Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περαστικά LIFE!
Ευχαριστω...Σημερα πηρα ολα τα απαραιτητα μηπως και κοιμηθω φυσιλογικα..καραμελες,οινοπνευμα και περιμενω κι ενα betadine για ''γαργαρες'' να μου φερει ο Νικος το απογευμα..αηδιαστικο αλλα αποτελεσματικο:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικούλια και καλόν ύπνο μαζί με την κουβερτούλα σου(το γατσούλι εννοώ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω...Σημερα πηρα ολα τα απαραιτητα μηπως και κοιμηθω φυσιλογικα..καραμελες,οινοπνευμα και περιμενω κι ενα betadine για ''γαργαρες'' να μου φερει ο Νικος το απογευμα..αηδιαστικο αλλα αποτελεσματικο:/:
περαστικα σου!!!! πολυ καλο για γαργαρες ειναι το hexalen και δεν ειναι πολυ αηδιαστικο!!!

Περαστικά σου, Life!!!!!
:):):):)

περαστικά και από εμένα Life:happy:

Μου βγήκαν τα μάτια και πάλι δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα μηνύματα:(... Δεν πειράζει, συνεχίζουμε απο'δω. Επιστρέψαμε στη βάση μας (Ηράκλειο) κ αυτη τη φορά θα κάτσουμε. Τι νέα βρε κορίτσια;

Ευχαριστω πολυ κοριτσια:)Οσο για τον υπνο με τη Μαιρουλα μου μαζι,χλωμο το κοβω:/:Ηδη απο χθες βραδυ με το που με επιασε ο βηχας εφυγε απο το μαξιλαρι μου και πηγε να κοιμηθει πανω στην συρταριερα:|Δεν αντεξε τα γκουχ-γκουχ το κοριτσακι μου:PΑπονη γατα:lol:

Γεια κι απο μένα! Περαστικά σου Life. Εγώ είμαι και πάλι δουλειάμ με αρχικά κακή διάθεση αλλά τώρα καλύτερα!ΧΘες που είχε αρχίσει η μέρα μου καλά εξελίχθηκε σε χάλι μαύρο με μια ημικρανία που έκανε τη Νεφελίτσα να με γλύφει συνεχώς από την λύπη της μάλλον που με έβλεπε έτσι... Σήμερα όλα καλά! Φιλιά!

γεια σας! τι νεα; εμεις αυριο παμε εκδρομη!!!:up::up::up: περαια:happy:

τι ωραία να πήγαινα σχολείο:rolleyes:

τι ωραία να πήγαινα σχολείο:rolleyes:
Μμμμμ.οντως.Κι εγω ειναι καποιες στιγμες που νοσταλγω το λυκειο,μετα τη σχολη...αλλα κυριως το λυκειο.Ηταν πολυ ομορφα χρονια για ΄'μενα:)

Εμενα πάλι δεν μου άρεσε καθόλου!! Το σιχαινόμουνα το λύκειο!

Μμμμμ.οντως.Κι εγω ειναι καποιες στιγμες που νοσταλγω το λυκειο,μετα τη σχολη...αλλα κυριως το λυκειο.Ηταν πολυ ομορφα χρονια για ΄'μενα:)
και γω νοσταλγω το λύκειο ήταν πολύ ωραία και εχω κρατήσει επαφές με συμμαθητές και συμμαθήτριες.και κάποιοι οι οποιοι έχουν φύγει μακριά όταν συναντιώμαστε είναι σαν μην έχει περάσει καθόλου χρόνος.

Εμενα πάλι δεν μου άρεσε καθόλου!! Το σιχαινόμουνα το λύκειο!
γιατί καλέ ???????????:confused:(αν επιτρέπεται)

Στην δικιά μου τάξη υπήρχαν κλικες. Αρχικά ήταν οι "high"και οι μοδάτοι που δεν σνόμπαραν τους υπόλοιπους και μετά οι υπόλοιποι που έγιναν κλικα επίσης και σνόμπαραν τους μοδάτους. Μου την έσπαγαν ολοι.
Με 2 κοπέλες έχω κρατήσει επαφή μονο και η μια ήταν απο άλλο τμήμα και ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα μετά το λύκειο, τυχαία.

α!είχες λόγο λοιπόν.εμείς ευτηχώς δεν είχαμε τέτοια προβλήματα.είμασταν όλοι της ίδιας κατηγορίας.βέβαια εσύ είσαι και 5 χρόνια μικρότερη έχει διαφορά.όταν ήμουνα εγω στο σχολείο δεν δίναμε σημασια στα ρούχα στη μόδα και σε όλα αυτά.με μια φορμα και ενα τζην πλύνε -βάλε που λεει ο λόγος.παπούτσια abibas(adidas μονο στον ύπνο μας)και οτιδήποτε φιρμάτο ήταν άγνωστο σε μας.

Μπα, οταν ημουν εγώ ηταν πολύ έντονο το θέμα της μόδας, που μου την έσπαγε. Οι οποιουδήποτε τύπου κλικες μου τη σπάνε βασικά.

Μπα, οταν ημουν εγώ ηταν πολύ έντονο το θέμα της μόδας, που μου την έσπαγε. Οι οποιουδήποτε τύπου κλικες μου τη σπάνε βασικά.
συμφωνώ απόλυτα.

Καλως Ηρθες pitchy! Εγω ειχα βαρεθει πολυ στο λυκειο.Δε ξερω γιατι αλλα στην ταξη μου το περιβαλλον ηταν πολυ ανταγωνιστικο κ με κουραζε..Δεν εβλεπα την ωρα να τελειωνω.Μονο με εναν πολυ αγαπημενο μου καθηγητη εχω κρατησει επαφες κ με ενα παιδι που γνωριζα απο το φροντιστηριο κ ειμαστε στην ιδια σχολη:hmm:...
Έχω να σιδερωσω δυο βουνα ρουχα ομως βαριεμαι παρα πολυ..αντε να δουμε πως θα τα καταφερω...:down::down:

Χμμμμ εγώ είμαι κάπου ενδιάμεσα. Είχαμε κι εμείς τέτοιες κλίκες αλλά αν και έκανα κι εγώ παρέα μαζί τους, δεν είχα τετοια κολλήματα και γι'αυτό δεν είχα κολλητές ούτε εντός κλικών ούτε εκτος. Ισώς γιατί γενικά υπήρχε αυτός ο ανταγωνισμός που είπες γιωτάκι...

Αλλά κάποιες φορες νοσταλγώ κι εγώ το λύκειο... όχι τόσο για τα άτομα (με τα οποία έχω ξεκόψει) αλλά για τις στιγμές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back