Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πηγα σε μια πιανιστρια εχθες να με ακουσει και με εχει κανει κομματια. δεν μπορω να κανω τιποτα απο την στεναχωρια προσπαθω να διαβασω εδω και ποσες ωρες και δεν μπορω. καθε τοσο ηρεμω λιγο αλλα μετα......
περαστικα life και στο διαμαντι-νικο σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα βρε, ψυχραιμια! Το σου ειπε δηλαδή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οτι τοσα χρονια εχω κανει λαθος δουλεια και οτι πρεπει να δουλεψω ξανα αοπ την αρχη καποια πραγματα και οτι δεν ειναι σιγουρη αν ξερω τι θα πει μουσικη. δλδ. οτι δεν εχω μουσικοτητα και μεγαλη ελειψη στην τεχνικη. δλδ ειμαι για τα μπαζα. βεβαια θα με αναλαβει το οποιο σημαινει οτι κατι βλεπει καλο αλλα απο 6 χρονων σπουδαζω πιανο και τοσος κοπος τοση προσπαθεια τοση στεναχωρια κουραση κλπκλπκλπκλπκλπ δεν ειναι τιποτα τελικα?????????????

Παιδιά άμα θέλετε για σιδέρωμα, εγώ είμαι ο άνθρωπός σας... Καμία άλλη δουλειά δε μ'αρέσει εκτός σίδερου (τελικά είμαι λίγο περίεργο άτομο...):hmm:Ειδικά αυτόν τον καιρό που κάθομαι σπίτι και δεν εργάζομαι, ευχαρίστως να σας σιδερώσω ό,τι θέλετε! Μέχρι να πιάσω δουλειά πάλι (όσοι προλάβετε, ε!) διότι μετά... ούτε τα δικά μου δεν κάνω :P

Μαρία, από τη μικρή πείρα που έχω στον "καλλιτεχνικό χώρο" έχω καταλάβει ότι υπάρχουν πολλοί φαντασμένοι. Κάποιοι είναι και καλοί στη δουλειά τους και αυτοί είναι ακόμα πιο φαντασμένοι και δήθεν αυστηροί:bleh:. Γι'αυτό μη δίνεις και πολλή βάση, ίσως νόμιζε ότι έτσι δε θα πάρεις αέρα:down:...

Μαρία, από τη μικρή πείρα που έχω στον "καλλιτεχνικό χώρο" έχω καταλάβει ότι υπάρχουν πολλοί φαντασμένοι. Κάποιοι είναι και καλοί στη δουλειά τους και αυτοί είναι ακόμα πιο φαντασμένοι και δήθεν αυστηροί:bleh:. Γι'αυτό μη δίνεις και πολλή βάση, ίσως νόμιζε ότι έτσι δε θα πάρεις αέρα:down:...

δεν ξερω βρε ιωαννα δεν νομιζω πως ηταν αυτο. γενικα το ξερω οτι ειναι ολοι λιγο κουκου και λενε και μερικες ατακες ετσι για να τις πουνε. νομιζω ομως πως σε μερικα πραγματα δυστυχως εχει δικιο κα σιγουρα ξερει παραπανω πραγματα απο εμενα. δεν μπορω να το αγνοησω ετσι ευκολα.

Παιδιά άμα θέλετε για σιδέρωμα, εγώ είμαι ο άνθρωπός σας... Καμία άλλη δουλειά δε μ'αρέσει εκτός σίδερου (τελικά είμαι λίγο περίεργο άτομο...):hmm:Ειδικά αυτόν τον καιρό που κάθομαι σπίτι και δεν εργάζομαι, ευχαρίστως να σας σιδερώσω ό,τι θέλετε! Μέχρι να πιάσω δουλειά πάλι (όσοι προλάβετε, ε!) διότι μετά... ούτε τα δικά μου δεν κάνω :P

βρε στελλα μιας και μενουμε και σχετικα κοντα δεν ερχεσαι καμια βολτα κι απο εδω???????

Δε σου λέω βρε Μαρία ότι είσαι τέλεια, όλοι έχουν περιθώρια βελτίωσης όμως πολλοί δάσκαλοι ή γνώστες θεωρούν ότι πρέπει να μεγαλοποιούν τα πραγματα για να μην παίρνουν τα μυαλά των "νέων" αέρα.

Απλά μην σε πάρει από κατω και σκέφτεσαι απαισιόδοξα πράγματα.

Δε σου λέω βρε Μαρία ότι είσαι τέλεια, όλοι έχουν περιθώρια βελτίωσης όμως πολλοί δάσκαλοι ή γνώστες θεωρούν ότι πρέπει να μεγαλοποιούν τα πραγματα για να μην παίρνουν τα μυαλά των "νέων" αέρα.

Απλά μην σε πάρει από κατω και σκέφτεσαι απαισιόδοξα πράγματα.

καλε ποιος μιλησε για τελειοτητα?????? δεν νομιζω ομως πως το ειπε στο στυλ που λες για να μην παρουν τα μυαλα μου αερα, γιατι δεν ηταν μια ατακα μονο κανα μισαωρο ακουγα ποσο λαθος πραγματα εχω κανει τοσο καιρο!!!!!!!:(:(:(:(:/::/::/: και αν εχει δικιο τοτε δεν ειναι και δικο μου λαθος αλλα των δασκαλων που ειχα μεχρι τωρα.

με εχει ηδη παρει απο κατω απο εχθες νομιζω πως κλαιω συνεχεια χωρις δακρυα τα ματια μου εχουν γινει κοκκινα κα ιεχω μια μουρη μεχρι το πατωμα:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Κοιτα, δεν ξέρω απο πιάνω, αλλά στις τέχνες (τις πολεμικες) που ασχολούμαι εγώ ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και υπάρχουν ατέλειωτες θεωριες για τεχνικές που "πιανουν" ή δεν "πιάνουν".

