Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιατι καλή μου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ,δες το θεμα με το μποξερ...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε, έιδα το θέμα με το μποξερ... :(

Ωχ, γράφαμε ταυτοχρονα...

Καλημέρα σε όλους! Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε, αλλά εδώ και 3-4 μέρες που ανακάλυψα το site έχω ενθουσιαστεί και θα χαρώ πολύ και να σας μάθω και με μάθετε... κι εγώ κι ο Φρίξος μου, ο οποιος σήμερα με ξύπνησε απο τις 7.30 το πρωί! Προσεχώς θα ανεβάσω και φωτογραφίες του. Αλήθεια βρε παιδιά εσείς που είστε πιο έμπειροι πείτε μου, τώρα που έρχονται γιορτές, με το δέντρο τι γίνεται; πώς αντιδράν τα γάτουλακια σας; να ξέρω τι με περιμένει....

καλως ηρθες!εμεις δεν εχουμε προβλημα,σημασια δεν του δινει,θα το αφησεις να το εξερευνησει με επιτηρηση και με τις μερες πιστευω θα ειναι αδιαφορος.

Χμ, καλή η ερώτηση του δέντρου! :)

Παλια δεν στόλιζα γιατι φοβόμουν οτι θα το ρίξει. Βέβαια τα τελευταια χρονια στολιζω χωρίς κανένα προβλημα.
Ποσο μικρος ειναι ο Φρίξος;

καλως ήρθες Έλενα!:up:
Όσον αφορά το δέντρο, συμφωνώ με την Αγγελική:happy:

Καλώς ήρθατε Έλενα και Φρίξο!
Για το δέντρο...:hmm::hmm::hmm:
Εμένα η Νούμπι την πρώτη χρονιά που την είχαμε και ήταν πολύ μικρή είχε μανία να σκαρφαλώνει επάνω!! Το δέντρο μας ήταν σαν βομβαρδισμένο! Από κει κει πέρα το συνήθισε... Με τις άλλες δεν είχαμε πρόβλημα! Το "εξερεύνησαν" και το άφησαν.... στη Νούμπι!:lol::lol:
Ίσως, ένα μικρό προβληματάκι με τα στολιδια που κρέμονταν κάτω κάτω, αλλά βάλαμε κάποια που ήταν πιο βαριά για να μην μπορούν να τα ξεκρεμάνε...

Ο Φρίξος είναι σχεδόν 5 μηνών αλλά όσοι τον βλέπουν δεν το πιστευουν... Μάλλον μεγαλοδείχνει, τι να πω! Ελπίζω να τα πάει καλά με το δέντρο αν και σκέφτηκα να το στερεώσω και στο καλοριφέρ για καλό και για κακό!! Και μια που σας βρήκα, έχει κανείς αρσενικό που να έχει κάνει στείρωση να μου πει τις εμπειρίες του;

Ναι, ο Ραουλ μου ειναι στειρωμένος και δεν έχασε τίποτα απο τη ζωντάνια του! :)
Χωρίς την στείρωση θα έχεις πρόβλημα με τον Φριξούλη σύντομα.

πολλα αρσενικα και θηλυκα εχω στειρωσει.στα αρσενικα ειδικα ειναι πολυ απλη μεθοδος και μεσα σε ελαχιστη ωρα ειναι περδικι.

καλο θα ηταν να ανοιξεις ενα καινουργιο θεμα και να λυσουμε οποια απορια εκει:)

Αχ, παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, είναι πολύ ανακουφιστικό να ξέρεις οτι υπάρχει βοήθεια. Καλημέρα ξάνα λοιπόν και την επόμενη φόρα θα ανοίξω καινούριο θέμα για απορίες...

Καλημέρα!!!!!!!!
Και εγώ κρυώνω το πρωι... και το παπλωμα βαρύ - ασήκωτο.....
Το τέρας μου ήθελε να φάει κρέας στις 6,30 το πρωί και τα είχε βάλει με το χέρι μου..... Απογειώθηκε 1 - 2 φορές.. και κατάλαβε και πήγε στο σαλόνι να συνεχίσει τις κατεδαφήσεις.....

Βαριέμαι απίστευτα.. Θέλω να κάνω γατούνιγκ, στον καναπέ όλη μέρα.....:P

¨Αντε Τρίτη σήμερα...... μονο.... Το μόνο καλό είναι οτι έχει Λακη το βράδυ.....:)

Καλημέρα!!!!!!!!
Και εγώ κρυώνω το πρωι... και το παπλωμα βαρύ - ασήκωτο.....
Το τέρας μου ήθελε να φάει κρέας στις 6,30 το πρωί και τα είχε βάλει με το χέρι μου..... Απογειώθηκε 1 - 2 φορές.. και κατάλαβε και πήγε στο σαλόνι να συνεχίσει τις κατεδαφήσεις.....

Βαριέμαι απίστευτα.. Θέλω να κάνω γατούνιγκ, στον καναπέ όλη μέρα.....:P

¨Αντε Τρίτη σήμερα...... μονο.... Το μόνο καλό είναι οτι έχει Λακη το βράδυ.....:)
καλημέρα:D:lol:γατούνιγκ !!!!!!!όλο αυτό θα λέω.τι καλύτερο? το βράδυ ζεστούλα ,λάκης και γατούνιγκ.μου φτιαξες τη διάθεση.

Τι του βρίσκετε αυτού του Λάκη του κρυόκωλου, τέλος πάντων; :/:

Κι εγώ πρέπει να ομολογήσω οτι μου τη σπάει ο Λαζόπουλος...

εγώ τρελαίνομαι για Λαζόπουλο:up::up::up::up::up:

Καλημέρα κι από μένα! Δουλειά αλλά με μια ευχάριστη διάθεση λόγω της μυρωδιάς του κρύου, του χειμώνα και των Χριστουγέννων! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ήρθε κι η εποχή για τζάκι, κάστανα και ... γατούνιγκ ατελείωτο στον καναπέ!!!! Με Λάκη ή χωρίς!!!!! Εύχομαι να μετέδωσα την θετικότητα που με βρήκε πρωί πρωί και που εύχομαι να μου μείνει για καιρό! Το Νεφελάκι σας χαιρετά!

Καλημέρα κι από μένα! Δουλειά αλλά με μια ευχάριστη διάθεση λόγω της μυρωδιάς του κρύου, του χειμώνα και των Χριστουγέννων! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ήρθε κι η εποχή για τζάκι, κάστανα και ... γατούνιγκ ατελείωτο στον καναπέ!!!! Με Λάκη ή χωρίς!!!!! Εύχομαι να μετέδωσα την θετικότητα που με βρήκε πρωί πρωί και που εύχομαι να μου μείνει για καιρό! Το Νεφελάκι σας χαιρετά!

μας τη μετέδωσες:up::up::up::up: φιλιά στο Νεφελάκι και από εμάς , ρουντολφ , ντομενικο, τζεση:D:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back