Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου!:P

:up::up:Αν δεν το βρήσκετε ρωτήστε κάποιον ντόπιο...Είναι μικρό το μαγαζάκι σε στενάκι και δύσκολο να φανεί γιατί δεν έχει ταμπέλα...Μένει ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ, εγώ συνήθως πήγαινα μετά το δείπνο, 11 12 η ώρα!Μην το χάσετε!!:bleh::bleh::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σουξέ το Ιόνιο φέτος! Βικτώρια, Κατερίνα κι εγώ σε γειτονικά νησιά!!!;):P:D
Η Κατερίνα αφήνει τα γατούλια στη "θεία", η Ισμήνη στον "παππού", εγώ στη "γιαγιά". Μόνο που θα έχω ν'ανησυχώ και για τη μητέρα μου και για τα γατάκια...:/: Πέρυσι που έλειπα 2 εβδομάδες γύρισα και βρήκα τη μαμά με ράματα στο κεφάλι. Και πέρυσι είχε και την αδελφή της να την έχει έννοια. Τώρα που πέθανε η θεία να δούμε τι θα κάνουμε... Δεν θέλει με τίποτα να έρθει μαζί και δεν θέλει να τις πάρω και τα γατάκια για να μην ταλαιπωρηθούν στο ταξίδι (ο Χιόνης δεινοπάθησε το Πάσχα!) αλλά και για να τα έχει παρέα. Δύο εβδομάδες θα τις περάσω ανησυχώντας....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλα θα πάνε καλά! ας σκεφτόμαστε θετικά!!!

καλα να περασετε Βικτωρια:up:!!!

καλημερα!καλε τι ωρα ξυπνας?ή μηπως τωρα πας για υπνο??μαλλον το δευτερο!:)

καλημεεεεεεεεεεεεεεεραααααααααααααααααα. ειμαι νυχτοπούλι. φευγω τριημερο οποτε θα σας ξαναδω απο δευτερα. το κατσουλι κατσουλινι μπαινει συνεχεια μεσα στο βαλιτσακι μου:lol::lol::lol: δεν θελει να φυγω μαλλον. παραλιγο να το κλεισω πριν γιατι ειχε χωθει τελειως μεσα στα ρουχα ευτυχως φαινοταν η ουριτσα του:lol::lol::lol::lol::lol:. γειααααααααααα σαααααααας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμεις το σκεφτομασταν για Λευκαδα :):):) Αλλα μας φανηκε μακρυα με το κτελ :hmm::hmm: Αλλη φορα....
Να περασετε καλα ολοι..... Οι περισσοτεροι κοντευετε βλεπω!!!

Παιδια οσοι πατε Λευκαδα, στο Νυδρι εχει καθε μερα ημερισια κρουαζιερα απο το πρωι ως το βραδυ! Κοστιζει 20 το ατομο, και κανει στασεις: Πορτο Κατσικι η Εγκρεμνοι για μπανιο, Κεφαλλονια για φαγητο, Ιθακη για καφε, σπηλαιο του Παπανικολη και τελος για μια βουτια στην παραλια του Σκορπιου!!! :up: Ειχα παει περισυ και περασα τελεια! Στην Ιθακη μαλιστα συναντησα την Emma Watson δηλ την Ερμιονη απο τις ταινιες ΧΑρι Ποτερ και βγαλαμε φωτο μαζι!!! :confused::lol::up:

καλύτερη παραλία για μένα στη λευκάδα είναι οι Εγκρεμνοί:up::up: αλλά άντε και κατέβηκες 300 σκαλοπάτια, για ανέβα τα μετά!!:blink::down: Για τους πολύ τολμηρούς παιδιά εγώ ήμουν "πιασμένη" στα κλμέρια για καμιά βδομάδα! Φοβερή γυμναστική δε λέω αλλά..
Πόρτο κατσίκι, γίνεται Ο χαμός να βρείς πάρκινγκ, και να είσαι τυχερός να μην "κολλήσεις" από τους ανεγκέφαλους που δεν αφήνουν περιθώριο για 2 αμάξια στον δρόμο που οδηγεί εκεί...Μια φορά είμασταν 1 ώρα να προσπαθούμε να φύγουμε...
Μόνο με σκάφος και στις 2 παραλίες:P:P

Εγώ έκανα μπάνιο στον Αι Γιάννη. Μπορεί να φυσάει λίγο παραπάνω αλλά συνήθως είναι άδεια η παραλία (γιαυτόν ακριβώς το λόγο), και τα νερά καθαρά.Στην αριστερ'η μεριά του έχει ένα ταβερνο-καφε όπου μαζεύονται γατάκια,:D και φαγητό σχετικά καλό με ψαρικά φρέσκα, ή και μαγειρευτά ημέρας.

Αγ. Νικήτας, φοβερή παραλία :up::up:αλλά πολυ κόσμος ρε παιδί μου!!

