Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
απότι που λένε οι γονείς μου ο Τσόκο έχει γίνει ολόκληρος "γαιδαρος".....!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχω διαβασμα!!!!Σε δεκα μερες δινω και εχω διαβασει μονο 25 σελιδες!
Η σαρδελα βγηκε εξω το πρωι, εγινε σαν γουρουνι(μπηκε σε κατι λασπες) και τωρα κυλιεται μεσα στο σπιτι!Ετσι μου ερχεται να την βαλω μεσα στο πλυντηριο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
Αν και το ιδανικό θα ήταν να γράφαμε όλες από κάποιο τροπικό μέρος
. Χτες το βράδυ ο Φράνκι πόζαρε στις φωτογραφικές μου ανησυχίες!! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό να τις δείτε!!! 
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Παει η Ευβοια παιδια...
Εχω εναν φιλο που ειναι απο το Θεολογο... ειχε τους παππουδες του εκει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος

Άνοιξα πάλι την τηλεόραση το πρωί και νευρίασα για άλλη μία φορά. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι τα περισσότερα κανάλια πλέον, έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την καταστροφή και πλέον μιλάνε για γκάλοπ, εκλογές, ποσοστά
anabou
Διάσημο μέλος
Βασιλική δυστυχώς τα κανάλια έτσι είναι σαν τα όρνεα, αν μυριστούν αίμα τρέχουν, μετά φεύγουν και ψάχνουν για το επόμενο νέο. Βέβαια δεν ξέρω πόσο κόσμο ενδιαφέρουν οι εκλογές, νομίζω όχι πολύ, αν και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ασπασία μου μην λες "πότε θα χειμωνιάσει;", γιατί άμα είναι να χειμωνιάσει όπως πέρσι που είχαμε εννιά μήνες άνοιξη θα σαλτάρω τελείως η σχεδόν σαλταρισμένη....

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο θελω και εγω...! Εξαλλου το λεει και το τραγουδι... Η Αννουλα του χιονια! 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πέρυσι ήταν αρρωστημένη κατάσταση....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Όχι βρε Νερίνα όπως πέρυσι, γιατί κι εγώ θα σαλτάρω, περίσσότερο απ'όσο είμαι ήδη σαλταρισμένη!!! Θέλω βροχή, θέλω κρύο, θέλω χιόνια, θέλω όλο το πακέτο του χειμώνα, με αναμένο τζάκι, πουπουλένια παπλώματα και ζεστή σοκολάτα!Πέρυσι ήταν αρρωστημένη κατάσταση....
![]()
Εσύ, παιδί μου, δε θέλεις χειμώνα, θέλεις να μεταφερθείς στο σκηνικό ταινίας εποχής!
Λίγη υπομονή, έχει μόλις λίγες ώρες που μπήκε ο Σεπτέμβρης, δεν προκείται να χειμωνιάσει αυτόματα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

με χιονια με πολλα χιονια ομως

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σήμερα έχουμε επέτειο με τον Γιώργο, το αγόρι μου, και κλείνουμε 7 χρόνια

Γενικά πάλι έχει πολλή ζέστη σήμερα

Αλλά ας χορτάσω τώρα όση ζέστη μπορώ γιατί σε 2 εβδομάδες (15/9) πετάω για Αγγλία και θα ξεχειμωνιάσω εκεί, οπότε θα χορτάσω χιόνια και βροχές

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα πάμε το βράδυ για μαμ σε ένα γερμανικό εστιατόριο, στην Καισαριανή, πολύ νόστιμο

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
---------------------------------------------Καλημέρα!
Άνοιξα πάλι την τηλεόραση το πρωί και νευρίασα για άλλη μία φορά. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι τα περισσότερα κανάλια πλέον, έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την καταστροφή και πλέον μιλάνε για γκάλοπ, εκλογές, ποσοστά. Με πιάνει απίστευτος θυμός όταν βλέπω πόσο εύκολα ξεχνάνε και πόσο πολύ τελικά απάνθρωποι είναι.
Στην αρχή σκέφτηκα να αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα και να τους βρίζω. Μετά είπα ότι έτσι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Σκέφτηκα λοιπόν ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Αλλά και πάλι νιώθω μια μεγάλη απογοήτευση που δυστυχώς σε αυτή τη χώρα όλα είναι τόσο κατευθυνόμενα....
Το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Έχω αρχίζει να διαβάζω εντατικά μεσαιωνική ιστορία ... για να καταλάβω κάπως το λαό και τους εαυτούς μας!Αν τα καταφέρω ποτέ.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν φυγεις για Αγγλια θα τον αφησεις εδω?Ασπασια,συγχαρητηρια στον ανιψιο σου και καλη φοιτητικη ζωη ευχομαι!!
ειχα καταθεσει κι εγω το μηχανογραφικο μου παλι,μιας κι ουσιαστικα τελειωσα απο τη σχολη.βασικα για Ιατρικη Αθηνας πηγαινα,αλλα δυστυχως περασα Πατρα
δεν ξερω,μου φαινεται βουνο να μετακομισω,αλλα απο την αλλη χωρις να παω με τοσα εργαστηρια που εχει δε γινεται να πηγαινω να δινω μονο μαθηματα...
οσο για τον καιρο,απεχθανομαι το χειμωνα.με ψυχοπλακωνει απιστευτα και επισης δεν αντεχω με τιποτα το κρυο,σε σημειο να υποφερω σε χερια/ποδια.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητηρια για τον ανιψιο σου Ασπασια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool