Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Συλληπητήρια, Ασπασία, κι από μένα. Μη νιώθεις τύψεις που δεν τη χαιρέτησες, αφού πήγες και την είδες, και μη στενοχωριέσαι που δεν έδειξε να σε κατάλαβε. Πιθανότατα σε ένοιωσε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και παλι συλλυπητηρια Ασπασια! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω υπομονη βρε κοριστι μου να ζειτςε να την θυμοσαστε κουραγιο δεν ξερω τι αλλο να πω

Συλληπητηρια Ασπασια...:(
Δυστυχως με τους μεγαλους ανθρωπους πρεπει να περιμενεις δυσαρεστα γεγονοτα.:(

Συλληπητήρια και από μένα. Δεν ξέρω τι να πω, είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές. Κουράγιο και σε σένα και στην οικογένειά σου.:(

Συλλυπητήρια, Ασπασία !!!:(

Ασπασία λυπάμαι για αυτά που σας συμβαίνουν. Να προσέχεις τη μαμά σου, σε τέτοιες ώρες μας χρειάζονται οι γονείς μας.:redface:

Ασπασια μου να πω με τη σειρα μου πως κι εγω λυπαμαι..... Πραγματικα επεσαν πολλα κακα μαζι :/: :/: :(
Αλλα οταν κανεις δεν μπορει να κανει κατι απλα τα αποδεχεται και αφηνει το χρονο να κυλησει. Δεν θα ειναι παντα ετσι..... Μην βασανιζεις τον εαυτο σου με τυψεις. Ειτε ησουν εκει ειτε οχι, δεν θα αλλαζε τιποτα για τη θεια σου. Κουραγιο
Νερινα καλως ορισες.
Βλεπω απο τη βεραντα την περιοχη του καστρου σε πορφυρο χρωμα και μου πεφτει βαρυ :( :( :cry: :cry: . Αντιο δεντρακια, αντιο ζωακια.... Μια ακομη φωτια που καει. Επεσε καπως ο αερας τωρα το βραδυ.... Μακαρι να σβησει

Καλημέρα.
Πράγματι, χαμός από φωτιές χτες. Αλλά φύσαγε αέρας τρελός! Οι έρμοι οι πυροσβέστες τρέχουν και δε φτάνουν...

Καλημέρα. Ευχαριστώ κορίτσια... Πράγματι με τους μεγάλους ανθρώπους δεν ξέρεις πότε να περιμένεις τα δυσάρεστα.... Όμως στην εποχή μας 70 χρονών δεν είσαι και τόσο μεγάλος 10-15 χρόνια ακόμα τα έχεις... Τι να πεις... Ελπίζω μόνο να μην τριτώσει το κακό... Νερίνα γύρισες από τις διακοπές? Όλα καλά? Τι γίνεται βρε παιδιά με τις φωτιές πάλι? Με πήρε χθες βράδυ αργά μια φίλη μου από τον Καραβάδο στην Κεφαλλονιά. Από χθες το βράδυ καίγεται η περιοχή και φοβούνται για τα σπίτια τους.... Που θα πάει αυτό κάθε καλοκαίρι???:/: :down: :down:

καλημερα!
συλληπητηρια ασπασια..:(
αυτο το καλοκαιρι ολα καιγονται..:blink:.:cry: :cry:
εγω σημερα θα αρχισω διαιτα. γυρισε η φιλη μου απο την κατασκηνωση και εχει γινει στυλακι δεν μπορω να ειμαι εγω βοδι!
πρεπει να χασω 5-10 κιλα:/:
αυτα να εχετε ολες και ολοι μια ωραια μερα!:) :P :cool:

Με πήρε χθες βράδυ αργά μια φίλη μου από τον Καραβάδο στην Κεφαλλονιά. Από χθες το βράδυ καίγεται η περιοχή και φοβούνται για τα σπίτια τους:/: :down: :down:

Καίγεται ο Καραβάδος; Απειλούνται και σπίτια;

Καίγεται ο Καραβάδος; Απειλούνται και σπίτια;
Καιγόταν από χθες βράδυ ο Καραβάδος, ο Πόρος, έξω από το Αργοστόλι η περιοχή του αεροδρομίου και κοντά στη Μονή Σισσίων αν ξέρεις όλη η πλαγιά κάτω από το Μαρκόπουλο. Αργήσαν φέτος να βάλουν. Περίμεναν βλέπεις να πιάσει αέρας για να γίνει καλά η δουλειά τους!!!...:mad: :mad: :mad: Από τελευταία ενημέρωση που είχα σπίτια δεν κινδύνευσαν. Ευτυχώς....:/:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Ασπασία! Θα ενημερώσω τους "Αθηναιο-κεφαλλονίτες" κολλητούς μου...

