marestros
Δραστήριο μέλος
LIFE ειδα ενα κουλο ονειρο οταν μπεις κι αν εχεις ορεξη πες μου να σου πω να μου το εξηγησεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Πλάκα έχουν τα παιδάκια... Κι εμένα ο εγγονός του Γιάννη θέλει κουβεντούλα πριν κοιμηθεί

Καλημέρα σε όλους. Αντε και κοντρεύουμε με τις εγγραφές να βρω τη σειρά μου. Απο Τρίτη, μόνο απόγευμα

.....Αντε και κοντεύουμε με τις εκλογές!!! (κοινώς, μας έχουν ζαλίσει
)Με πήρε ο ύπνος σήμερα. Στην ώρα μου ήρθα στο φροντιστήριο, αλλά δεν πρόλαβα τον καφέ μου....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα!!! το απογευμα γραφω και εννοειται ως δεν ξερω που πανε τα τεσσερα, αφου εχω ασχοληθει με οτιδηποτε αλλο εκτος απο το μαθημα!
LIFE ειδα ενα κουλο ονειρο οταν μπεις κι αν εχεις ορεξη πες μου να σου πω να μου το εξηγησεις![]()

καλα ειπα εγω οτι θα μου βγει το ονομα εδω μεσα αντι για κικη θα με φωναζουν ονειροκριτη

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

άντε να τελειώσουμε με τις εκλόγες γιατι όντως μας τα χουν πρήξει, βέβαια το πιθανότερο είναι να υπάρξουν και επαναλειπτικές, οπότε πάλι θα τρέχουμε!
Ζήτησα και από το αφεντικό μου άδεια και δεν μου έδωσε ο βλκ, αυτές τις μέρες έχουμε πόλυ δουλεία λέει, πόλυ δουλεία βλέπω και εγώ κάμμια αύξηση δεν βλέπω,
χριστινα
Διάσημο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
maestros, είναι υποχρεωτικό να πας??

marestros
Δραστήριο μέλος
ειναι και χωριο δεν ψηφιζω εδω που κανεις δεν με ξερει. εκει ολοι τους ξερουν ολους!!!
kitsoyla μου το nick μου ειναι maRestros
παλι καποιος την πατησε
χριστινα
Διάσημο μέλος

Θυμώνω με τη παροχολογία.....

Ντροπή να το κάνουν για ψήφους....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω kitsoyla μου. νομιζω πως ναι αλλα δεν σου κανουν τιποτα και να μην πας. και να ψηφισεις υποχρεωτικο ειναι αλλα εγω περσυ δεν πηγα. το θεμα ειναι πως θελω να κατεβω στο χωριο μου και να κατσω καμια μερα παραπανω. αλλα αν δεν παω στην επιτροπη δεν μπορω να εμφανιστω στο χωριο.
ειναι και χωριο δεν ψηφιζω εδω που κανεις δεν με ξερει. εκει ολοι τους ξερουν ολους!!!
kitsoyla μου το nick μου ειναι maRestrosπαλι καποιος την πατησε
![]()
σορυ για το λάθος!
αφού δεν μπορεις να κάνεις κιαλλίως, κάνε την καρδία σου πέτρα και πήγαινε

mimikaki
Διάσημο μέλος
Να σκέφτομαι ευχάριστα πράγνματα πρίν τον ύπνο λίγο δύσκολο...Από μικρή πάντα στο τέλος της ημέρας έκανα όλες τις άσχημες σκέψεις![]()
Καλημέρα σε όλους.....
Mimikaki, μου θυμίζεις πολύ τον γιό μου....η μόνη ώρα της ημέρας που μπορείς να μιλήσεις μαζί του, να σου πεί τα χίλια διαφορετικά πράγματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ειναι πρίν τον ύπνο........
όταν πέφτει στο κρεββάτι και χουζουριάζουμε αγκαλίτσα πρίν την καληνύχτα!!!!!!!!
[/QUOTE]Αυτό δεν πιάνεται σαν κρεββατομουρμούρα ε???Και εγώ το κάνω όταν έχω άνθρωπο να το κάνω αλλά μου το χρεώνουν σαν "κρεββατομουρμούρα""

Μήπως είναι αιγόκερος ο γιός σου Βάνα??

aretha
Περιβόητο μέλος
Επειδή έχω κάνει κι εγώ εφορευτική επιτροπή, ξέρω ότι όντως δε σου κάνουν τίποτα αν δεν εμφανιστείς, εκτός κι αν δεν πάει κανείς και είναι ο δικαστικός αντιπρόσωπος μόνος του, οπότε μπορεί να στείλει αστυνομικό στο σπίτι σου να σε φέρει σηκωτή!δεν ξερω kitsoyla μου. νομιζω πως ναι αλλα δεν σου κανουν τιποτα και να μην πας.

Επίσης, αν εμφανιστείς στο εκλογικό τμήμα σου για να ψηφίσεις, σε κρατάνε εκεί.
Αν θες να είσαι τυπικά απολύτως εντάξει, μπορείς να προσκομίσεις ιατρική βεβαίωση (αν και νομίζω ότι πρέπει να είναι από νοσοκομείο και όχι από τον κολλητό/ξάδερφο/συνπέθερο γιατρό
)Είναι κούραση και μεγάλος μπελάς, όντως, έχει όμως και την πλάκα του!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, ο καημένος οΓίαννης δεν μου λέει τίποτα, απλά μου λέει , συνέχισε να μου μιλάς γιατι με νανουρίζεις 
mimika εγώ αιγοκεράκι είμαι

mimikaki
Διάσημο μέλος
και εμένα ρε κορίτσια, το βράδυ όταν πέσω στο κρεββάτι, αρχίζω να μιλάω στον Γιάννη με τις ώρες, για ότι θέμα με αποσχολεί, για το τι πρέπει να κάνουμε , τι να πληρώσουμε , τι ν α αγοράσουμε κ.τλ., ο καημένος οΓίαννης δεν μου λέει τίποτα, απλά μου λέει , συνέχισε να μου μιλάς γιατι με νανουρίζεις
mimika εγώ αιγοκεράκι είμαι![]()

Τό χει το ζώδιο φαίνεται

Κάνουμε απολογισμό της ημέρας!!!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Τό χει το ζώδιο φαίνεται
Κάνουμε απολογισμό της ημέρας!!!
μάλλον, πάντως πιστεύω ότι βοηθάει!
ειδικά αν έχεις κάποιον δίπλα σου που κοιμάται και δεν σου φέρνει αντιρρήσεις σε τίποτα από ότι λές, ναι νομίζω ότι βοηθάει πάρα πολύ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
"Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι"!Και έτσι για να σας φτιάξω την μέρα , βάζω μια φώτο του Φρού που ξύπνησε ορεξάτος σήμερα, με χορό και τραγούδι![]()

Ενα είναι το σίγουρο με τον Φρου: Δεν θέλει κοινό! Κάνει μόνο ιδιωτικές προβολές!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ !!!Και έτσι για να σας φτιάξω την μέρα , βάζω μια φώτο του Φρού που ξύπνησε ορεξάτος σήμερα, με χορό και τραγούδι![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
καλέ mimi που πήγε αυτο το υπέροχο λουράκι στο λαιμό![]()
Tο βγάλαμε για να χτενιστούμε καλέ!!!! Αμ τί μας πέρασες, αχτένιστοι θα ήμασταν για την παράσταση???

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool