marfot75
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
cloud απειρες ευχες για πολλα πολλα χαρουμενα χρονια
Καλο μηνα παιδια!!
Εμπλεξα με το Συνεδριο λιγο, αλλα εδω ειμαι

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

καλο μηνα και καλο χειμωνα να εχουμε

aspasiapef
Διάσημο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
καλημερα!! βροχουλα σημερακαλο μηνα και καλο χειμωνα να εχουμε
![]()
Καλημέρα σε όλους!!!

Μελινάκι,σε ζηλεύω με τη βροχούλα!!!!!!!!! Εγώ πάλι θα τη βγάλω στην παραλία όλη τη μέρα γιατί η ζέστη στο σπίτι δεν αντέχεται....
Παρόλο που δεν μου αρέσει ο Χειμώνας, φέτος με τόσους καύσωνες τον πεθύμησα.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
εμεις εδω φθινοπωριασαμε ακουστε θερμοκρασια............................................................21 βαθμοι
ζηλια ζηλιασημερα θα φαμε και σνιτσελ ωραια τελεια

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Marfot σε ποιά παραλία τη βγάζεις; Θέλω κι εγωωωωω:cry::cry:! Αρχίζω και διάβασμα για την εξεταστική σημερα... μπουχουχουουου!
mimikaki
Διάσημο μέλος

Για τον ανεψιό!!Βάνα κουράγια..
Καλά πέρασα και ξεκουράστικα λίγο.Ο γάμος ήταν πολύ ωραίος άν και είχαμε πολύ τρέξιμο εκείνη τη μέρα γιατί έβαψα και την νύφη και είχε τρελή ζέστη και "έλιωσαν" όλα που είχα κάνει...ήμουν συνέχεια με χαρτομάντηλα να την σκουπίζω

Κατά τα άλλα σας είπα ότι πήγα και λευκάδα και βρήκα τα γατάκια που τάιζα εκεί πρίν 2 χρόνια και χάρηκα πολύ που ζούν και είναι καλά..
Βάζω φώτο 3 του τσαχπινάκου πρίν 2 χρόνια μικρούλη και 2τελευταίες του τσαχπινάκου σήμερα μεγάλου και σοβαρού

Συνημμένα
marestros
Δραστήριο μέλος
επισης οσοι δεν το εχετε δει δειτε το οπωσδηποτε μη το χασετε με τιποτα. ολα τα λεφτα σας λεω!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=xwq-RX0QOwA
aspasiapef
Διάσημο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Μ'επιασε το κρητικό μου, θα μου περάσει
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Με τρέλλαναν τα γατούνια!!! βάζω κιάλλες των υπολοίπων...
Πρώτη πάλι ο τσαχπινάκος, μετά η αδερφούλα του η λολίτα, και τέλος ο λιονταρής ο οποίος δυστυχώς έχασε το ματάκι του....
Συνημμένα

Εγώ ακόμα βάφω και Ιωάννα θα προτιμούσα να διάβαζα Γενετική ακόμα και στην κρητική της εκδοχή.

Μινικάκι καλώς ήρθες -τώρα αυτό είναι καλο;- πίσω.

Υ.Γ. Αυτό που έχω τον καλό μου και χρονομετρά το βάψιμο είναι καλό; Μόλις μου είπε "6 η ώρα σε μισή ωρίτσα πιάνουμε δουλειά!!!"

mimikaki
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλό απόγευμα σε όλες και όλους σας.
Εγώ ακόμα βάφω και Ιωάννα θα προτιμούσα να διάβαζα Γενετική ακόμα και στην κρητική της εκδοχή.
Μινικάκι καλώς ήρθες -τώρα αυτό είναι καλο;- πίσω.
Υ.Γ. Αυτό που έχω τον καλό μου και χρονομετρά το βάψιμο είναι καλό; Μόλις μου είπε "6 η ώρα σε μισή ωρίτσα πιάνουμε δουλειά!!!"![]()

καλό δεν είναι και πολύ που γύρισα αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι πρός το παρόν

Όσο για το βάψιμο... καλό κουράγιο... μια φορά το δοκίμασα και κουράστικα αμέσως...Γιαυτό προτιμώ μικρότερες επιφάνειες(βλ. πρόσωπα

)
Αλλά γιατί με λές μινικάκι??? Φέρνω κάτι από μίνι-μάους???

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ουπς συγνώμη. Αυτό έχει να μου συμβεί από τότε που έλεγα την Anabu, Anadu, αλλά τότε το λήξαμε ότι έφταιγε το "παρά πέντε" (μπέρδεμα ζουμπουλίας με d, b).![]()

Καλά δεν παρεξηγήθηκα κιόλας!! Απλά στην αρχή νόμιζα πώς το έκανες από γρηγοράδα αλλά μετά είδα ότι το έγραφες ξανά και είπα να ρωτήσω....

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)