Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πω πω βρε παιδια! Μαζεμενα τοσα ασχημα νεα.... Λυπαμαι πολυ για ολες τις απωλειες... Πραγματικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπάμαι τόσο πολύ!Εγώ πέρυσι το καλοκαίρι έχασα τον σκύλο μου μόλις 7 χρονών από καρκίνο του εντέρου.Το χειρότερο είναι ότι στο τέλος ήταν μόνος του στην κλινική δύο μέρες μετά την επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου.Δεν μπορώ ακόμη να συνέλθω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αύριο ξεκινάω διακοπές και είπα να πώ ένα καλό καλοκαίρι σε όλους! Πραγματικά μπορεί να έχω μπει στην παρέα λίγο καιρό αλλά νιώθω ότι βρήκα μια ζεστή αγκαλιά. Θα προσπαθήσω να επικοινωνώ όταν βρίσκω υπολογιστή!:hmm:
Το παιδί μου κάνει φοβερά μούτρα τώρα που φεύγω και μάλιστα όσες φορές έχω προσπαθήσει να τον πάρω αγκαλιά για χάδια με δαγκώνει:redface: Τουλάχιστον ξέρω ότι τον αφήνω σε καλά χέρια..(θα έρχεται μία φίλη να τον βλέπει)...
Αν και πάλι με έχει πιάσει αυτό το ενοχικό που με πιάνει κάθε φορά... εγώ τώρα φεύγω και αυτός θα είναι μόνος του!!!!!:(
Θα μου λείψει η παρέα σας....
Φιλιά σε όλους και όλες και στα πανέμορφα μωρά σας!!!!!!:):):):):)

Αχχχχ κι εγώ που φεύγω την Παρασκευή το ίδιο νιώθω... :(

Vasiliki σου εύχομαι να περάσεις φανταστικά στις διακοπές σου.

Τι εγινε βρε παιδια σημερα;;;
:(:(:(
Ασχημα νεα βλεπω....... Τωρα καταφερα να μπω για λιγο
Βανα και Κατερινα λυπαμαι πολυ. Καλη σας δυναμη....... Ειναι δυσκολο, το ξερω :(:(:(

Τελικά δεν την πρόλαβα. Η Ρωξάνη έφυγε μόνη της, στο σπίτι της. Αντίο Ρωξάνη :bye:
πωπω κριμα το κοριτσακι κ ηταν ομορφο κ γλυκουλη ο θεος ας αναπαυση την ψυχουλα της κ δεν ξερω πως να εκφραστω για την αφεντικινα της αστε καλυτερα

f somebody called bum-tnoo7@hotmail.com adds you as a friend DON'T accept it because he's a hacker. Tell everyone on your list because if somebody on your list adds them you get them on yours and he'll figure out your ID computer address, so copy and paste this message to everyone, even if you hate them and fast - cause he hacks their mail, he hacks yours.

παιοδια προσοχη

Καλημέρα!
Βάνα και Κατερίνα, πολύ στεναχωρήθηκα για τις γατούλες σας. Κουράγιο, κορίτσια.:(

Σε όσες θα φύγουν, εύχομαι καλές διακοπές και καλή ξεκούραση.

Καλημέρα σε όλους....
κρίμα για την γατουλίνα την Ρωξάνη......σε καταλαβαίνω απόλυτα, κουράγιο!!!!
Καλές διακοπές παιδία σε όσους φεύγουν και καλό μας μήνα!

αντίο και στα δύο τα γατουλίνια!

Καλημέρα σε όλες/όλους σας. :)
Κρίμα για τα γατάκια που δεν τα κατάφεραν :(

Καλημέρα και καλό μήνα. Αφού πέρασε κι αυτός ο καταραμένος Ιούλιος πάλι καλά. Μετράω 2 και σήμερα για τις διακοπές. :)

Καλημέρα και καλό μήνα! Καλές διακοπές σε όσους έφυγαν ή θα φύγουν σήμερα!!!:)

Καλημέρα και καλό μήνα. Καλές διακοπές σε όλους όσους φεύγουν και καλό κουράγιο σε όλους όσους μένουν!

Κατερίνα κρίμα για τη γατούλα, τουλάχιστον έζησε αρκετά χρόνια και έφυγε ήρεμη στο σπίτι της χωρίς να ταλαιπωρηθεί πολύ.

Καλημέρα! Επιτέλους τελείωσε ο ατελείωτος Ιούλιος!
Κατερίνα λυπάμαι....Τωρα συνειδητοποίησα πόσο χάλια πρέπει να ήταν η γατούλα για να σβήσει τόσο γρήγορα. Ελπίζω να έζησε καλά όσο έζησε...

καλημερα! κριμα για τις γατουλες που εφυγαν..:(:( εγω δεν θα παω πουθενα διακοπες..:(:down: μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος που εχει προσφατη την πρωτη λυκειου να μου πει εντελως αντικειμενικα ειναι δυσκολα τα πραγματα;:hmm::/:

Καλημέρα και καλό μήνα!!
Σε όσους αυτό το μήνα θα πάνε διακοπές και ήδη μετρούν μονοψήφιο αριθμό ημερών, ένα έχω να πώ: ΖΗΛΕΥΩ!!!:redface:Καλά να περάσετε και να ξεκουραστείτε γιατί μας περιμένουν 6 μήνες χειμώνα!!!Ρίχτε και καμιά βουτιά αφιερωμένη σε εμάς που θα ψηνόμαστε στα κάρβουνα εδώ!

Εγώ έχω τόσα στο κεφάλι μου, που θα είναι για μένα το πρώτο "μη ανέμελο" καλοκαίρι :/::/: Αλλά πείθω τον εαυτό μου ότι τα επόμενα θα είναι καλύτερα:rolleyes:

Κατερίνα μου, κουράγιο. Εκανες εσύ ότι μπορούσες. Ελπίζω να μην υπέφερε πολύ η γατούλα. Τι δυσκολες καταστάσεις είναι αυτές...

καλημερα καλο μηνα φιλακια σε ολους σημερα ερχετε ο9 αδερφουλης μου απο την ιταλια κ απο οσο μου ειπε φερνει παιχνιδια στα γατουνια μου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back