Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε ολο τον κοσμο!!!! ο ηλιος λαμπει τα πουλακια κελαηδουν και εξω εχει μια πολυ ομορφη μερα!!!!!!!!
θα παμε με την μαμα μου (ειμαι μαμοθρεφτο το ξερω) να μου ψωνισει παππουτσακια για τα γενεθλια μου!!!! χαχαχαχα και θα ψωνισω και δωρα για την κολλητη μου και την αδερφη της που εχουν και αυτες γενεθλια και το βραδυ θα κανουν παρτυ!!!!! it's party time babies!!!!!!!
τι ωραια τι καλα!!!!!!!!!! δεν θα κανω και δουλειες στο σπιτι γιατι η μανα θα παει για φαγητο τωρα και αυριο για μπανιο οποτε ενα σκουπισμα και ενα σφουγγαρισμα και ολα ετοιμα!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πηρα ενα γκριζοκοκκινο καναρινακι! που κελαιδαει ΤΕΛΕΙΑ!:up::up:
για τα ζουζουνια μου δεν προλαβα να παρω κατι γιατι βιαζομασταν:( θα παω απο το πετσοπ διπλα απο το μαγαζι μας να τους παρω καμια λιχουδια:P:P:P ουτε ψαρια πηραμε γιατι....ε...να κατι μεσα μου μου ελεγε να μην παρουμε...τι αραγε:confused::hmm:
τωρα θα παω με κατι φιλες μου στο hondos και το ikea:up::up::up: η καλυτερη μου:happy: θα φαμε εξω:happy: η διαιτα μου παει μια χαρα απο 64,5 πηγα στα 58,8 :up::up::up::up::up:
αυτα:) και παλι καλη σας μερα:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Περαστικά σους άρρωστους..Και εγώ ξύπνησα με πονόλαιμο:/::/:

Μελινάκι να το χαίρεσαι το καναρινάκι:up:

Έχω τα νεύρα μου γιατί η ιδιοκτήτρια μου ζητάει ένα ενοίκιο επιπλέον γιατί λέει δεν της το έχω πληρώσει, ενώ εγώ θυμάμαι πώς το πήγα στην κόρη της τον περασμένο μήνα...Τώρα την παίρνω και δεν απαντάει...Το θέμα είναι πώς σκέφτομαι μήπως το "έφαγε" η κόρη της και τώρα λ'εει ότι δεν της το πήγα:mad: Εντωμεταξύ απόδειξη δεν είχε να μου δώσει τότε οπότε "τον ήπιαμε" άντε να αποδείξω εγώ τώρα ότι το έδωσα:(:( Τί να κάνω???

Ασπασία γύρνα μας λείπεις:(...Υπάρχουν πολλοί που σε αγαπούν και θέλουν να ακούν τις περιπέτειες του πίπη και του Χιόνη......:rolleyes:

Γεια σας και παλι! Να σας πω το θεμα με τους φοβους μας χαθηκε?? Δεν το βρισκω πουθενα... :hmm:

γυρισα απο τα ψωνια. μαρτυριο το να βρω παπουτσια στο νουμερο μου αφου πια φοραω 35. πριν κανα δυο χρονια φοραγα 37-36 τωρα αλλαξανε οι φορμες και δεν μου κανει κανενα παππουτσι. παρ'ολ'αυτα πηρα δυο ζευγαρια και η μανα μου ηθελε να μου παρει και τριτο αλλα εγω η χαζη ειπα οχι, γιατι ξερω πως δεν θελει να φορτωνει την καρτα της τερμα. ειμαι χαζη τελικα.

βρε μελινακι και γατες και καναρινια και ψαρια μηπως δεν ταιριαζουν ολα μαζι?????

μιμικα μου αν εναν βιασμο δεν μπορεις να τον αποφυγεις απολαυσε τον!!!! καλα πολυ μαλ(&^!@%#νη η κορη αν ξηγηθει ετσι!!!

Μαρία μου όταν θέλουν να σου ψωνίζουν δεν λές ποτέ όχι!!!:P:P:P Αλλά καταλαβαίνω γιατί το έκανες;) Και εγώ την μαμά μου δεν θέλω να την επιβαρύνω, αλλά τον μπαμπά μου τον "ξετινάζω"!!!!:lol::lol::lol:

Με το ενοίκιο δεν βρήκα άκρη ακόμη, μίλησα με την ιδιοκτήτρια αλλά αυτή το χαβά της!! Μόλις γυρίσει από Γερμανία που είναι τώρα θα τα δούμε από κοντά είπε..:/: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Ασπασίαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :redface:

μην ανυσηχητε βρε, στο σπιτι μου 100.000 καλοι χωρανε:up: και ειναι ολοι ασφαλεις:redface:

