mimikaki
Διάσημο μέλος
Βάνα περαστικά για το γιο...

Ισμήνη δύσκολα τα πράγματα .... Όταν ανκαίνιζαν το διπλανό διαμέρισμα ξύπναγα με κομπρεσέρ και έβριζα από το πρωί μέχρι το βράδυ....
Όσον αφορά τη συζήτηση με τα σιδεράκια...2 φορές με είχαν πάει μικρή να μου βάλουν,...έφυγα "σηκωτή" και κλαμένη από το ιατρείο..Έφτυσα και έβρισα τον οδοντίατρο(βλ.εξορκιστή) και για χρόνια του ´έκανα φάρσες στο τηλέφωνο

Το ίδιο και όταν με πήγαν για κρεατάκια...Δεν έκανα ποτέ τίποτα από τα δύο
Σιχαίνομαι τους γιατρούς και τα νοσοκομεία γενικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Βανα περαστικα στο γιο.
Καλη εργασια σε ολους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεκινάει το πρόγραμμα της ημέρας, καφές τελείωσε, λαϊκή για ψώνια,μαγείρεμα κλπ κλπ. Εγώ ευτυχώς κοιμήθηκα σαν τούβλο αγκαλιά με το τούβλο, τη γάτα μου! Πως κοιμάτε έτσι αυτή η γάτα,μου θέλει και κουβέρτες η παλαβιάρα. Τώρα σηκώθηκε απ'το κρεβάτι και πήγε να κοιμηθεί στο μπαλκόνι, στο τσεπάκι της τον έχει τον ύπνο??

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
(μα καλα τωρα επιασε ο χορος της βροχης?)

Αργησε λίγο, αλλά έπιασε!Ελπίζω να μας έρθει κι απο δω!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
.άντε να ρίξει και καμιά βροχούλα επιτέλους και σε μας του έρημους εδώ στην Αθήνα!!!!!
μέσα στην σκόνη και την βρώμα είμαστε!!!!!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα!
Βάνα περαστικά για το γιο...
Ισμήνη δύσκολα τα πράγματα .... Όταν ανκαίνιζαν το διπλανό διαμέρισμα ξύπναγα με κομπρεσέρ και έβριζα από το πρωί μέχρι το βράδυ....
Όσον αφορά τη συζήτηση με τα σιδεράκια...2 φορές με είχαν πάει μικρή να μου βάλουν,...έφυγα "σηκωτή" και κλαμένη από το ιατρείο..Έφτυσα και έβρισα τον οδοντίατρο(βλ.εξορκιστή) και για χρόνια του ´έκανα φάρσες στο τηλέφωνοΤο ίδιο και όταν με πήγαν για κρεατάκια...Δεν έκανα ποτέ τίποτα από τα δύο
Σιχαίνομαι τους γιατρούς και τα νοσοκομεία γενικά
![]()
Μιμικάκι, με΄σα στην σκανταλιά σε βρίσκω εεεε?? εύγε.....

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμικάκι, με?σα στην σκανταλιά σε βρίσκω εεεε?? εύγε.....![]()

Η μαμά μου έχει να το λέει ακόμη με τον οδοντίατρο... και ΄ηταν και φίλος της

Ήμουν αγριμάκι μικρή τράβηξαν πολλά οι γονείς μέχρι να ηρεμήσω..

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
μου εχει λειψει πολυ το φορουμ τον τελευταιο καιρο,γιατι βαλαμε(τι το θελαμε??)συνδεση forthnet και μετα απο λιγα λεπτα στο Ιντερνετ με πεταει συνεχεια εξω...εχω εκνευριστει αφανταστα...

κατα τ'αλλα ησυχα εδω.την αλλη βδομαδα ξεκιναω Ισπανικα.Γραφτηκα και Πατρα αλλα δεν ξερω ακομα τι θα κανω
.Τα γατουλια εδω φαινεται οτι επιτελους αρχισαν να συμπαθιουνται(η Τσικι δηλαδη το Νοελ γιατι εκεινος απο την αρχη ηθελε τη "γνωριμια"
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σοβαρά?Τα γατουλια εδω φαινεται οτι επιτελους αρχισαν να συμπαθιουνται(η Τσικι δηλαδη το Νοελ γιατι εκεινος απο την αρχη ηθελε τη "γνωριμια").
Ελπίζω να έχουμε και φωτογραφίες σύντομα!Καλή επιτυχία με τη σχολή και υπομονή με τη forthnet....
aretha
Περιβόητο μέλος
E, αυτό ήταν!! Αφού "έπεσε" και η Τσίκι, σημαίνει ότι ΟΛΕΣ οι γάτες μπορούν να συμβιώσουν! Τέλεια νέα!!Τα γατουλια εδω φαινεται οτι επιτελους αρχισαν να συμπαθιουνται(η Τσικι δηλαδη το Νοελ γιατι εκεινος απο την αρχη ηθελε τη "γνωριμια").

Θέλουμε λεπτομέρειες!! (όταν στο επιτρέψει η forthnet)

Φορουσα και εγω σιδερακια απο την Πεμπτη δημοτικου μεχρι το λυκειο. Μετα το ¨μασελακι¨ που πρεπει να το φροας το βραδυ, και τωρα εχω κατι σιδερακια απο την εσωτερικη μερια των μπροστινων δοντιων, γιατι ειναι τα πιο "ζαβολιαρικα"(οπως μου εξηγησε η ορθοδοντικος μου).

Μαριελ υπομονη, και εμεις forthnet και ολη την ωρα κλεινω και ανοιγω την συνδεση για να δουλεψει.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο οι δικοί μου οι τύραννοι δεν δέχονται με τίποτα την Μπεζ.... Έχει ήδη περάσει 1 χρόνος εμφυλίου πολέμου!

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
) και ισα που θα προλάβω το καράβι για Αθήνα! Χτες το βράδυ κακοπέρασα (στομάχι) και νυστάάάάζωωωω... και επίσης ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!
Και το καλό αυτών των ημερών είναι ότι σιγά σιγά αρχίζω το ψηστήρι και το ψάξιμο για να πάρω ψιψινάκι κοντά στα Χριστούγεννα!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
Μιμίκα εμένα τους είχε πει ο παιδίατρος να με πάνε για σιδεράκια αλλά μετά την ατάκα: "Δεν φτάνει που φοράω γυαλιά, θα μου βάλετε και σιδεράκια, ξεχάστε το!" και επειδή τα δόντια μου δεν ήταν πια και τόσο χάλια το απέφυγαν. Ήμουν απίστευτα γκρινιάρα μικρή

Κι εγώ φορθνετ έχω αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

rotonda
Δραστήριο μέλος
E, αυτό ήταν!! Αφού "έπεσε" και η Τσίκι, σημαίνει ότι ΟΛΕΣ οι γάτες μπορούν να συμβιώσουν!
Μην το λες, μην το λες...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
. Και έπηξα και δεν έγινε η "διακοπή ρεύματος" οπότε δούλεψα κανονικά και πηγμένα το 8ωράκι μου! Το καλό είναι οτι η "διακοπή" θα γίνει την Παρασκευή στις 2.30!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Ορίστε μας...Το καλό είναι οτι η "διακοπή" θα γίνει την Παρασκευή στις 2.30!!!!![]()
Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε κι οι παντρεμένες!!

ruko
Διάσημο μέλος
τωρα που ανεβαίνω Αθήνα μπορείτε να συναντηθούμε να σας γνωρίσω κι εγώ επιτέλους;;![]()
Ναι! Ναι!

Καλή επιτυχία στο μάθημα (και σε όσους άλλους δίνουν - έχω ψιλοχάσει το μέτρημα)

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool