Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:):):)
Ευχαριστουμε!!
Σπιτι και ατα γατακια μας :inlove::inlove::inlove:
Και για να γελασετε.... Μετα την εντατικη ο Γιαννης ζαλισμενος ακομη τη πρωτη ημερα φωναζε για τις αθλιες συνθηκες της εντατικης γιατι ειχανε λεει μεχρι και γατες μεσα :lol::lol::lol: Παρεπομενα της ναρκωσης αλλα μαλλον του ελειπε ο Πιου Μιου..... :lol::lol: Το σκεφτομαι και γελαω....
Ευχαριστω ολους για την στηριξη που προσφερατε και τα καλα σας λογια εκεινες τις απιστευτα δυσκολες ωρες.... Ειλικρινα ευχαριστω!! :inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε χριστινάκι καλή ανάρωση!:up::up:

Κλεοπάτρα μεγιά !!!

Βασικά έχω στεναχωρηθεί με την απόφαση της Ασπασίας..:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια απόφαση βρε παιδιά??? :hmm::hmm:έχω χάσει επεισόδια?? Δεν βρήκα κάποιο θέμα που να λέει για απόφαση.. :|

Ποια απόφαση βρε παιδιά??? :hmm::hmm:έχω χάσει επεισόδια?? Δεν βρήκα κάποιο θέμα που να λέει για απόφαση.. :|

Έχει φτιαχτεί ένα "υποκατάστατο Blog" από την Aretha, από την προηγούμενη φορά που είχε διακοπεί το my cat τον Ιούνιο...
Όσοι είχαμε επικοινωνία ο ένας με τον άλλο το δώσαμε και μπορέσαμε να γράψουμε εκεί και τότε και σήμερα, γιατί η "στέρηση" μας είχε τσακίσει..:P

Εκεί ειπώθηκαν κάποια πράγματα....

Γεια σας και απο το σαιτ παλι! :) Το αγορι δεν ειναι καθολου καλυτερα, βεβαια δεν φταιει η σουπα μου ελπιζω :lol: Αν και δεν τον ενθουσιασε ιδιαιτερα μπορω να πω, βεβαια δεν ξερω πως ηταν καθως δεν τρωω σουπες :P:hmm::lol:

Καλό βράδυ σε όλες / όλους σας
Χριστίνα το κλσσικό: ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!:up::lol:
Λακτούλα έτσι είναι η αγάπη χαρά μου, μια σούπα που τη τρως ακόμα και αν ποτέ δεν σου αρέσανε οι σούπες. Στα πρακτικά τώρα: Λεμονάκι του έβαλες;:rolleyes:
Κλεοπάτρα ένα λαπτοπ ενίοτε είναι πολύ πιο χρήσιμο από έναν άντρα. Το μόνο κοινό τους είναι πως όταν "χαλάσουν" αργούν να επισκευαστούν. Απο 13 Αυγούστου περιμένω το δικό μου να γυρίσει, για να στείλω το αναπληρωματικό του για επισκευή.:rolleyes:
Ασπασία πάρε το χρόνο σου και τα λέμε ξανά:inlove:

Τι καλά που φτιάχτηκε το myCat τόσο γρήγορα :up:! Το είχα ξεχάσει το μπλογκ της Αρήθας, πότε πρόλαβε και έγινε αυτό το μπάχαλο; Χαμπάρι δεν πήρα :redface:.

Κλεοπάτρα μεγειά το καινούριο λαπτοπ :up:!

Χριστίνα άντε με το καλό να βγείτε από το νοσοκομείο, να πάτε σπίτι σας και να τις βλέπει live τις γάτες ο Γιάννης :P!

περαστικα χριστινα μου.
με γεια το lap top.

κριμα που εγινε ολος αυτος ο πανικος. ελπιζω να αλλαξει γνωμη η ασπασια!!!

Δεν ηθελε λεμονι :P Χιλιες φορες του το ειπα! Αλλα ετσι και αλλιως ετσι οπως ειναι ο λαιμος του καταλαβε καμια γευση? :D Αα δεν τις μπορω τις σουπες νερινα μου, αφου στο δικο μου φοιτητικο σπιτι δεν εχω καν πιατα για σουπα :lol: Μονο μια σαλατιερα και 2 μπωλ για δημητριακα παραπεμπουν σε πιατα σουπας :redface:

:confused: Πραγματικός χαμός... Το μεγαλύτερο ίσως κακό του ίντερνετ, οι παρεξηγήσεις που δημιουργούνται...:/: Ελπίζω να λυθούν γρήγορα και να γυρίσει η Ασπασία..
Άννα περαστικά στο αγόρι.. μα να μην μας ακούνε με τίποτα τα αγόρια?? :hmm::P
Κότοσουπα χωρίς λεμονάκι δεν γίνεται!!!

Μια χαρά σε βρίσκω από οικοσκευές. Για φαντάσου να έπρεπε να φάει τη σούπα στο μπολάκι της γάτας;:rolleyes::lol:
Απλή κοτόσουπα
Βράζουμε κοτόπουλο με λίγο λάδι. Ρίχνουμε μέσα ρύζι, μανέστρα ή φιδέ και πιπέρι. Η καλύτερη συνταγή για κρυολόγημα.
Εάν μας έχει σπάσει τα νεύρα ο ασθενής και λαμβανομένου υπόψη ότι δεν έχει γεύση και όσφρηση στη καλύτερη κατάσταση το τιγκάρουμε στο πιπέρι και ετοιμάζουμε τη βιντεοκάμερα.
Καθότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αλλά ενίοτε και σε ειδικές περιπτώσεις και το καυτερό λέει. Για σιγουριά βάζουμε και 1-2 κόκκινες μικρές καυτερές πιπερίτσες που τις βγάζουμε πριν σερβίρουμε την εκδίκηση. Ουπς τη σούπα ήθελα να πω.
Στο λαιμό πάντως βοηθάνε γαργάρες με χαμομήλι και λεμόνι (ψιλοαπαίσια γεύση, αλλά βοηθάει). Λειτουργεί και σαν αντισηπτικό. Και εάν έχει βήχα μελάκι.
Υ.Γ. Η προσθήκη καυτερής πιπερίτσας στο ρόφημα κρίνεται απαραίτητη μόνο στις παραπάνω περιγραφείσες περιπτώσεις...:whistle::inlove:

