Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλό μήνα κι από εμένα!!!! :):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάριελ χαρά μου καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις να κάνεις. Επίσης χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω πιστεύω ότι θα γίνεις μια καλή γιατρός, μια πολύ κσλή γιατρός για την ακρίβεια...:):inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω με την μαμα φωτουλα

Μαριελ να πανε ολα καλα οτι και να διαλεξεις
cloud απειρες ευχες για πολλα πολλα χαρουμενα χρονια
Καλο μηνα παιδια!!
Εμπλεξα με το Συνεδριο λιγο, αλλα εδω ειμαι ;)

καλημερα!! βροχουλα σημερα:up::up::up: καλο μηνα και καλο χειμωνα να εχουμε:happy::happy::happy:

Καλημέρα! Μη λέτε για βροχή και ζηλεύω!!! Εδώ πάλι σκάει ο τζίτζικας....:(:down::down::down:

καλημερα!! βροχουλα σημερα:up::up::up: καλο μηνα και καλο χειμωνα να εχουμε:happy::happy::happy:

Καλημέρα σε όλους!!! :):):)

Μελινάκι,σε ζηλεύω με τη βροχούλα!!!!!!!!! Εγώ πάλι θα τη βγάλω στην παραλία όλη τη μέρα γιατί η ζέστη στο σπίτι δεν αντέχεται....
Παρόλο που δεν μου αρέσει ο Χειμώνας, φέτος με τόσους καύσωνες τον πεθύμησα.

α!! εσεις ακομα ζεστη εχετε;:cool: εμεις εδω φθινοπωριασαμε ακουστε θερμοκρασια............................................................21 βαθμοι:up::up: ζηλια ζηλια
σημερα θα φαμε και σνιτσελ ωραια τελεια:happy::):P

Πω πω, γιατί όλοι αγαπάτε το χειμώνα; Εγω θέλω ήλιο παραλία κλπ. Βέβαια έχει παραγίνει το κακό τελευταία...

Marfot σε ποιά παραλία τη βγάζεις; Θέλω κι εγωωωωω:cry::cry:! Αρχίζω και διάβασμα για την εξεταστική σημερα... μπουχουχουουου!

Γύρισαααααααα!!!Καλώς σας βρήκα!Ασπασία :up::up:Για τον ανεψιό!!
Βάνα κουράγια..

Καλά πέρασα και ξεκουράστικα λίγο.Ο γάμος ήταν πολύ ωραίος άν και είχαμε πολύ τρέξιμο εκείνη τη μέρα γιατί έβαψα και την νύφη και είχε τρελή ζέστη και "έλιωσαν" όλα που είχα κάνει...ήμουν συνέχεια με χαρτομάντηλα να την σκουπίζω:(:(

Κατά τα άλλα σας είπα ότι πήγα και λευκάδα και βρήκα τα γατάκια που τάιζα εκεί πρίν 2 χρόνια και χάρηκα πολύ που ζούν και είναι καλά..
Βάζω φώτο 3 του τσαχπινάκου πρίν 2 χρόνια μικρούλη και 2τελευταίες του τσαχπινάκου σήμερα μεγάλου και σοβαρού:D:D

Συνημμένα

• P8090286.JPG
    P8090286.JPG
    198 KB · Εμφανίσεις: 11
  • P8090289.JPG
    P8090289.JPG
    201,5 KB · Εμφανίσεις: 11
  • P8090287.JPG
    P8090287.JPG
    260,7 KB · Εμφανίσεις: 11
  • P8270338.JPG
    P8270338.JPG
    295,9 KB · Εμφανίσεις: 6
  • P8270339.JPG
    P8270339.JPG
    319,7 KB · Εμφανίσεις: 9
θελω χειμωνα αλλα να μην κρυωνω και καλοκαιρι αλλα να μη ζεσταινομαι! πως με βρησκετε?? χαχα!!! εχω σκασει σημερα εχει τρελλη ζεστη κι εγω τρελλο διαβασμα που ΒΑΡΙΕΜΑΙ να κανω! η βλακεια ειναι πως ειναι εδω η μανα κι αν δεν διαβαζω γκρινιαζει αλλα οχι πολυ γιατι περασα δυο μαθηματα οποτε την γλυκανα!!! ΒΑΡΙΕΜΑΙ λεω μ'ακουει κανεις????????