Απο αυριο λεει εξασθενου οι ανεμοι.... Μακαρι. Η εδω φωτια εσβησε. Αλλα φετος πραγματικα βρε παιδια, το χαος σε ολο του το μεγαλειο.....
:( :(
Πηραμε σπιτι σημερα παιδια.... Καιρο το κυνηγουσαμε. Κι εγινε κι απροοπτα. Απο πληστηριασμο (προφανως δεν τους ενοιαζε πολυ γιατι το ειχαν υπερχρεωσει και δεν ασχοληθηκαν καθοου να τον ανακοψουν). Οποτε κατι σε γουρουνι στο σακι. Αποψη εχουμε μονο για τη τοποθεσια και την εξωτερικη εμφανιση. Και λεω να μη χτυπησω να το δω εσωτερικα γιατι οι ιδιοκτητες θα με πυροβλησουν μαλλον. Ουφ, πολυ αγχος. Σε κανενα 2μηνο, 3μηνο θα το δουμε και εσωτερικα. Ελπιζω να ειναι ολα καλα γιατι πειραματιζεσαι καιλιγο σε αυτες τις περιπτωσεις

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Ασπασία! Θα ενημερώσω τους "Αθηναιο-κεφαλλονίτες" κολλητούς μου...
Παρακαλώ τίποτα! Έχω καθημερινή ενημέρωση για τα "συγκλονιστικά γεγονότα" (κουτσομπολιά:rolleyes:) της Κεφαλλονιάς από φίλους και ξαδέλφια...;)
Πηραμε σπιτι σημερα παιδια.... Καιρο το κυνηγουσαμε.
Καλορίζικο το σπίτι Χριστίνα!:up:

Το πρωί που σηκώθηκα η ΜΠΕΖ:
(α) είχε κάνει τσίσα στην ξηρά τροφή που είχα σε ανοικτό μπωλάκι
(β) είχε κάνει κακά μέσα στο νερί (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
(γ) πατούσε και ξαναπατούσε το κουμπί που ανοιγοκλείνει το δεύτερο σκεύος της ξηράς τροφής για να ανοιγοκλείνει το καπάκι και να μας αναγκάσει να ξυπνήσουμε... προφανώς διότι πεινούσε. Λογικό ήταν να πεινάει, αφού είχε ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ την ξηρά...
Αχχχ, τί θα την κάνω; Αναγκάστηκα και πήγα και πήρα μία μικρή αμμολεκάνη να την βάλω στο μπανάκι που τρώνε στην μία άκρη, μπας και πηγαίνει εκεί και όχι στην ξηρά.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συγνώμη για τα γέλια Βικτώρια, αλλά είναι νευρικό! Δε μπορώ να φανταστώ χειρότερο ξύπνημα εκτός ίσως από το να σας κατουρήσει ο Χουζούρης που νομίζω τό έχετε πάθει και αυτό!!!! Τι τρελλό γατί είναι αυτό?:blink: Κάτι θέλει να σας πει με τον τρόπο της, τι όμως?:confused: :hmm: :hmm: Άκου να ανοιγοκλείνει το μπωλάκι για να σας ξυπνήσει... Την επόμενη φορά πάρτε της κάτι ωραιότατα μίνι ντραμς που έχει το Jumbo για να σας ξυπνάει πιο γρήγορα....:rolleyes: Άντε που κοιμάστε ενώ το κορίτσι πεινάει! Αναίσθητοι!!!!

Την επόμενη φορά πάρτε της κάτι ωραιότατα μίνι ντραμς που έχει το Jumbo για να σας ξυπνάει πιο γρήγορα....:rolleyes: Άντε που κοιμάστε ενώ το κορίτσι πεινάει! Αναίσθητοι!!!!

Χαχαχαχα! Ναι δεν θα παραλείψουμε! Το θέμα είναι όμως ότι ΑΥΤΗ δεν ακούει!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back