Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πάντως τι να πω, κάθομαι τόση ώρα και διαβάζω και το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι πως τελικά (γιατί κάποτε είχα αμφιβολίες) οι γονείς επηρεάζουν στη ζωή των παιδιών. Τα παιδιά της Κικής ας πούμε είναι φιλόζωα καθαρά απ'τους γονείς (γιατί αν περιμένουμε από εξωτερικούς παράγοντες...:mad: ) ενώ οι γονείς του παιδιού που έσπασε τα τζάμι του αυτοκινήτου, φανταστήτε απλά τι γονείς ήταν!!! Νομίζω πως είμαι πολύ τυχερό παιδί που έχω κι εγώ γονείς φιλόζωους και γενικά φιλεύσπλαχνους και χαίρομαι πραγματικά όταν βλέπω παιδιά με πιστεύω και συμπόνια!!
(Μην με παρεξηγήται είχα 3 ώρες ψυχολογία σήμερα και τα βλέπω όλα με άλλο μάτι)

Κάνεις ψυχολογία τυχερή;;; Πάντως η ανάπτυξη του χαρακτήρα ενός παιδιού εξαρτάται κατά πολυ από το άμεσο περιβάλον αλλά και κατά ένα ποσοστό και από τα γονίδια. Αναλογία δεν έχει υπολογιστεί και δε νομίζω πως μπορεί. Παντως εμένα είναι ένα μεγάλο άγχος μου, κατα πόσο θα μπορέσω έγω να καθοδηγήσω σωστά τα παιδιά μου ή θα εξαρτηθεί από γονιδιακούς ή άλλους παράγοντες...:hmm:

Την Καλημέρα μου σε όλους:)

Νέο μέλος και ενθουσιασμένη από την ανακάλυψη του ΣΙΤΕ σας ....
Συνχαρητήρια, πολύ ωραίος χώρος...( αν και εχω πολύ δρόμο ακόμη
να τα δώ όλα )... γιά Γατόφιλους και Γατομάνες ;)
Εύχομαι σε όλες και όλους να είστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχείς
μαζί με τα ζουζούνια σας (Γατούλες)

Τα σέβη μου
Πουπού

Γειά σου Πουπού:D!!!

Καλημερα!
Το ενα ηταν αρκετες μερες και γυροφερνε, τα αλλα ηταν σημερινα!!!
Ειναι κουκλια!Ειδικα το ενα ειναι σαν τη σαρδελα(με αυτια), και υπερβολικα φουντωτοτατο!!!

Θα τα βγαλω φωτογραφιες να τα δειτε!:up:

Μεγειά τα γατιά! Αφού είναι και φρέσκα (σημερινά)...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδω παλι βρεχει,,σχεδον καθε μερα τα ιδια..τελος παντων..η ωρα περασε κι εγω ειμαι κομματια απο την κουραση,οποτε λεω να σας αφησω για σημερα
Καληνυχτα:hello::hello:
επισης μια ξεχωριστη καληνυχτα σε μια κοπελια απο την Κορινθο[[δεν μας καταλαβαν ε??:lol:]]τι να κανουμε η καταγωγη μου κατα το ημιση ειναι απο εκει;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πουπου, καλως ορισες :):):)
Purina σιδεροκεφαλη και να πανε ολα καλα :):)
Κι εγω ζεσταινωμουν σημερα. Αλλα πρεπει να κατεβεσω και τα χειμερινα
Εχουμε ολοι ξεμεινει απο ρουχα :redface: Εβαλα στοχοτο Σ/κ.... Για να δουμε....
Παιδια ειδα και το σπιτι που ειχαμε παρει τον Ιουλο σημερα :up: Ωραιο ειναι!!! Για την τιμη του πολυ καλο και πολυ μεγαλο. Ανακαινισμενο, μια χαρα!!!! Γιατι ειχα αγχος τι θα αντικρυσω, ομολογω. Τωρα ας το δεικι ο Γιαννης και οτι θελει, δικο του ειναι. Αν του αρεσει καλως, αν οχι ας το πουλησει.... Μονο που ειδα και 2 νεκρες κατσαριδες :down::down::down: Ενω εδω δεν εχει καθολου αυτο το σπιτι. Μαλλον επειδη ειναι καινουριο. Για εμενα παραδεισος (τοενοικιο δεν ειναι παραδεισος)!!! Θα δουμε. Παντως ειναι πολυ καλο!!!

