AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αγγελική να τους χαίρεσαι!!!

Φρόσω μου όλα καλά εύχομαι με τον Λάμπη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Ευχή μπαμπά : " Χρόνια πολλά , με πολλά γατιά!!!"

aretha
Περιβόητο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ευχή μαμάς για την γιορτή μου: "Άντε χρόνια πολλά με πολλά παιδάκια!"
Ευχή μπαμπά : " Χρόνια πολλά , με πολλά γατιά!!!"![]()
Εύγε μπαμπά!!!!!!!!!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
(γιατί, ως γνωστόν, όλοι οι γονείς χρειάζονται εκπαίδευση)

Με τη μαμά σου έχεις λίγο δρόμο ακόμα, Μιμίκα, αλλά τον μπαμπά τον έχεις στρώσει ΤΕΛΕΙΑ!!

anabou
Διάσημο μέλος
Φρόσω περαστικά στον Λάμπη, όλα καλά να του πάνε.
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!

Χρονια πολλα μιμικα!Τι δωρο σου εκανε ο φρου???

marestros
Δραστήριο μέλος
εγω ειχα ενα μεγαλο ερωτα και ολα ηταν πολυ... τωρα δεν εχω τον μεγαλο ερωτα ομως εχω το πιο τελειο αγορι του κοσμου και ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!!!!

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Τι είδα για αλλαγή ώρας; Ισχύει;
aretha
Περιβόητο μέλος
Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου αλλάζει η ώρα (αυτή την Κυριακή δηλαδή)Τι είδα για αλλαγή ώρας; Ισχύει;

mimikaki
Διάσημο μέλος
Πρώτος ο μπαμπάς!!!!![]()
![]()
![]()
Εύγε μπαμπά!!!!!!!!!![]()
Αξίζουν συγχαρητήρια και στη Μιμίκα πάντως, που τον εκπαίδευσε τόσο καλά!!![]()
(γιατί, ως γνωστόν, όλοι οι γονείς χρειάζονται εκπαίδευση)
Με τη μαμά σου έχεις λίγο δρόμο ακόμα, Μιμίκα, αλλά τον μπαμπά τον έχεις στρώσει ΤΕΛΕΙΑ!!![]()

Είναι οι μπαμπάδες ρε παιδί μου όμως άλλο πράγμα!!!Δεν θέλουν να μεγαλώσει ποτέ το "κοριτσάκι τους"!!!Ενώ οι μαμάδες, θα παραμένουν μια ζωή "μαμάδες"
Καλημέρα! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες/εορτάζουσες! Μιμίκα άπαιχτος ο μπαμπάς!
Καλημερα σας!
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!
Χρονια πολλα μιμικα!Τι δωρο σου εκανε ο φρου???![]()
Ευχαριστώ! Ο Φρού από το πρωί μου έχει σπάσει τα νεύρα, αυτό το δώρο μου έκανε!!! Τον κηνυγάω μέσα στο σπίτι να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω που έχω την γιορτή μου και δεν μου κάθεται!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!! χρονια πολλα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω εχω τον παππου μου!!!!!!!!!! πρεπει να πω ιδιαιτερες ευχες ομως στην αδυναμια σε αυτο το site στην μιμικα μου!!!!!!!!!! να ζησεις, να χαιρεσαι το ονοματακι σου και να εχεις στη ζωη σου τα καλυτερα, τον αντρα σου και τον φρου φρου σου!!!!!!!
Να χαίρεσαι τον παπού!!!
Και ευχαριστώ πολύ!!! Δεν ήξερα ότι είμαι η αδυναμία σου
Έτσι που σε "βασανίζω"!!!

marestros
Δραστήριο μέλος
Να άλλο ένα κοινό! Κι εμένα με πιάνουν ώρες ώρες κάτι ναρκισσιστικές τάσεις άλλο πράγμα! Κι επίσης είμαι κι εγώ ερωτιάρα
!
Μάλλον φταίει που είμαστε κοντά Ζυγοι-Σκορπιοι...
οπως ειπα πριν δεν ειμαι ναρκισσος!!!! το ερωτιαρα??????? πως το βγαζεις το συμπερασμα??????? ασε που εγω δεν εχω τετοια αποψη για 'μενα.
δεν φταει που ειμαστε κοντα στα ζωδια, φταει που εχω πολυ σκορμπιο στο ωροσκοπιο μου. παρα πολυ!!!!!!!!!!
υ.γ. στο τελος θα νομιζεις οτι δεν θελω να σε γνωρισω

marestros
Δραστήριο μέλος
Δεν ήξερα ότι είμαι η αδυναμία σου![]()
Έτσι που σε "βασανίζω"!!!
![]()
γι'αυτο εισαι η αδυναμια μου κουκλα μου επειδη με βασανιζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

! Και καλά κάνεις! Έτσι πρέπει να μας κάνει ο έρωτας, να πετάμε στα σύννεφα από χαρά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Ναι Μαρία, με πληγώνεις:cry:! Στην πλάκα το είπα για το νάρκισσος! Και έλα τώρα που το κατάλαβα που είσαι ερωτιάρα! Ότι και να πεις στο αγόρι σου το καταλήγεις! Και καλά κάνεις! Έτσι πρέπει να μας κάνει ο έρωτας, να πετάμε στα σύννεφα από χαρά!
συγγνωμη αν σε πληγωνω δεν το κανω επιτηδες!!! και οσο για το αγορι, εχει καιρο να μου συμβει κατι που να κρατησει πανω απο μια βδομαδα και να ειμαι ερωτευμενη γι'αυτο κανω ετσι. ασε που ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
! Κι επίσης είμαι κι εγώ ερωτιάρα