aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πολύ ευχαρίστως! Βλέπω πολυμελής οικογένεια κι εσείς! Κι εμείς ζωή να'χουμε διαθέτουμε και γάτες και σκύλο και χελώνες και μέχρι πριν ένα χρόνο και παπαγάλους!Είμαι από τα Μουσάτα και δουλεύω στο Αργοστόλι στην Αγροτική Τράπεζα, οπότε είναι εύκολο να με βρεις , είμαι - δυστυχώς - πάντα εκεί....Όταν είναι να ρθεις πες το μου και θα το κανονίσουμε, να έλθεις και σπίτι, να μας γνωρίσεις όλους - εννοώ όλα τα ζώα (ανθρώπους, γάτες, σκύλους, χελώνες κλπ).

P.S. Τα Μουσάτα κοντά στα Βλαχάτα δεν είναι? Έχω μια φίλη που μένει και δουλεύει Αργοστόλι αλλά η οικογένειά της έχει ενοικιαζόμενα στα Βλαχάτα. Λουρδά πας για μπάνιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι καλέ! Το ξέρω!!! Μπορεί να μην έχω γεννηθεί Κεφαλονιά αλλά είμαι άρρωστη! Την έχω γυρίσει σπιθαμή προς σπιθαμή. Από μικρή 3 μήνες το καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Πάσχα και σε κάθε ευκαιρία είμαι εκεί. Εδώ μετέφερα τα δικαιώματα από Αθήνα που ψήφιζα δίπλα στο σπίτι μου για να ψηφίζω στο χωριό (Δειληνάτα). Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου εδώ και 7 χρόνια και τον έχουμε στο Δράπανο είμαι μια φορά τον μήνα, άντε το δίμηνο εκεί. Τώρα μόνο άργησα να έρθω....Ναι είναι δίπλα. Πάω πολύ συχνά στο Λουρδά για μπάνιο αλλά πιο συχνά στο Τραπεζάκι. Όλες αυτές οι παραλίες δηλ. Κλιματσιάς (Σπαρτιά), Πεσάδα, Αγιος Θωμάς, Τραπεζάκι, Λουρδάς , ανήκουν στον κόλπο Λουρδά και είναι συνεχόμενες.
Μου λείπει το σπιτάκιιιι μουουουου....:cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μου λείπει το σπιτάκιιιι μουουουου....:cry::cry::cry:
Και εμενα(στη Χιο)....
Αλλα φευγω 28 ιουνιου!!!!!!!
Πηρα και εισητηρια!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ζηλεύωωωωω!!!!:cry::cry::cry::cry:Και εμενα(στη Χιο)....
Αλλα φευγω 28 ιουνιου!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πηρα και εισητηρια!![]()
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα το πρωί καθόμουν μαζί της από τις 6 μέχρι να πάω στο σχολείο. Ξαφνικά ακούω ένα γατί να νιαουρίζει, κοιτάζω τα δικά μου δεν ήταν αυτά (ήπιαν και γάλα σήμερα από τη μαμά τους, ενώ μεχρι χθες δεν ήθελαν να τη βλέπουν...
) βλέπω λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου ένα άλλο γατάκι... Του φωνάζω και έρχεται τρέχοντας, τρελά χαδιάρικο και πανέμορφο (όχι σαν τα μαμούχαλα τα δικά μου, τεσπα) 2 μηνών περίπου μου φάνηκε, αγοράκι. Το χαιδεύω, ήταν αρκετά άγριο με τα γατιά μου, και την μεγάλη αν κι αυτη έδειξε να μην την ενοχλεί. Του βάζω φαγητό, έτρωγε σαν το λυσασμένο δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα του έβαλα και δεύτερο πιάτο, κι αν ερχόταν κάποιο από τα δικά μου γρύλιζε καθώς έτρωγε... Του έδωσα πάστα για τα σκουλικάκια και το ψέκασα για τους ψύλους. Μετά περνάει ένα παιδί και λέει οτί είναι της αδερφής του, της το δώσαν δώρο για τα γενέθλιά της και το είχαν αγοράσει από πετ σοπ. Του βάζαν φαγητό μόνο μεσημέρι και βράδυ, κι απ ότι κατάλαβα πρέπει να είχε διάρροια... Σιγά σιγά άρχισε να παίζει με το τσαμπουκά μου, αλλά εγώ πήγα σχολείο και δεν ξέρω τι έγινε μετά. Ο πατέρας μου μου είπε ότι πήγε σπίτι του. Αν βρω τη κοπέλα θα της δώσω συμβουλές γιατί μάλλον είναι άσχετη, κι ήταν μόνο του το καημένο και ήθελε παιχνίδια και πεινούσε, δλδ έλεγες οτί είχε να φάει μέρες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζηλεύωωωωω!!!!:cry::cry::cry::cry:
Ελα μαζι...
Αλλα θα εχω διαβασμα, γιατι θα επιστρεψω για 3 μερες να δωσω 2 μαθηματα και θα ξαναφυγω!