γεια σας!!!!!!!!
εχω να μπω μερες γιατι ειχε κανει καταληψη στον υπολογιστη ο αδερφος μου!!!!
life εγω οταν βλεπω γυρο παντως να τον καταβροχθισω θελω κι ας λατρευω τα γουρουνακια.
μιμικα τρεχα αγγλια!!!! ασε τον φρου εδω τοσος κοσμος ειμαστε θα μας αφησεις το κλειδι στο χαλακι και εναλλαξ θα τον προσεχουμε;)
ασπασια μη χανεσαι κουκλα μου!!!!!!!!!!!!
ιωαννα κουραγιο και life και γενκα οποιος το εχει αναγκη. δυστυχως ενος κακου μυρια επονται!!!! μακαρι να μην γινεται παντα ετσι. μερικες φορες νοιωθω τοσο ευγνομων για καποια πραγματα!!!!
τα νεα μου εν ταχει: 1) εχω αδιαθετησει και ειμαι χαλια, κανω εμετους κλπκλπ ΧΑΛΙΑ 2)σχολη τρεχω και δεν καταλαβαινω τι γινεται (δεν θα παρω ποτε πτυχιο) 3) το αγορι μου το λατρευω!!!!! ειναι το πιο υπεροχο αγορακι στον κοσμο!!!!
υ.γ. εγω ποτε θα γινω πιανιστρια?????????????

καλημέρα :up: σήμερα είναι Παρασκευή :up:γιουπι:up:!
Ξύπνησα πολύ νωρίς σήμερα γύρω στις 06.00, ετοίμασα πρωϊνό , φάγαμε και φύγαμε σφέρα! Τα γατούνια μου έκαναν τα δικά τους, μια έπαιζαν σαν τρελλά μια καθάριζαν ο ένας τον άλλον και διάφορα άλλα :

Συνημμένα

• Εικόνα 023.jpg
    Εικόνα 023.jpg
    286,5 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Εικόνα 024.jpg
    Εικόνα 024.jpg
    338,1 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Εικόνα 028.jpg
    Εικόνα 028.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 14
  • Εικόνα 026.jpg
    Εικόνα 026.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 11
Χριστίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά με το σπίτι, σου εύχομαι ότι καλύτερο:up:

καλημερα! οπως -και τις προηγουμενες μερες- εχουμε καταληψη:happy::)
στην τηλεωραση λενε οτι θα βρεξει αλλα εδω εχουμε ηλιο...:hmm::hmm:
μαλλον θα παιξω sims αλλα μπορει και οχι...δεν ξερω τι να κανω...

Καλημέρα σε όλους!!!!!!
Επιτέλους ΣΚ..... ΠΡΕΠΕΙ να παω κομμωτήριο.. γιατί η ρίζα.... χάλια.....

Έχει χαθεί η μιμικα????? ελπίζω να έφυγε Αγγλία.....

Δεν έφυγε, νομίζω. Μιμίκααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάνεις ψυχολογία τυχερή;;; Πάντως η ανάπτυξη του χαρακτήρα ενός παιδιού εξαρτάται κατά πολυ από το άμεσο περιβάλον αλλά και κατά ένα ποσοστό και από τα γονίδια. Αναλογία δεν έχει υπολογιστεί και δε νομίζω πως μπορεί. Παντως εμένα είναι ένα μεγάλο άγχος μου, κατα πόσο θα μπορέσω έγω να καθοδηγήσω σωστά τα παιδιά μου ή θα εξαρτηθεί από γονιδιακούς ή άλλους παράγοντες...:hmm:

Μυχανολογία σπουδάζω,αλλά μας κάνουν και μάθημα ψυχολογίας για να μπορούμε και καλά να καταλαβαίνουμαι τους πελάτες και για καλύτερη επικοινωνία.Αν και στο θέμα ψυχολογίας έχω ασχοληθεί πολύ!

