Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! :cry::cry::cry: Δεν θέλω κοκούνι, δεν έχω με ποιόν να το κάνω:(:(
Το Φρουνάκι μου πέφτει πολύ μικρό. Και επίσης σας έχω πεί? Δεν σας έχω πεί: Σιχαίνομαι το κρύο!!!!:P:P
ελα στη Θεσ,νικη να εχεις και τα δικα μου..ολο και κατι θα κανουν 3 μαζι..θα καταλαβεις και τη διαφορα με το κρυο..3 γατες πανω σου-θα σε ζεστανουν καλυτερα:lol::lol::lol:αλλα για ποπ κορν μη το σκεπτεσαι...θα τα φει ολα ο.... δικος μου:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερουδια σε ολους! Πηρα το νεο μου πασο σημερα! :up: Εχω ενα προαισθημα οτι ερχεται χωρισμος.... στην σχεση μου... :confused::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!! Το λατρεύω το cocooning. Κι επειδή είμαι ακόμα χωρίς δουλειά, το απολαμβάνω από τώρα.. ήδη από το πρωί είχε έρθει το αγοράκι μου, ο Ντάρκυ μου, είχε ξαπλώσει δίπλα στο μαξιλάρι μου και κάναμε τριψιματάκια πρόσωπο με πρόσωπο και αγκαλίτσες για να ζεσταθούμε.. :happy::happy:

Άννα για να έχεις αυτό το προαίσθημα, όλο και κάποια αφορμή θα υπάρχει.. έχετε τσακωθεί, σταματήσατε να μιλάτε πολύ?? δεν βλέπεστε τόσο??

καλημερα!!!! εχθες κοιμηθηκα νωρις στις 11 και κατι!!!!! δεν εχει ξαναγινει ποτε αυτο!!!!!! και ξυπνησα στις 10.30 και νυσταζω κι αλλο!!!! εμενα η μαμα μου δεν με αφηνει να κουκουνιαζω!!!!! ερχεται και με μαλωνει!!! ασε που το σπιτι μας δεν ειναι για κουκουνιασμα:down: δεν ειναι χουχουλιαρικο. δεν σου το βγαζει καθολου.
γι'αυτο λεω να κοιμηθω αλλου σημερα;) ειναι καλη η δικαιολογια "μαμα θα μεινω αλλου σημερα για να κουκουνιασω αυριο γιατι εδω δεν μπορω" εεε????

Και τώρα που είδα πάσο, πρέπει να πάω την Τετάρτη να πάρω την αναλυτική μου και το πάσο μου.Και βαριέεεεεεεμαι!!! :redface:

Βρε παιδιά, είναι απίστευτο το θράσος μερικών ανθρώπων... Μα να απαιτούν να βγάλουμε δουλειά Παρασκευιάτικα; :blink::blink: Πού οδεύουμε, κύριοι;;; :mad: :down:

καλημερα!!!! εχθες κοιμηθηκα νωρις στις 11 και κατι!!!!! δεν εχει ξαναγινει ποτε αυτο!!!!!! και ξυπνησα στις 10.30 και νυσταζω κι αλλο!!!! εμενα η μαμα μου δεν με αφηνει να κουκουνιαζω!!!!! ερχεται και με μαλωνει!!! ασε που το σπιτι μας δεν ειναι για κουκουνιασμα:down: δεν ειναι χουχουλιαρικο. δεν σου το βγαζει καθολου.
γι'αυτο λεω να κοιμηθω αλλου σημερα;) ειναι καλη η δικαιολογια "μαμα θα μεινω αλλου σημερα για να κουκουνιασω αυριο γιατι εδω δεν μπορω" εεε????

Μαρία όλοι οι γονείς το ίδιο είναι.. δεν σε αφήνουν στην ησυχία σου.. λες και πρέπει πάντα να κάνεις κάτι για να είναι δημιουργικός ο χρόνος σου.. εγώ cocooning κατάλαβα όταν ήρθα να μείνω μόνη μου και ακόμα καλύτερα με το αγόρι μου.. Οπότε γρήγορα στο άλλο σπίτι για cocooning!!!

μια χαρά δικαιολογία ειναι....;)
ίσως να την κάνεις να ξανασκεφτεί οτι οχι απλώς πρέπει να σε αφήνει να κουκουνίζεις, αλλά επιβάλλεται!!!!!:rolleyes:

Βασικα αυτην την εβδομαδα δεν εχω βρεθει πολυ, ξεκινησαμε καινουργια μαθηματα, ξεκινησα αγγλικα... Και χτες μου ειπε το βραδυ να παμε για καφε, και ειχα ηση κανονισει με τα κοριτσια να παω σπιτι τους να αραξω. :hmm: Το βραδυ τον επαιρνα τηλ, δεν το σηκωσε, και μετα το εκλεισε. Ουτε απαντησε στο μην μου τι ειχε. Ετσι κανει παντα οταν θυμωνει, οποτε ετσι πιστευω....
Τα πασα μας ειναι γκρι φετος...

Βρε παιδιά, είναι απίστευτο το θράσος μερικών ανθρώπων... Μα να απαιτούν να βγάλουμε δουλειά Παρασκευιάτικα; :blink::blink: Πού οδεύουμε, κύριοι;;; :mad: :down:

Κανονικά η Παρασκευή πρέπει να είναι μέρα προετοιμασίας για το Σ/Κ και η Δευτέρα μέρα για να συνειδητοποιήσουμε ότι τελείωσε το Σ/Κ.. Τρίτη μπορούμε να δουλέψουμε και Τετάρτη, τι είναι?? Λίγο πριν την Παρασκευή..:rolleyes::rolleyes::redface:

Βασικα αυτην την εβδομαδα δεν εχω βρεθει πολυ, ξεκινησαμε καινουργια μαθηματα, ξεκινησα αγγλικα... Και χτες μου ειπε το βραδυ να παμε για καφε, και ειχα ηση κανονισει με τα κοριτσια να παω σπιτι τους να αραξω. :hmm: Το βραδυ τον επαιρνα τηλ, δεν το σηκωσε, και μετα το εκλεισε. Ουτε απαντησε στο μην μου τι ειχε. Ετσι κανει παντα οταν θυμωνει, οποτε ετσι πιστευω....

βρε λακτουλα μπορει να σου κραταει μουτρα απλως! εχει γινει τιποτε αλλο?ποσο χρονων ειναι?

Δεν είναι λόγος χωρισμού.. όμως είναι λόγος για παραπονάκια.. λογικό δεν είναι να θυμώσει λίγο?? οι άντρες είναι σαν τα παιδάκια.. θέλουν να νιώθουν ότι έχουν πάντα την προσοχή μας και να τους κάνουμε τα χατήρια.. Οπότε κι εσύ σήμερα, μην τον αντιμετωπίσεις ψυχρά.. κάν'του γλύκες κι ας σε στενοχώρεσαι.. Θα του περάσει του γκρινιάρη... ;)

Εμας η σχολη ειναι κλειστη(η γραμματεια εχεις ως αιτημα την προσληψη και αλλων καθηγητων-τι εχω ξαναπει???)και δεν μπορω να παρω καινουργιο πασο!!!:mad:

Σημερα πηγα και εκανα εξετασεις αιματος, και η μικροβιολογος μου ειπε οτι εχω περασει τοξοπλασμα και εχω αντισωματα!Τι καλα, να μην εχω αγχος αργοτερα!!:up:

Ελένη, ζήτησες ειδικές εξετάσεις ή φαίνεται και στις γενικές αίματος χωρίς να πεις κάτι? Θα κάνω και εγώ σύντομα για να ξέρω..

Λοιπον για να ειμαι ειλικρινης... εγω τον τσαντισα κατα καποιο τροπο επιτηδες... Ειμαι γαιδουρα το ξερω... :hmm: Θα παει Αθηνα αυριο το πρωι, οποτε δεν θα τον δω το βραδυ... Ειναι 22, και ειμαι 21. Ψαρια και οι δυο, υπερβολικα ιδιοι... :hmm:

Λοιπον για να ειμαι ειλικρινης... εγω τον τσαντισα κατα καποιο τροπο επιτηδες... Ειμαι γαιδουρα το ξερω... :hmm: Θα παει Αθηνα αυριο το πρωι, οποτε δεν θα τον δω το βραδυ... Ειναι 22, και ειμαι 21. Ψαρια και οι δυο, υπερβολικα ιδιοι... :hmm:

ετσι οπως τα λες απλα μουτρακια ακουγονται!!!! δεν φαινεται να εχει γινει κατι σοβαρο. εκτος αν ειστε απο τα ζευγαρια που χωριζουν για βλακειες και μετα τα ξαναβρισκουν:D οποτε τοτε σιγουρα θα χωρισετε. εχε υπ'οψιν σου οτι οι αντρες στην ηλικια μας ειναι λιγο χαζα (οχι οτι αργοτερα γινονται καλυτεροι αλλα λεμε τωρα).
εσυ μικρη γιατι τον τσαντισες????:mad:

:redface::lol: Επειδη ειμαι ψαρι και κυκλοθυμικη και μου αρεσει να τον τσαντιζω :confused::D Μμμ και επισης εχω καποιες αμφιβολιες ... :confused: Ειμαι και αναποφασιστη....

Σαν ΄ψαράκι θα σου μιλήσω, γνωρίζοντας πόσο κυκλοθυμικές είμαστε (οι άντρες - ψάρια καμμια σχέση με μας). Νομίζω ότι μουτράκια σου κάνει. Σήμερα (ΑΝ έχεις όρεξη κάντου γλύκες!! θα αποτρελλαθεί).
Α και κάτι άλλο. Η ηλικία στους άντρες δεν παίζει ρόλο!(Παραμένουν πάντα 15, το ΜΕΓΙΣΤΟ)

Ωχ! Σα μια γνωστή μου ακούγεσαι, ψάρι κι αυτη! Αχ, αυτές οι σχέσεις, την ψυχή σου βγάζουν (και τους βγάζουμε) για να συνεννοηθούμε!

Α και κάτι άλλο. Η ηλικία στους άντρες δεν παίζει ρόλο!(Παραμένουν πάντα 15, το ΜΕΓΙΣΤΟ)

Μάλλον 5 θα έλεγα!!!:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back