Η μουσική είναι κι αυτή κάτι το λίγο υποκειμενικο. Αν το αγαπάς κηνύγησέ το και σίγουρα θα γίνεις καλή. Ειδικά αν κάνεις κι απο 6 χρονών. Και δεν ξέρουμε γιατι τα είπα αυτά η καθηγήτρια, μπορει απλά να ήθελε να δείξει οτι ειναι καλύτερη αναλογικά με την παλια σου!

Κοιτα, δεν ξέρω απο πιάνω, αλλά στις τέχνες (τις πολεμικες) που ασχολούμαι εγώ ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και υπάρχουν ατέλειωτες θεωριες για τεχνικές που "πιανουν" ή δεν "πιάνουν".

Η μουσική είναι κι αυτή κάτι το λίγο υποκειμενικο. Αν το αγαπάς κηνύγησέ το και σίγουρα θα γίνεις καλή. Ειδικά αν κάνεις κι απο 6 χρονών. Και δεν ξέρουμε γιατι τα είπα αυτά η καθηγήτρια, μπορει απλά να ήθελε να δείξει οτι ειναι καλύτερη αναλογικά με την παλια σου!

δεν ξερω τι να πω!!!!! ευχαριστω παντως για οσα λετε!!! ασε που με τουτα και με 'κεινα δεν εχω παει κουνγκ φου εδω και κανα μηνα!!!!!!!!!:mad::mad::mad: ουτε σημερα πηγα γιατι τη μια διαβαζω πιανο και απο την αλλη μαθηματικα!!!!!
σιγουρα δεν θα το αφησω γιατι το αγαπω πολυ αλλα δεν ξερω αν ποτε μπορω να φτασω εκει που θελω.

Για να καταλάβω, το πιάνο θα ήθελες να το κάνεις επαγγελματικά ή σαν χόμπυ. Γιατι αν ειναι το δεύτερο το μονο που μετράει ειναι να αγαπάς αυτο που κάνεις. Και τεχνητά θα βελτιωθείς, σιγά-σιγά, αν οντως πια χρειάζεσαι τοοοοση βελτίωση...

επαγγελματικα!!!!!!

Κατάλαβα. Σε αυτην την περίπτωση με βάση ποια κριτήρια επέλεξες την καθηγήτρια αυτη;

ο καθηγητης μου δεν μπορει να μου κανει μαθηματα γιατι εχει συναυλιες και ειναι στο εξωτερικο. εχω κατι φιλους που κανουν μαθηματα μαζι της και ξερω οτι ειναι καλοι μουσικοι και μου εχουν πει τα καλυτερα λογια. απ'οσο μπορω να κρινω ξερει τι της γινεται και γι'αυτο και με επηρεαζει τοσο πολυ η κριτικη της!

καλε ποιος μιλησε για τελειοτητα?????? δεν νομιζω ομως πως το ειπε στο στυλ που λες για να μην παρουν τα μυαλα μου αερα, γιατι δεν ηταν μια ατακα μονο κανα μισαωρο ακουγα ποσο λαθος πραγματα εχω κανει τοσο καιρο!!!!!!!:(:(:(:(:/::/::/: και αν εχει δικιο τοτε δεν ειναι και δικο μου λαθος αλλα των δασκαλων που ειχα μεχρι τωρα.

με εχει ηδη παρει απο κατω απο εχθες νομιζω πως κλαιω συνεχεια χωρις δακρυα τα ματια μου εχουν γινει κοκκινα κα ιεχω μια μουρη μεχρι το πατωμα:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
ιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! ποιος τολμησε και σε στενωχωρησε;;;;:mad::mad::mad: για να ΄ρθω εκει να την περιλαβω!!:mad:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σχετικά με τα pet shop:D:D
Μάλλον θα δοκιμάσω αυτό στη Μουστοξύδη που πρέπει να είναι πίσω από το Πεδίο του Άρεως και με βολεύει, είναι σχεδόν πίσω από τη σχολή, αλλά θα κοιτάξω και τα υπόλοιπα....

@marestros: Μια συμβουλή και από μένα, ξέχνα για καμιά βδομάδα το πιάνο και ξέδωσε με κουνγκ-φου:happy:

Κατα τ'άλλα ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Όχι τίποτα άλλο, αύριο πρέπει να πάω στη σχολή τουλάχιστον για 4 ώρες(που δεν είναι τραγικό συνήθως κλείνω 8ωρα στη σχολή..) αλλά σκέφτομαι πως θα σηκωθώ από το κρεβάτι το πρωί:(:(

Χμ, Cossete, το ηξερα αυτο στη Μουστοξύδη, ειναι καταπληκτικο, αλλά όταν είπες κέντρο, φαντάστηκας οτι εννοείς πιο κέντρο! :)
Καληνύχτα σε όλους!

Και εγώ σχετικά πιο κέντρο εννοούσα, αλλά το συγκεκριμένο είναι αρκετά βολικό γιατί είναι κοντά στη σχολή μου. Αν ξέρετε κάτι και σε "πιο" κέντρο πείτε το.( Μέχρι στιγμής αυτά που ήξερα στο κέντρο ήταν τα άθλια στην Αθηνάς:mad:) γι' αυτό και προσπαθώ να μάθω για τα υπόλοιπα...

Μπα, αν σε βολεύει πήγαινε μουστοξύδη. Έχει πολύ ποικιλια και κάνει και παραδόσεις κατ'οικον.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back