Ευχαριστω για τις συμβουλες :):lol: Στο δικο του σπιτι μαγειρευα ομως :D Εκτος απο πιατα της σουπας νομιζω εχω ολα τα αλλα :D¨Αυτος δεν εχει, μια κουταλα που ηθελα να βαλω την σουπα στο πιατο... τελικα την εβαλα με το μπρικι :lol:

Γειά σας!!! Μπήκα πριν λίγο και έμαθα τις εξελίξεις.
Μπαίνω τα βράδια, αφού το πρωί είμαι στη δουλειά και το απόγευμα κάθεται στο internet το έτερόν μου ήμισυ οπότε εγώ παίρνω σειρά αργά.
Χτες ξαφνικά χάθηκε το σάιτ και τώρα το βρήκα εντάξει αλλά στενοχωρήθηκα με την Ασπασία. :(
Ελπίζω να αλλάξει γνώμη.....

Καλησπέρα σε όλους και από μένα! Έχω να μπώ πάρα πολύ καιρό κ είναι δύσκολο να ενημερωθώ για όλα αλλά τα δυσάρεστα για το γατάκι που βρήκε η Ασπασία τα έμαθα στον Αίλουρο γιατί έτυχε να πάω από κεί την μέρα που θα γινόταν η εγχείρηση.... Λυπήθηκα πολύ για το γατάκι.:(

Μου έλειψε πολύ η παρεούλα σας (αν και δεν έχουμε γνωριστεί)!:) Θα φροντίσω να μην αποχωριστώ το my cat για τόσο μεγάλο διάστημα ξανά!

Με έχουν πιάσει οι μαγειρικές μου ανησυχίες, σε συνδιασμό με τα τέρατα που τρέχουν και δεν με αφήνουν τα κοιμηθώ.. μετά λοιπόν από 3 ώρες που χαζέυω συνταγές κατέληξα ότι περισσότερο θα μου πήγαινε η κουζίνα από τα οικονομικά :/:και πως θέλω τουλάχιστον 500? για ταψιά και διάφορα εργαλεία από τα vefa's house...:confused::rolleyes: Είναι κρίσιμη η κατάσταση μου?? :hmm:

:lol: Βρυκοκαλιασαμε εδω! Καλημερουδια σε οσους φυσιολογικους μπουν το πρωι (την λογικη ωρα) :lol::P Εγω παω για υπνο, καληνυχτα!

Καλημερα σε ολους:D Με ξυπνησε το ντινακι για φαει παλι και τωρα σουλατσρει αντι να παει να φαει

Καλημερα κι απο εμενα!!! Εγω σταθερα εδω. Εχω τοσο αγχος για την εξελιξη (αν και ολοι λενε πως δεν υπαρχει κινδυνος κανενας) που ευχαριστως εμενα κανενα μηνα, παρα την ταλαιπωρια.... Μετατραυματικο στρες.... Αρκει να φερω και τα γατακια :hmm::hmm::hmm:
Για το κρυωμα, η σουπιτσα ειναι οτι πρεπει. Περαστικα :)
Κι εγω στενοχωρηθηκα με την Ασπασια βρε παιδια.... Ελπιζω να σκεφτει περαν των αλλων πως το my cat ειναι μια ομαδα ανθρωπων και η μεμονωμενες διαφωνιες δεν πρεπει να καθοριζουν την παραμονη της. Εξαλλου, ολοι την θελουμε εδω και ελπιζω να μετρησει λιγο κι αυτο..... Θα ειναι κριμα να αποχωρισει και θα στενοχωρηθω.....

καλημερα!
εχω ενα πονολαιμο...:(:(:( (ευτυχως μονο αυτο:|)
σημερα θα παμε να παρουμε καναρινι και μπορει και ψαρια, και δωρακια για τα ζουζουνια του σπιτιου!!!!!!!:up::up::up:
τωρα εχω κι εγω το υποκαταστατο μπλοκ οποτε αν ξανασυμβει κατι τετοιο θα μπορω κι εγω να σας μιλαω:up::up:
ασπασακιιιιιιιιι γυρνα πισωωωωωωωω:(:redface::cry::greycat:

Καλημέρα :up:! Τα τέρατά μου τρέχουν σε όλο το σπίτι και έχουν τρελό γέλιο :lol:.

Χριστίνα κουράγιο θα περάσει κι αυτό, ο πρώτος καιρός είναι δύσκολο μετά θα συνηθίσετε και οι δύο.

Κλεοπάτρα κι εμένα η μαγειρική μου ταιριάζει περισσότερο από τη σχολή μου αλλά τι να γίνει. Μπορεί μέχρι πριν μερικούς μήνες να μην είχα σιδερώστρα :redface: αλλά στην κουζίνα έχω ότι μπιχλιμπίδι μπορείς να φανταστείς. Για να σου έρθει πιο οικονομικά ο εξοπλισμός δοκίμασε τα μαγαζιά στην Ευρυπίδου και την γύρω περιοχή ;)

Ασπασία εύχομαι να το ξανασκεφτείς και να επιστρέψεις γιατί απ'ότι φαίνεται μας λείπεις.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back