Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλή σας μέρα και καλή βδομάδα να έχουμε :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!
Εχω πολύ διάβασμα να κάνω!!!!!! Μετά απο μια εβδομάδα απουσίας....
Μιμίκα εύχομαι να πάνε όλα καλά!!:up:
Ασπασία welcome back!!!!!:up:
και παλι καλημέρα σε όλους!!!!! Θα επανέλθω διαβασμένη.....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω,λίγο έλειψα και έγινε της τρελής, ελπίζω να είναι καλημέρα :confused:
Καλως ήρθες Ασπασία,αυτό τουλάχιστον είναι ευχάριστο!
Μιμίκα,δεν ξέρω τι να πω,έμεινα άναυδη μ αυτά που διάβασα. Ένα έχω να πω, με τα νεύρα δεν γίνετε ποτέ τίποτα (στο λέω εκ πείρας,είμαι νευρικός άνθρωπος και δεν έχω περάσει καθόλου καλά.) Έχω δημιουργήσει την εικόνα ότι είσαι δυνατή γυναίκα και δεν αφήνεις να σε παίρνει από κάτω,απλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι σε 2 λύσεις, ή σηκώνεσε και φεύγεις όπως είσαι,ή κάνεις λίγο υπομονή και φεύγεις αργότερα. Αν φύγεις όμως τώρα σίγουρα θα είναι πιο καλά τα αποτελέσματα,και δεν θα χρειάζετε να σέρνεις και τον Φρου μαζί σου,πας μόνο και μόνο για λίγο (μπορεί να με βρίσεις μ αυτό γιατί η Αγγλία είναι 3 ώρες ταξίδι),πραγματικά αν έχεις κάποιον να φιλοξενήσει για λίγο τον Φρου,φύγε, μην λες ότι είσαι γυναικούλα,είναι βλακείες αυτά

:blink::blink::blink: ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΫΩ!!!! ΑΣΠΑΣΪΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

"Μεγάλη η χάρη μου" όντως!!!!:redface::redface: Με συγκίνησες!!!!:cry::cry:

Πάνω σε αυτό που μου είπες , ο εκβιασμός είναι κάτι που δεν πιάνει σε μένα, με κάνει χειρότερη...και αυτό το ξέρει...
Ξέρει ότι έχω κλέισει εισητίριο για τις 30 νοέμβρη, θα μπορούσε να κάνει λίιιγο ακόμη υπομονή, και να μου πεί από κοντά ότι θέλει ή έστω να έρθει από κοντά εκείνος...Δεν πρόκειται να πάω τώρα , όχι έτσι,...δεν ξέρω..Έχω θυμώσει δεν λές έτσι από το τηλέφωνο στον άνθρωπο που είστε μαζί 14 χρόνια : "σε μισώ και σένα και τον γάτο σου", "μου κατέστρεψες τη ζωή", "θέλω να χωρίσουμε"...:down: Τον άνθρωπο που έλεγες ότι αγαπάς και δεν μπορείς μακριά του????!!:mad:

Έχει και κάτι "φιλαράκια" "μπάκουρους" και πολύ καλοθελητες που τον έχουν ζαλίσει, που θα τους πάρει ο διάολος !!!

Καλημέρα! Ασπασία ελπίζω να μην ήταν guest η εμφάνιση και να συνεχιστεί γιατί μας λείπεις πολύ.

Μιμίκα, πήγαινε Αγγλία το συντομότερο δυνατό. Το ξέρω ότι τα έχεις 'πάρει' με την συμπεριφορά του αλλά πιστεύω ότι αυτό το σίριαλ έρχομαι-δεν έρχομαι του έχει κάνει τα νεύρα κρόσια του ανθρώπου. Αυτά που λέμε πάνω στα νεύρα μας τις περισσότερες φορές είναι υπερβολές και δεν τα εννοούμε.

Ε τότε τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια?!?!

Μα μου είπε ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να πάω...ότι και να του λέω μου λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει, ακόμη και όταν του λέω οτι τον αγαπάω μου λε΄έι ότι δεν το πιστεύει πια και ότι βαρέθηκε τα λόγια χωρίς πράξεις...

γι΄αυτο και εσυ θα πας και θα του κανεις εκπληξη και θα δει και τις πραξεις!;)

Σας χαιρετώ, πάω για μάθημα,θα τα ξαναπούμε το βράδυ!!! Βαριέμαι 6 ωρες εργαστήριαααα :(

Ασπασία καλώς μας ήρθες! ΌΛα εντάξει με την στείρωση του Πίπη;

Μιμίκα, στην αρχή που διάβασα το μήνυμά σου σκέφτηκα "δίκιο έχει ο άνθρωπος, έφαγε χοντρό φτύσιμο για τον γατούλη"... Τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι, λέω δεν μπορεί ρε γαμώτο έτσι ξαφνικά να το λέει αυτό και ενώ επίκειται η αποχώρισή της στην Αγγλία. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο πίσω από τη συμπεριφορά αυτ'η;;; Ποιά ήταν η αφορμή;

Μιμίκα, στην αρχή που διάβασα το μήνυμά σου σκέφτηκα "δίκιο έχει ο άνθρωπος, έφαγε χοντρό φτύσιμο για τον γατούλη"... Τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι, λέω δεν μπορεί ρε γαμώτο έτσι ξαφνικά να το λέει αυτό και ενώ επίκειται η αποχώρισή της στην Αγγλία. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο πίσω από τη συμπεριφορά αυτ'η;;; Ποιά ήταν η αφορμή;

Δεν υπήρξε αφορμή....Αυτές τις μέρες απλά μου έκανε κάποιες ερωτήσεις του στύλ, "πως νιώθω που θα πάω εκεί", "τι θα κάνω", "αν πιστεύω πώς έκανα κάπου λάθος"......

Και ξαφνικά λοιπόν σου λέει "ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ"?

Και ξαφνικά λοιπόν σου λέει "ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ"?

Ναι, και ότι κουράστηκε ότι δεν μπορεί άλλο να περιμένει και ότι έχει αλλάξει κάτι μέσα του, ότι "έχει ραγίσει το γυαλί" χαρακτηριστικά... Πώς ακόμη και αν πάω τώρα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι...

Δεν ξέρω... Δεν μου ακούγονται λογικά όλα αυτά...

Λογικά ούτε κι εμένα μου φαίνονται. Αλλά όταν είμαστε εκνευρισμένοι μιλάμε λογικά; Θέλω να πω μήπως αν σε δει Μιμίκα τα δει αλλιώς τα πράγματα;

Στειρώθηκε και ο Πίπης; Περαστικά του Ασπασία. Και φιλάκια στον Χιόνη :inlove:

Ωχ Μιμίκα ούτε σκ..ά να είχα φάει πριν λίγες μέρες που σου έλεγα για τις καλοθελήτριες, γιατί το πιο πιθανό είναι κάποια άλλη να έχει εισχωρήσει για να σου πει χωρίζουμε. Να πας και να μπαστακωθείς εκεί γιατί σε σας ίσχυσε η παροιμία "μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται" Μόνο από κοντά θα καταφέρεις να αλλάξεις την κατάσταση υπέρ σου. Φύγε τρέχοντας!

αχ βρε μιμίκα μου, τώρα διάβασα όλη την υπόθεση! Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια , λογικά δεν φαίνονται όλα αυτά! Αλλά από την άλλη βρε μιμικά σε περιμένει ένα χρόνο , ήρθε για να σε πάρει μαζί του και δεν πήγες:/:! Ε κάπου και αυτός ο χριστιανός τα πήρε, σου λέει βάζει τον Φρου πάνω από εμένα!
Μάλλον είναι κρίση και θα περάσει! Η συμβουλή μου έιναι να πάρεις το αεροπλάνο και να φύγεις γρήγορααααααα......

πρωτων:
Ηρθε η Ασπασια, Ηρθε η Ασπασια!!
Γιούπι!!!! Welcame back Ασπασια!!
:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:
και δευτερων:
μηπως, λεω μηπως (μην το παρεις και σοβαρα..:redface::redface:) βρηκε καποια αλλη κοπελα και σου λεει απλως οτι βαρεθηκε να περιμενει...
γι αυτο και δεν θελει να πας εκει; (ειπα μηπως ετσι...:redface::redface::redface:)
τριτων:
καλημερα! ή μαλλον καλησπερα! σημερα ειχαμε καταληψη!:blink: εγω βεβαια δεν συμμετειχα αφου τα αιτηματα ηταν ... χαζα!:down: αλλα μαλλον θα συνεχιστει και αυριο..αν ναι θα κατεβω στην θεσ/νικη με μια φιλη:up: τι ωραια τι καλα:happy:

:blink::blink::blink::blink::blink:Παιδιά τα πράγματα δεν μπορούσαν να πάνε χειρότερα...Θα χωρίσω σίγουρα...Μόλις πήρα απάντηση από την british airways για το ταξίδι του Φρού...Έχω πάθει σόκ...Ξέρετε πόσο στοιχίζει να τον μεταφέρω?? 1000 ευρώ που να τους πάρει και να τους σηκώσει να μην πώ τίποτα άλλο!!!

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Γιατί 1000 ευρώ; :blink:Ξέρω ότι γάτες συνοδευόμενες έχουν εισητήριο το πολύ 200 ευρώ. Μήπως να ψάξεις σε άλλη εταιρεία;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back