πας! ;) :)
Δεν έχω πάει. Αν λες για την κρύα θάλασσα, έχει και η Κεφαλλονιά πολύ κρύα νερά. Ειδικά από την μεριά της Σάμης, στον Καραβόμυλο, είναι λες και βγαίνει από ψύκτη το νερό. Απλά δε μ'αρέσει να κάνω διακοπές τον Αύγουστο, γιατί εκτός του ότι δε αντέχω την πολυκοσμία, λοταν είναι λίγο ζεστή η θάλασσα νομίζω ότι έχουν μπει και έχουν κάνει όλοι πιπί τους...:( :( :(

Ναι, για τα κρύα (και πολύ καθαρά) νερά το λέω. Καμία σχέση με το Ιόνιο (τουλάχιστον με Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Λευκάδα που έχω κολυμπήσει), εκεί βουτάς το πόδι σου και νιώθεις σα να στο τρυπάνε βελόνες... Μπρρρρρρρρ... (εγώ πάλι είμαι της θάλασσας-σούπας, μ'αρέσει πολύ να είναι σαν μπανιέρα, να μπαίνεις και να χαλαρώνεις. Να'ναι και καθαρή όμως ;) )

Είμαι από τα Μουσάτα και δουλεύω στο Αργοστόλι στην Αγροτική Τράπεζα, οπότε είναι εύκολο να με βρεις , είμαι - δυστυχώς - πάντα εκεί....Όταν είναι να ρθεις πες το μου και θα το κανονίσουμε, να έλθεις και σπίτι, να μας γνωρίσεις όλους - εννοώ όλα τα ζώα (ανθρώπους, γάτες, σκύλους, χελώνες κλπ).

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back