επισης οσοι δεν το εχετε δει δειτε το οπωσδηποτε μη το χασετε με τιποτα. ολα τα λεφτα σας λεω!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=xwq-RX0QOwA

ΚΑλώς ήρθες Μιμίκα! Γλύκας ο Λευκαδίτης γατούλης!!!:P

Εγώ σ'ακούω μαέστρο, αλλα ήντα να σου πω τσ'εγώ απού'μαι στο ίδιο χάλι; Τσαι δεν έχω ότι τσε ότι να διαβάσω, Γενετιτσή Ανθρώπου... Μια ώρα είμαι πάνω από τη σελίδα 135 τσαι τσοιτάω στο τσενό...

Μ'επιασε το κρητικό μου, θα μου περάσει:hmm:...

Ευχαριστώ Ασπασία!!!:)

Με τρέλλαναν τα γατούνια!!! βάζω κιάλλες των υπολοίπων...

Πρώτη πάλι ο τσαχπινάκος, μετά η αδερφούλα του η λολίτα, και τέλος ο λιονταρής ο οποίος δυστυχώς έχασε το ματάκι του....

Συνημμένα

• P8270336.JPG
    P8270336.JPG
    326,4 KB · Εμφανίσεις: 4
  • P8270333.JPG
    P8270333.JPG
    330,2 KB · Εμφανίσεις: 6
  • P8270337.JPG
    P8270337.JPG
    307,4 KB · Εμφανίσεις: 10
  • P8270320.JPG
    P8270320.JPG
    394,2 KB · Εμφανίσεις: 12
  • P8270324.JPG
    P8270324.JPG
    364,8 KB · Εμφανίσεις: 9
Καλό απόγευμα σε όλες και όλους σας.:)
Εγώ ακόμα βάφω και Ιωάννα θα προτιμούσα να διάβαζα Γενετική ακόμα και στην κρητική της εκδοχή.:lol:
Μινικάκι καλώς ήρθες -τώρα αυτό είναι καλο;- πίσω.:)
Υ.Γ. Αυτό που έχω τον καλό μου και χρονομετρά το βάψιμο είναι καλό; Μόλις μου είπε "6 η ώρα σε μισή ωρίτσα πιάνουμε δουλειά!!!":mad:

και για να γελάσουμε λίγο (όσο μπορούμε βέβαια με αυτό το θέμα...:/: )

Μου το έστειλαν με μέιλ:

Η πραγματική αιτία των φoνικών πυρκαγιων

Συνημμένα

• ShowLetter.jpg
    ShowLetter.jpg
    122,5 KB · Εμφανίσεις: 20
Καλό απόγευμα σε όλες και όλους σας.:)
Εγώ ακόμα βάφω και Ιωάννα θα προτιμούσα να διάβαζα Γενετική ακόμα και στην κρητική της εκδοχή.:lol:
Μινικάκι καλώς ήρθες -τώρα αυτό είναι καλο;- πίσω.:)
Υ.Γ. Αυτό που έχω τον καλό μου και χρονομετρά το βάψιμο είναι καλό; Μόλις μου είπε "6 η ώρα σε μισή ωρίτσα πιάνουμε δουλειά!!!":mad:

:):) καλό δεν είναι και πολύ που γύρισα αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι πρός το παρόν:P:P

Όσο για το βάψιμο... καλό κουράγιο... μια φορά το δοκίμασα και κουράστικα αμέσως...Γιαυτό προτιμώ μικρότερες επιφάνειες(βλ. πρόσωπα:P:P:P );)

Αλλά γιατί με λές μινικάκι??? Φέρνω κάτι από μίνι-μάους???:redface::P:rolleyes::D

Ουπς συγνώμη. Αυτό έχει να μου συμβεί από τότε που έλεγα την Anabu, Anadu, αλλά τότε το λήξαμε ότι έφταιγε το "παρά πέντε" (μπέρδεμα ζουμπουλίας με d, b).:lol:

Ουπς συγνώμη. Αυτό έχει να μου συμβεί από τότε που έλεγα την Anabu, Anadu, αλλά τότε το λήξαμε ότι έφταιγε το "παρά πέντε" (μπέρδεμα ζουμπουλίας με d, b).:lol:

:lol::lol::lol::lol: Καλά δεν παρεξηγήθηκα κιόλας!! Απλά στην αρχή νόμιζα πώς το έκανες από γρηγοράδα αλλά μετά είδα ότι το έγραφες ξανά και είπα να ρωτήσω....:redface::redface:

Νερίνα εγώ πάλι είμαι διατεθιμένη να βάψω και όλο σου το σπίτι αν θες αν είναι να μη διαβάσω...:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back