Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περαστικά και από μένα σ' όλα τα αρρωστάκια.
Μια φίλη μου -γνωστή ως "ξεματιάστρα" στη παρέα θα φροντίσει για το κακό μάτι. Με το αζημίωτο βέβαια...!
Εγώ έκανα μια επέμβαση πριν από 2 μήνες περίπου και με ταράξαν στα φάρμακα για πολύ καιρό. Με αποτέλεσμα ούτε συνάχι να μην με πιάνει τώρα. Μπας και χάσω καμιά μέρα δουλειά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα! Μου είπε ο μπαμπάς μου ότι βρήκε ένα γατάκι μαλιαρό μόνο του στο δρόμο και το πήρε στο μαγαζί. Παιδιά,από εκείνη τη στιγμή είναι πολύ ευτυχησμένο (έτσι δίχνει τουλάχιστον),αύριο θα πάω να το δω και φυσικά θα το φωτογραφήσω!!!!! Ίσως είναι η ψυχούλα της Grey!!! Ίδια εποχή είχαμε βρει την Grey και φυσικά ο πατέρας μου δεν πιστεύει σε τέτοια πράγματα! Αχ δεν ξέρω, νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ να γνωρίσω το γατάκι που έκλεψε την αγάπη του πατέρα μου! Ακόμα δεν έχουμε αναγνωρήσει φύλο,αύριο θα τα ξέρουμε όλα!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σας!!! Πολύ ωραίο έγινε το site πότε προλάβατε να το αλλάξετε βρε?!?!

Τι κάνει το νέο σας γατάκι Μία;
Ελπίζω να περνάτε ολες ευχάριστα την Κυριακή σας!
Εγώ δουλειά στον υπολογιστή, μαζί με το Mycat.

:up::up:Τι υπέροχο που έγινε το site :up::up:
Πολύ ευχάριστει η αλλαγή που κάνατε.
Τέλικα από ότι βλέπω και από μένα όποιος μπαίνει κολλάει.
Τώρα γύρισα και εγώ από την γιορτή που είχαν διοργανώσει τα παιδιά.
Κρίμα που δεν μπορώ να σας δείξω τον καημένο τον Καραμέλα πως είναι μετά την στείρωση,τον λυπήθηκα έτσι ξυρισμένο που τον είδα.Αλλά καθόταν Παναγία να δει το θεατρικό:lol::lol::lol::lol:

:up::up::up::up::up::up:
Τελικά τα κατάφερα:blink::blink::blink::blink::blink:πως δεν ξέρω;
Πως σας φαίνετε!από πάνω είναι κοκκινοπός σαν παγωτό Καραμέλα:lol::lol::lol::lol:

:up::up::up::up::up::up:
Τελικά τα κατάφερα:blink::blink::blink::blink::blink:πως δεν ξέρω;
Πως σας φαίνετε!από πάνω είναι κοκκινοπός σαν παγωτό Καραμέλα:lol::lol::lol::lol:

Καλέ τι κούκλος είναι αυτός?! Όμορφος είναι:inlove::inlove:

Είδατε πως κάθετε και παρακολουθεί,δεν είναι γλύκας!εχετε δει αλλά γατιά να κάθοντε έτσι;
Είναι τόσο υπάκουος που νομίζεις ότι είναι σκύλος.
Αχ μακάρι να βρούμε ένα ακόμα.:):)

Πράγματι ο τρόπος που κάθεται είναι απίστευτος:lol::lol::lol:, φαντάζεσαι να κρατούσε και τηλεκοντρόλ:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Την παράσταση των παιδιών έβλεπε.
Σχεδον μια ώρα καθόταν έτσι και έβλεπε!!!!!!
Μεττά έριξε κάτι ξεγυρισμένες ξάπλες,για να ξεπιαστεί.:lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα σας,κανουμε καποια αλλαγη στην συνδεση στο internet στο σπιτι και δεν θα εχω internet για καποιο διαστημα απο εκει,μονο απο την δουλεια.:(ωραια η αλλαγη στο site!αλλη μια εβδομαδα ,που θα παει θα περασει και αυτη!

Καλημέρα και καλη εβδομαδα!
Δευτερα κατι εχωωωωωω την Τριτη δεν αντεχωωωωωωωωωωω
αντε να δουμε πως θα περασει κ αυτη η εβδομαδα....
Παντως χθες η μερα περασε πολυ ωραια με την παρεα του mycat .:)

Καλημέρααααα!!! Καλή εβδομάδα σε όλους:happy:.

Καλά βρε Ιόλη, τι Καραμέλας! Αυτός ειναι ζαχαρωτό ολόκληρο!! Απίστευτος κούκλος! Και καλλιεργημένο το παιδι, και με το θέατρό του... τι άλλο να πουμε πια! :)

Ε, κι εσείς μας βάλατε δύσκολα, γαλανομάτικο γατάκι! Εγώ στην μεγάλη λίστα που έχω υπόψιν μου μόνο έναν ξέρω ψιψίνο που χαρίζεται γαλανομάτη, αξιολάτρευτο αλλά μεγάλο σε ηλικία. Δεν νομίζω ότι σας κάνει.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! :)
Καμία όρεξη για δουλειά (οποία έκπληξη)...
Σήμερα το απόγευμα έχουμε κανονίσει τη στείρωση του (Πορδο)Λέοντα, τον έχω αφήσει νηστικό τον καημενούλη (έφαγε λίγο νωρίς το πρωί και μετά του το πήρα) και το σκέφτομαι το μωράκι μου που θα γκρινιάζει...:baby:

ΕΤΑ: Ιόλη, τι πανέμορφο γατί είναι αυτό!!:inlove: Και, πραγματικά, ασυνήθιστα ήρεμο... Τέλειο για τα παιδάκια, ούτε παραγγελιά να τον είχατε κάνει!

αχουυυυυ τωρα τον ειδα!!! Τι ομορφος γατούλης Ιόλη!!!!!

Τις καλύτερες ευχές μας στον Πορδο-Λέωντα απο εμένα και τον Ραουλ.
Εμείς χρόνια πριν είχαμε ταλαιπωρηθεί στην στείρωση, αλλά να του πεις να μην ανησυχεί γιατί τώρα η υπόθεση τελιώνει σε 10 λεπτά!

Παιδια, αλήθεια, σοκαρίστηκα με αυτο! Είχα πάει να συμπαρασταθώ στη φίλη μου που πήρε τον Αρμάν και τη Φάιδρα της Νότας και σε 20 λεπτά ο μικρός είχε ναρκωθεί, στειρωθεί και ήταν όρθιος και έκανε χι στον κόσμο! :confused:
Εμέις 7 χρόνια πριν κάναμε ώρες να συνέλθουμε...

αχ μεγαλωσε και ο Λεων... καλη επιτυχία με την επέμβαση :) και μην ανησυχει πες του...

Σήμερα το απόγευμα έχουμε κανονίσει τη στείρωση του (Πορδο)Λέοντα, τον έχω αφήσει νηστικό τον καημενούλη (έφαγε λίγο νωρίς το πρωί και μετά του το πήρα) και το σκέφτομαι το μωράκι μου που θα γκρινιάζει...:baby:

Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον μικρούλη:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back