Καλημέρα κόσμε, και ναι,επιτέλους ήρθε η Παρασκευή, μάθημα 4 ώρες μόνο ευτυχώς,θα κάνω λίγο πλάκα με τα παιδάκια που κάνουν κατάληψη, θέλουν συμπαράσταση κι αυτά! Και αν η μέρα μου συνεχίσει να είναι έτσι χαρούμενη θα τη γλυτώσει ο συμφοιτητής μου να μη φάει το ξύλο της ζωής του

μηπως και καποιος δεν το καταλαβε!:D

Τέλειο είναι!!! :D
Thank God it's Friday :up::up:

γεια σας!!!!!!!!

υ.γ. εγω ποτε θα γινω πιανιστρια?????????????
:lol::lol::lol: Καλημερα σε ολους και καλο ΣΚ [απο τωρα δεν πειραζει]

Δεν έφυγε η Μιμίκα! εδώ είναι καλέ!!:lol::lol:

Είμαι στις διαπραγματεύσεις..;) Σιγά μην φύγω έτσι εγώ , θέλω σίγουρα πράγματα...
Νέα από το μέτωπο: Χθές μιλάγαμε από το skype πέρασε ο Φρού μπροστά από την κάμερα, και τον είδε και είπε " Φρού τι είναι βρέ Φρουνάκι?" (με γλυκό τόνο), και όταν το κατάλαβε είπε " Άντε από κει βρε πρόβλημα":blink:

Αν δεν μου δίξει ότι μας αγαπάει και τους 2 δεν πάω! Τουλάχιστον όχι τώρα... Δεν είμαι βρε παρορμητικός άνθρωπος!

Kitsoyla τέλειες οι φώτο!!!!:up::up:

είπε " Φρού τι είναι βρέ Φρουνάκι?" (με γλυκό τόνο), και όταν το κατάλαβε είπε " Άντε από κει βρε πρόβλημα":blink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dr Jekyll and Mr Hyde!! :lol: :lol:

:lol::lol:τον αγαπαει βρε!

Σας αγαπάει και τους 2 βρε μην ανυσηχείς,απλά ποιος ξέρει τι τραβάει κι αυτός εκεί μοναχούλης?! Έμαθα επίσης ότι και οδηκώς να πας Αγγλία την καραντίνα δεν την γλυτώνει ο γατούλης σου και πληρώνεις και 400 ευρώ τελικά, άσε σκ...ά και μαύρα χάλια:(

Καλημέρα :up::whistle::up:! Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, εντοπίστηκε ο καθηγητής :up::up::up:!!!! Μου απάντησε στα μέηλ που του είχα στείλει και μου είπε ότι θα την διαβάσει το σκ και να πάω στο γραφείο του την τρίτη το πρωί :up:. Ελπίζω να είναι καλά τα νέα γιατί δεν θα τ'αντέξω. Είναι και τα γενέθλιά μου την τρίτη και όπως καταλαβαίνεται ή που θα μου κάνει το καλύτερο δώρο ή που θα πέσω στην μαύρη θλίψη. Ελπίζω το πρώτο.

Μιμίκα τον αγαπάει τον Φρου, απλά έχει κουραστεί από το περίμενε μάλλον, άλλωστε 'γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει' (αυτό κάπως αλλιώς το λένε σε πιο καθαρευουσιάνικη βερσιόν αλλά εγώ είμαι φαν της δημοτικής). Άντε να βρεις την άκρη γρήγορα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back