Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
για μενα ειναι βαρετο...:down::down: αν ειχε περισσοτερο ενδιαφερον θα μου αρεσε περισσοτερο...:rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα βρηκα λιγο χρονο να μπω...:| Η σημερινη ημερα μαλλον δεν μου παει...Εγω σας ειπα οτι απο χθες με το βηχα ειμαι σχεδον αυπνη..Ε,για να δεσει το γλυκο ηρθε κι ο Νικος κατα τις 7 απο τη δουλεια,το μαυρο του το χαλι:/:Εμετους,ατονια,σφηξιμο στο στηθος..επαθα κριση..πηρα τηλ την αδερφη του ηρθαν αμεσως οι ανθρωποι μπας κ τον ψησουμε να τον παμε σε καποιο νοσοκομειο.Τιποτα...Εχει χρονια αυτη την ευαισθησια με το στομαχι του,μαλλον νευρωση ειναι αν κρινω απο τα συμπτωματα..αλλα σημερα ειχε και το σφηξιμο και φοβηθηκα πολυ..Αλλα μην ακουσει τη λεξη γιατρος..μωρο πιο ευκολα σε καταλαβαινει πανω σε αυτο το θεμα.Τωρα ηρεμησε και εδω και 1 ωρα πηγε για υπνο.Να δω πως θα τον καταφερω να παμε να κανει μια σειρα εξετασεων να μου φυγει αυτο το αγχος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικα Life ..περασα κ εγω πνευμονια αυτο το μηνα κ εχω κ αλλες εξετασεις να κανω και ξερω πως ειναι κ να εισαι κ αρρωστος κ να εχεις κ αλλα πραγματα στο μυαλο σου :( Καληνυχτα κ καλη ξεκουραση σε ολους μας..

Ωχ, αν είναι ψυχολογικό ασ'τα να πάνε... 3 χρόνια στο λύκειο ΥΠΕΦΕΡΑ! Γιατί όλοι οι άντρες κάνουν σα μωρα με τους γιατρούς:mad:;

Δεν ξερω ρε παιδια τι να πω..ακουει γιατρο και παθαινει κριση..Αιμα δινει οταν χρειαστει για καποιον,δε φοβαται τις βελονες--τις εξετασεις και τα αποτελεσματα φοβαται απο οτι λεει:blink:

περαστικά και στούς δυο σας βρε LIFE.μακάρι να καταφέρετε να κοιμηθήτε το βράδυ.και το κυριότερο να τον πείσεις να πάτε στο γιατρο.καληνύχτα -καλό ξημέρωμα

Καληνυχτα...

Ξέρει κανείς σας κανένα καλό pet shop στο κέντρο?:/:

Καληνύχτα κι από μένα! Αύριο πάλι!

Καλημέρα
Life περαστικά σας... τα ιδια περασα χθες με τον μπαμπα μου και σιγουρα οι αντρες καθε ηλικιας ειναι χειροτεροι απο τα παιδια!!! Αν του μιλησετε ολοι ισως καταφερετε να τον πεισετε να παει στο γιατρο

yotaki καλη αναρρωση και να προσεχεις!

αντε μια και σημερα για το Σκ... γιατι πανω που περνω αποφασεις, κατι γινεται για να μου ανατρεψει τα παντα????? ... ουφφφφφφφφ :hmm:

Για πετ σοπ στο κέντρο, το μονο που μου έρχεται στο μυαλο ειναι ενα στη Σολωνος... αλλα δεν ξέρω ποσο καλο ειναι.

LIFE υπομονη... Οι άντρες καμια φορά κάνουν σαν μωρά με τους γιατρους. Να τον πιέσεις οσο χρειάζεται!

πετ-σοπ στο κέντρο έχει: ένα στη χαριλάου τρικούπη στο ύψος της καλλιδρομίου ,στη λασκάρεως και αλεξάνδρας ,και στη μουστοξύδη και στα 3 αυτοί που τα έχουν είναι όλοι πολύ καλοί και εξυπηρετικοί και βέβαια δεν πουλάνε ζωα.εγω ψωνίζω απο τη μουστοξύδη.σου τα φέρνουν και στο σπίτι για τα άλλα δυο δεν ξέρω αν κάνουν διανομές

Καλημέεερρρραααα!!!!! Ωραία μερα σημερα και ειναι ΠΕΜΠΤΗ!!!!!!! 1 και σημερα!!!
Καμια ορεξη παλι για δουλεια..... :hmm::hmm:...... Τι εχω πάθει????? οοεεεεοοοοο.....

Το τερατάκι μου πλεον κοιμάτε όχι μονο μαζί μας... αλλα και κατω απο τα σκεπαζματα.... (εκει που ειναι πιο ζεστά...) Μπαίνει μονος του, χωρις να τον καταλάβουμε,,,, και το πρωι στις 630... αρχιζει να σπρώχνει για να βγει......
Πολύ γέλιο!!!!!!:P:P

Καλημέεερρρραααα!!!!! Ωραία μερα σημερα και ειναι ΠΕΜΠΤΗ!!!!!!! 1 και σημερα!!!
Καμια ορεξη παλι για δουλεια..... :hmm::hmm:...... Τι εχω πάθει????? οοεεεεοοοοο.....

Το τερατάκι μου πλεον κοιμάτε όχι μονο μαζί μας... αλλα και κατω απο τα σκεπαζματα.... (εκει που ειναι πιο ζεστά...) Μπαίνει μονος του, χωρις να τον καταλάβουμε,,,, και το πρωι στις 630... αρχιζει να σπρώχνει για να βγει......
Πολύ γέλιο!!!!!!:P:P
καλημέρα:D.καλέ δεν έχεις πάθει τίποτα .είσαι απολύτως φυσιολογική.εμένα γίνεται ο χαμός στη δουλειά και δεν μπορώ να στρώσω τον κ.....να δουλέψω.το μόνο καλό είναι οτι έρχεται σ/κ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up:

καλημέρααααααααα:rolleyes:

Καλημέρα και από εμένα! Πρώτη φορά γράφω εδώ (νομίζω...)!
Εμένα μου συμβαίνει κάθε μέρα να μη θέλω να σηκωθώ..... Τουλάχιστον χθες είχα άδεια και ήταν σαν μικρό σ/κ:D!!

κακούργα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(που είχες άδεια)

κακούργα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(που είχες άδεια)
Μάλλον θα νιώσεις καλύτερα αν σου ότι σιδέρωνα για περίπου 5 ώρες...:down:

Μάλλον θα νιώσεις καλύτερα αν σου ότι σιδέρωνα για περίπου 5 ώρες...:down:

ok...... συγχορεμένη.... απο μένα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::up::up::up:

αμάν !!!!!!!!!!(το παίρνω πίσω)και δε μας φώναζες βρε παιδί μου να βοηθήσουμε:D???????????????

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back