purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντοσ τα σφραγισματακια μου τα εχωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Εγω τα εχω 2 χρονια το σεμπτεβρη τα εκλησα και πας για αλλο μισο χρονο να κλησουν κατι διαστημα που εχω ακομα.Φοραω και κατι λαστιχακια που τραβανε τα δοντια πανω κατω.Και εβγαλα και 4 δοντια γιατι ειχα παραπανω (μια χαρα δοντια υγιεστατα)Παντοσ τα σφραγισματακια μου τα εχω
Εμένα μου προτεινε να βγάλω ένα δόντι για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα και του απάντησα πως δεν πάω ούτε για μοντέλο, ούτε για παρουσιάστρια..
προτιμώ να μην έχω το ιδανικό χαμόγελο κι απλά ένα καλό, αλλά τα δοντάκια μου στη θέση τους!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω τα εχω 2 χρονια το σεμπτεβρη τα εκλησα και πας για αλλο μισο χρονο να κλησουν κατι διαστημα που εχω ακομα.Φοραω και κατι λαστιχακια που τραβανε τα δοντια πανω κατω.Και εβγαλα και 4 δοντια γιατι ειχα παραπανω (μια χαρα δοντια υγιεστατα)Παντοσ τα σφραγισματακια μου τα εχω
Εγώ ενάμιση χρόνο ακόμη θα τα φοράω και μετά θα μου δώσουν ναρθηκάκι γιατί τα τρίζω στον ύπνο μου. Έχω κι εγώ σφραγισματάκια δυστυχώς και ένα απονευρωμένο. Πρόβλημα με τα ούλα έχεις τώρα με τα σιδεράκια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα μου προτεινε να βγάλω ένα δόντι για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα και του απάντησα πως δεν πάω ούτε για μοντέλο, ούτε για παρουσιάστρια..προτιμώ να μην έχω το ιδανικό χαμόγελο κι απλά ένα καλό, αλλά τα δοντάκια μου στη θέση τους!!
Κι εμένα μου πρότεινε να βγάλω 2, γιατί η κάτω γνάθος είναι πιο μέσα και του έδωσα παρόμοια απάντηση.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
όλοι καλά σήμερα???????
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ενα πτώμα είμαι σήμερα, ο μικρός μου ( ο γιός) ειναι αρρωστάκι, και χτές
βράδυ δεν καλοκοιμήθηκα..!!!!! Αυτός ο καιρός θα μας τρελλάνει με τις ιώσεις!!!!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
όπως καταλαβαίνεται ο ρούντολφ είχε φάει όλη την ξηρά τροφή και το καημένο είχε πεινάσει! Μόλις στου έβαλα να φάει έπεσε με τα μούτρα

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημέρα. Εμείς σήμερα θα δουλέψουμε λιγότερο, μιας και στις 3 θα έχουμε μια διακοπή ρεύματος ενδοεταιρική για κάτι εργασίες που πρέπει να γίνουν και αφού δεν θα έχουμε ρεύμα θα πάμε σπιτάκια μας!!!!![]()

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Πραγματικά, αυτό καταντάει σκάνδαλο...πήρες και άυξηση , φεύγεις και νωρίτερα από το γραφείο! αμαν![]()

rotonda
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι από τα γατάκια αλλά από τις εργασίες που γίνονται στο επάνω διαμέρισμα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Καινούργια πολυκατοικία και δύο χρόνια, αυτό το φτιάχνουν και το γκρεμίζουν συνέχεια. Ούτε το Γιοφύρι της Άρτας να ήταν!!!!

Κατερίνα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι η μόνη που παίρνει αύξηση σε αυτό το φόρουμ.
Καλοφάγωτη να 'ναι.
Rotonda καλημέρα...

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να κάνω βρε παιδιά? Το θέλετε νομίζω?Πραγματικά, αυτό καταντάει σκάνδαλο...![]()
![]()

Βασικά δεν είναι και τόσο καλό όσο ακούγεται αυτό, διότι έως τις 3 πρέπει να έχω κάνει ότι θα έκανα ως τις 5. Κοινώς...θα πήξω πάλι!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
καλημέρα. Εμείς σήμερα θα δουλέψουμε λιγότερο, μιας και στις 3 θα έχουμε μια διακοπή ρεύματος ενδοεταιρική για κάτι εργασίες που πρέπει να γίνουν και αφού δεν θα έχουμε ρεύμα θα πάμε σπιτάκια μας!!!!![]()
Κατερίίίίνααααα!!! Μη τα λες αυτά! Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί....
δηλαδή ρε Κατερίνα, είσαι πολύ τυχερή, πήρες και άυξηση , φεύγεις και νωρίτερα από το γραφείο! αμαν![]()
Πείτε τα πείτε τα!!!Πραγματικά, αυτό καταντάει σκάνδαλο...![]()
![]()
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μη με λένε εμένα γκρινιάρα συνέχεια....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
οι καθηγητες θα πρεπει να απορουν πως μπηκα σε αυτη τη σχολη.οσο για τον υπνο , τον τελευταιο καιρο εγω κοιμαμαι καλυτερα, χωρις εφιαλτες κλπκλπ
οσο για τις αυξησεις και τα ωραρια , θελω δουλεια! (με τους δικους μου ορους ομως, χιχιχι)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool