Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έκανα μια αρχή, άνοιξα την βαλίτσα:rolleyes:

ΘΑΡΡΟΣ-ΘΑΡΡΟΣ θα το λέω συνέχεια Βικτωρια:)
λοιπον,τι βλεπω μια
ψιλοκρισουλα να μας πιανει?και εγω ποτε δεν αντεχα τους αποχωρισμους..αλλα εσυ δεν θα χασεις τα πιο αγαπημενα σου προσωπα..θα πας εκει με τον καλο σου και μεχρι να τακτοποιηθεις θα παρεις και τον γατουλη σου..τι δηλαδη θα ηταν καλυτερα να εμενες πισω?για σκεψου το λιγο...απλα ειναι ο φοβος για κατι το καινουριο που σε εχει πιασει..ομως η ουσια ειναι οτι πατε καπου πολυ καλα και πατε ολοι μαζι..τι ,να στερησεις και απο τον φρου την καριερα που του αρμοζει?αλλοι παρακαλανε να κανουν καριερα στο εξωτερικο και τωρα που το ΄΄παιδι''θα εχει αυτη την τεραστια ευκαιρια εσυ θα το σκεφτεις και αλλο?ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ μη φοβασαι τιποτα...και εμεις εδω οταν θες να μιλας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ ρε γαμωτο δε προλαβα αργησα πολυ να γυρισω απο λαμια(ειχα παω μπας και παρω θεμα πτυχιακης και μου εχουν βγαλει το λαδι με τισ μ..λ..ς καθηγητες που εχω μπλεξει)μετα μεχρι να βρς ιντερνετ καφε να μπω να δω που εχαιτε κανονησει πηγε 7:28 ε λεω θα φηγανε.Ελπιζω να σε πετυχω ξανα μιμικακι μιας που καπου ειδα για back σε 2 εβδομαδες.αντε και σου εχω μια καρτα με κατι γατουλουνια πολυ σουπερ;):happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους!:D

Μιμικάκι, ετοιμάστηκες ή... αντιστέκεσαι ακόμα; Άντε, βρε, μια χαρά θα πάνε όλα. Καλό σου ταξίδι! Ελπίζω να σε δω σε κάποια επόμενη συνάντηση, μια που υποψιάζομαι ότι θα πηγαινοέρχεσαι συχνά...

Καλημέρα! Τι έγινε Μιμίκα έκανες ολονυχτία για να τα μαζέψεις ή δεν άρχισες ακόμα? Έλα μωρε, έχεις χρόνο μέχρι το απόγευμα, άστα λίγο ακόμα....:rolleyes:
Εγώ σήμερα έχω το μαύρο μου το χάλι γιατί από το κ...βηχα δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ και δεν άφησα και τον Κώστα να κοιμηθεί. Ακόμα και ο Χιόνης σε κάποια φάση δεν άντεξε και αφού μου'ριξε μια δαγκωνίτσα στο πόδι, σηκώθηκε και βγήκε έξω να κοιμηθεί γιατί μάλλον τον είχα ζαλίσει...:/: Μιλάμε για πολύ βήχα! Αφού πονάει το στήθος μου και η κοιλιά μου από το τράνταγμα!!!
Ευτυχώς σήμερα οι άνδρες του γραφείου λείπουν Θεσσαλονίκη για το ραντεβού που είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα όταν η -μελαχροινή και ουχί ξανθιά- γραμματέας μας είχε ακυρώσει κατά λάθος!:lol: Το ελπίζω δηλαδή, γιατί χθες έφυγα πρώτη και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να έκανε καμμία πατάτα πάλι...:hmm:

Καλημέρα!
Τι αέρας ήταν αυτός χτες??!!!!!:blink::blink: Εσπασαν δύο γλάστρες στο μπαλκόνι μου μεγάλες...Αντε να μαζεύω πάλι...
Μιμίκα κουράγιο! Εγω θα μαζεύω γλάστρες και χώματα εσύ βαλίτσες! (Μην πάρεις και πολλά μαζί σου....Σε δύο εβδομάδες θα πάρεις τα υπόλοιπα!;))

καλημέρα και από εμένα!

Όντως εχθές είχε πολύ αέρα! είχα αγοράσει πριν μερικους μήνες ένα πιθάρι (πολύ μεγάλο) και είχαμε βάλει μέσα ενα δέντρο , ελία συγκεκριμένα, ήταν υπέροχο, εχθές το βράδυ το έριξε ο αέρας και το έσπασε:/:, το έκανε κομμάτια. Κρίμα.. έχω σκάσει :(:(

είδατε κατι ξέρω εγώ που δεν έχω ούτε γλάστρες στο μπαλκόνι (αλλά ούτε και έπιπλα στο σπίτι):lol::lol: πάντως κρίμα κι άδικο..εντωμεταξύ ο αέρας με εκνευρίζει όσο τίποτα άλλο....

Καλημέρα :up:
Μιμίκα ελπίζω να ετοιμάστηκες!

