Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε όλους....
Χτές είχαμε μια πολύ όμορφη μέρα, στο σχολείο ο μικρός μου είχε την "τελετή αποφοίτησης"... αποφοίτησης απο το Δημοτικό εεεε?
Ηταν μια πανέμορφη παράσταση, με τραγούδι, χορό, σκετσάκια, είχαν καλεσμένο και τον Μίμη Πλέσσα, ο οποίος με τα μαγικά του δάχτυλα μάγεψε για άλλη μια φορά στο πιάνο......
Ήταν απίστευτα συγκινητική η όλη ατμόσφαιρα, ξαφνικά καταλαβαίνεις για τα καλά, οτι το μπουμπουκάκι σου μεγαλώνει, μπαίνει σε άλλη φάση ζωής, με περισσότερες απαιτήσεις και στόχους!!!!
Ακούγομαι χαζομαμά.....εεεε?
Ειναι ομορφα να εισαι χαζομαμά....τελικά!!!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα :up:! Χτες ήμουν όλη μέρα στη σχολή και κανένα νέο από το μάθημα :down:, έλεος πια κοντεύει να περάσει μήνας και μου έχει γίνει έμμονη ιδέα :|. Ήταν και η ορκομωσία χτες και έπαιρνε πτυχίο μια φίλη μου και είδα και πολλούς συμφοιτητές που είχα πολύ καιρό να δω. Στο μεταξύ είχε πολύ κόσμο και ακόμα περισσότερους φωτογράφους και με έπιασε κάτι και δεν θέλω να πάω του χρόνου να πάρω το δικό μου :redface::blink:.

Φρόσω όλοι περνάμε τις μαύρες μας κατά καιρούς, αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά (όσο γίνεται) :D.

Κατερίνα καλά να περάσεις, πολύ μ'αρέσει το καινούριο αβατάρ.

Ασπασία υποτροπίασε τώρα :sick:!!!! Μα αν είναι δυνατόν να μην δεις τις 10 μέρες άδεια :down:. Αυτά τα ρωτάνε πρώτα-πρώτα :happy:.

Εγώ πριν φτάσει το τέλος του Ιούλη αποκλείεται να φύγω :cry:. Και μου λείπουν τα κρύα κρυστάλλινα νερά της Ρόδου (και η παλιά πολή by night) πάρα πολύ :cry::cry::cry:!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία υποτροπίασε τώρα :sick:!!!! Μα αν είναι δυνατόν να μην δεις τις 10 μέρες άδεια :down:. Αυτά τα ρωτάνε πρώτα-πρώτα :happy:.
Εγώ φταίω? 'Οταν ήρθε ο γιατρός στο χειρουργείο ήμουν ήδη ψιλοναρκωμένη και έφυγε πριν βγω από την ανάνηψη. Ο δε Κώστας που ήταν από το πρωί στο πόδιο μαζί μου την ώρα της επέμβασης είχε πάει για καφέ. Γι'αυτό πήγαμε χθες στο ιατρείο για να μας συμπληρώσει τα χαρτιά της ασφαλιστικής και μας το είπε. Του έκανε και εντύπωση που πήγα στο γραφείο...:blink:
Τώρα είναι αργά! Πάνε οι δεκαήμερες διακοπές στην Κεφαλλονιά...:bye:

Εγώ φταίω? 'Οταν ήρθε ο γιατρός στο χειρουργείο ήμουν ήδη ψιλοναρκωμένη και έφυγε πριν βγω από την ανάνηψη. Ο δε Κώστας που ήταν από το πρωί στο πόδιο μαζί μου την ώρα της επέμβασης είχε πάει για καφέ. Γι'αυτό πήγαμε χθες στο ιατρείο για να μας συμπληρώσει τα χαρτιά της ασφαλιστικής και μας το είπε. Του έκανε και εντύπωση που πήγα στο γραφείο...:blink:

Πες οτι υποτροπιασες!:P

Αααα... δε θέλω ηττοπάθειες! Ποτέ δεν είναι αργά για 10 μέρες αναρρωτική! Πες τους πολύ απλά την αλήθεια: ότι δηλαδή ο γιατρός σε κατσάδιασε που ήρθες στη δουλειά και σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ρητά να βγεις απ' το σπίτι για τις επόμενες 10 ημέρες ;)

