Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2007 στις 22:57 Η Cleopatra: #9.181 17-11-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ποια νερίνα καλε;! Click για ανάπτυξη... Γιατί ποια Νερίνα καλέ?? έφυγε από το φόρουμ και δεν το θυμάμαι?? Απλά θυμάμαι ότι έκανε καιρό καθιστική διαμαρτυρία ωωωωωωωωωωωωω για την Ασπασία και μετά εξαφανίστηκε.. Ούτε η Μιμίκα μπαίνει..που πήγαν όλοι οι παλιοί?? Κατα τ'αλλα.. Χτες και σήμερα πήγα Αίγινα με την κολλητή μου γιατί το κουναβάκι της ήταν άρρωστο και το πήγαμε στο ΕΚΠΑΖ για να το δει η γιατρός.. Περιττό να σας πω ότι κατασυγκινήθηκα από την γιατρό, η οποία είναι μια εκπληκτική γυναίκα!! Κάνει θαύματα με τα ζώα και φαίνεται ότι τα λατρεύει.. Μόλις μπορέσω οικονομικά θα γίνω μέλος , δεν είναι πολλά (μονο 50 ευρώ το χρόνο) αλλά τώρα βρίσκομαι σε αφραγκία.. Μπορείς και να υιοθετήσεις κάποιο ζωάκι από απόσταση, δλδ να προσφέρεις τα λεφτά για την θεραπεία που ακολουθεί.. Μακαρι να μπορέσω από Μάρτιο να πάω για μια εβδομάδα εθελοντισμό εκεί.. Και το καλοκαίρι μπορείς να πας, αλλά έχει περιορισμένο αριθμό κλινών και ίσως χρειαστεί δωμάτιο.. Στις 2:30 που ήταν να φύγουμε έπιασε τρελό μπουρίνι και φάγαμε απαγορευτικό.. το καράβι ναι μεν έφυγε, αλλά με ευθύνη του καπετάνιου, με αέρα να σε παίρνει, κύμα να σκάει 3 μέτρα στην προβλήτα, βροχή,χαλάζι και κεραυνούς στη θάλασσα. Σαν σκηνή από ταινία ήταν. Τελικά πήραμε το επόμενο και ήρθαμε χωρίς το παραμικρό κούνημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2007 στις 23:41 Η drusilia έγραψε: #9.182 17-11-07 23:41 Παλιά ήμουν στο ΕΚΠΑΖ αλλά μετά για κάποιο λόγο σταμάτησαν να μου στέλνουν να πληρώσω τη συνδρομη, το αμέλησα κι εγώ... Κάνουν σίγουρα δουλειά. Θα ψάξω κι εγώ να ξαναγίνω συνδρομητής. Κλεοπάτρα, εμείς οι καινούριοι δεν σου κάνουμε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 00:21 Η Cleopatra: #9.183 18-11-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Παλιά ήμουν στο ΕΚΠΑΖ αλλά μετά για κάποιο λόγο σταμάτησαν να μου στέλνουν να πληρώσω τη συνδρομη, το αμέλησα κι εγώ... Κάνουν σίγουρα δουλειά. Θα ψάξω κι εγώ να ξαναγίνω συνδρομητής. Κλεοπάτρα, εμείς οι καινούριοι δεν σου κάνουμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Δεν το εννοούσα όπως ίσως φάνηκε.. Φυσικά και μου κάνετε κι εγώ δεν θεωρούμαι "παλιά", αλλά όταν για πολλούς μήνες μαθαίνεις νέα κάποιων ατόμων, δένεσαι με κάποιο τρόπο μαζί τους και ενδιαφέρεσαι γι'αυτούς.. Όσο για το ΕΚΠΑΖ έχω σκοπό να πηγαίνω τουλάχιστον μια φορά το χρόνο κα να δίνω την συνδρομή από κοντά να απολαμβάνω και την Αίγινα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 00:54 Η RedCat έγραψε: #9.184 18-11-07 00:54 Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:22 Η marestros: #9.185 18-11-07 02:22 δεν με βλεπω να καταφερω το πρωι να ξυπνησω να ερθω στον αιλουρο. εχω τρελλη αϋπνια και θα ερθει και το αγορι μου για λιγο απο εδω σε κανα μισαωρο οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:40 Η LIFE έγραψε: #9.186 18-11-07 02:40 Καληνυχτα σε ολους Οσο για τις αποχωρησεις απο εδω μεσα ειτε μονιμες ειτε προσωρινες ειναι οντως δυσαρεστο..εκτος της Ασπασιας,της Νερινας ,της Μιμικας[προσωρινα]της Χριστινας[λογω τεχνικων προβληματων] μη ξεχναμε και την Ποπη και αρκετα ατομα ακομηΕυτυχως που μπαινουν και νεα μελη,αλλιως θα μεναμε 5-10 εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:44 Η LIFE έγραψε: #9.187 18-11-07 02:44 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Βρε, κι άλλο γατάκι;! Μα γιατί;; Καλά λέει ο άνθρωπος! Click για ανάπτυξη... Μου εχει κανει το κλικ εδω και ενα μηνα σχεδον ενας γατος που τον ειδα κ σε ενα αλλο σαιτ κι εδω απο το stray..μιλαμε αν συμφωνουσε ο Νικος θα τον επερνα κατευθειαν...τον Πολυφημο που εχει 1 ματακι..αλλα δεν συμφωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 03:41 Η Cleopatra: #9.188 18-11-07 03:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... 