Που σε βρε ασπασακι γυρνα πισω τι θα κανουμε εμεις χωριςς χιονι και πιπη ε????Τελικα τι θα γηνει με τη συναντηση?

catandmouse1ni0.gif

Tί νά κάνω γιά να περάσει η ωρα;:rolleyes:

Είμαι στη δουλεια και όλοι γελάνε
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλησπερα σας!φοβερο αυτο!:lol::lol::lol:τωρα εμαθα για αυτο το blog Που εχει φτιαξει η aretha και για αυτα που εγιναν.ελπιζω να γυρισει η ασπασια,παντα υπαρχουν παρεξηγησεις και διαφωνιες,δεν πρεπει ομως να χαλαμε τις καρδιες μας ετσι!ασπασια γυρνα πισω!!:D

Απόλυτα δικαιολογημένη αποχώρησή μου από το MyCat

Επειδή δέχθηκα αρκετά μηνύματα τα από εσάς τόσο στο blog όσο και sms και mail, σας χρωστάω μια εξήγηση για την αποχώρησή μου από το MyCat. Απλά δεν έχω συνηθίσει να λύνω δημόσια τις διαφορές μου. Αν και μέχρι τώρα δεν θεωρούσα ότι έχω κάποια διαφορά να λύσω με τη Μισέλ. Όταν όμως δέχομαι τέτοιου είδους άδικη επίθεση δεν μπορώ να μην απαντήσω και -δυστυχώς- αν απαντήσω θα είναι πολύ άσχημα. Επειδή δε θέλω να φτάσω τα πράγματα στα άκρα αποφάσισα να σταματήσω εδώ. Ευτυχώς για εκείνη, δεν ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο και δυστυχώς για εμένα γιατί δεν μπόρεσα να εκτονώσω τα νεύρα μου. Δεν φημίζομαι για την ηρεμία και την εγκράτειά μου και όταν δέχομαι προσβολές απαντάω αναλόγως.

Όπως ίσως θυμάστε, έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο πριν από μήνες σε θέμα για τους αμερικανούς στρατιώτες στο Ιράκ που βασάνιζαν και σκότωναν ζώα. Τότε με είχε κατηγορήσει για ρατσισμό και όταν κάποια στιγμή, αναφερόμενη στα ανίψια μου, είπα ότι οι νέοι είναι πιο αμερικανόφιλοι από τους παλιότερους και ότι έχουν περισσότερες επιρροές από Αμερική λόγω τηλεόρασης, ηλεκτρονικών παιχνιδιών, διατροφής κλπ., νομίζοντας ότι αναφέρομαι σ’εκείνη (από πού και ως που λες και την ξέρω!!!) είχε αρχίσει πάλι τις προσβολές και την προσωπική επίθεση!!! Τότε με το ζόρι είχα κρατηθεί και δεν είχα φύγει. Η Ελενίτσα/Sardela ίσως θυμάται ότι είχα πει πως δεν θέλω να πάω και σε μια συνάντηση που είχαμε κανονίσει τα μέλη εκείνη την περίοδο, από φόβο μην την συναντήσω γιατί δεν ξέρω πια θα ήταν η αντίδρασή μου. Τελικά αφού με διαβεβαίωσε ότι η Μισέλ αποκλείεται να είναι στη συνάντηση και ότι ποτέ δεν πάει σε συναντήσεις είχα τελικά παρευρεθεί.

Την ίδια ώρα, κάποιοι, οι οποίοι προσέβαλαν επανειλημμένα με το χειρότερο τρόπο μέλη του site, όταν δέχονταν κάποια υποτυπώδη τιμωρία από τους moderators, η Μισέλ τους ζητούσε συγνώμη (???!!!!) για την ενόχληση και τους επέτρεπε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, κοινώς τις προσβολές!!!! Αναιρώντας και προσβάλλοντας έτσι τον ρόλο των moderators που η ίδια τους είχε αναθέσει!

