lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχα αρκετές μέρες να μπω στο site και τα βλέπω μαζεμένα τώρα. Βάνα και Κατερίνα τι να πω.. Κρίμα

Καλές διακοπές σε όσους είναι να φύγουν αυτές τις μέρες - μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ μιας και φεύγω Παρασκευή ξημερώματα για Πράγα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερινα και Βανα, λυπαμαι για τις γατες σας...
Δυστυχως αυτα συμβαινουν!Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν και θα φυγουν.
Εγω γυρναω 10 Σεπτεμβρη, μετα απο 2μιση μηνες διακοπων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
γιατί έχω συνεχώς την αίσθηση ότι απο χτές ειναι Παρασκευή??????
κάτι μικρές φωνούλες ακούω να μου λένε..."πάμε να φύγουμε και εμείς..."
άντε να αντισταθείς....

1 μερούλα ακόμα για όσους φεύγουν αύριο....παιδιά υπομονή!!!!!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Πάντως είχα και άλλη έννοια πέραν του Πίπη χθες και δε μου κόλλαγε ύπνος. Χθες το απόγευμα όπως κοίταγα από το πίσω παράθυρο που βλέπει στον κήπο, είδα στον τοίχο που χωρίζει την διπλανή οικοδομή με την παραδίπλα μονοκατοικία μια κούκλα γκρι πέρσικη, ίδια η συγχωρεμένη η Ρωξάνη της Κατερίνας. Απ'όσο ξέρω η κυρία στη μονοκατοικία δεν έχει γάτα, άρα ή από κάπου το'σκασε ή κάποιοι την ξεφορτώθηκαν...
Αργότερα, το βράδυ, που πήγε ο ανηψιός μου τον Ραμσή βόλτα με πήρε τηλέφωνο ότι η γατούλα ήταν στο πάρκο απέναντι από το σπίτι. Μάλιστα ενώ ο Ραμσής της γαύγισε αυτή τον πλησίασε και προσπάθησε να του τριφτεί. Ο ανηψιός μου μου είπε χαρακτηριστικά " Τόσο χαζή που είναι θα την φάει κανένας σκύλος!". Αν και είχα ξαπλώσει σηκώθηκα, ντύθηκα και κατέβηκα στο πάρκο αλλά η γατούλα πουθενά! Όλο το βράδυ σκεφτόμουν τι θάπογίνει αυτό το γατάκι, που είναι συνηθισμένο σε χάδια και σε σπιτική προστασία, έξω στους δρόμους. Δεν μπορεί να κυνηγήσει, και έτσι χαδιάρικο και απονήρευτο που είναι γίνεται εύκολος στόχος στον κάθε μλκ και τα σκυλιά που πάνε στο πάρκο. Το πρωί πριν φύγω για το γραφείο πέρασα άλλο ένα 20' ψάχνοντας. Ελπίζω να είναι καλά, να είχε απλά βγει βόλτα κια να γύρισε σπίτι της. Έχω σκάσει από χθες....

Ismini
Διάσημο μέλος
Φρόσω μην ανησυχείς εγω δεν πάω πουθενά ακόμη!
Χτες είδα ένα παράλογο περιστατικό, καθώς περίμενα το λεοφωρείο στην πλατεία Χαλανδρίου, το μεσημέρι.
Μια τυφλή κοπέλα να οδηγείται από ένα σκύλο μαύρο (μάλλον λαμπραντόρ).
Αρχικά μου τράβηξε την προσοχή το περίεργο λουρί του σκύλου. Ήταν ένα Π, από όπου πιανόταν η κοπέλλα, σαν να κρατιόταν από καροτσάκι.
Όταν είδα ότι ήταν τυφλή σκέφτηκα "επιτέλους και στην Ελλάδα, σκύλοι οδηγοί τυφλών"!