'Ισως ο χαρακτηρισμός "δέσιμο" να μην είναι σωστός. Είναι σίγουρα ενδιαφέρον όμως. Όταν βλέπεις εικονικά ένα άτομο σχεδόν κάθε μέρα, έχεις διαβάσει γενικά απόψεις του, μοιράζεται κάποια προσωπικά πράγματα που τον απασχολούν με όλα τα μέλη του φόρουμ, το θεωρώ λογικό να αναρωτηθείς γιατί χάθηκε.. Και φυσικά όχι με την νοοτροπία του αν παρεξηγήθηκε ή αν βαρέθηκε το φόρουμ και γιατί, αλλά αν είναι γενικά καλά. Έιναι και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος, που επιτρέπει μια πιο προσωπική επικοινωνία.. Κι επειδή δεν έτυχε με κανένα μέλος να έχω επικοινωνία πέρα του σαιτ, κάνω μια γενική ερώτηση εδώ χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτη.. Όσο για το "παλιά" δεν εννοώ ότι τα νέα μέλη τα εκτιμώ λιγότερο, αλλά ότι χαίρομαι να ακούω καλά νέα για τα άτομα που με υποδέχτηκαν όταν γράφτηκα στο mycat και με έκαναν να νιώσω άνετα και τώρα ίσως έχουν απομακρυνθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 12:05 Η RedCat έγραψε: #9.189 18-11-07 12:05 Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η marestros: #9.190 18-11-07 14:46 ξυπνησα στις 11 και δεν μπορεσα να παω στον αιλουρο και ζηλευω γιατι ξερω πως πολυς κοσμος απο εδω ειναι εκει δεν πειραζει θα βρω αλλη ευκαιρια να σας γνωρισω. εχασα και την εκπομπη της ασης μπιλιου σημερα!!!! πολλα νευρα. γιατι αραγε συμβαινει αυτο?? ξυνας με καποια διαθεση χωρις λογο, αλλες φορες τραγουδαω με το που ξυπνησω αλλα σημερα εχω νευρα!!!! παω να φτιαξω την αμμο του μωρου μου, να παιξω λιγο xbox και να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 15:31 Η Cleopatra: #9.191 18-11-07 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ποια νερίνα καλε;! Click για ανάπτυξη... Γιατί ποια Νερίνα καλέ?? έφυγε από το φόρουμ και δεν το θυμάμαι?? Απλά θυμάμαι ότι έκανε καιρό καθιστική διαμαρτυρία ωωωωωωωωωωωωω για την Ασπασία και μετά εξαφανίστηκε.. Ούτε η Μιμίκα μπαίνει..που πήγαν όλοι οι παλιοί?? Κατα τ'αλλα.. Χτες και σήμερα πήγα Αίγινα με την κολλητή μου γιατί το κουναβάκι της ήταν άρρωστο και το πήγαμε στο ΕΚΠΑΖ για να το δει η γιατρός.. Περιττό να σας πω ότι κατασυγκινήθηκα από την γιατρό, η οποία είναι μια εκπληκτική γυναίκα!! Κάνει θαύματα με τα ζώα και φαίνεται ότι τα λατρεύει.. Μόλις μπορέσω οικονομικά θα γίνω μέλος , δεν είναι πολλά (μονο 50 ευρώ το χρόνο) αλλά τώρα βρίσκομαι σε αφραγκία.. Μπορείς και να υιοθετήσεις κάποιο ζωάκι από απόσταση, δλδ να προσφέρεις τα λεφτά για την θεραπεία που ακολουθεί.. Μακαρι να μπορέσω από Μάρτιο να πάω για μια εβδομάδα εθελοντισμό εκεί.. Και το καλοκαίρι μπορείς να πας, αλλά έχει περιορισμένο αριθμό κλινών και ίσως χρειαστεί δωμάτιο.. Στις 2:30 που ήταν να φύγουμε έπιασε τρελό μπουρίνι και φάγαμε απαγορευτικό.. το καράβι ναι μεν έφυγε, αλλά με ευθύνη του καπετάνιου, με αέρα να σε παίρνει, κύμα να σκάει 3 μέτρα στην προβλήτα, βροχή,χαλάζι και κεραυνούς στη θάλασσα. Σαν σκηνή από ταινία ήταν. Τελικά πήραμε το επόμενο και ήρθαμε χωρίς το παραμικρό κούνημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2007 στις 23:41 Η drusilia έγραψε: #9.182 17-11-07 23:41 Παλιά ήμουν στο ΕΚΠΑΖ αλλά μετά για κάποιο λόγο σταμάτησαν να μου στέλνουν να πληρώσω τη συνδρομη, το αμέλησα κι εγώ... Κάνουν σίγουρα δουλειά. Θα ψάξω κι εγώ να ξαναγίνω συνδρομητής. Κλεοπάτρα, εμείς οι καινούριοι δεν σου κάνουμε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 00:21 Η Cleopatra: #9.183 18-11-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Παλιά ήμουν στο ΕΚΠΑΖ αλλά μετά για κάποιο λόγο σταμάτησαν να μου στέλνουν να πληρώσω τη συνδρομη, το αμέλησα κι εγώ... Κάνουν σίγουρα δουλειά. Θα ψάξω κι εγώ να ξαναγίνω συνδρομητής. Κλεοπάτρα, εμείς οι καινούριοι δεν σου κάνουμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Δεν το εννοούσα όπως ίσως φάνηκε.. Φυσικά και μου κάνετε κι εγώ δεν θεωρούμαι "παλιά", αλλά όταν για πολλούς μήνες μαθαίνεις νέα κάποιων ατόμων, δένεσαι με κάποιο τρόπο μαζί τους και ενδιαφέρεσαι γι'αυτούς.. Όσο για το ΕΚΠΑΖ έχω σκοπό να πηγαίνω τουλάχιστον μια φορά το χρόνο κα να δίνω την συνδρομή από κοντά να απολαμβάνω και την Αίγινα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 00:54 Η RedCat έγραψε: #9.184 18-11-07 00:54 Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:22 Η marestros: #9.185 18-11-07 02:22 δεν με βλεπω να καταφερω το πρωι να ξυπνησω να ερθω στον αιλουρο. εχω τρελλη αϋπνια και θα ερθει και το αγορι μου για λιγο απο εδω σε κανα μισαωρο οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:40 Η LIFE έγραψε: #9.186 18-11-07 02:40 Καληνυχτα σε ολους Οσο για τις αποχωρησεις απο εδω μεσα ειτε μονιμες ειτε προσωρινες ειναι οντως δυσαρεστο..εκτος της Ασπασιας,της Νερινας ,της Μιμικας[προσωρινα]της Χριστινας[λογω τεχνικων προβληματων] μη ξεχναμε και την Ποπη και αρκετα ατομα ακομηΕυτυχως που μπαινουν και νεα μελη,αλλιως θα μεναμε 5-10 εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:44 Η LIFE έγραψε: #9.187 18-11-07 02:44 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Βρε, κι άλλο γατάκι;! Μα γιατί;; Καλά λέει ο άνθρωπος! Click για ανάπτυξη... Μου εχει κανει το κλικ εδω και ενα μηνα σχεδον ενας γατος που τον ειδα κ σε ενα αλλο σαιτ κι εδω απο το stray..μιλαμε αν συμφωνουσε ο Νικος θα τον επερνα κατευθειαν...τον Πολυφημο που εχει 1 ματακι..αλλα δεν συμφωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 03:41 Η Cleopatra: #9.188 18-11-07 03:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... 'Ισως ο χαρακτηρισμός "δέσιμο" να μην είναι σωστός. Είναι σίγουρα ενδιαφέρον όμως. Όταν βλέπεις εικονικά ένα άτομο σχεδόν κάθε μέρα, έχεις διαβάσει γενικά απόψεις του, μοιράζεται κάποια προσωπικά πράγματα που τον απασχολούν με όλα τα μέλη του φόρουμ, το θεωρώ λογικό να αναρωτηθείς γιατί χάθηκε.. Και φυσικά όχι με την νοοτροπία του αν παρεξηγήθηκε ή αν βαρέθηκε το φόρουμ και γιατί, αλλά αν είναι γενικά καλά. Έιναι και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος, που επιτρέπει μια πιο προσωπική επικοινωνία.. Κι επειδή δεν έτυχε με κανένα μέλος να έχω επικοινωνία πέρα του σαιτ, κάνω μια γενική ερώτηση εδώ χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτη.. Όσο για το "παλιά" δεν εννοώ ότι τα νέα μέλη τα εκτιμώ λιγότερο, αλλά ότι χαίρομαι να ακούω καλά νέα για τα άτομα που με υποδέχτηκαν όταν γράφτηκα στο mycat και με έκαναν να νιώσω άνετα και τώρα ίσως έχουν απομακρυνθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 12:05 Η RedCat έγραψε: #9.189 18-11-07 12:05 Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η marestros: #9.190 18-11-07 14:46 ξυπνησα στις 11 και δεν μπορεσα να παω στον αιλουρο και ζηλευω γιατι ξερω πως πολυς κοσμος απο εδω ειναι εκει δεν πειραζει θα βρω αλλη ευκαιρια να σας γνωρισω. εχασα και την εκπομπη της ασης μπιλιου σημερα!!!! πολλα νευρα. γιατι αραγε συμβαινει αυτο?? ξυνας με καποια διαθεση χωρις λογο, αλλες φορες τραγουδαω με το που ξυπνησω αλλα σημερα εχω νευρα!!!! παω να φτιαξω την αμμο του μωρου μου, να παιξω λιγο xbox και να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 15:31 Η Cleopatra: #9.191 18-11-07 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλιά ήμουν στο ΕΚΠΑΖ αλλά μετά για κάποιο λόγο σταμάτησαν να μου στέλνουν να πληρώσω τη συνδρομη, το αμέλησα κι εγώ... Κάνουν σίγουρα δουλειά. Θα ψάξω κι εγώ να ξαναγίνω συνδρομητής. Κλεοπάτρα, εμείς οι καινούριοι δεν σου κάνουμε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 00:21 Η Cleopatra: #9.183 18-11-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Παλιά ήμουν στο ΕΚΠΑΖ αλλά μετά για κάποιο λόγο σταμάτησαν να μου στέλνουν να πληρώσω τη συνδρομη, το αμέλησα κι εγώ... Κάνουν σίγουρα δουλειά. Θα ψάξω κι εγώ να ξαναγίνω συνδρομητής. Κλεοπάτρα, εμείς οι καινούριοι δεν σου κάνουμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Δεν το εννοούσα όπως ίσως φάνηκε.. Φυσικά και μου κάνετε κι εγώ δεν θεωρούμαι "παλιά", αλλά όταν για πολλούς μήνες μαθαίνεις νέα κάποιων ατόμων, δένεσαι με κάποιο τρόπο μαζί τους και ενδιαφέρεσαι γι'αυτούς.. Όσο για το ΕΚΠΑΖ έχω σκοπό να πηγαίνω τουλάχιστον μια φορά το χρόνο κα να δίνω την συνδρομή από κοντά να απολαμβάνω και την Αίγινα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 00:54 Η RedCat έγραψε: #9.184 18-11-07 00:54 Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:22 Η marestros: #9.185 18-11-07 02:22 δεν με βλεπω να καταφερω το πρωι να ξυπνησω να ερθω στον αιλουρο. εχω τρελλη αϋπνια και θα ερθει και το αγορι μου για λιγο απο εδω σε κανα μισαωρο οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:40 Η LIFE έγραψε: #9.186 18-11-07 02:40 Καληνυχτα σε ολους Οσο για τις αποχωρησεις απο εδω μεσα ειτε μονιμες ειτε προσωρινες ειναι οντως δυσαρεστο..εκτος της Ασπασιας,της Νερινας ,της Μιμικας[προσωρινα]της Χριστινας[λογω τεχνικων προβληματων] μη ξεχναμε και την Ποπη και αρκετα ατομα ακομηΕυτυχως που μπαινουν και νεα μελη,αλλιως θα μεναμε 5-10 εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:44 Η LIFE έγραψε: #9.187 18-11-07 02:44 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Βρε, κι άλλο γατάκι;! Μα γιατί;; Καλά λέει ο άνθρωπος! Click για ανάπτυξη... Μου εχει κανει το κλικ εδω και ενα μηνα σχεδον ενας γατος που τον ειδα κ σε ενα αλλο σαιτ κι εδω απο το stray..μιλαμε αν συμφωνουσε ο Νικος θα τον επερνα κατευθειαν...τον Πολυφημο που εχει 1 ματακι..αλλα δεν συμφωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 03:41 Η Cleopatra: #9.188 18-11-07 03:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... 'Ισως ο χαρακτηρισμός "δέσιμο" να μην είναι σωστός. Είναι σίγουρα ενδιαφέρον όμως. Όταν βλέπεις εικονικά ένα άτομο σχεδόν κάθε μέρα, έχεις διαβάσει γενικά απόψεις του, μοιράζεται κάποια προσωπικά πράγματα που τον απασχολούν με όλα τα μέλη του φόρουμ, το θεωρώ λογικό να αναρωτηθείς γιατί χάθηκε.. Και φυσικά όχι με την νοοτροπία του αν παρεξηγήθηκε ή αν βαρέθηκε το φόρουμ και γιατί, αλλά αν είναι γενικά καλά. Έιναι και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος, που επιτρέπει μια πιο προσωπική επικοινωνία.. Κι επειδή δεν έτυχε με κανένα μέλος να έχω επικοινωνία πέρα του σαιτ, κάνω μια γενική ερώτηση εδώ χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτη.. Όσο για το "παλιά" δεν εννοώ ότι τα νέα μέλη τα εκτιμώ λιγότερο, αλλά ότι χαίρομαι να ακούω καλά νέα για τα άτομα που με υποδέχτηκαν όταν γράφτηκα στο mycat και με έκαναν να νιώσω άνετα και τώρα ίσως έχουν απομακρυνθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 12:05 Η RedCat έγραψε: #9.189 18-11-07 12:05 Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η marestros: #9.190 18-11-07 14:46 ξυπνησα στις 11 και δεν μπορεσα να παω στον αιλουρο και ζηλευω γιατι ξερω πως πολυς κοσμος απο εδω ειναι εκει δεν πειραζει θα βρω αλλη ευκαιρια να σας γνωρισω. εχασα και την εκπομπη της ασης μπιλιου σημερα!!!! πολλα νευρα. γιατι αραγε συμβαινει αυτο?? ξυνας με καποια διαθεση χωρις λογο, αλλες φορες τραγουδαω με το που ξυπνησω αλλα σημερα εχω νευρα!!!! παω να φτιαξω την αμμο του μωρου μου, να παιξω λιγο xbox και να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 15:31 Η Cleopatra: #9.191 18-11-07 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Παλιά ήμουν στο ΕΚΠΑΖ αλλά μετά για κάποιο λόγο σταμάτησαν να μου στέλνουν να πληρώσω τη συνδρομη, το αμέλησα κι εγώ... Κάνουν σίγουρα δουλειά. Θα ψάξω κι εγώ να ξαναγίνω συνδρομητής. Κλεοπάτρα, εμείς οι καινούριοι δεν σου κάνουμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Δεν το εννοούσα όπως ίσως φάνηκε.. Φυσικά και μου κάνετε κι εγώ δεν θεωρούμαι "παλιά", αλλά όταν για πολλούς μήνες μαθαίνεις νέα κάποιων ατόμων, δένεσαι με κάποιο τρόπο μαζί τους και ενδιαφέρεσαι γι'αυτούς.. Όσο για το ΕΚΠΑΖ έχω σκοπό να πηγαίνω τουλάχιστον μια φορά το χρόνο κα να δίνω την συνδρομή από κοντά να απολαμβάνω και την Αίγινα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 00:54 Η RedCat έγραψε: #9.184 18-11-07 00:54 Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:22 Η marestros: #9.185 18-11-07 02:22 δεν με βλεπω να καταφερω το πρωι να ξυπνησω να ερθω στον αιλουρο. εχω τρελλη αϋπνια και θα ερθει και το αγορι μου για λιγο απο εδω σε κανα μισαωρο οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:40 Η LIFE έγραψε: #9.186 18-11-07 02:40 Καληνυχτα σε ολους Οσο για τις αποχωρησεις απο εδω μεσα ειτε μονιμες ειτε προσωρινες ειναι οντως δυσαρεστο..εκτος της Ασπασιας,της Νερινας ,της Μιμικας[προσωρινα]της Χριστινας[λογω τεχνικων προβληματων] μη ξεχναμε και την Ποπη και αρκετα ατομα ακομηΕυτυχως που μπαινουν και νεα μελη,αλλιως θα μεναμε 5-10 εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:44 Η LIFE έγραψε: #9.187 18-11-07 02:44 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Βρε, κι άλλο γατάκι;! Μα γιατί;; Καλά λέει ο άνθρωπος! Click για ανάπτυξη... Μου εχει κανει το κλικ εδω και ενα μηνα σχεδον ενας γατος που τον ειδα κ σε ενα αλλο σαιτ κι εδω απο το stray..μιλαμε αν συμφωνουσε ο Νικος θα τον επερνα κατευθειαν...τον Πολυφημο που εχει 1 ματακι..αλλα δεν συμφωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 03:41 Η Cleopatra: #9.188 18-11-07 03:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... 'Ισως ο χαρακτηρισμός "δέσιμο" να μην είναι σωστός. Είναι σίγουρα ενδιαφέρον όμως. Όταν βλέπεις εικονικά ένα άτομο σχεδόν κάθε μέρα, έχεις διαβάσει γενικά απόψεις του, μοιράζεται κάποια προσωπικά πράγματα που τον απασχολούν με όλα τα μέλη του φόρουμ, το θεωρώ λογικό να αναρωτηθείς γιατί χάθηκε.. Και φυσικά όχι με την νοοτροπία του αν παρεξηγήθηκε ή αν βαρέθηκε το φόρουμ και γιατί, αλλά αν είναι γενικά καλά. Έιναι και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος, που επιτρέπει μια πιο προσωπική επικοινωνία.. Κι επειδή δεν έτυχε με κανένα μέλος να έχω επικοινωνία πέρα του σαιτ, κάνω μια γενική ερώτηση εδώ χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτη.. Όσο για το "παλιά" δεν εννοώ ότι τα νέα μέλη τα εκτιμώ λιγότερο, αλλά ότι χαίρομαι να ακούω καλά νέα για τα άτομα που με υποδέχτηκαν όταν γράφτηκα στο mycat και με έκαναν να νιώσω άνετα και τώρα ίσως έχουν απομακρυνθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 12:05 Η RedCat έγραψε: #9.189 18-11-07 12:05 Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η marestros: #9.190 18-11-07 14:46 ξυπνησα στις 11 και δεν μπορεσα να παω στον αιλουρο και ζηλευω γιατι ξερω πως πολυς κοσμος απο εδω ειναι εκει δεν πειραζει θα βρω αλλη ευκαιρια να σας γνωρισω. εχασα και την εκπομπη της ασης μπιλιου σημερα!!!! πολλα νευρα. γιατι αραγε συμβαινει αυτο?? ξυνας με καποια διαθεση χωρις λογο, αλλες φορες τραγουδαω με το που ξυπνησω αλλα σημερα εχω νευρα!!!! παω να φτιαξω την αμμο του μωρου μου, να παιξω λιγο xbox και να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 15:31 Η Cleopatra: #9.191 18-11-07 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:22 Η marestros: #9.185 18-11-07 02:22 δεν με βλεπω να καταφερω το πρωι να ξυπνησω να ερθω στον αιλουρο. εχω τρελλη αϋπνια και θα ερθει και το αγορι μου για λιγο απο εδω σε κανα μισαωρο οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:40 Η LIFE έγραψε: #9.186 18-11-07 02:40 Καληνυχτα σε ολους Οσο για τις αποχωρησεις απο εδω μεσα ειτε μονιμες ειτε προσωρινες ειναι οντως δυσαρεστο..εκτος της Ασπασιας,της Νερινας ,της Μιμικας[προσωρινα]της Χριστινας[λογω τεχνικων προβληματων] μη ξεχναμε και την Ποπη και αρκετα ατομα ακομηΕυτυχως που μπαινουν και νεα μελη,αλλιως θα μεναμε 5-10 εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:44 Η LIFE έγραψε: #9.187 18-11-07 02:44 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Βρε, κι άλλο γατάκι;! Μα γιατί;; Καλά λέει ο άνθρωπος! Click για ανάπτυξη... Μου εχει κανει το κλικ εδω και ενα μηνα σχεδον ενας γατος που τον ειδα κ σε ενα αλλο σαιτ κι εδω απο το stray..μιλαμε αν συμφωνουσε ο Νικος θα τον επερνα κατευθειαν...τον Πολυφημο που εχει 1 ματακι..αλλα δεν συμφωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 03:41 Η Cleopatra: #9.188 18-11-07 03:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... 'Ισως ο χαρακτηρισμός "δέσιμο" να μην είναι σωστός. Είναι σίγουρα ενδιαφέρον όμως. Όταν βλέπεις εικονικά ένα άτομο σχεδόν κάθε μέρα, έχεις διαβάσει γενικά απόψεις του, μοιράζεται κάποια προσωπικά πράγματα που τον απασχολούν με όλα τα μέλη του φόρουμ, το θεωρώ λογικό να αναρωτηθείς γιατί χάθηκε.. Και φυσικά όχι με την νοοτροπία του αν παρεξηγήθηκε ή αν βαρέθηκε το φόρουμ και γιατί, αλλά αν είναι γενικά καλά. Έιναι και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος, που επιτρέπει μια πιο προσωπική επικοινωνία.. Κι επειδή δεν έτυχε με κανένα μέλος να έχω επικοινωνία πέρα του σαιτ, κάνω μια γενική ερώτηση εδώ χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτη.. Όσο για το "παλιά" δεν εννοώ ότι τα νέα μέλη τα εκτιμώ λιγότερο, αλλά ότι χαίρομαι να ακούω καλά νέα για τα άτομα που με υποδέχτηκαν όταν γράφτηκα στο mycat και με έκαναν να νιώσω άνετα και τώρα ίσως έχουν απομακρυνθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 12:05 Η RedCat έγραψε: #9.189 18-11-07 12:05 Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η marestros: #9.190 18-11-07 14:46 ξυπνησα στις 11 και δεν μπορεσα να παω στον αιλουρο και ζηλευω γιατι ξερω πως πολυς κοσμος απο εδω ειναι εκει δεν πειραζει θα βρω αλλη ευκαιρια να σας γνωρισω. εχασα και την εκπομπη της ασης μπιλιου σημερα!!!! πολλα νευρα. γιατι αραγε συμβαινει αυτο?? ξυνας με καποια διαθεση χωρις λογο, αλλες φορες τραγουδαω με το που ξυπνησω αλλα σημερα εχω νευρα!!!! παω να φτιαξω την αμμο του μωρου μου, να παιξω λιγο xbox και να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 15:31 Η Cleopatra: #9.191 18-11-07 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν με βλεπω να καταφερω το πρωι να ξυπνησω να ερθω στον αιλουρο. εχω τρελλη αϋπνια και θα ερθει και το αγορι μου για λιγο απο εδω σε κανα μισαωρο οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:40 Η LIFE έγραψε: #9.186 18-11-07 02:40 Καληνυχτα σε ολους Οσο για τις αποχωρησεις απο εδω μεσα ειτε μονιμες ειτε προσωρινες ειναι οντως δυσαρεστο..εκτος της Ασπασιας,της Νερινας ,της Μιμικας[προσωρινα]της Χριστινας[λογω τεχνικων προβληματων] μη ξεχναμε και την Ποπη και αρκετα ατομα ακομηΕυτυχως που μπαινουν και νεα μελη,αλλιως θα μεναμε 5-10 εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:44 Η LIFE έγραψε: #9.187 18-11-07 02:44 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Βρε, κι άλλο γατάκι;! Μα γιατί;; Καλά λέει ο άνθρωπος! Click για ανάπτυξη... Μου εχει κανει το κλικ εδω και ενα μηνα σχεδον ενας γατος που τον ειδα κ σε ενα αλλο σαιτ κι εδω απο το stray..μιλαμε αν συμφωνουσε ο Νικος θα τον επερνα κατευθειαν...τον Πολυφημο που εχει 1 ματακι..αλλα δεν συμφωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 03:41 Η Cleopatra: #9.188 18-11-07 03:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... 'Ισως ο χαρακτηρισμός "δέσιμο" να μην είναι σωστός. Είναι σίγουρα ενδιαφέρον όμως. Όταν βλέπεις εικονικά ένα άτομο σχεδόν κάθε μέρα, έχεις διαβάσει γενικά απόψεις του, μοιράζεται κάποια προσωπικά πράγματα που τον απασχολούν με όλα τα μέλη του φόρουμ, το θεωρώ λογικό να αναρωτηθείς γιατί χάθηκε.. Και φυσικά όχι με την νοοτροπία του αν παρεξηγήθηκε ή αν βαρέθηκε το φόρουμ και γιατί, αλλά αν είναι γενικά καλά. Έιναι και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος, που επιτρέπει μια πιο προσωπική επικοινωνία.. Κι επειδή δεν έτυχε με κανένα μέλος να έχω επικοινωνία πέρα του σαιτ, κάνω μια γενική ερώτηση εδώ χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτη.. Όσο για το "παλιά" δεν εννοώ ότι τα νέα μέλη τα εκτιμώ λιγότερο, αλλά ότι χαίρομαι να ακούω καλά νέα για τα άτομα που με υποδέχτηκαν όταν γράφτηκα στο mycat και με έκαναν να νιώσω άνετα και τώρα ίσως έχουν απομακρυνθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 12:05 Η RedCat έγραψε: #9.189 18-11-07 12:05 Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η marestros: #9.190 18-11-07 14:46 ξυπνησα στις 11 και δεν μπορεσα να παω στον αιλουρο και ζηλευω γιατι ξερω πως πολυς κοσμος απο εδω ειναι εκει δεν πειραζει θα βρω αλλη ευκαιρια να σας γνωρισω. εχασα και την εκπομπη της ασης μπιλιου σημερα!!!! πολλα νευρα. γιατι αραγε συμβαινει αυτο?? ξυνας με καποια διαθεση χωρις λογο, αλλες φορες τραγουδαω με το που ξυπνησω αλλα σημερα εχω νευρα!!!! παω να φτιαξω την αμμο του μωρου μου, να παιξω λιγο xbox και να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 15:31 Η Cleopatra: #9.191 18-11-07 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνυχτα σε ολους Οσο για τις αποχωρησεις απο εδω μεσα ειτε μονιμες ειτε προσωρινες ειναι οντως δυσαρεστο..εκτος της Ασπασιας,της Νερινας ,της Μιμικας[προσωρινα]της Χριστινας[λογω τεχνικων προβληματων] μη ξεχναμε και την Ποπη και αρκετα ατομα ακομηΕυτυχως που μπαινουν και νεα μελη,αλλιως θα μεναμε 5-10 εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 02:44 Η LIFE έγραψε: #9.187 18-11-07 02:44 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Βρε, κι άλλο γατάκι;! Μα γιατί;; Καλά λέει ο άνθρωπος! Click για ανάπτυξη... Μου εχει κανει το κλικ εδω και ενα μηνα σχεδον ενας γατος που τον ειδα κ σε ενα αλλο σαιτ κι εδω απο το stray..μιλαμε αν συμφωνουσε ο Νικος θα τον επερνα κατευθειαν...τον Πολυφημο που εχει 1 ματακι..αλλα δεν συμφωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 03:41 Η Cleopatra: #9.188 18-11-07 03:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... 'Ισως ο χαρακτηρισμός "δέσιμο" να μην είναι σωστός. Είναι σίγουρα ενδιαφέρον όμως. Όταν βλέπεις εικονικά ένα άτομο σχεδόν κάθε μέρα, έχεις διαβάσει γενικά απόψεις του, μοιράζεται κάποια προσωπικά πράγματα που τον απασχολούν με όλα τα μέλη του φόρουμ, το θεωρώ λογικό να αναρωτηθείς γιατί χάθηκε.. Και φυσικά όχι με την νοοτροπία του αν παρεξηγήθηκε ή αν βαρέθηκε το φόρουμ και γιατί, αλλά αν είναι γενικά καλά. Έιναι και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος, που επιτρέπει μια πιο προσωπική επικοινωνία.. Κι επειδή δεν έτυχε με κανένα μέλος να έχω επικοινωνία πέρα του σαιτ, κάνω μια γενική ερώτηση εδώ χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτη.. Όσο για το "παλιά" δεν εννοώ ότι τα νέα μέλη τα εκτιμώ λιγότερο, αλλά ότι χαίρομαι να ακούω καλά νέα για τα άτομα που με υποδέχτηκαν όταν γράφτηκα στο mycat και με έκαναν να νιώσω άνετα και τώρα ίσως έχουν απομακρυνθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 12:05 Η RedCat έγραψε: #9.189 18-11-07 12:05 Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η marestros: #9.190 18-11-07 14:46 ξυπνησα στις 11 και δεν μπορεσα να παω στον αιλουρο και ζηλευω γιατι ξερω πως πολυς κοσμος απο εδω ειναι εκει δεν πειραζει θα βρω αλλη ευκαιρια να σας γνωρισω. εχασα και την εκπομπη της ασης μπιλιου σημερα!!!! πολλα νευρα. γιατι αραγε συμβαινει αυτο?? ξυνας με καποια διαθεση χωρις λογο, αλλες φορες τραγουδαω με το που ξυπνησω αλλα σημερα εχω νευρα!!!! παω να φτιαξω την αμμο του μωρου μου, να παιξω λιγο xbox και να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 15:31 Η Cleopatra: #9.191 18-11-07 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Βρε, κι άλλο γατάκι;! Μα γιατί;; Καλά λέει ο άνθρωπος! Click για ανάπτυξη... Μου εχει κανει το κλικ εδω και ενα μηνα σχεδον ενας γατος που τον ειδα κ σε ενα αλλο σαιτ κι εδω απο το stray..μιλαμε αν συμφωνουσε ο Νικος θα τον επερνα κατευθειαν...τον Πολυφημο που εχει 1 ματακι..αλλα δεν συμφωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 03:41 Η Cleopatra: #9.188 18-11-07 03:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... 'Ισως ο χαρακτηρισμός "δέσιμο" να μην είναι σωστός. Είναι σίγουρα ενδιαφέρον όμως. Όταν βλέπεις εικονικά ένα άτομο σχεδόν κάθε μέρα, έχεις διαβάσει γενικά απόψεις του, μοιράζεται κάποια προσωπικά πράγματα που τον απασχολούν με όλα τα μέλη του φόρουμ, το θεωρώ λογικό να αναρωτηθείς γιατί χάθηκε.. Και φυσικά όχι με την νοοτροπία του αν παρεξηγήθηκε ή αν βαρέθηκε το φόρουμ και γιατί, αλλά αν είναι γενικά καλά. Έιναι και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος, που επιτρέπει μια πιο προσωπική επικοινωνία.. Κι επειδή δεν έτυχε με κανένα μέλος να έχω επικοινωνία πέρα του σαιτ, κάνω μια γενική ερώτηση εδώ χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτη.. Όσο για το "παλιά" δεν εννοώ ότι τα νέα μέλη τα εκτιμώ λιγότερο, αλλά ότι χαίρομαι να ακούω καλά νέα για τα άτομα που με υποδέχτηκαν όταν γράφτηκα στο mycat και με έκαναν να νιώσω άνετα και τώρα ίσως έχουν απομακρυνθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 12:05 Η RedCat έγραψε: #9.189 18-11-07 12:05 Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η marestros: #9.190 18-11-07 14:46 ξυπνησα στις 11 και δεν μπορεσα να παω στον αιλουρο και ζηλευω γιατι ξερω πως πολυς κοσμος απο εδω ειναι εκει δεν πειραζει θα βρω αλλη ευκαιρια να σας γνωρισω. εχασα και την εκπομπη της ασης μπιλιου σημερα!!!! πολλα νευρα. γιατι αραγε συμβαινει αυτο?? ξυνας με καποια διαθεση χωρις λογο, αλλες φορες τραγουδαω με το που ξυπνησω αλλα σημερα εχω νευρα!!!! παω να φτιαξω την αμμο του μωρου μου, να παιξω λιγο xbox και να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 15:31 Η Cleopatra: #9.191 18-11-07 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα και εγώ θεωρούμαι κάπως "παλιά" αλλά εντάξει τώρα για το πόσο μπορείς να "δένεσαι" ή όχι με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζεις από το ιντερνετ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου...(φυσικά και δεν το εννοώ προσωπικά εσύ να "δενεσαι" αλλά όλοι μας). Μας ενώνει μια κοινή μας αγάπη, κάνουμε οι περισσότεροι ότι μπορούμε γι'αυτά τα πλάσματα, αλλά καποιοι μπορεί να επιλέγουν είτε να απέχουν για ένα διάστημα, είτε να μην ξαναμπούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... 'Ισως ο χαρακτηρισμός "δέσιμο" να μην είναι σωστός. Είναι σίγουρα ενδιαφέρον όμως. Όταν βλέπεις εικονικά ένα άτομο σχεδόν κάθε μέρα, έχεις διαβάσει γενικά απόψεις του, μοιράζεται κάποια προσωπικά πράγματα που τον απασχολούν με όλα τα μέλη του φόρουμ, το θεωρώ λογικό να αναρωτηθείς γιατί χάθηκε.. Και φυσικά όχι με την νοοτροπία του αν παρεξηγήθηκε ή αν βαρέθηκε το φόρουμ και γιατί, αλλά αν είναι γενικά καλά. Έιναι και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος, που επιτρέπει μια πιο προσωπική επικοινωνία.. Κι επειδή δεν έτυχε με κανένα μέλος να έχω επικοινωνία πέρα του σαιτ, κάνω μια γενική ερώτηση εδώ χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτη.. Όσο για το "παλιά" δεν εννοώ ότι τα νέα μέλη τα εκτιμώ λιγότερο, αλλά ότι χαίρομαι να ακούω καλά νέα για τα άτομα που με υποδέχτηκαν όταν γράφτηκα στο mycat και με έκαναν να νιώσω άνετα και τώρα ίσως έχουν απομακρυνθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 12:05 Η RedCat έγραψε: #9.189 18-11-07 12:05 Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η marestros: #9.190 18-11-07 14:46 ξυπνησα στις 11 και δεν μπορεσα να παω στον αιλουρο και ζηλευω γιατι ξερω πως πολυς κοσμος απο εδω ειναι εκει δεν πειραζει θα βρω αλλη ευκαιρια να σας γνωρισω. εχασα και την εκπομπη της ασης μπιλιου σημερα!!!! πολλα νευρα. γιατι αραγε συμβαινει αυτο?? ξυνας με καποια διαθεση χωρις λογο, αλλες φορες τραγουδαω με το που ξυπνησω αλλα σημερα εχω νευρα!!!! παω να φτιαξω την αμμο του μωρου μου, να παιξω λιγο xbox και να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 15:31 Η Cleopatra: #9.191 18-11-07 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 14:46 Η marestros: #9.190 18-11-07 14:46 ξυπνησα στις 11 και δεν μπορεσα να παω στον αιλουρο και ζηλευω γιατι ξερω πως πολυς κοσμος απο εδω ειναι εκει δεν πειραζει θα βρω αλλη ευκαιρια να σας γνωρισω. εχασα και την εκπομπη της ασης μπιλιου σημερα!!!! πολλα νευρα. γιατι αραγε συμβαινει αυτο?? ξυνας με καποια διαθεση χωρις λογο, αλλες φορες τραγουδαω με το που ξυπνησω αλλα σημερα εχω νευρα!!!! παω να φτιαξω την αμμο του μωρου μου, να παιξω λιγο xbox και να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 15:31 Η Cleopatra: #9.191 18-11-07 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξυπνησα στις 11 και δεν μπορεσα να παω στον αιλουρο και ζηλευω γιατι ξερω πως πολυς κοσμος απο εδω ειναι εκει δεν πειραζει θα βρω αλλη ευκαιρια να σας γνωρισω. εχασα και την εκπομπη της ασης μπιλιου σημερα!!!! πολλα νευρα. γιατι αραγε συμβαινει αυτο?? ξυνας με καποια διαθεση χωρις λογο, αλλες φορες τραγουδαω με το που ξυπνησω αλλα σημερα εχω νευρα!!!! παω να φτιαξω την αμμο του μωρου μου, να παιξω λιγο xbox και να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 15:31 Η Cleopatra: #9.191 18-11-07 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Κλεοπάτρα μου, καταρχήν δεν απάντησα με πρόθεση να σου "την πω", απλά αυτό που λες εσύ, μια ανησυχία, ή αν θέλεις μια φυσιολογική περιέργεια υπάρχει και ειναι λογικό όπως κατά την γνώμη μου είναι επίσης λογικο έτσι όπως βρέθηκες με κάποιους ανθρώπους έτσι και να χαθείς.... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω πως με το να πεις την γνώμη σου για κάτι, δεν έχεις πρόθεση να μου την πεις Με το να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ένα θέμα, φυσικά και δεν σημαίνει διαφωνία ή παρεξήγηση Δυστυχώς οι άνθρωποι χάνονται κι από κοντά πολλές φορές, πόσο μάλλον μέσω ίντερνετ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 17:54 Η Mia_m έγραψε: #9.192 18-11-07 17:54 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έχουν πάθει οι κοπέλες!!! Άντε η Ασπασία είχε δηλώσει ότι φεύγει, η Νερίνα δεν ξέρω τι απέγινε, η Μιμίκα μήπως έφυγε προς Αγγλία μεριά και δεν μπαίνει? Η μέρα μου απ΄την αρχή ήταν βαρετή,αν δεν βγω έξω και σήμερα θα κλατάρω είμαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Η LIFE έγραψε: #9.193 18-11-07 18:03 Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα ειχαμε μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω στη Θεσσαλονικη..εν αντιθεση με χθες το βραδυ που εριχνε καρεκλοποδαρα..Απο το πρωι κανω δουλειες κι εχω μελλον...Ευτυχως που τα ΣΚ δεν μαγειρευω και τουλαχιστον γλυτωσα απο αυτο..η εξω θα βγουμε για φαγητο,η κατι ετοιμο θα παρουμε και καποιες φορες ετοιμαζει κατι και ο Νικος..Τουλαχιστον με ξεκουραζουν εμενα 2 ημερες την εβδομαδα απο αυτοΚατα τα αλλα,απο διαθεση μια χαρα,τα παιδια μου καλα,τα γατια το ιδιοο Νικος μου ειναι διαμαντι...γιατι πηρε πολυ ψυχραιμα αλλη μια ζημια της Μαιρης χθες,,,οποτε ολα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:12 Η marestros: #9.194 18-11-07 18:12 ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ακομα διαβαζω και σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να βοηθαω και στις δουλειες του σπιτιου. ελπιζω ομως οτι σε κανα δυο ωρες θα ερθει το αγορι μου να με παρει. mia_m, η μιμικα ειναι εδω, δεν πηγε αγγλια. ΒΑΡΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. να τον χαιρεσαι τον νικο σου. τα διαμαντια αντρες πρεπει να τα κραταμε και νατα φυλαμε οπως και να φυλαγομαστε απο αυτους που λαμπουν σαν χρυσο αλλα ειναι απλα επιχρυσοι και απο μεσα ειναι τσιγγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η LIFE έγραψε: #9.195 18-11-07 18:15 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yotaki Νεοφερμένο μέλος Η yotaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:37 Η yotaki έγραψε: #9.196 18-11-07 20:37 Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 20:39 Η Mia_m έγραψε: #9.197 18-11-07 20:39 Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλως μας βρήκες Γιώτα! Οι γατούλες μας μοιάζουν Εδώ θα βρεις καλή παρέα και φυσικά ότι θες για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2007 στις 21:53 Η LIFE έγραψε: #9.198 18-11-07 21:53 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στην παρεα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:20 Η μελινάκι έγραψε: #9.199 19-11-07 00:20 καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 458 459 460 461 462 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 460 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλωσηρθες γιωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2007 στις 00:27 Η patousaki: #9.200 19-11-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από yotaki: Τι Κανετε??????????????????????Ειμαι καινουργιο μελος και σκεφτηκα να σας χαιρετησω για να με γνωρισετε.Ειμαι η γιωτα απο θεσσαλονικη κ εχω εναν γατουλη τον Miuccio ειναι 9 μηνων(Εχω κ αλλες δυο στο πατρικο μου αλλα ο Miuccio ζει εδω μαζι μου).Θα μοιραζομαι μαζι σας τις καλες κ κακες μας στιγμες!καλως σας βρηκα Click για ανάπτυξη... καλώς ορίσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.