Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σου Γιώτα! Ωραίος ο μικρός κάτω απο την κουβέρτα!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καληνυχτα σε ολους:)
Χριστινακιιιιιιιι που εισαι βρε,ακομη προβληματα με τη συνδεση?τελος παντων ,καληνυχτα και σε εσενα:kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη νύχτα και όνειρα γλυκά σε όλους (είμαι στα κοινωνικά μου σήμερα...:P)

Υ.Γ. Γιώτα, έχουμε και μια Miuccia στο φόρουμ, μια γατούλα που είχα βρει και υιοθετήθηκε από μια κοπέλλα, μαζί με τον αδερφούλη της, τον Severus, αλλα είναι περίπου 3μισυ μηνών..Γλύκας ο Miuccio πάντως...

καληνυχτα γατοκοριτσα!!!!!!!!!!!!!:cat::greycat::cat::greycat::cat::greycat:

Τι σημαίνει ομως Miuccio/α και έχει τοσο σουξέ σαν όνομα;;
Καλημέρα στις αγαπητές γατομάνες και γατοπατέρες (υπάρχει κανεις άραγε να παρακολουθεί; :))

Κλεοπάτρα, ναι ειναι λυπηρο να χάνονται άνθρωποι με τους οποίους έχουμε επικοινωνία, και χωρίς προφανή λόγο κιολας, αλλά δυστυχώς έτσι ειναι η ζωή. Οπως ειπες, συμβαίνει και με κολλητούς φίλους. Το δικό μου πιστεύω ειναι οτι αν κάποιος δεν θέλει να μου μιλήσει, χωρίς να του έχω κάνει κακο, καλύτερα γιτι προφανώς δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες ή οι απόψεις μας! :)

καλημερα σε ολους!Αλλη μια εβδομαδα αρχιζει,που θα παει θα ερθει και το ΣΒ παλι!:D

:Dκαλημέρα σε όλους .καλή εβδομάδα πότε θα ρθει το σ/κ?????????????????????????????????????

Καλημερα...:) Σημερα μας τα χαλασε ο καιρος εδω.Εχει κρυο και φυσαει αρκετα:/:Δε το βαζουμε κατω ομως:cool:

Καλησπέρα!! Από χτες τα παιδιά μου με έχουν τρελάνει στα χαδάκια και στις αγκαλίτσες!! Με το που τα αφήνω λιγάκι, έρχονται και μου κλαίνε.. Και το βράδυ, είχα ακριβώς μπροστά στο πρόσωπο μου τον Ρόμπιν, να με ακουμπάει με το πατουσάκι του και τον Ντάρκυ να έχει χωθεί στα μαλλιά μου.. Πόσο πιο ευτυχισμένη να νιώθει μια γατομανούλα????:rolleyes::happy::happy::inlove:

Εδώ πάλι, μια ήλιος, μια συνεφιά!!
Το δικο μου παιδι με σύγχυσε πάντως γιατι για να με σηκώσει το πρωί σκέφτηκε οτι ειναι καλή ιδέα να με δαγκώσει στον καρπο σχεδον πάνω στη φλέβα!

Καλησπέρα!! Από χτες τα παιδιά μου με έχουν τρελάνει στα χαδάκια και στις αγκαλίτσες!! Με το που τα αφήνω λιγάκι, έρχονται και μου κλαίνε.. Και το βράδυ, είχα ακριβώς μπροστά στο πρόσωπο μου τον Ρόμπιν, να με ακουμπάει με το πατουσάκι του και τον Ντάρκυ να έχει χωθεί στα μαλλιά μου.. Πόσο πιο ευτυχισμένη να νιώθει μια γατομανούλα????:rolleyes::happy::happy::inlove:
μια απο τα ίδια.νομίζω οτι είναι η απόλυτη χαλάρωση .δεν θέλω να κουνηθώ όταν μου κάνουν τέτοια για να μη χάσω τη μαγεία.αχ και να ξέρανε τι χάνουν οσοι δεν έχουν ζωάκι.

Χάνουν μικρούς βρυκόλακες να τους ρουφάνε το αίμα πρωινιάτικα!:)
(Συγγνώμη που χαλάω το χαλαρωτικό κλίμα αλλά κοιτάω τις κοκκινίλες στον καρπο μου και συγχύζομαι! Κι ακομα περισσότερο συγχύζομαι με το μικρό τέρας που τώρα θα είναι στο κρεβάτι και θα κοιμάται ενώ εγώ πήζω στο γραφείο...)

:lol::lol::lol::lol: Συγνωμη που γελαω,αλλα η περιγραφη σου ειναι το κατι αλλο..:hmm:τωρα αραγε στο κρεβατι σου θα ειναι??πανω η κατω απο το ζεστο παπλωμα:hmm::P

Μια γρήγορη καλημέρα κι από εμένα, τώρα που βρήκα σύνδεση.....
Ελπίζω τη Τετάρτη να λύσω το θέμα. Καληνύχτα life επι όσες φορές έχασα και χάνω :)

(Συγγνώμη που χαλάω το χαλαρωτικό κλίμα αλλά κοιτάω τις κοκκινίλες στον καρπο μου και συγχύζομαι! Κι ακομα περισσότερο συγχύζομαι με το μικρό τέρας που τώρα θα είναι στο κρεβάτι και θα κοιμάται ενώ εγώ πήζω στο γραφείο...)
δάκρυσα απο τα γέλια.να σαι καλά

Πάνω απο το πάπλωμα, το κάτω δεν το μπορει. Μπορεί και να είναι πάνω στο μαξιλάρι μου.. Το σιχαμένο!

Χριστινα γεια!

Γεια σου Χριστινα:):)Αντε να λυθει το θεμα της συνδεσης...Πολλα φιλια στα μωρα σου:kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα!!!! ή μαλλον καλησπέρα!!!!! Καλωσήρθαν οι νέοι.....
Για όσους έχασαν το σεμινάριο...... ΕΧΑΣΑΝ!!!!!! και πραγματικά ήταν κρίμα.....
Ελπιζω να υπαρξη αλλη φορα....:).

Το τερατάκι μου έχει οργιάσει!!!!!! Μου φέρνει την κάλτσα του στην μούρη μου στις 6.30 το πρωί και περιμένει να παιξουμε......:hmm:

χαιρετιζω όλο το my cat, ολοι καλά σήμερα??
εγω αρκετά καλά αν και Δευτέρα!

Καλως ηρθαν οι νεοι και οι νεες :up:

Πάνω απο το πάπλωμα, το κάτω δεν το μπορει. Μπορεί και να είναι πάνω στο μαξιλάρι μου.. Το σιχαμένο!
Κι εσυ θα γυρνας μεσα στο κρυο,με το χερι σου να ποναει ενω το ψιψινι αυτη τη στιγμη κοιμαται στα μαλακα κι απλωνει παντου το κορμακι του,αφηνωντας αφθονη ποσοτητα τριχας παντου:lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back