Δεν μπορώ όμως συνέχεια να καταπίνω τις προσβολές και να αγνοώ τις επιθέσεις γιατί δεν είναι στο χαρακτήρα μου. Αν κάτι δε μου πάει απλά το κόβω από τη ρίζα. Κι εν προκειμένω είπα να κόψω το MyCat. Ίσως έχετε δίκιο. Το MyCat ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η Μισέλ, αλλά όλα τα μέλη του κι εδώ κι ένα χρόνο που είμαι στο site δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανέναν. Ούτως ή άλλως η ίδια δεν μπαίνει σχεδόν ποτέ, άλλωστε γι’αυτό δεν είχε καταλάβει το πρόβλημα που υπήρχε. Γι’αυτό εκτός από εσάς ενημέρωσα και εκείνη για το πρόβλημα στο site , λέγοντάς της και για το blog της Αλίκης. Δεν μου απάντησε ποτέ στο μήνυμα, έστω ένα «ευχαριστώ που με ενημέρωσες», αντίθετα μου επιτέθηκε με το χειρότερο τρόπο!!! Πόσοι από εσάς είπατε από μέσα σας αυτό το «ΑΜΑΝ! Πάλι χάλασε?!!!» που έγραψα εγώ??? Εγώ όμως ήμουν η «απαιτητική πελάτισσα» επειδή εξέφρασα αυτό που οι περισσότεροι αν όχι όλοι σκεφτόσασταν!!! Το MyCat μπορεί να είναι δικό της δημιούργημα, αλλά εμείς το συντηρούμε με τα καθημερινά μας μηνύματα. Νομίζω ότι αυτό μας δίνει το δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε για τα όποια προβλήματα παρουσιάζει. Ειδικά όταν δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση για το τι μέλει γενέσθαι!!!

Επειδή κανείς δε μου εγγυάται ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον, δεν θέλω να συμμετέχω άλλο. Θα μπαίνω ίσως που και που να διαβάζω θέματα για την υγεία των γατών ή να μαθαίνω νέα από τις αγαπημένες σας αλλά και αγαπημένες μου γατούλες αλλά μέχρι εκεί.

Υ.Γ. Τα 125 ευρώ που είχαν μαζευτεί για την εγχείρηση του Νοά είναι στη διάθεσή σας για να σωθεί κάποιο άλλο γατάκι που θα έχει ανάγκη. Βικτώρια δώσε μου έναν λογαριασμό να στα βάλω ή όποτε θες συναντιώμαστε να στα δώσω.

---------------------------------

Αυτό είναι ένα mail που έστειλα σε κάποια μέλη σε απάντηση των μηνυμάτων τους. Επειδή όμως η Μισέλ δυστυχώς "ξαναχτύπησε" στο blog αναγκάζομαι να απαντήσω δημόσια παρόλο που δεν ήθελα συνέχεια στο θέμα.

Καλό σας βράδυ!!!

Καλημέρα! Τι έγινε καλέ????:(
Ασπασία μου νυστάζω πολύ για να σκεφτώ να γράψω περισσότερα...Απλά...ΜΕΙΝΕ!

:(:(:(
Εγω παλι στενοχωριεμαι
Βεβαια ειναι κατι που εχει να κανει με εσενα Ασπασια μου και δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Ακομη κι αν εχεις διαφωνησει με τη Μισελ, υπαρχουμε και ολοι εμεις..... Το καλο με το φορουμ ειναι πως μπορεις να αγνοεις την παρουσια καποιου οταν δεν θες να εχεις επαφες. Κανεις δεν σε αναγκαζει για το αντιθετο. Δεν ειμαστε ολοι κλεισμενοι σε ενα δωματιο να ανεχομαστε αλληλους..... Οποτε πιστευω μπορει να λειτουργησει μια κατασταση. Ειναι πολλα αυτα που μας δενουν, ακομη κι αν δεν εισαι δεμενη με τη Μισελ, και θα ηθελα να συνεχιζω να μοιραζομαστε εμπειριες.....
Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις :redface::redface: (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... :hmm::hmm::hmm:)
Προσωπικα ξαναλεω, θα ηθελα να το ξανασκεφτεις.....

Καλημέρα σε όλους!
Ασπασία, πολλοί από μας έχουμε περασει τετοιες φάσεις (φεύγω γιατί...) αλλά τελικά αυτό που είναι το Mycat είμαστε όλοι. Και μεσα σε ένα φόρουμ μπορείς να επιλέξεις με τι θα "ἁσχοληθείς" και με τι όχι. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και ξέρουμε όλοι ότι στο γραπτό λόγο είναι εύκολο να παρερμηνευτούν αυτά που λες και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Σε μια παρέα in real life θα σταματούσες να βρίσκεσαι με όλους αν παρεξηγιόσουν με έναν? Μείνε γιατί ο Πέπε από το πρωί νιαουρίζει σαν τρελός, μάλλον θέλει να μάθει νέα του Πίπη (απίστευτη συμπάθεια μεταξύ τους τα πορτοκαλόγατα...;)).