Εγώ παιδιά έκλεισα 28 Ιουνίου ένα τετραημεράκι στη Φολέγανδρο, την πατρίδα του Χουζούρη!![]()
Καλα να περασετε!
Εκει τον βρηκατε, και ξαναπατε μηπως βρειτε και αλλον κατρουλιαρη?

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν έχω πάει Χίο, αν και έχω φίλους που είναι η καταγωγή τους από εκεί. Το ζηλεύω πήγαινε στις διακοπές γενικότερα, και ειδικότερα στις διακοπές στην Κεφαλλονιά...Ελα μαζι...![]()
![]()
![]()
Αλλα θα εχω διαβασμα, γιατι θα επιστρεψω για 3 μερες να δωσω 2 μαθηματα και θα ξαναφυγω!![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι, για τα κρύα (και πολύ καθαρά) νερά το λέω. Καμία σχέση με το Ιόνιο (τουλάχιστον με Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Λευκάδα που έχω κολυμπήσει), εκεί βουτάς το πόδι σου και νιώθεις σα να στο τρυπάνε βελόνες... Μπρρρρρρρρ... (εγώ πάλι είμαι της θάλασσας-σούπας, μ'αρέσει πολύ να είναι σαν μπανιέρα, να μπαίνεις και να χαλαρώνεις. Να'ναι και καθαρή όμως)
και εγώ μια από τα ίδια Αλίκη! αν δεν βράζει η θάλασσα δεν μπορώ να μπω!!!
Εγώ παιδιά έκλεισα 28 Ιουνίου ένα τετραημεράκι στη Φολέγανδρο, την πατρίδα του Χουζούρη!![]()
Αλήθεια? Φολέγανδρο τον βρήκες??? Ειχα πάει πέρσυ και μου άρεσε πάρα πολύ!!!Τέλειο νησί! και ήταν γεμάτο γατούνια! θυμάμαι μια ταβέρνα με ψαρια που είχε γατούλες που κοιμόντουσαν πάνω σε όλες τις καρέκλες!
κάποιες και στα τραπέζια!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
), κανονίσαμε ποιός θα προσέχει τα γατούνια και άρα όλα είναι έτοιμα για την αναχώρησή μας αύριο πρωί πρωί!!!
Σας αποχαιρετώ λοιπόν για λίγες μέρες! Μη σας πιάσει η λογοδιάρροια και βρω καμια 10ρια χιλιάδες μηνύματα όταν γυρίσω
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Επιτέλους...οι βαλίτσες έτοιμες, το σπίτι μαζεμένο (σχεδόν), κανονίσαμε ποιός θα προσέχει τα γατούνια και άρα όλα είναι έτοιμα για την αναχώρησή μας αύριο πρωί πρωί!!!
![]()
Σας αποχαιρετώ λοιπόν για λίγες μέρες! Μη σας πιάσει η λογοδιάρροια και βρω καμια 10ρια χιλιάδες μηνύματα όταν γυρίσω![]()
!!
καλά να περάσεις Κατερινάκι!

ladycat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
δεν ξερω τι εχω ενα πλακωμα νιωθω μια μαυριλα δεν ξερω πως να το εκφρασω νιωθω οτι θα γινει κατι κακο που δεν μπορω να το προσδιορισω
ωχ! έτσι ένιωθα την περασμένη βδομάδα αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα κακό....όλα καλά θα πάνε Φροσάκι

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μολις εκατσα να κανω ενα τσιγαρο πριν κοιμηθω και ο Πουρπουρης ηρθε διπλα κι εκανε εμετο πανω στο κρεβατι
Ο ατιμος τρωει καμια φορα παραπανω απ' οσο θα επρεπε.....
Αντε κι αλλαζα σεντονια μες στη νυχτα
Τωρα να κανω το τσιγαρο μου....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πήγα χθες στο γιατρό να με δει μετά την επέμβαση της Δευτέρας και να μου συμπληρώσει τα χαρτιά για την ασφαλιστική, μου είπε μεν ότι είμαι καλά αλλά με έκραξε που έρχομαι στο γραφείο!
Μου είπε ότι στο χαρτί της ασφάλειας μου έχει γράψει 10 μέρες άδεια!!!
Τώρα εννοείτε ότι δεν μπορώ να φύγω...
Μήπως να υποτροπιάσω?....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool