purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχομαι ολα να πανε καλα ,περαστικα και στον θυρωειδη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπογραφή: Αρτέμης Μάτσας ή Πλάτσας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Οοοοεεεεεοοοοαααααγιιιιεεεεεααααοοοο!!! (Ιαχή ακολουθούμενη με τον ανάλογο χορό, βιντεάκι του οποίου θα σας βάλω άλλη φορά!) Χθες βράδυ χόρεψα τον χορό της βροχής, αλλά όλο και κάποιο βήμα πρέπει να έχασα γιατί μόνο ψιχάλισε στην Ν.Σμύρνη....
![]()
Το'πα δεν το'πα ότι κάτι έκανα λάθος?Χριστίνα η Ασπασία φταίει. Αυτή είχε βάρδια για χορό της βροχής χτες. Απλά το χόρεψε προς λάθος κατεύθυνση. Α το είπα και ξαλάφρωσα !!!!!!!!!
/

Καλέ προς την δική μου το΄κανα!!! Αλήθεια!!!
Ασπασία σε παρακαλώ προς τη δική σου μεριά!!!!
Να, και τώρα αυτό κάνω!!! Κάτι πάει να γίνει.
Φυσάει αέρας που μυρίζει βροχή. Όπου να'ναι έρχεται
Αγαπητέ Αρτέμη με τσάκωσες!Η Ασπασία φταίει που πήρε ο θυροειδής σου τα μπαγκάζια του και ταξιδεύει προς σπηλιές και κλειστούς χώρους (ιδέ στόμα) για να προστατευτεί από τη βροχή που εξαναπαναλαμβάνω με διάφορα ξόρκια μαγικά κ.λ.π. η Ασπασία και όχι μόνο, μας έριξε κατακούτελα......
Υπογραφή: Αρτέμης Μάτσας ή Πλάτσας![]()
Εγώ φταίω για την μετανάστευση του θυροειδή της Χριστίνας. Πρέπει να το ομολογήσω... Ζητώ ταπεινά συγνώμη Χριστίνα για την ταλαιπωρία σου....

anabou
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Μπα σε καλο να μου βγει τοσο γελιο!!!!!!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Ονειρα γλυκα

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

γκρρρρρρρ...Αντρες...(τς τς δεν περιμενα ποτε να πω αυτην την κουβεντα)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
. Τι ωραία που είναι να μην περιμένεις τους μεταφορείς να έρθουν 
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ασπασία δε φαντάζομαι να θύμωσες;

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ασπασία προς το παρόν έχεις σηκώσει έναν αέρα που μου έχει φέρει όλα τα φύλλα μέσα στο σπίτι!!!!!

Σταμάτα να φυσάς πάνω από τον χάρτη της Αττικής!!!!!

marfot75
Δραστήριο μέλος

Εδώ, στην Κάλυμνο, έχει πολύ αέρα, επίσης. Για βροχή ούτε λόγος....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Και βέβαια θύμωσα!!!! Τόση προσπάθεια, και να μη ρίξει σταγόνα???Ασπασία δε φαντάζομαι να θύμωσες;![]()
Που είναι η βροχή? Οεοοο?

Καλέ δε φυσάω!!! Αλήθεια!!!Καλημέρα!!!
Ασπασία προς το παρόν έχεις σηκώσει έναν αέρα που μου έχει φέρει όλα τα φύλλα μέσα στο σπίτι!!!!!
Σταμάτα να φυσάς πάνω από τον χάρτη της Αττικής!!!!!![]()
Αναστέναξα μόνο λίγο από τη στεναχώρια μου που βγήκε πάλι ήλιος...
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ολα καλα κι ολα ωραια

marestros
Δραστήριο μέλος

τι πραματα ειναι αυτα;;;; πολυ με συγχυσε πρωι πρωικαλημεραααααααααααα!!!!!!!!!! τι ωραια μερα σημερα;ολα καλα κι ολα ωραια
![]()
μελινακι τι εγινε;;;;; ο ηλιος λαμπει τα πουλακια κελαηδουν;;;;; ερωτευμενη εισαι

;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Kαλημερα!Τελικα βρηκε κλειδωμενη την πορτα ο κυριος!Αχ σημερα ειναι μια ωραια μερα που αναμενεται βροχη........![]()
Μάλλον για "μπόρα" το βλέπω Χαρούλα

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Που'ν'τη???? Στην Πάτρα την έστειλα???Αχ σημερα ειναι μια ωραια μερα που αναμενεται βροχη........![]()

Φτου σου γμτ, όχι πάλι!!!!
Εδώ κολλάει το "" Θεέ μου να ριξει μια βροχή μια καταιγιδα να πω πως φταιει η βροχη που δε σε είδα..." του Τερζή ως μουσική υπόκρουση!!!Kαλημερα!Τελικα βρηκε κλειδωμενη την πορτα ο κυριος!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool