Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χμ, θα ερθει για λιγες μερες το παιδι... :redface: να τον δω, να με δει... Αχ, αχ αχ :inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ, θα ερθει για λιγες μερες το παιδι... :redface: να τον δω, να με δει... Αχ, αχ αχ :inlove::inlove::inlove:

Αχααα!! Θα καλοπεράσεις δηλαδή :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω πω πω έρωτας :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::kiss:

Από που θα έρθει για να σε δει;:rolleyes:

:lol: Ετσι λεω... :redface: Το κινητο του εχει μπλοκαρισμενες τις διεθνεις κλησεις και περιμενει απο την εταιρια να το ενεργοποιησουν... Προχτες δοκιμασε δυο φορες να μου κανει αναπ να δει αμα λειτουργουν... και χωρις να μου ερθει η αναπ. του, του εκανα και τις δυο φορες (που ειχαν διαφορα 4 ωρων μεταξυ τους) μεσα σε 5 δευτερολεπτα απο την προσπαθεια του... :confused::confused:

Απο την Αγγλια θα ερθει.. μαζι με τον κολλητο του που ερχεται να δει την κοπελα του που ειναι φιλη μου...

Άντε, μια χαρά και οι δυο σας!!!!! ;)

Γειά σας κορίτσια! Γυμνάστηκα, έφαγα κ σιγά σιγά πρέπει να ετοιμαστώ γιατί το βράδυ ξαναφεύγω.

γεια σου Ιωάννα , που πάς???

γεια σας!!! εγω ελιωσα στον υπνο αφου σημερα δεν εχουμε μαθημα, αλλα εγω μεχρι να παω για προπονηση κουνγκ φου θα πρεπει να διαβασω ειτε πιανο ειτε μαθηματικα!!! εχω μεινει αφραγκη τελειως!!!!

Και εγω σχεδον.... εχω 50 εθτω μεχρι το τελος του μηνα :lol::lol: καπως θα το βολεψω, δοξα το θεο απο τσαι εχω μπολικο!!

εγω εχω κοσμημα σε λιγο:up::up::up:

Γεια σε όλες!!

Δεν είχαμε μάθημα σήμερα ούτε την Πέμπτη και έτρεχα με κάτι άλλες δουλειές και τώρα είμαι πτώμα...
Βρε Ιωάννα σε ποιο γυμναστήριο πας, πολύ ενδιαφέρον μου ακούγεται...

Κατα τ'άλλα η Τιτίκα τρέχει από δω κ από κει, κοιμάται και...τρώι φωτογραφίες:down: Βέβαια!!!Είναι το νέο της παιχνίδι, αφού τις ξεκολλήσει από το ταμπλό που της έχει βάλλει ο μπαμπάς, μετά αρχίζει ο χαρτοπόλεμος...:(
Τι τραβάω η έρμη η μάνα... Πρέπει να κανονίζω και την στείρωση σιγά σιγά...:/:

Αχ παει κι αυτη η ''σχολικη εβδομαδα''Σημερα εγραφαν τα διδυμα ιστορια διαγωνισμα 5 κεφαλαια:/:και χθες μεχρι τις 10,30 μου ελεγαν το μαθημα 5 κεφαλαια *2=10..:blink:Κουδουνιασε το κεφαλι μου...ευτυχως ο κοπος μας δεν πηγε χαμενος και πηραν και οι 2 αριστα 10:):) Απο τωρα ως τις 15-12 θα μας βαζουν συνεχεια τεστ κ διαγωνισματα για να παρουν και τον ελεγχο πριν τις γιορτες...Δεν μπορωωωωω:blink:

LIFE, Τελικά θα γίνεις ιστορικός με τόση πλύση εγκεφάλου! :) Άσχετο, δεν έχεις σε γκάλερυ τα μωρά σου; Μια φίλη που είδε την Μαιρούλα στο άβαταρ και την υπογραφή σου ξετρελάθηκε και ήθελε να τη δει μικρή και σε άλλες φωτο... Η φίλη μου δεν θέλει να πάρει γάτα γιατι της είχε πεθάνει παλιοτερα ενας γατούλης, αλλά χοτραίνει με το μάτι! :)

Αντε να δούμε και σήμερα και αύριο πώς θα κυκλοφορήσουμε στο κέντρο... Εμπόλεμη ζώνη!

καλημερα,σημερα δεν ειμαι δουλεια,γιατι οι γονεις μου εχουν παει ζακυνθο για τις ελιες και η πεθερα που κραταει το μωρο τωρα,τριημερη εκδρομη.ετσι θα τα λεμε απο το σπιτι:)καλο σβκ!

Καλημέρα σε όλους, επιτέλους ήρθε η Παρασκευή:up:!

Αγγελική σπίτι ε??:mad:, τυχερή:(

Καλά ξηγήθηκε η πεθερούλα;), εκδρομούλα αναψυχής:rolleyes:

LIFE, Τελικά θα γίνεις ιστορικός με τόση πλύση εγκεφάλου! :) Άσχετο, δεν έχεις σε γκάλερυ τα μωρά σου; Μια φίλη που είδε την Μαιρούλα στο άβαταρ και την υπογραφή σου ξετρελάθηκε και ήθελε να τη δει μικρή και σε άλλες φωτο... Η φίλη μου δεν θέλει να πάρει γάτα γιατι της είχε πεθάνει παλιοτερα ενας γατούλης, αλλά χοτραίνει με το μάτι! :)
Καλημερα σε ολους:):)Ειδες δεν εχω κανει...λαθος μου θα κανω εντος των ημερων...Οσο για την ιστορια,ασε:hmm:λες και ξαναπαω σχολειο ειναι..φυσικα τωρα ειναι ακομη πιο δυσκολα

καλημερα!!:) σημερα δεν πηγα στο σχολειο (ειχαμε τη γιορτη και βαριομουνα να παω:redface:) θελω να φτιαξω προφιτερολ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: παω να δω μπας κι εχει καμια συνταγη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back