Καλημερα!
Εχω λιγο πονολαιμο σημερα βεβαια απο χτες δεν τον ενιοθα και πολυ καλα.Αντε να δουμε ποτε θα γηνς τελειος καλα επιτελους.Ολο κατι παθαινω τωρα τελευταια:/:

καλημερα σας !! τι υπεροχη μερα σημερα γραψαμε πληροφορικη και αυριο γαλλικα και τελος!!!:up: :up:

καλημέρα!
Ασπασία ποτέ δεν είναι αργά, πάρε τωρα την άδεια!!!Σκέψου τις παραλίες της κεφαλλονιάς.....

purina περαστικά !! Εισαι καιρό έτσι!

Ναι Ασπασία έχουν δίκιο τα παιδιά, οι παραλίες μας σε περιμένουνε. Σήμερα είναι μια μέρα για μπάνιο το κάτι άλλο.... Κι εγώ είμαι σε απόσταση 500μ. και δεν μπορώ να πάω γιατί διαβάζω... γκρρρ

Αααα... δε θέλω ηττοπάθειες! Ποτέ δεν είναι αργά για 10 μέρες αναρρωτική! Πες τους πολύ απλά την αλήθεια: ότι δηλαδή ο γιατρός σε κατσάδιασε που ήρθες στη δουλειά και σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ρητά να βγεις απ' το σπίτι για τις επόμενες 10 ημέρες ;)
Συμφωνω απολυτα. Εισαι ειλικρινης και απλα ακολουθεις συμβουλες του γιατρου. Κι εγω θα ελεγα go for it!!!
Εδω εχει μια μαυριλα αλλο πραγμα.
Παιδια πρεπει να σιδερωσω. Σε λιγο θα ανοιγουμε δρομο να περασουμε αναμεσα απο στοιβες ρουχων
:( :( :/: :/:

Παιδια εφτιαξα μια παρουσιαση στο myspace για τις γατουλες, εχει και διαφημιση για το σαιτ δειτε την εδω Ετοιμαζω και ΓΑΤΟΜΑΝΤΕΡ απο το ντοκυμαντερ βγαινει, σκυλομαντερ καναμε ηδη.. σκοπος να προβαλεται σε εκδηλωσεις αλλα και την ημερα της γατας

Πω πω πήγα να σκάσω από την ανησυχία μου! Φύγαμε όλοι από το σπίτι πριν τις 5 και εγώ από την ώρα που γύρισα πρόσεξα ότι δεν είδα πουθενά τον Ζαχαρία. Έτσι λοιπόν άρχισα να ψάχνω όλο το σπίτι και δεν τον βρήκα πουθενά. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό γιατί νόμιζα πως έπεσε από το μπαλκόνι, αλλά δεν ξέρω πως μου ήρθε και είπα να ψάξω όλα τα νουλάπια. Ε λοιπόν ήταν μέσα στη ντουλάπα της μαμάς μου 3,5 ώρες!!!:( Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα! Και παίρνω τηλ την μαμά μου να της το πω και γέλαγε:mad:...πάντως της την έκανε τόσο χάλια που όταν έρθει και τη δει θα της γίνει μάθημα!:D :redface:
100 φορές έχω πει σε όλους να προσέχουν με τις ντουλάπες τους και με γράφουν κανονικότατα!
Πάλι καλά που δεν έσκασε εκεί μέσα!

Παιδια εφτιαξα μια παρουσιαση στο myspace για τις γατουλες, εχει και διαφημιση για το σαιτ δειτε την εδω Ετοιμαζω και ΓΑΤΟΜΑΝΤΕΡ απο το ντοκυμαντερ βγαινει, σκυλομαντερ καναμε ηδη.. σκοπος να προβαλεται σε εκδηλωσεις αλλα και την ημερα της γατας
Εξαιρετικό το βρίσκω , και η μουσική εκπληκτική , ΜΠΡΑΒΟ!!!

