Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γενικά εγώ έμπαινα κανονικά... 1-2 φορές έτυχε να μην μπορώ να μπω αλλά τώρα δεν θυμάμαι πότε ακριβώς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους:rolleyes:! Καλή εβδομάδα

Δευτέρα σήμερα:(, έχει και συννεφιά:down:χάλια!
Άντε 2 εβδομάδες ακόμα για τα Χριστούγεννα:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας κι απο εμενα:)
Απο τις 5 τωρα καταφερα να μπω..δεν μου ανοιγε το mycat:(
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν:)
Αγγελικη αν μιλας για τα 7 κουταβακια..δεν εγινε τιποτα:(πανω που μπορουσα εγω για να παμε για εμβολια εφυγε η αλλη κοπελα που θα ερχοταν μαζι στην Αθηνα..μετα 1 βδομαδα εγω μεσα σπιτι τεζα:(τωρα δεν εχουμε αμαξι:(:(:( λογικα την επομενη εβδομαδα θα τα παω για το πρωτο εμβολιο...πολυ γκαντεμια τελευταια...και αυτα ηταν να πανε Αθηνα σε λιγοτερο απο μηνα..οχι εδω

αυτα τα ειχα ξεχασει...:/:ελπιζω να γινει κατι και γι αυτα...
για τα αλλα δυο μεγαλα ελεγα...

Γενικά εγώ έμπαινα κανονικά... 1-2 φορές έτυχε να μην μπορώ να μπω αλλά τώρα δεν θυμάμαι πότε ακριβώς.

καλημερα ΤΑΡΑ . Εγω Πεμπτη-Παρακσευη μπηκα κανονικα. :)... ΣΚ δεν μπαινω
Μηνπως υπήρχε καποιο πρόβλημα στην περιοχή σου???? Εν τσελω...! :(

Αχ δεν ξέρω τι γίνεται.... Από τότε που είχε "κλείσει" για μερικές μέρες το site έχω πρόβλημα:(. Συνήθως μπαίνω στο γραφείο που είναι Κυψέλη...

Καλημέρα!!!!!!! Και χρόνια πολλά!!!
Σήμερα το πρωί πηγα στο Ληξιαρχείο για να μου βγάλω Ληξ πραξη γέννησης....
Και τί μου λεεί ο Θεός ο υπάλληλος!!!!!...... Δεν υπάρχετε.......:hmm::P.... Δεν σας βρήσκω......
Και του λεέω... Τϊ λέτε... Η εφορία όμως με βρήσκει!!!!! - Τϊ να σας πω......
ΠΟλύ γέλιο.....
Μου την έστειλε ο Πατερας μου με φάξ τώρα στο γραφείο... κι θα πάω πάλι άυριο να του την τρίψω στα μούτρα!!!!!!

ΟΟΕΕΕΟΟΟΟ... καλό!!!!! ¨Ειμαι ένα φάντασμα!!!!!!! μμπποοοοοοουυυυυυυυυυ!!!!:|

Ακούω ένα ψίθυρο κάτι να λεέι για Ληξιαρχεία... αλλά δεν ακούω καλά! Μήπως ειναι το φάντασμα η Τζούλια;;;;:)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα. Είμαι λίγο αρρωστούλα σήμερα, κάνω εμετό κτλ. αλλά δεν ήξερα ότι ήμουν τόσο χάλια να βλέπω φαντάσματα!!! Αστείο, Τζούλια, και συλλυπητήρια. Για πότε η κηδεία; Αύριο να του δώσεις μια δυνατά στη μύτη, αν δεν πιστεύει ακόμα στην ύπαρξή σου δε θα νιώσει τίποτα.

Καλημερα:)
Αγγελικη η 17χρονη θα μεινει οριστικα εκει κ θα την φροντιζει η μητερα μου...οσο για τον Κρις εχει κατσει κι αυτος εκει προσωρινα..μακαρι να δεχτουν για μονιμα;)

Μπράβο βρε ΛαιΦ, σε παραδέχομαι. Τεράστα οικογένεια (το νεο μέλος τι κάνει αλήθεια; Πώς τον/την λένε; ) κι έχεις και χρονο για τα σκυλάκια!

Το νεο μελος δεν περασε κ πολυ καλα χθες:(εφαγε νυχια στο προσωπο:cry:Ευτυχως δεν επαθε κατι...Οταν τα ελεγα εγω γμτ του Νικου...με εβρισκε υπερβολικη:mad:Τωρα τα εχω παρει...αντε ας βρει λυση τωρα με τη ξερη που εκανε:mad:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα. Είμαι λίγο αρρωστούλα σήμερα, κάνω εμετό κτλ. αλλά δεν ήξερα ότι ήμουν τόσο χάλια να βλέπω φαντάσματα!!! Αστείο, Τζούλια, και συλλυπητήρια. Για πότε η κηδεία; Αύριο να του δώσεις μια δυνατά στη μύτη, αν δεν πιστεύει ακόμα στην ύπαρξή σου δε θα νιώσει τίποτα.

Αφού ΔΕΝ έχω γεννηθεί ΔΕΝ μπορώ και να πεθάνω!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

Αυτά είναι.......:blink::blink: Απορώ.....

Τζούλια, υπάρχεις και παρα-υπάρχεις. Και καταχωρημένη σε έχουν στο Ληξιαρχείο, νομίζω ότι ο υπάλληλος είναι άχρηστος...:mad:

καλημερα και χρονια πολλα στις Αννες:up::up::up:

Γεια σας και από εμένα καλημέρα στις Αννούλες του Δεκέμβρη και σε όσες έχουν σήμερα γεννέθλια. Έλπίζω όλες να ειστε καλά και περαστικούλια στα κορίτσια που δεν νιώθουν καλά σήμερα.....:kiss:

Καληνυχτα
Χριστινα οταν με το καλο ξαναμπεις να μου στειλεις με μεηλ 100 φορες τιμωρια...θα μπαινω καθε βραδυ να λεω καληνυχτα στην Κικη......:lol::lol::lol::lol::lol:
:hmm:που εισαι βρεεεεεεεεε?????????????????

Μήπως εχει κανένα πρόβλημα με τη σύνδεση η Χριστίνα; Κάτι τέτοιο δεν έλεγε, αλλά δρομολογήθηκε νομίζω...:hmm:

Καλημέρα σε όλους!

καλημερα,ναι απο οτι ειχε πει ειχε προβλημα αλλα νομιζα οτι ειχε λυθει τελικα.

Καλημέρα!
Δηλώνω οτι η μπανιαρισμένη-σφουγγαρισμένη γατούλα της μάγισσας (Η Κλειω) ειναι ενα μικρο , χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο πλασματακι που ολοι στο σπιτι την εχουν βασίλισσα!:D

:DΓλυκιά μου NiaR καλημέρα από εμένα και την Κλειώ και σε εύχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. ΕΎΧΟΜΕ σήμερα να πάρεις το μωρό σου στο σπίτι και να κάνουμε τελικά και το πάρτυ που λέγαμε.(για τα καλωσορίσματα) Α!να μην ξεχάσω να σου πω ότι σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα παιδιου (γατιού) :bleh::inlove::baby:

Καλημέρα!
Δηλώνω οτι η μπανιαρισμένη-σφουγγαρισμένη γατούλα της μάγισσας (Η Κλειω) ειναι ενα μικρο , χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο πλασματακι που ολοι στο σπιτι την εχουν βασίλισσα!:D

Μανικιούρ και περμαναντ δεν της είχαν κάνει ακόμα όταν την είδες;:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back