Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν την έχω στειρώσει ακόμα. Ηταν το τελευταίο παιδάκι της Μορφούλας μου πριν τη στειρώσω φέτος το καλοκαίρι. Πριν μια εβδομάδα της έκανα το πρώτη της εμβόλιο. Ήταν τόσο καλή γατούλα.. έπαιζε συνέχεια και κοιμόταν με τον αδερφούλη της το Μπέμπη που βλέπετε στη φωτογραφία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν θα τη ξαναδώ. Είναι δυνατόν οκτώ μηνών να ψάχνει για γαμπρό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φώφη μου ναι είναι δυνατόν και από 5 μηνών να ψάχνει για γαμπρό και ο μικρούλης που έχεις το ίδιο...τα εμβόλια μπορείς να τα κάνεις από 2μισυ μηνών και ύστερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Μπέμπης μου είναι στειρωμένος και ευτυχώς τώρα δεν γυρίζει πολύ έξω. Έγινε όπως ακριβώς μου το λέγατε κορίτσια το καλοκαίρι που ήθελα να τον στειρώσω και φοβόμουν, όσο πάει και περιορίζει την ακτίνα δράσης του. Όμως η Βουλίτσα δεν φαινόταν να έχει ορέξεις, εκτός αν την κοινήγησε κανένας γάτος.. Μακάρι να γυρνούσε.

μπορεί και να γυρίσει...μην απελπιζεσαι...ξέρεις εμένα μία από τις γατούλες της πυλωτής που ταίζω γύρισε μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας, βεβαια τώρα φοβάμαι ότι είναι έγκυος...:(

Δυστυχώς μένω σε χωριό και είναι αδύνατον να τα περιορίσω μέσα. Πριν μια βδομάδα πάλι είχα προβλήματα με τον Μπέμπη. Είχε κάποια ίωση και είχε πρόβλημα με το στομάχι του. Τον πήγα στο γιατρό του έκαμα ενέσεις για τέσσερις μέρες και κάπως άρχισε να γίνεται καλά. Μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια, δεν του είχε περάσει το στομάχι του, ξανά στο γιατρό, ξανά τρεις μέρες ενέσεις αντιβιοτικές και diarsanyl. Τώρα μετα από μια εβδομάδα του χει φτιάξει το στομάχι αλλά έχει πρηστεί ο αδένας του κάτω από το αυτί. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι από την ίωση που είχε.. και να μη ανησυχώ και ότι δεν χρειάζεται προς το παρόν αντιβίωση γιατί έιχε κάνει τις ενέσεις. Θα του περάσει? Γαμώτο όλα μαζί μου τύχανε. Τα έχω παίξει.Στενοχωριόμουν που στενοχωριόμουν με το Μπέμπη τώρα έχασα και τη Βουλίτσα...

καλησπέρα και από μένα είναι κανείς μέσα; Ακούει κανεις!!!! Όσο για την γατούλα σου που βγήκε έξω και δεν γύρισε ακόμη και η δική μου έκανε 3 μέρες για να γυρίσει, και όταν γύρισε ήταν ήδη έγκυος. Εάν δεν θέλεις απανωτές εγκυμοσύνες καλό θά είναι να την στειρώσεις όσο πιο ΄γρήγορα γίνεται γιατί οι γάτες έχουν πολαπλους οίστρους και θα σου μένει συνέχεια έγκυος. Ακόμη και αν πολλες φορές μόλις έχει γεννήσει. Εύχομε να γυρίσει και να είναι καλά.:D:D:lol:

Γεια σου Μαγισσα:)
Ευχομαι κι εγω να βρεθει η γατουλα:( fofi

Είχα σκοπό να τη στειρώσω και αυτή κάποια στιγμή. Δεν περίμενα να τη χάσω τόσο σύντομα, ήταν τόσο γλυκούλα. Δεν πιστεύω ότι είναι σε οίστρο, δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Ειλικρινά τόσο πολύ φοβάμαι μήπως χάσω και τα άλλα , δηλαδή τη μανούλα της και τον αδελφό της , που μου ρχεται να μετακομίσω στην πόλη σε διαμέρισμα για να μη βγαίνουν έξω...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, μου δίνετε κουράγιο. Μου λείπει τόσο πολύ ... κοιμόταν πάνω στο κρεβάτι μου, στα πόδια μου ... όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να έπαθε κάτι κακό..

fofi ευχομαι πραγματικα να τη βρεις..φυσικα το πιθανοτερο ειναι οντως να ειναι εγκυος:|
Καληνυχτα σε ολους
Χριστινα που εισαι??????????????????:(

καλημερα σας!FOFI,ελπιζω να την βρεις συντομα και να την πας για στειρωση αμεσα:)life,τελικα σε επεισε ε??
ασχετο αλλα τι εγινε με τα αλλα σκυλακια?πηγε στο καταφυγιο?

Καλημέρα αγαπητές!
Αγγελική, τέλεια με το μωράκι!:)
Φώφη, υπομονή, πιστεύω θα βρεθεί η γατούλα, αλλά να τη στειρώσεις γιατι μπορεί να έφυγε κια απο αυτό.

Λαιφ, μην μιλάς καθόλου, το άξιζε το σκυλάκι ο καλός σου! :) Πρόσεχε μην το φάει ο Μάλιος μονο! Μια μπουκιά ειναι! :lol:

Καλημέρα, δυστυχώς ακόμα τίποτε κορίτσια, δεν γύρισε. Φοβάμαι πωσ έπαθε κάτι κακό, αυτή δεν έφευγε από το σπίτι, ούτε είχε ορέξεις .. Μάλλον δεν θα τη ξαναδώ. Είμαι χάλια.. όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να μη ζει...

:)Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια που είναι μέσα. Και να είμαστε όλες καλά. 'Oπως σου είπα και εχθές το πιο πιθανό είναι να έχει οίστρο και να έφυγε και να είναι ακόμη στην αναζήτηση συντρόφου πολλές φορές για να βρουν τον κατάληλο γάτο για αυτές μπορεί να πάνε και αρκετά μακρυά και ανα βρέθηκε και κάποιος να την ταίση μπορει να αργήσει να επιστρέψει. Σου εύχομε να πάνε όλα καλά και να γυρίσει. Και πολλές φορές ο γιατρός που τον ρώτησα μου είπε πως μπορεί να έχει οίστρο και να μην το κατάλαβεις αμέσως, μην ανυσηχεις προς το παρόν η ανεύρεση γάτου μπορεί να κρατήσει και 15 μέρες αν και πιστεύω ότι θα έρθει πιο γρήγορα. Αν τώρα μένεις σε χωριο όπως είπες έχει ένα άρθρο στο forum για το πως να βρείτε μια γατά που χάθηκε και ίσως να σε βοηθήσει, κάνε κάποιες πρόσπάθειες να την ψαξεις γιατί μπορεί να είναι και πολύ κοντα΄σου και να μην την βρίσκεις. ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ όμως πολλές φορές τα γατιά αργούν να γυρίσουν. Όλα καλά θα πάνε και παλι καλημέρα σε όλους:)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη sublime και τη lactoula!! Κορίτσια, αν μας διαβάζετε να έχετε ό,τι επιθυμήτε και πάντα υγεία!:)

Ευχαριστω πολυ :)

Γεια σας κι απο εμενα:)
Απο τις 5 τωρα καταφερα να μπω..δεν μου ανοιγε το mycat:(
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν:)
Αγγελικη αν μιλας για τα 7 κουταβακια..δεν εγινε τιποτα:(πανω που μπορουσα εγω για να παμε για εμβολια εφυγε η αλλη κοπελα που θα ερχοταν μαζι στην Αθηνα..μετα 1 βδομαδα εγω μεσα σπιτι τεζα:(τωρα δεν εχουμε αμαξι:(:(:( λογικα την επομενη εβδομαδα θα τα παω για το πρωτο εμβολιο...πολυ γκαντεμια τελευταια...και αυτα ηταν να πανε Αθηνα σε λιγοτερο απο μηνα..οχι εδω

Καλημερα και καλη εβδομαδα
ελπιζω δηλαδη να ειναι καλη, γιατι το ΠΣΚ μου δεν ηταν καθολου καλο...:(
και νυσταζωωωωωωωωωωω :/:

Καλημέρα και από μένα! Πείτε μου σας παρακαλώ, έχει και άλλος πρόβλημα να μπει στο Mycat? Πέμπτη και Παρασκευή δεν μπόρεσα να μ΄πω καθόλου (όπως και πολλές άλλες μέρες)... Το ΣΚ δεν δοκίμασα...

καλημερα ΤΑΡΑ . Εγω Πεμπτη-Παρακσευη μπηκα κανονικα. :)... ΣΚ δεν μπαινω
Μηνπως υπήρχε καποιο πρόβλημα στην περιοχή σου???? Εν τσελω...! :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back