Hi!!! chrisidor, και η δική μου γατούλα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις ντουλάπες!!!:lol: Πολλές φορές και εγώ παραλίγο να παθω το εγκεφαλικό αφου δεν την έβρισκα και νομιζα οτι βγήκε απο το σπίτι! Τώρα το έχω μάθει και όταν την ψάχνω η πρώτη μου σκέψη είναι οι ντουλάπες! Δεν καταλαβαίνω τι το ενδιαφέρον βρίσκει!!!:hmm:

Εξαιρετικό το βρίσκω , και η μουσική εκπληκτική , ΜΠΡΑΒΟ!!!

αιρομαι που σ αρεσει :)

Έχω μπει εδώ και ώρα, αλλά ξέχασα να πω καλημέρα. ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑΑΑ!!! Παρασκευή σήμερα κι έχω κέφια!!!!;) :rolleyes: :rolleyes:

εμείς με τις ντουλάπες έχουμε έρωτα!!!!στην κυριολεξία όμως.δεν προλαβαίνουμε να ανοίξουμε ντουλάπα και έχει ήδη μπουκάρει η Πηνελόπη και έχει στρωθεί πάνω στα ρούχα. βέβαια για να την βγάλουμε ούτε κουβέντα!!!με το ζόρι τη τραβάμε!!!

Kαλημέρα!
Εμένα πάλι, πρωί πρωί, χάλασε η μέρα μου..:(
Σήμερα το πρωί, όταν γύρισε η αδερφή μου από το σχολείο από όπου είχε πάει να πάρει τους ελέγχους -πέμπτη δημοτικού- έρχεται και μου λέει: Φένια, ένα σκοτωμένο πουλάκι στον κήπο!
Το πουλάκι φαίνεται πως είχε πέσει από κάπου γιατί είχαν βγεί απ' έξω όλα του τα σωθικά..
Πολύ θλιβερό θέαμα.. Ήταν πολύ μικρό, το έν' τρίτο της παλάμης περίπου να φανταστείτε. Ακόμα δεν είχε βγάλει τρίχωμα και φτερά..
cry.gif
Πολύ άδικη η μητέρα φύση.. Τί μπορεί να είχε γίνει; Δεν ήταν κάτω από κάποιο δέντρο,
αλλά σε ανοιχτό χώρο. Από πάνω αλλά λίγο πιο πέρα ήταν το μπαλκόνι της θείας μου, σε αρκετή απόσταση από το έδαφος, αλλά δε νομίζω να έχει σχέση.
Κοντά στο πουλάκι, κάπου ένα μέτρο πιο πέρα, ήταν κομμάτια φωλιάς θα έλεγα..
Υπάρχει περίπτωση να φέρνανε οι γονείς τα υλικά της φωλιάς για να κατασκευάσουν μια πάνω σε κάποιο δέντρο της αυλής μας και μετά να θέλανε να μεταφέρουν το πουλάκι και να τους έπεσε στην πορεία;
Αλλά νομίζω ότι τα μωρά δεν μεταφέρονται.
Ότι φτιάχνουν πρώτα οι γονείς τη φωλιά και μετά γεννάει η θηλυκιά τα αβγά της εκεί.
Έτσι δεν είναι;
Τι μπορεί να έγινε; :/:

Καλημέρααααα……..Παρακσευη γιούυυυυυυπιιιιιιιιιιιι…. Αν και σήμερα είπα θα κάνω καθαριότητες στο σπίτι γιατί με τόσα γατονια καταλαβαίνετε τι γίνετε , αλλά αύριο Σάββατο θα ξυπνήσω θα είναι όλα καθαρά (λέμε τώρα ) θα κάνω έναν καφέ και θα κάτσω απολαμβάνω τις τρέλες των μικρών. Αύριο είναι η μέρα της γάτας δε θα κάνω τίποτε άλλο παρά μόνο ν ασχολούμαι μαζί τους!!!

Ότι φτιάχνουν πρώτα οι γονείς τη φωλιά και μετά γεννάει η θηλυκιά τα αβγά της εκεί.
Έτσι δεν είναι;
Τι μπορεί να έγινε; :/:

Καλημερες!
Πολλες φορες απλα πεφτουνε τα καημενα απο τις φωλιες:( Το εχω δει πολλες φορες εδω στον δικο μας κηπο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back