mimikaki
Διάσημο μέλος

Μετά από μια ελαφρυά τροφική δηλητηρίαση από ψαρόσουπα

και κρασάρισμα υπολογιστή, να μαι και εγώ και βλέπω πολλά νέα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Και περαστικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλώς την!!!
Και περαστικά!
Ευχαριστώ

Σας προτείνω να μην φάτε ΠΟΤΕ ψαρόσουπα 2ης μέρας...Είναι απαίσια η μορφή που βγαίνει μετά

Φθηνά την γλύτωσα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Γιούχου
Μετά από μια ελαφρυά τροφική δηλητηρίαση από ψαρόσουπακαι κρασάρισμα υπολογιστή, να μαι και εγώ και βλέπω πολλά νέα!!!
περαστικά μιμικάκι μου..άντε γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ...

mimikaki
Διάσημο μέλος
περαστικά μιμικάκι μου..άντε γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ...![]()

Ευχαριστώ!! και μένα μου έλειψε η παρέα μας,είδα όμως πως δεν ήσουν μόνη όσο έλειπα, όπότε εντάξη!! 
βλέπω τώρα έχουμε διώξει τους κούκους και γίναμε πολλοί!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μελινακι, μην ανησυχεις που λειπουν οι φιλοι σου. Θα χαρεις οταν επιστρεψουν

Εγω εδω, ηρεμα σημερα, αλλα απο αυριο μπαινουμε σε φαση δουλειας παλι

Κι απο Σ/κ με εντονους ρυθμους... Αχ βαχ αχ.... Καλα ηταν το αραζειν....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
)Εμείς επιστρέψαμε νωρίτερα Αθήνα, γιατί προέκυψε ένα απρόοπτο προβληματάκι υγείας
Το καλό όμως είναι ότι χτες πήγαμε στη Ρούλα και πήραμε τον Πορδολέοντα στο σπίτι!!
Είναι πολύ καλά και ΠΟΛΥ ζωηρός! Με την Αρήθα δε συναντήθηκαν ακόμα, της έδωσα όμως να μυρίσει το πουλόβερ που κοιμόταν ο Πορδολέων. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, θα σας γράψω λεπτομέρειες 
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικα μιμικακι η τροφικη διλιτιριαση ειναι οτι χειροτερο το ειχα παθει και εγω πολυ ταλαιπωρια.Α και εγς βολτα σταμαγαζια λεω να παω
rotonda
Δραστήριο μέλος
εγω λεω τωρα που τελειωσαν οι διακοπες των γονειων μου να κανω διακοπες στο σπιτι συμφωνα με ενα σχετικο αρθρο που διαβασα σε ενα παλιο τευχος ενος περιοδικου.
Στα "Σαϊνια" το διάβασες;

avtwvia
Διάσημο μέλος

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσείς είστε πιο τυχερές από μένα καθώς έχω τρελαθεί με τις ετοιμασίες του γάμου που πλησιάζει επικίνδυνα. 15 μέρες έμειναν μόνο και δυστηχώς γίνονται διάφορες αναποδιές που προσπαθώ να τις περνάω ελαφρά αλλά δεν τα πολυκαταφέρνω. Τουλάχιστον παρηγορούμαι αφού κανόνισα και την "εβδομάδα" του μέλιτος στην Σκιάθο όπου επιτέλους θα ξεκουραστώ και θα ηρεμήσω.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Αντε κοριτσια και στα δικα μας οι ελευθερες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς ήταν περαστικά, αν και θα κάνω να ξαναφάω θαλασσινά πολύ καιρό...

Η Ασπασία που είναι???Τελείωσε με τα βαψίματα??

mimikaki
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Mα καλά τι έχει μείνει στην πεντέλη για να καεί???
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
εγω λεω τωρα που τελειωσαν οι διακοπες των γονειων μου να κανω διακοπες στο σπιτι συμφωνα με ενα σχετικο αρθρο που διαβασα σε ενα παλιο τευχος ενος περιοδικου.