Καλημέρα σε όλους....
Μιμικάκι, δώστου με θάρρος.....έτσι και αλλιώς, το σπίτι σου εδώ θα είναι, Ελλαδίτσα.....
αν κάτι δεν δουλέψει, πάλι εδώ θα είσαι:up:!!!! Μια πρόκληση ειναι, τουλάχιστον θα πείς οτι δοκίμασες:).!!!!!
Ο μικρός μου με πυρετό, χτές το βράδυ ψιλοξενύχτησα.......ειναι ζεστός, δεν ειναι ζεστός, να τοθ δώσω Ponstan, η όχι ακόμα...τα κλασσικά μαμακίστικα, και φυσικά σημερα σέρνομαι!!!!
μέρα ειναι θα περάσει!
Πάντως έχετε το νού σας, αυτή η ίωση που κυκλοφορεί με λαιμό και πυρετό το πολύ μέχρι 38 , κάνει στρεπτόκοκκο και θέλει προσοχή!!!!!!

Πάντως έχετε το νού σας, αυτή η ίωση που κυκλοφορεί με λαιμό και πυρετό το πολύ μέχρι 38 , κάνει στρεπτόκοκκο και θέλει προσοχή!!!!!!
Κάτι τέτοιο με κόβω να έχω... Το κακό είναι ότι εγώ δεν κάνω ποτέ πυρετό (εκτός από 2-3 φορές στη ζωή μου που έκανα 39-40), οπότε δεν ξεσπάει και αργεί να περάσει. Άσε που δεν πάω σε γιατρό και δεν παίρνω σχεδόν ποτε φάρμακα...:(:(:(

Μιμικάκι μου καλό ταξίδι, όλα να πάνε πολύ πολύ όμορφα!! Θα τα πούμε από κοντά όταν ξανάρθεις..
Ασπασία περαστικά. Ναι είναι πολύ επικίνδυνος ο καιρός..

γεια σας!!!! εχω να μπω μερες και δεν ξερω τα νεα σας και η αληθεια ειναι πως δυστυχως δεν προλαβαινω να τα διαβασω. τρεχω συνεχεια για διαφορες δουλειες που δυστυχως καμια δεν ειναι δικη μου αλλα...
πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!! φιλακια!!!!

Γεια σας!
Και εγω ειμαι αρρωστη, ειμαι χαλια!
Η θεια μου μου ειπε να πιω βρασμενο νερο με ενα κομματακι τζιντζερ για τον πονολαιμο!
Μακαρι να πιασει γιατι εχω πιει 100 φακελακια τσαι και χαμομηλι απο χθες!!!:(

Γεια σας!
Και εγω ειμαι αρρωστη, ειμαι χαλια!
Η θεια μου μου ειπε να πιω βρασμενο νερο με ενα κομματακι τζιντζερ για τον πονολαιμο!
Μακαρι να πιασει γιατι εχω πιει 100 φακελακια τσαι και χαμομηλι απο χθες!!!:(

περαστικά σου ! τη βρίσκω σωστή την Θεία.
και εμένα μου το έχει πει η γιαγια μου , είναι ένα και ένα για τον πονόλαιμο!

καλό απόγευμα σε όλους, πάω σπιτάκι μου στα γατόνια μου, μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα! τά λέμε αύριο:hello:

Ελένη περαστικά:):)

Περαστικά Ελένη. Αυτό το "να πιω βρασμενο νερο με ενα κομματακι τζιντζερ" μου ακούστηκε λίγο περίεργο, λόγω Τζίντζερ :lol::redface::confused:.

Πλάκα πλάκα πρέπει να με τριγυρνά ίωση και εύχομαι να την γλυτώσω γιατί δεν με παίρνει ο χρόνος για την διπλωματική :cry:

Περαστικά Ελένη. Αυτό το "να πιω βρασμενο νερο με ενα κομματακι τζιντζερ" μου ακούστηκε λίγο περίεργο, λόγω Τζίντζερ :lol::redface::confused:.

Και εγω τον τζιντζερ σκεφτηκα οταν μου το ειπε η θεια μου... Παντως ειχε δικιο, ανακουφιζει πολυ το λαιμο, αν και εχει μια απαισια πιπερατη γευση.:mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Καμμιά πρόταση έχει η θεία Ελένη μου για το βήχα? Βήχω όλη μέρα και όλη νύχτα λες και έχω κοκκίτη....:(:(:(

Καμμιά πρόταση έχει η θεία Ελένη μου για το βήχα? Βήχω όλη μέρα και όλη νύχτα λες και έχω κοκκίτη....:(:(:(

Θα την ρωτησω αυριο και θα σου πω...
Ασχολειται αρκετα με ομοιοπαθητικη, οποτε κατι θα ξερει...:)
Και εγω βηχω(η αδελφη μου εκανε εμετο απο το βηχα χθες), αλλα μου εδωσε η μαμα μου ενα σπρευ και βελτιωθηκε αρκετα η κατασταση...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back