Αχ σας ζηλεύω!! 3 χρονιές πήγαινα Λευκάδα...Θα περάσετε πολύ ωραία!!:up::up::up:

Γεια σας...
Εδω εχει πολυ δροσια!
Κατερινα και Βικτωρια, καλα να περασατε!:up:
Εγω ευτυχως εχω το λαπτοπ, αλλιως θα γυρναγα και θα εβρισκα ενα εκατομμυριο μηνυματα!!!:lol:

Βρε την Ελενίτσα!!! Πώς από δω????Φιλάκια!!!!:):):)

Α, μπαινω καθε μερα, αλλα δεν προλαβαινω να γραφω παντα!:P
Ειστε πολυλογουδες, τι να πρωτοδιαβασω?????:lol:

Α, μπαινω καθε μερα, αλλα δεν προλαβαινω να γραφω παντα!:P
Ειστε πολυλογουδες, τι να πρωτοδιαβασω?????:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Τι να κάνουμε έχουμε "πήξει" οι καημένες! μόνο αυτό μας έχει μείνει:P:P Τί σαν κάποιες άλλες που ξημεροβραδυάζονται στις παραλίες???:D:D

Γειά σας κι από μέναααα!! :up: Τα κατάφερα να βρω ιντερνετ στα Σφακιά (για την ακρίβεια, Σφατσά, με παχύ το τσ) :lol:
Έχω πολύ καλά νέα, πάω τώρα να τα γράψω στο θέμα για το μικράκι που βρήκα! :) Πολλά φιλιά σε όλες, καλά να περνάτε, είτε σε διακοπές, είτε όχι και δείξτε μια αυτοσυγκράτηση παρακαλώ, γιατί ήδη βλέπω 400τόσα αδιάβαστα μηνύματα! :D

Ετοίμασα βαλίτσες, τελείωσα με τα τελευταία καθαρισματο-μαζέματα στο σπίτι και τώρα απομένει να κοιμηθώ αγκαλιά με τα γατούνια, να τα αποχαιρετήσω πρωί πρωί και να ξεκινήσουμε για την υπέροχη Κεφαλονιά. (Βικτωρία σου ρχομαι!!!!!). Σας εύχομαι καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε, όπου κι αν πάτε. Τα ξαναλέμε στις 26 του μήνα!!!
Φιλιά σε όλους και τα γατόνια σας.

Ετοίμασα βαλίτσες, τελείωσα με τα τελευταία καθαρισματο-μαζέματα στο σπίτι και τώρα απομένει να κοιμηθώ αγκαλιά με τα γατούνια, να τα αποχαιρετήσω πρωί πρωί και να ξεκινήσουμε για την υπέροχη Κεφαλονιά. (Βικτωρία σου ρχομαι!!!!!). Σας εύχομαι καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε, όπου κι αν πάτε. Τα ξαναλέμε στις 26 του μήνα!!!
Φιλιά σε όλους και τα γατόνια σας.
Καλό ταξίδι, καλά να περάσετε!!! Σίγουρα η Κεφαλλονιά είναι πανέμορφη δεν το συζητάω, αλλά Λευκάδα δεν πάτε? Πάει Κατερίνα! Καλά που πας διακοπές γιατί από την κουραση της δουλειάς το'χασες!!!...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σε όσες/ους έφυγαν, φεύγουν ή θα φύγουν καλά να περνάτε.:whistle:
Σε όσες/ους γύρισαν ας μην γύριζαν.:bleh:
Σε όσες/ους δεν θα φύγουν, ας κρατήσουν τη θετική πλευρά: δεν θα χρειαστεί να γυρίσουν.......:rolleyes:
Σε εμένα εύχομαι "Καλό καλοκαίρι", μέχρι να το νοιώσω έτσι είτε φύγω ξανά, είτε μείνω.:inlove::kiss:
Καλό σ/κ επίσης:rolleyes:

Καλημέρα!:)
Φύγατε όλοι και είναι άδειο το φόρουμ:(:(
Δεν πειράζει,:P καλά να περνάτε και να μην μας ξεχνάτε και εμάς εδώ, μπείτε να μας πέιτε ένα "γεια":P:P

Κατερινάκι καλό ταξίδι και καλή ξεκούραση!!:up::up:

Μειναμε τρεις και ο κουκος εδω! Ολοι διακοπες! :P Εγω αυριο υποτιθεται παω μονοημερη στην Σκοπελο αλλα λενε για κακοκαιρια και πολλα μποφορ... :( Ετσι με βλεπω απλα να ξενυχταω στα κλαμπακια σημερα... Καλα να περνατε

Μειναμε τρεις και ο κουκος εδω! Ολοι διακοπες! :P Εγω αυριο υποτιθεται παω μονοημερη στην Σκοπελο αλλα λενε για κακοκαιρια και πολλα μποφορ... :( Ετσι με βλεπω απλα να ξενυχταω στα κλαμπακια σημερα... Καλα να περνατε

πραγματικά 3 και ο κούκος!!!!!:lol::lol::lol:

:P:P

Με έπιασε το σύνδρομο στέρησης και μπήκα μέσω κινητού... 45 Κ.... σέρνεται.
Η λευκάδα είναι πολύ τουριστική, γίνεται χαμός από τον κόσμο... ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟ...
Τες παν! Είδομεν!
Να περνάτε καλά κορίτσια! Και να έχετε στο νού σας τη γνωστή εκκρεμότητα που υπάρχει...ΦΙΛΑΚΙΑ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back