Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ασπασια μπορεισ να πας να παρεισ ενα σιροπακι του κορεε που ειναι φυτικο με μελι και αλλα βοτανα για να σε μαλακωσει και να τριφτεις με βιξ το βραδι οταν κοιμιθεις,θα βοηθησει:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ! Θα δω τι θα κάνω... Βασικά δε θέλω να παίρνω φάρμακα:(
Παιδιά βάλτε Mega! Έχει "Επτά θανάσιμες πεθερές" την "Κεφαλονιτισσα πεθερά"!!! Θα το δω για να γελάσω με τα χούγια κσι τις κουρλαμάδες μας!!!:rolleyes::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Τι έγινε Μιμίκα έκανες ολονυχτία για να τα μαζέψεις ή δεν άρχισες ακόμα? Έλα μωρε, έχεις χρόνο μέχρι το απόγευμα, άστα λίγο ακόμα....:rolleyes:
Εγώ σήμερα έχω το μαύρο μου το χάλι γιατί από το κ...βηχα δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ και δεν άφησα και τον Κώστα να κοιμηθεί. Ακόμα και ο Χιόνης σε κάποια φάση δεν άντεξε και αφού μου'ριξε μια δαγκωνίτσα στο πόδι, σηκώθηκε και βγήκε έξω να κοιμηθεί γιατί μάλλον τον είχα ζαλίσει...:/: Μιλάμε για πολύ βήχα! Αφού πονάει το στήθος μου και η κοιλιά μου από το τράνταγμα!!!
Ευτυχώς σήμερα οι άνδρες του γραφείου λείπουν Θεσσαλονίκη για το ραντεβού που είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα όταν η -μελαχροινή και ουχί ξανθιά- γραμματέας μας είχε ακυρώσει κατά λάθος!:lol: Το ελπίζω δηλαδή, γιατί χθες έφυγα πρώτη και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να έκανε καμμία πατάτα πάλι...:hmm:
ασπασακι το θετικο δεν το σκεφτηκες....θα κανεις κοιλιακους:up::redface:;) οποτε συνεχισε να ''αθλησε'' στο κρεβατι κιολας μια χαρα (για την αρρωστια λεω μην τυχον παει ο νους σας στο πονηρο:redface::redface::redface:)

ασπασακι το θετικο δεν το σκεφτηκες....θα κανεις κοιλιακους:up::redface:;) οποτε συνεχισε να ''αθλησε'' στο κρεβατι κιολας μια χαρα (για την αρρωστια λεω μην τυχον παει ο νους σας στο πονηρο:redface::redface::redface:)
:lol::lol::lol:Έχεις δίκιο! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!! Άσε που με τόσο ιδρώτα που έριξα θα'χω χάσει και κανένα κιλό!;)

Γεια σας!
Και εγω ειμαι αρρωστη, ειμαι χαλια!
Η θεια μου μου ειπε να πιω βρασμενο νερο με ενα κομματακι τζιντζερ για τον πονολαιμο!
Μακαρι να πιασει γιατι εχω πιει 100 φακελακια τσαι και χαμομηλι απο χθες!!!:(
που το βρισκουμε το τζιντζερ; (εγκυκλοπαιδικα ρωταω να ξερω αλλη φορα αν εχω πονολαιμο.) τα στρεψιλς κανουν τιποτα;:hmm:

Ευχαριστώ! Θα δω τι θα κάνω... Βασικά δε θέλω να παίρνω φάρμακα:(
Παιδιά βάλτε Mega! Έχει "Επτά θανάσιμες πεθερές" την "Κεφαλονιτισσα πεθερά"!!! Θα το δω για να γελάσω με τα χούγια κσι τις κουρλαμάδες μας!!!:rolleyes::lol::lol::lol:

To kores σιρόπι είναι φυτικό παν-νόστιμο κξαι θα σου μαλακώσει το λαιμό. Φυσικό προϊόν 100% όπως θα δεις και από το περιεχόμενο του.

Παιδιά πόσες, μα πόσες σελίδες έχει αυτό το τόπικ? lol

Καλώς τα μου. Μόλις σχεδόν τελείωσα ένα μαραθώνιο σίδερου και δεν έχω κουράγιο ούτε να κάνω μπάνιο. Αφού έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθεί να σιδερώσει με το λαπτοπ.:mad:
Μιμικάκι μου τελικά σου ταιριάζει
"το μια βαλίτσα είναι αυτή άσ'την και ας πέσει κάτω", αλλά πολύ κάτω μιλάμε ή το κάλλιο "βαλιτσόδερνε παρά βαλιτσογύρευε" ή ακόμα καλύτερα "της βαλίτσας ο χαβάς"........:rolleyes::lol:

Νερίνα :lol::lol: :lol::lol::lol::lol:

Με προλαβε η Γκλορια εχει δικαιο ειναι φυτικο προιον και οι στρεπσιλς βοηθανε αρκετα.(δοκιμασμενα πραγματα ε)

Γιούπιιιιιιιι!! :up::up: We're back!! :happy:
Είμαι εν τω μέσω τρελής φασίνας, αλλά δεν μπορούσα να μη μπω να πω το γιούπι μου! :)
Τα ξαναλέμε στο επόμενό μου διάλειμμα (δηλαδή αφού τελειώσω ηλεκτρική & μπάνια):/:

Εγώ πάντως δεν ξαναλέω μεγάλη κουβέντα. Ημουν χαλαρή το πρωί και δεν είχαμε Mycat και γκρίνιαζα. Ε, γιαυτό λοιπόν ξαναέπηξα σήμερα, για να μάθω! :mad:

επιτελους το φτιαξαμε!!!!!!!!(εσεις δηλαδη:redface::redface::redface:):up::up: βρε παιδια, ειχα φτιαξει χτες ενα θεμα με τιτλο: Γιατι δεν μ' αγαπαει. που πηγε;:hmm::hmm::hmm::/::/::/:

Καλέ, τι βουβαμάρα είν' αυτή;:blink: Τώρα που φτιάχτηκε το site βρήκε να σας πιάσει η περισυλλογή;:hmm:
Είπα κι εγώ η έρμη η Μαίρη Παναγιωταρά να κάνω ένα διάλειμμα, κι έπεσε σιγή ασυρμάτου... Πίσω στη φασίνα μου λοιπόν...:rolleyes:

Να'μαι κι εγώ!! Αλίκη Παρασκευή και καθάρισμα?? ποτέ δεν τα κάνω αυτά.. Πάντα Σάββατο πρωί, σιγά σιγά, μαζί με το καφεδάκι..:) Σήμερα μου έλειπε πολύ το mycat..:( Και ήθελα να το χαρώ με το καινούριο μου laptop... :redface::D Δώρο του Δημήτρη χτες!!!! :up::up::up::up::up::up: Δεν είναι υπέροχος?? :inlove::inlove::kiss: (όταν θέλει βέβαια...:whistle::whistle:)

γεια σας!!!! μετα απο μια μιρκη ταλαιπωρια θα αραξω στον υπολογιστη μου σημερα το βραδυ!!! αυριο εχει ψωνια και ξεσαλωμα.

:):)
Καλησπερα κι απο εμενα!!!
Κι εγω εδω... Ο Γιαννης κοιμαται, κουρασμενο το καημενο. Κουραζεται με το παραμικρο :( Αλλα θα περασει συντομα κι αυτο. Σε λιγο θα ερθει η αποκλειστικη. Χτες παρολο που δεν κοιμηθηκε καθολου ο Γιαννης, εγω αν και ενα κρεβατι διπλα, δεν ακουσα τιποτα.... :redface::redface: Το δευτερο βραδυ που δεν ειχα ακομη νοσοκομα, με φωναζε ο δυστυχης επι ενα 10λεπτο και δεν τον ακουγα. Αγωνα εδινε να ξυπνησω :redface: Ευτυχως που ειχε κι εμενα δηλαδη και ενιωθε ασφαλης :lol::lol:
Κλεοπταρα καλοριζικο το λαπ τοπ!!!

Χαίρομαι που πάει καλύτερα ο Γιάννης.. Μέρα με την μέρα, θα γίνεται όλο και καλύτερα. :) Λογικό είναι να μην τον ακούς με τέτοια κούραση που είχες κι εσύ.. Με την αποκλειστική θα μπορείς να ξεκουραστείς κι εσύ σαν άνθρωπος.. Και σ'ευχαριστώ για το καλορίζικο!! :D

:):)
Καλησπερα κι απο εμενα!!!
Κι εγω εδω... Ο Γιαννης κοιμαται, κουρασμενο το καημενο. Κουραζεται με το παραμικρο :( Αλλα θα περασει συντομα κι αυτο. Σε λιγο θα ερθει η αποκλειστικη. Χτες παρολο που δεν κοιμηθηκε καθολου ο Γιαννης, εγω αν και ενα κρεβατι διπλα, δεν ακουσα τιποτα.... :redface::redface: Το δευτερο βραδυ που δεν ειχα ακομη νοσοκομα, με φωναζε ο δυστυχης επι ενα 10λεπτο και δεν τον ακουγα. Αγωνα εδινε να ξυπνησω :redface: Ευτυχως που ειχε κι εμενα δηλαδη και ενιωθε ασφαλης :lol::lol:
Κλεοπταρα καλοριζικο το λαπ τοπ!!!
Αντε,σιδερενιος και με το καλο να γυρισετε στο σπιτακι σας,,,

Χριστινα περαστικα!
Οταν η μαμα μου εκανε επεμβαση θυρωιδη, εμεινα μαζι της το βραδυ γιατι καποιος επρεπε να τη βοηθαει....Παρολο που κοιμαμαι βαρια, εκεινο το βραδυ καθε 5' σηκονομουνα για να δω τι κανει!:P
Κλεοπατρα, μεγια το λαπτοπ...Καμια φορα οι αντρες ειναι και λιγο χρησιμοι!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back