Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νερίνα κατέβα προς Κύπρο μεριά! Όχι, απλά δεν πρόκειται να βρέξει για κανένα μήνα ακόμη αλλά κοντεύει ο Οκτώβρης και το μεσημέρι χρειαζόμαστε ακόμη κλιματιστικά:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα και στο Ηράκλειο να έρθεις ήλιο και ζέστη έχει. Αλλά αν έρθεις να φέρεις και γάτα! Ειναι απαραίτητη!

Εγώ μόλις ηρέμησα γιατι ξύπνησα τζάμπα πρωί πρωί (στις 10:D) για να πάμε υποτίθεται με τη φίλη μου στο πανεπιστήμιο να διαβάσουμε αλλά όσο την είδατε εσεις, τόσο την είδα κ εγώ. Την είδατε:hmm:;

Και αυτό που μου τη σπάει περισσότερο -αυτήν τη δικαιολογώ γιατί γύρισε στις 4.30 και μου έστειλε ότι ίσως αργήσει- είναι ότι η μαμά της μιλάει με τις ώρες στο τηλέφωνο κ δε μπορω να πάρω να ρωτήσω έστω τι θα γίνει:mad::mad::mad:! Δεν έχει και smilie που να βγάζει καπνούς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοριτσια (κι αγορια αμα λαχει:P) που σας αρεσει ο χειμωνας κι εγω μαζι σας!!!!! εδω παντος μια βρεχει, μια βγαζει ηλιο, μια σκοτεινιαζει, μια ηλιος ξανα.....:cool::cool: οταν γυριζω απο το σχολειο βαζω μεσα στο σπιτι τον εντυκο (τον γατουλη μου) και κουρνιαζει στα ποδια μου ενω εγω κουρνιαζω στον υπολογιστη :redface::redface::up::up: τι ωραια που ειναι..:rolleyes::rolleyes:

Ιωάννα όσο είδες εσύ την φίλη σου άλλο τόσο είδα κι εγώ τους μεταφορείς. Τους πήρα και τηλ και είπαν ότι τα πράγματα έχουν φορτωθεί και θα έρθουν. Από πού έρχονται απ'την Αυστρία;

Πού είναι οι μεταφορείς οεο;;;

Βγήκαν με τη φίλη της Ιωάννας , οεοοοο!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λες να έστριψαν κάπου λάθος σε καμμιά εθνική κι αντί για αγίους αναργύρους να πήγαν πειραιά, να έφευγε το πλοίο για Ηράκλειο και να είπαν 'δεν πάμε καμμιά βόλτα από την φίλη της ιωάννας για καφέ;'. Τι να πω... άβυσσος η ψυχή του μεταφορέα.

..........που πήγε στο Περαία:rolleyes:

:lol: Ναι είδες; Κάνει και ρίμα!
Πριν λίγο ήρθε ο μεταφορέας
που απ'ότι φάνηκε δεν πήγε στον Περαία.

Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρωνικό σου :whistle:

Πάμε όλοι μαζί το τραγουδάκι :lol:

:lol::lol::lol:
Εγώ στο φροντιστήριο, πάλι 10 σχολάμε :( Θάρρος!!!
Παιδιά κι εγώ υπέρ της καλοκαιρίας είμαι. Χτες πάντως εδώ έγινε χαμός. Βροχή απίστευτη και το βασικότερο, χαλάζι. Δεν είχα δει ποτέ μου κάτι τέτοιο :blink::blink: Αν κρατούσε λίγο ακόμη θα έπρεπε να πάρω και βάρκα!!!

Χριστίνα η Ασπασία φταίει. Αυτή είχε βάρδια για χορό της βροχής χτες. Απλά το χόρεψε προς λάθος κατεύθυνση. Α το είπα και ξαλάφρωσα !!!!!!!!!:rolleyes:
/

:lol::lol::lol::lol:
Ασπασία σε παρακαλώ προς τη δική σου μεριά!!!!

Από αύριο αρχίζω δουλειά, βάψιμο το δωμάτιο επιτέλους,τώρα που μπίκε το Φθινόπωρο είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή

Παιδιά με κάνετε κι έχω τύψεις που δεν βάφω το δικό μου σπίτι...... :(:redface:
Άκουσα και το εξής ζαβό πριν λίγο. Επειδή είχα κάποια ένόχληση στη γλώσσα εδώ και 3 εβδομάδες που δεν φεύγει και μου έχει σπάσει τα νεύρα, πήγα καταρχήν στην οδοντίατρό μου. Αυτή με τη σειρά της δεν μπορούσε να καταλήξει (δεν είναι και το αντικείμενό της) και με στέλνει σε στοματολόγο (που δεν έχουμε στη Κόρινθο κι άρα πρέπει να ανέβω Αθήνα) Μια πιθανή εκδοχή (αλλά πολύ πρόχειρη καθώς μίλησε με το στοματολόγο αλλά διαγνωση από τηλεφώνου φυσικά δεν γίνεται) είναι λέει ο "γλωσσικός θυρεοειδής" . Ούτε το είχα ακούσει ποτέ :blink::blink: Είναι όταν κατά τη δημιουργία χάνει το δρόμο ο θυρεοειδής και μεταναστεύει στη βάση της γλώσσας και κάποια στιγμή στη ζωή το καταλαβαίνει πως έκανε λάθος :blink::hmm::hmm::confused: Τέλος πάντων, χλωμό το βλέπω. Ας πάω από Δευτέρα να κάνουμε διάγνωση αφού με δει (εγώ ψηφίζω μυκητίαση) Δεχόμαστε στοιχήματα :lol::lol:

Εγώ ψηφίζω μυκητίαση,έλεος,χάρτη δεν είχε ο θυροειδής??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Να μπερδεύεται και ο θυροειδής πρώτη φορά το ακούω....Θα χει πολλά στο μυαλό του φαίνεται.....:lol::lol::lol:

Άσε,δουλειές, οικογένεια,που να τα προλάβει όλα!!! :lol::lol:

Για ταξιδιάρικο θυροειδή ομολογουμένως κι εγώ πρώτη φορά ακούω :blink: και μάλιστα χωρίς πυξίδα και χάρτη. Αν είναι αυτό εύχομαι να μπει επιτέλους στον σωστό δρόμο ο αλανιάρης θυρεοειδής :P, ότι και να'ναι να περάσει γρήγορα!

τα εχω παιξει μαζι δεν μπορω στο τρελλαδικο θα μπω περναω φρικηηη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back