Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
με βλεπω να ξανακοιμαμαι σε λιγο και να ξυπναω μεσημερι
τις τελευταιες μερες δεν πολυβγαινω γιατι ο κωστας παρουσιαζει το διδακτορικο του αυριο κι εχει πηξει στο διαβασμα.αντε να ξεμπερδεψει να παμε για κανα μπανιο η καμια εκδρομουλα.κι απο Σεπτεμβριο λεμε να κανουμε και καναν αρραβωνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αγγελική, καλωσήρθες. Να δω πώς θα περάσουν οι δύο βδομάδες που μένουν μέχρι να πάω κι εγώ διακοπέεεεεεες...
Φρόσω, ομοιοπαθούσα!! Κι εγώ όλο το Σάββατο κοψομεσιάστηκα να κάνω δουλειές, ευτυχώς χτες τα καταφέραμε να πάμε για μπανάκι να ξελαμπικάρουμε λίγο...
Ελένη, στενοχωρήθηκα με το σαρδέλο.
Είχε κι ωραίο όνομα... 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ελένη τι κρίμα για τον σαρδέλο....
άτυχα αυτά τα γατάκια..Μήν μιλάτε για διακοπές!!!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω επιτελους σημερα εχω το σπιτι δικο μου!
χτες εχασα το χελωνακι μου 2 φορες μεσα σε ολοκληρο σπιτι!!!
αλλα ευτυχως το βρηκα!
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχαμε βέβαια και ευτράπελα αφού στο ένα γατάκι δώσαμε κατά λάθος τριπλάσια δόση παστούλας
, αλλά μετά από το καθησυχαστικό τηλ. στον Αίλουρο όλα καλά....
Όσο για διακοπές έχω ακόμα 2 βδομάδες που μου φαίνονται αιώνας...!!

rotonda
Δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανει πολυ ζεστη η μονο εγω εχω σκασει??

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Καλως ορισατε οι επιστεφοντες εκ διακοπων και καλη δυναμη
Δεν ακουσα να καηκε κανενα σπιτι οποτε μαλλον γλυτωσαμε τα χειροτερα (σχετικο)
Καλη δυναμη στα γατακια σε διαιτα και περαστικα.
Εγω σπιτι επιτελους ανευ κοσμου (αν και ηταν καλοι οι φιλοξενουμενοι). Το Σαββατο για καποια ωρα ηταν σπιτι 16 ατομα και κονταψα να παθω κριση πανικου.... Επιβιωσα ομως
Κι ενω λεγαμε να αραξουμε ηρθαν καποια επαγγελματικα ζητηματα που πρεπει να λυθουν και παλι στο τρεξιμο.... Πλεον λεω να χειροδικησω εναντιον καποιων.... Δεν ειναι χωρα αυτη που ζουμε!!! Τα χαλια μας.....
Θα μου περασει δεν ειναι τιποτα.....
Οι διακοπες θα εξαρτηθουν απο αυτα τα ζητηματα.... Ελπιζω παντως
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Από το Σάββατο δεν έχω κοιμηθεί γιατί με το που πάω να κλείσω τα μάτια μου τη βλέπω μπροστά μου...
Περιμέναμε από ώρα σε ώρα να φύγει, αλλά εγώ είχα πάρει άδεια μόνο για χθες και δεν μπορούσα να ξαναζητήσω γιατί είχα ξαναπάρει άδεια την προηγούμενη εβδομάδα για την κηδεία της αδελφής της μαμάς μου. Συν του ότι ο Κώστας έπρεπε να είναι οπωσδήποτε σήμερα το πρωί Αθήνα. Σκέφτηκα να γυρίσω στο γραφείο και αν γίνει κάτι να ξαναφύγω αεροπορικώς. Έτσι φύγαμε με το πλοίο χθες το απόγευμα και κατά τις 12:30 το βράδυ ήμασταν σπίτι. Στις 02:08 με πήρε ο ξάδελφός μου ότι η θεία πέθανε....
Η κηδεία θα γίνει σήμερα οπότε δεν προλαβαίνω με τίποτα να πάω. Έπρεπε να είχα μείνει εκεί...:cry: :cry: :cry: Νιώθω απίστευτες τύψεις που δεν κατάφερα να πάω να την αποχαιρετήσω. Αν όμως έλεγα στο γραφείο ότι έπρεπε να μείνω Κεφαλονιά γιατί η θεία μου πέθαινε θα με πίστευαν ή θα νόμιζαν ότι παρατείνω τις διακοπές μου? Πράγματι δεν είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά το ότι έχασα δύο θείες μέσα σε 6 μέρες? Πάει να σπάσει το κεφάλι μου....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μη βασανίζεις άδικα τον εαυτό σου, η θεία σου τουλάχιστον ησύχασε και δεν υποφέρει πια. Έτσι κι αλλιώς, σημασία έχει η αγάπη που της έδειξες όσο ζούσε, κι αυτό σίγουρα το ήξερε και το εκτιμούσε. Οι αποχαιρετισμοί, οι κηδείες κτλ είναι για αυτούς που μένουν πίσω, όχι γι' αυτούς που έφυγαν. Μην έχεις τύψεις, δεν θα της άρεσε καθόλου κάτι τέτοιο...
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτό το έχω ζήσει κι εγω, να πεθαίνουν οι θείοι μου μαζί (αδελφοί του μπαμπά μου). Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
Ελπίζω η μητέρα σου να είναι καλά.
Εγω έχω απογοητευτεί πολύ με τις πυρκαγιές. Οχι βέβαια ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά νομίζω πια ότι έχει παραγίνει το θέμα.
Από το κακό στο χειρότερο πάμε.

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ασπασία συλληπητηρια...συμφωνώ με την Αλίκη, κοίτα να στηρίξεις τώρα ανθρώπους που σε χρειάζονται...
Όλη νύχτα δεν κοιμήθηκα και πρ'επει να φύγω σε λίγο, μέχρι και φίλο μου που έχει πεθάνει είδα στον ύπνο μου....

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασπασία, συλλυπητήρια και πάλι. Όντως πολύ βαρύ αυτό που έτυχε, να φύγουν τόσο κοντά η μία με την άλλη

Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και κοντά στους υπόλοιπους, που σε χρειάζονται..
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μετά το θάνατο της θείας Αρετής της μικρής αδελφής της μαμάς μου την προηγούμενη εβδομάδα και της θείας Νίτσας της γυναίκας του μικρού αδελφού του πατέρα μου χθες βράδυ σειρά, δυστυχώς, παίρνουν τα μεγαλύτερα αδέλφια της μητέρας μου. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε κι άλλα μές στο καλοκαίρι...

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
.... Κουράγιο...Και θα συμφωνήσω και εγώ ότι οι κηδείες είναι για αυτούς που μένουν πίσω...
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool