Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
) ενώ οι γονείς του παιδιού που έσπασε τα τζάμι του αυτοκινήτου, φανταστήτε απλά τι γονείς ήταν!!! Νομίζω πως είμαι πολύ τυχερό παιδί που έχω κι εγώ γονείς φιλόζωους και γενικά φιλεύσπλαχνους και χαίρομαι πραγματικά όταν βλέπω παιδιά με πιστεύω και συμπόνια!!(Μην με παρεξηγήται είχα 3 ώρες ψυχολογία σήμερα και τα βλέπω όλα με άλλο μάτι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλοι καλά μου είστε σήμερα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σήμερα λέω να το ρίξω στο "σορολό!"

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
(

) σε λιγο θα παω να παιξω sims
να εχετε μια υπεροχη μερα

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσες μέρες???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

η καταληψη αρχισε τη δευτερα.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

Νέο μέλος και ενθουσιασμένη από την ανακάλυψη του ΣΙΤΕ σας ....
Συνχαρητήρια, πολύ ωραίος χώρος...( αν και εχω πολύ δρόμο ακόμη
να τα δώ όλα )... γιά Γατόφιλους και Γατομάνες

Εύχομαι σε όλες και όλους να είστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχείς
μαζί με τα ζουζούνια σας (Γατούλες)
Τα σέβη μου
Πουπού
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ρε παιδιά κάνει ζέστη ή μου φένεται???!!!!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!
Ρε παιδιά κάνει ζέστη ή μου φένεται???!!!!![]()
καλό μήνα Julia, να ρε γμτ κάνει ζέστη και έχω ντυθεί σαν κρεμμύδι

julia
Διακεκριμένο μέλος
.Έχτές εκανα νύξη να βγάλουμε τα χαλιά.....και μου λεει ο Βαγγέλης..
"πας καλά??? απο τώρα... θα κάθεσαι να καθαρίζεις ολη μέρα....και θα γκρινιάζεις!!"

....Τί να πω... Τουλάχιστον κάνουμε οικονομία στο πετρέλαιο... γιατι τα κιονόχρηστα θα μας τσακίσουν φέτος!!!! ¨ηδη πληρώνουμε 60-70 το μήνα χωρις το καλοριφέρ.....!!!
Με βλέπω να πέρνω καμία ντουζίνα γατούνια για ζέστη.....

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, από την άλλη μου αρέσει που είναι στρωμένο το σπίτι! Για το πετρέλαιο άστα μην το συζητάς, θα μας τσακίσουν φέτος! Πέρυσι αγοάσαμε με 52 λεπτά το λίτρο και τώρα έχει 64λεπτά το λίτρο, από Ιανουάριο θα φθάσει λένε 1ευρώ
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα!!!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

εδω ομως δεν εχει ζεστη

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω εχω στρωσει (τους τρεις διαδρομους μου
) ...
Αχ, παιδια το Σαββατο βγαινει το ελληνικο βιβλιο του Χαρι Ποτερ! Ανυπομονω να το παρω!
Δεν εχω ψαξει τπτ για το τι θα γινει επιτηδες, για να εχω αγωνια!!!
Ειμαι πολυ χαρουμενη παιδια! Με το πρωην αγορι μου ειμαστε φιλοι, πηγαμε για καφε παιξαμε και ταβλι! Μου εδωσε τα πραγματα μου που ειχα αφησει σπιτι του...
Στο φροντιστηριο αγγλικων εχουμε ενα γλυκουλη παιδι, που την Τριτη πιασαμε κουβεντα και μετα στο μαθημα τον ρωταγε η δασκαλα γιατι εχει ενα χαζο χαμογελο... 

Γιατι αραγε? Και στο μσν το παιδι που μου αρεσει, ειναι τοσο μα τοσο γλυκος! 
Πεταω αυτες τις μερες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημερα το πρωι η γιαγια μου μου ειπε για 3 καινουργια γατακια στον κηπο!
Το ενα ηταν αρκετες μερες και γυροφερνε, τα αλλα ηταν σημερινα!!!
Ειναι κουκλια!Ειδικα το ενα ειναι σαν τη σαρδελα(με αυτια), και υπερβολικα φουντωτοτατο!!!
Θα τα βγαλω φωτογραφιες να τα δειτε!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool