Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρες και απο μένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρασκευή!!!!!:up::up:

Βαριέμαι στην δουλειά..... πολύ όμως......:redface:

Τουλάχιστον έφυγε η μαυρίλα και έβγαλε ήλιο.......:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοβαρά;:blink: Εδώ στην υπόγα που να το δω...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε Φωτεινη, που δουλεύεις;;

Σε βιβλιοθήκη. Λόγω όγκου και βάρους, οι βιβλιοθήκες μένουν στα βάθη. Μη νομίζεις, είναι προσεγμένο υπόγειο - αλλά παραμένει ένα υπόγειο, με υγρασία το χειμώνα και - ευτυχώς - δροσιά το καλοκαίρι. Αφού όταν μας χαλάει το κεντρικό κλιματιστικό, είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε πρόβλημα με τη ζέστη:)

Βιβλιοθηκή, σούπερ!

Γεια σας κι απο εμενα..Σημερα μετα απο 1 εβδομαδα βγηκα εξω απο το σπιτι...Αν και η πιεση μου εχει πεσει 8,6 η μεγαλη κ 6 της καρδιας και ειμαι βαδιζω και παραμιλω:blink:αλλα δε το βαζω κατω..Εχει και πολυ καλη ημερα εδω σημερα..Αντε Πεμπτη περνουμε πινακιδες κ διπλωμα πισω:happy:

Πωπω, σε χτύπησε άσχημα η ίωση...
Μην κουράζεσαι πολύ μέρχρι να συνέλθεις εντελώς.

Αυτο ειναι σχετικο:hmm:με 3 παιδια και 2 γατια:D
Αλλα ειπαμε δεν το βαζουμε κατω...εκτος αν μας βαλει κατω αυτο..:P

γεια σας!!! εχθες βγηκα γιατι γιορταζε ο μπαμπας μου .(κικη να χαιρεσαι τον αντρα σου καλε!!!~!!!!!!) και ο λαιμος μου εχει γινει πολυ χαλια. τουλαχιστον δεν εχω πυρετο και δεκατα. βεβαια νοιωθω πολυ χαλια αλλα δεν μπορω να κατσω μεσα οποτε το βραδυ λεω να παω μια βολτουλα. εννοειται πως για βολτα ειμαι καλα αλλα για διαβασμα οχι:bleh:
καθε φορα αυτο κανω μολις νοιωσω καλυτερρα βγαινω και μετα γινομαι παλι χαλια αλλα δεν μπορω μεσα στο σπιτι καθολου:confused:

γεια σας!!! εχθες βγηκα γιατι γιορταζε ο μπαμπας μου .(κικη να χαιρεσαι τον αντρα σου καλε!!!~!!!!!!) και ο λαιμος μου εχει γινει πολυ χαλια. τουλαχιστον δεν εχω πυρετο και δεκατα. βεβαια νοιωθω πολυ χαλια αλλα δεν μπορω να κατσω μεσα οποτε το βραδυ λεω να παω μια βολτουλα. εννοειται πως για βολτα ειμαι καλα αλλα για διαβασμα οχι:bleh:
καθε φορα αυτο κανω μολις νοιωσω καλυτερρα βγαινω και μετα γινομαι παλι χαλια αλλα δεν μπορω μεσα στο σπιτι καθολου:confused:
Σ ευχαριστω πολυ κι εσυ να χαιρεσαι τον μπαμπα σου..
περαστικουλια;)
Α, οτι θες κερασμα για τις 15 πες μου...δεν ξερω αν το ειδες στο αλλο θεμα..αλλα εταξα κερασματα στη μιση Αθηνα[[υπερβολικη οπως παντα]]:lol::lol::lol::lol:

Αγαπητες, χρονια πολλά στους δικούς σας!!! (Δεν το ειχα καταλάβει χθες και ξέχασα φίλους και συγγενείς...:redface:)

Γεια σας γεια σας γεια σας,,,Οσο και να θελατε να μην μπω...ξαναμπηκα:rolleyes:
Κι εχω την ιδια φορα με το μεσημερι:blink::blink::blink:μη μου ανοιξει κανεις το στομα γιατι θα γραψω παλι γυρω στα 50αρια μηνυματα:lol::lol::lol:

Κι εγω στην ζουλα μπαινω, ο καλος μου θα μου το κόψει το mycat, ετοιμαζομαστε για έξω και καθιστερώ...
Αλλα να μοιραστώ το δράμα μου!
Άρχισα διετα στον Ραούλ (αλλιώς σε λιγο θα του βάλω κε΄ρατα και θα τον ντύσω τάρανδο για τα χριστούγεννα). ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ! Ελεος!!! Το πρωι βρήκα κατεστραμένες τις μποτες μου και τώρα τον έπιασε με τα παπούτσια του φίλου μου!
Τι θα κάνω με αυτο το παιδι, πείτε μου!

Σκυλογατο ο Ραουλ:lol::lol::lol:
Αν φαει και του καλου σου,παρτου ενα ωραιοτατο καινουριο ζευγαρι--δωρο για τις γιορτες και πες του οτι πολυ απλα κ ο γατουλης ηταν στο κολπο:blink::blink::blink:οτι θελω λεω παλι η ρ"%*να

Ασε, αυτος μου τα έδειξε τα παπούτσια και μου είπε "τάισέ τον"!
Ασε, δεν τον ξέρεις τον δικο μου, δεν τα βγάζω πέρα...:)

Αντε, καλο σας βράδυ και καλή συνέχεια!
Παω να κρύψω τα παπούτσια μου κια να βγω.

Καταλαβα:D:DΥπομονη :P

Βάλε και καμιά κροκέτα μέσα στο παπούτσι, τουλάχιστον να έχει γεύση;)

LIFE, είσαι καλύτερα; Πώς πήγε η ξάπλα; Ο Μάλιος καλά;;)

LIFE, είσαι καλύτερα; Πώς πήγε η ξάπλα; Ο Μάλιος καλά;;)
Ξεραθηκα 3 ωρες:blink:
Η πιεση ανεβηκε ελαχιστα 9,3 αλλα ειναι βραδυ οποτε παντα ειναι μεγαλυτερη...μου την εχει δωσει η κλεισουρα...φαινεται>???:rolleyes:
Μολις τελειωσω την αντιβιωση και περασουν και λιγες μερες θα παω για γενικη αιματος και βιοχημικες κ σιδηρο-φεριτινη κτλ...απο παιδι ειχα περιοδους που επεφταν πολυ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back