Δεν πρόλαβα να χαρώ, όταν το πολύ ήρεμο αυτό σκυλί, πέρασε ανάμεσα στον κόσμο που περίμενε στη στάση, οδηγώντας την κοπέλα. Τότε μια "κυρία" δίνοντας του μια ελαφριά (ευτυχώς) κλωτσιά αναφώνησε:
OYΣΤ ΑΠΟ ΔΩ! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισμήνη, μερικοί άνθρωποι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Η κυρία αυτή πέρα από την απέχθεια προς το σκύλο δεν σκέφτηκε καν ότι για την κοπελίτσα ήταν ότι πολυτιμότερο. Τι να πεις...
Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν ειχε καταλάβει προφανώς ότι ήταν τυφλή. Τι να πω? Τιποτα απλά θα της εδινα ευχαριστως κλωτσιά!Ισμήνη, μερικοί άνθρωποι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Η κυρία αυτή πέρα από την απέχθεια προς το σκύλο δεν σκέφτηκε καν ότι για την κοπελίτσα ήταν ότι πολυτιμότερο. Τι να πεις...![]()
mimikaki
Διάσημο μέλος
Δεν ειχε καταλάβει προφανώς ότι ήταν τυφλή. Τι να πω? Τιποτα απλά θα της εδινα ευχαριστως κλωτσιά!
Εγώ θα της την είχα δώσει την κλωτσιά!!!

Xθές το βράδυ Ασπασία είδα από το μπαλκόνι μου, κάτω να τρέχει ένα σκυλάκι με γρήγορο ρυθμό πρός Μεσογείον και να του κρέμεται το λουράκι!Το θέμα είναι ότι δεν είδα κανέναν να το ακολουθεί....Μέχρι να κατέβω είχε γίνει καπνός φυσικά...
Το σκυλάκι ήταν μικρόσωμο αλλά μέτριο στο μέγεθος(δεν γνωρίζω και τις ράτσες) άσπρο με καφε, και το λουράκι μου φάνηκε μπλέ ηλεκτρίκ...Έχετε το νου σας μήπως δείτε σε καμιά αγγελία να το αναζητάνε...

Ismini
Διάσημο μέλος
Θα έχουμε...Αλλα δυστυχώς αυτοί που τα αφήνουν, τα αφήνουν ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ, για να φαινεται "οτι ειναι από σπίτι" και να τα πάρει κάποιος...Έχετε το νου σας μήπως δείτε σε καμιά αγγελία να το αναζητάνε...![]()
mimikaki
Διάσημο μέλος
Θα έχουμε...Αλλα δυστυχώς αυτοί που τα αφήνουν, τα αφήνουν ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ, για να φαινεται "οτι ειναι από σπίτι" και να τα πάρει κάποιος...
α, ναι?? δεν το ήξερα αυτό το κόλπο

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπιζω να τα καταφερω
καλημερα! σημερα ειναι μια πολυ ωραια μερα με συνεφακια να καλυπτουν τον ηλιο..τελεια, τελεια!

σημερα κατι επαθα κι αρχισα να ακουω χριστουγενιατικα τραγουδια

με αυτον τον καυσωνα πεθυμισα τον χειμωνα αχ μακαρι να χεινισει φετος.. φετος καταλαβα πως ο αγαπημενος μου μηνας ειναι ο χειμωνας! θα νπαρω κι ενα κουτι σκονη για ροφημα σοκολατας και ποιος με ποιανει!

υ.γ. ελπιζω φετος να μας κανει μια εκπληψη ο καιρος και γινει κατακλυσμος απο χιονι! να βαλουμε μεσα στο σπιτι τις γατουλες και τα σκυλακια μας να παμε για χριστουγενιατικα ψωνια..

anabou
Διάσημο μέλος
Για τις 'φιλοζωικές' ανησυχίες μερικών τι να πω. Εδώ δεν σέβονται τα ίδια τα άτομα με ειδικές ανάγκες σιγά μην σεβαστούν τα ζώα. Θυμάμαι στους παραολυμπιακούς που κάτι νούμερα στο μετρό δυσανασχετούσαν με τα καροτσάκια των ανθρώπων γιατί τους καθυστερούσαν στο να μπουν στο βαγόνι...
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
καλα να περασετε οσοι θα φυγετε ,οπου και αν πατε!για τα γατακια τωρα τα διαβασα,λυπαμαι πολυ....

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
απαραδεκτη η "κυρια" στη σταση...
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Φρόσω, μην ανησυχείς, δε θα είσαι μόνη σου στο "κλεινόν άστυ", θα'μαι κι εγώ εδώ για παρέα (αν θα καταφέρνω να μπω στο mycat δεν ξέρω βέβαια...). Καλές διακοπές σε όσους φεύγουν!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool