Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα!!!!! δενξυπνησα καλα σημερα. κοιμηθηκα νωρις αλλα μετα εβλεπα εφιαλτες και ξυπναγα συνεχεια:down::down::down: μολις σηκωθηκα αρχισα διαβασμα πιανου γιατι αυριο θα κανω μαθημα με μια καθηγητρια που δεν ξερω και με ψαρωσε τρελλα απο το τηλ!!!!!!!! ο καιρος μ'αρεσει, εχει ψυχρα αλλα ειναι κομπλε!!!! το κατσουλι μου δεν μιλαει σε κανενα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον θα κοιμάται λόγο καιρου. Κι ο δικος μου πάνως έχει γινε μπαλίτσα και κοιμάται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ!το πρωί που έφυγα για τη δουλειά κοιμόντουσαν και τα δυο .το ένα στο πάπλωμά(απο πάνω)και το άλλο στην μοκέτα στο χωλ.έλεγα στον εαυτό μου που πάς ????????????????????????????

Μάλλον θα κοιμάται λόγο καιρου. Κι ο δικος μου πάνως έχει γινε μπαλίτσα και κοιμάται.

δεν ειναι αυτο drusilia μου!!!! ειναι επειδη την μαλωνουμε!!!!! ανοιξα αλλο θεμα που λεω αναλυτικα τι εγινε:mad: (αυτο παει στη γατα μου, οχι σε εσενα)

Γεια σας!!είμαι καινούρια στην παρέα σας και με χαροποιεί πολύ το γεγονός οτι εχω γίνει μέλος και ήθελα να σας ενημερώσω οτι τελειώνω επιτέλους με τη σχολή μου και σε κανα 2μηνο παίρνω πτυχίο κτηνιατρικής οπότε εάν έχετε καμία απορία σχετικά με την υγεία των γατιών σας ευχαρίστως να βοηθήσω!!:):):)

Καλώς ήρθες!

Γεια σας!!είμαι καινούρια στην παρέα σας και με χαροποιεί πολύ το γεγονός οτι εχω γίνει μέλος και ήθελα να σας ενημερώσω οτι τελειώνω επιτέλους με τη σχολή μου και σε κανα 2μηνο παίρνω πτυχίο κτηνιατρικής οπότε εάν έχετε καμία απορία σχετικά με την υγεία των γατιών σας ευχαρίστως να βοηθήσω!!:):):)
α! πως ειναι τα πραγματα εκει ειναι δυσκολα... επειδη το σκεφτομαι μηπως μπορεις να με πληροφορησεις αναλυτικα εστω με pm:redface::redface::redface: pleaseeee εξαχνα καιρο καποιον που τελειωνει κτηνιατρικη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλως ηρθες και ευχαριστουμε!

μελινάκι δεν ξέρω να χειρίζομαι καλα το σαιτ αλλα νομιζω οτι καταφερα να σου στειλω μην.κοιτα κ πες μου αν απετυχα!:redface:

το πετυχες! το πηρα το μηνυμα:up::up: ευχαριστω για την ενημερωση.:rolleyes::rolleyes: σου εστειλα απαντηση να μου πεις κι αλλα:happy:

καλημέρα σε όλους, άντε Τετάρτη σήμερα, την φάγαμε σχεδόν την εβδομάδα!:cool:

Pitchy καλως ήρθες:up:

Την φάγαμε αλλά για εμένα τουλάχιστον, μου έχει κάτσει στο στομάχι! :)
Καλημέρα! Εκεί στον κρύο Βορά κάνει πολύ κρυο ε;

ναι έχει αρκετό κρύο, εχθές ξεπαγιάσαμε για τα καλά:(.

Έβγαλα και την κούτα με τα χριστουγενιάτικα εχθές:up:. Θα στολίσω δεντράκι το Σαββάτο:up:, θα μου πεις είναι λίγο νωρίς:/: αλλά δεν αντέχω άλλο να περιμένω:cool:

Ουφ, ουτε καν δεν το ειχα σκεφτει αυτο...

καλημερα !!κρυο,κρυο και παλι κρυο σημερα!

Καλημέρα..... χαλια ειμαι(αδιαθετησα...) βαριεμαι, πονάω, ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ!!!!! και θελω το γατουλινι μου να σαπισουμε στο κρεβατι...... ΑΑΑΑ και φυσικα βαριεμαι να δουλεψω....:(.

καλημέρα:D.επίσης θα θελα να σαπίζω με τα γατσούλια μου στο κρεββάτι και οχι να μαι στη δουλειά:down:.κρυο καιρός για δυο .εγω λεω κρυο καιρος για τρεις(:redface:τα γατσούλια μου εννοω βέβαια )θέλω να σχολάσω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλως όρισες pitchy.μάλλον θα σε πρήξουμε στις ερωτήσεις:P

Καλημερα κι απο εμενα..Πολυ κρυο σημερα κι εγω δεν κοιμηθηκα πολυ και ειμαι κουρελι σημερα..Μετα τον πονολαιμο με επιασε ενας ξεροβηχας χθες το βραδυ...3 πμ επινα τσιπουρο με μελι:blink: Νυσταζω,κρυωνω...ολα μαζι σημερα..που θα παει ομως 1 μερα ειναι θα περασει

καλημερα!!!! εχθες το βραδυ γελασα παρα πολυ. φιλοξενουμε εναν φιλο μας απο το χωριο γιατι η γυναικα του ειναι στο νοσοκομειο και εχθες στο σπιτι επεσε πολυ γελιο, κοροϊδευαμε τον μπαμπα μου ομαδικως!!!
σημερα θα παω για μαθημα πιανου σε μια καθηγητρια που δεν ξερω και εχω πολυ αγχος!!!!!! γι'αυτο και απο το πρωι διαβαζω πιανο!!!!! με το κατσουλι παρεα παντα να μου παταει πληκτρα την ωρα που παιζω, και ενω ακουγεται ο θεϊκος (:lol:) μπαχ μου ξαφνικα ακουγονται κατι παραφωνιες καπφδγιθαδφγ. πολυ γελιο. ευτυχως δεν μου εριξε το καπακι του πιανου στα χερια ετσι οπως επαιζε:lol:.
ερχεται σουκου!!! αλλα και να ερθει εγω θα διαβαζω. φετος στνεχεια διαβαζω, εχω αρχισει να εκνευριζομαι και ασε που απορω με τον εαυτο μου. λετε να μεγαλωσα και να ωριμασα???????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περαστικά LIFE!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back