Κι εγώ νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είμαστε φίλοι με ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα. Σε σχέση με την διαφωνία θεωρώ τα εξής:
1.Πρώτον, όντως η Michelle δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως υποχρέωση να αποκαταστήσει το mycat. Η ενασχόληση με το forum είναι χόμπυ της και δεν είναι δυνατόν να το απαιτούμε, δεδομένου ότι κανένα χόμπυ δεν γίνεται καταναγκαστικό έργο.
2. Δεύτερον, όντως η Ασπασία ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ λίγο "απαιτητική" για κάποιον όμως που ΔΕΝ την γνωρίζει από κοντά. Όποιος την γνωρίζει από κοντά ξέρει ότι το στυλ της είναι έτσι πληθωρικό, και δεν έγραψε όσα έγραψε ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να φτιαχτεί το mycat σαν "απαιτητική πελάτισσα". Αυτό το είπα ήδη και στην michelle και πιστεύω ότι έγινε αντιληπτό.
3. Τρίτον: Επειδή το καλό αυτού του φόρουμ είναι οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει και ο θησαυρός του είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ του, ας επικεντρωθούμε σε αυτά που μας ΕΝΩΝΟΥΝ και ας αφήσουμε αυτά που μας χωρίζουν. Και αυτά είναι τα ΓΑΤΙΑ μας και οι προσωπικές μας ΣΧΕΣΕΙΣ.
Ασπασάκι, σε ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ πίσω, διότι όλοι μας, αλλά πιστεύω κι εσύ το θέλεις!!!
Δεν είναι απαραίτητο να γίνεις φίλη με την michelle ούτε με καμία άλλη που δεν θέλεις!
ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ!

αν θελετε την προσωπικη μου αποψη (δεν ειμαι ο θεος:redface:) πιστευω πως οντος μισελ υπερβαλεις λιγο(:redface::redface::redface:) διαβασα ολα τα ποστς και απο εδω και απο το blog και το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι αυτο ''!'' και αυτο ''ΑΜΑΝ'' τα οποια γραφει αλλος πιο ευκολα κι αλλος πιο δυσκολα μπορουν ευκολα να παρεξηγηθουν:( αλλος εκφραζετε πιο αυθορμητα (οπως η ασπασια) κι αλλος πιο μαζεμενα. καποιος που δεν θα βαλει και τη γατα του να κλεει αν παθει κατι τι Mycat θα αντιδρασει χαλαρα, ενω καποιος για τον οποιο το Mycat ειναι αναποσπαστο κομματι αντιδρα πιο αυθορμητα πιο ''απαιτητικα'' (με την καλη εννοια) αν θελεις.. εγω δεν ειδα να νευριασε η ασπασια μαζι σου λογω του προβληματος που υπερξε στο site απλως οπως ολοι οι αλλοι δυσανασχετησε.. αλλος δυσανασχετει αποτομα , αλλος ηρεμα, αλλος πολυ, αλλος λιγο. εξαρταται απο την προσωπικοτητα του καθενος... και μεσα στο Mycat υπαρχους πολλες πολλες διαφορετικες προσωπικοτητες... αν η ασπασια απαιτουσε θα εγραφε κατι τετοιο:
<<ΑΜΑΝ βρε μισελ τι θα γινει !!!! ολο προβληματα ειναι αυτο το site!!! ποτε θα το φτιαξεις επιτελουυυυυυυυςςςςςςςς!!!!!!!:mad::mad::mad:>>
εγω ομως δεν ειδα κατι τετοιο... κι οντος καλυτερο νοημα βγαινει οταν διαβαζεις ολα τα μηνυματα κι οχι επιλεγοντας γιατι βγαινει λαθος συμπερασμα...:(:(:(
ελπιζω να λυθει συντομα αυτη η ασχημη παρεξηγηση...:(:(:(, γιατι εχω στενωχωρηθει παρα πολυ...:cry:
και....καλημερα:inlove::inlove::inlove:

Μόλις είδα κι εγώ τι έγινε στο μπλογκ... :( Παρόλο που είμαι σχετικά καινούρια στο φόρουμ και δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει στο παρελθόν, κι εγώ πιστεύω Ασπασία οτι δεν πρέπει να αποχωρήσεις απο το φόρουμ.
Επίσης, αν το πρόβλημα που υπήρξε δεν ήταν ευθύνη της Μισέλ αλλά της εταιρείας που κάνει το hosting, η Μισέλ δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα πέρα απο το να αλλάξει εταιρεία σύντομα. Αυτά τα προβλήματα συμβαίνουν και απο τη στιγμή που στην ουσία, κακά τα ψέματα, η Μισελ μας παρέχει μια υπηρεσία τσάμπα, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ανεκτικοί και υπομονετικοί όταν συμβαίνουν αυτά.

Καλημέρα,

Μισέλ,
Γνώμη μου είναι πώς από την στιγμή που φτιάχνεις κάτι για όλους εμάς πραγματικά τόσο καταπληκτικό και συγχαρητήρια για αυτό,αλλά , ακόμη και αν το κάνεις για χόμπι, αυτόματα σημαίνει πώς θα πρέπει να είσαι ανοιχτή στο να δεχτείς οποιαδήποτε κριτική, είτε είναι καλή είτε είναι κακή...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back