Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!!

γιατι καλε δνε θα εισαι εδω αυριο?
Παντως σε ευχαριστω προκαταβολικα για τις αυριανες ευχες σου :P
ελα απο δω να σε κερασω τσικουλατακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια πολλα και απο μενα και ας μην ξερω κανεναν απο σας!:hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα;

Θα φτιάξεις και τα μαλλάκια της Κλειώς;:P:):lol:

Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα;

Καλά είμαι. Καλύτερα από χτες τουλάχιστο!!!! Πότε θα τα πούμε? Χαθήκαμε τελείως! Χρόνια πολλά για τον ανηψιό. Μάλλον μέχρι τις 16:00. Μετά σπίτι.

γιατι καλε δνε θα εισαι εδω αυριο?
Παντως σε ευχαριστω προκαταβολικα για τις αυριανες ευχες σου :P
ελα απο δω να σε κερασω τσικουλατακι!

Εδώ θα είμαι αλλά ήθελα να δώσω ευχές. Πού να ξέρω πώς γιορτάζεις κι εσύ καλό μου κοριτσάκι αύριο. Μμμμμ τσικουλατάκι ακούω ε?

Καλημέρα!!(μάλλον καλησπέρα...)
Σήμερα ήταν μία απαίσια μέρα. Πολύ κουραστική....και με μόλις 1.5 ώρα ύπνο, πως να αντέξω το καημένο:( Τρέχω όλη τη βδομάδα με κάτι εργασίες, τις οποίες παραδίδω αύριο και ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει....:/:Χθές μέχρι τις 4,30 έλυνα ασκήσεις.:down:
Και εκτός από όλα αυτά, 1/2 αρχίζει η εξεταστική και κοντεύω να τεζάρω από το άγχος μου. Μόλις βλέπω την ύλη της Μίκρο(2 τόμοι:cry::cry: 400 σελίδες ο καθένας) το βλέπω το εγκεφαλικό να πλησιάζει. Και η μίκρο είναι μόνο η αρχή, έχω άλλα 5 μαθήματα:|:(:bye:

Κατα τ'άλλα, ψώνισα κάτι πραγματάκια στις εκπτώσεις, και επιτέλους πήρα παλτό που ήθελα να πάρω από τον Οκτώβρη με 70% έκπτωση:up::up: Καλά μη φανταστείτε ότι είναι καμιά παλτουδάρα, ένα απλό καθημερινό παλτουδάκι από τα Η&Μ, και να φανταστείτε ότι δεν τα είχα σε μεγάλη εκτίμηση.(βέβαια τώρα που ζέστανε ο καιρός:mad::mad: πότε θα το φορέσω?)

Και το καλύτερο απ'ολα είναι ότι με γυροφέρνει και μία ίωση!! Σήμερα το πρωί έκανα αγώνα για να σηκωθώ από το κρεβάτι, πονούσε όλο μου το σώμα:( και μάλλον είχα δέκατα....

Τέλος, η Τιτίκα αποφάσισε ότι δεν της αρέσουν οι κροκέτες και αρχίζει να ζητάει κονσέρβες:( Από βδομάδα θα πάρω κροκέτες purina ή royal canin γιατί πλέον τις hills με το ζόρι τις τρώει.:/:

Χρονια πολλά στους Αντώνηδες και τις Αντωνίες!!

Χρονια πολλα στο Θαναση και την Αθανασια:)

καλημερα!
Ευχαριστω Κική μου :P
Ελατε να σας κερασω :)

Θα φτιάξεις και τα μαλλάκια της Κλειώς;:P:):lol:
μόλις το είδα και έχω να δηλώσω ότι εγώ έχω την ανάγκη από φτίαξιμο:blink::blink: η Κλειώ όμως έχει φυσική ομορφία:lol::lol:
τι να κάνουμε ή φύση δεν μας έχει όλους προικισμένους:cry::cry::cry::cry:

καλημερα!
Ευχαριστω Κική μου :P
Ελατε να σας κερασω :)
Μακαρι να μπορουσα:(Αλλα σημερα Παρασκευη ο αντρας μου τελειωνει το λιγοτερο 8-9 απο τη δουλεια...
Αλλα δεν το ξεχναω ..μια αλλη φορα θα το φαω το σοκολατακι:P

Καί χρόνια πολλά στην κουκλίτσα μου την NiaR (Αθανασία) να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν και λίώνουν από μακρυά όσοι σε θέλουν και δεν τολμούν!!!
Πολλά φιλάκια αγάπη μου!!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε ολους!:)

Σημερα εχω μια σπαριλα...αλλο πραγμα..
Πρεπει να κανω και αρκετες δουλειες στο σπιτι:mad: γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να κατεβω σκ Αθηνα:( αλλα βαριεμαι...
Εσπασε χθες ενας οδηγος μας το ποδι του και μπηκε κατευθειαν για να χειρουργηθει,,οποτε θελει ο Νικος να παει να τον δει...Εγω ομως γιατι να κατεβω???δεν μπορει να παει μονος του?? ειχα και μια αλλη λαχταρα χθες...σημερα ειμαι φυτο:(

Σημερα εχω μια σπαριλα...αλλο πραγμα..
Πρεπει να κανω και αρκετες δουλειες στο σπιτι:mad: γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να κατεβω σκ Αθηνα:( αλλα βαριεμαι...
Εσπασε χθες ενας οδηγος μας το ποδι του και μπηκε κατευθειαν για να χειρουργηθει,,οποτε θελει ο Νικος να παει να τον δει...Εγω ομως γιατι να κατεβω???δεν μπορει να παει μονος του?? ειχα και μια αλλη λαχταρα χθες...σημερα ειμαι φυτο:(
και εγώ έτσι είμαι σήμερα:hmm::hmm::hmm::hmm:λές να φταίει ο καιρός:hmm::hmm::hmm::hmm:

η χθεσινή λαχτάρα έχει να κάνει με τις φωτογραφίες που αναίβηκαν εχθές;;;:confused::confused::confused:

τι έπαθες; καλή μου;;;

Καί χρόνια πολλά στην κουκλίτσα μου την NiaR (Αθανασία) να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν και λίώνουν από μακρυά όσοι σε θέλουν και δεν τολμούν!!!
Πολλά φιλάκια αγάπη μου!!!!

Σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυ καλη μου...
καλα σουπερ το δωρο σου ;)
Ελα να σε κερασω.... με την συνοδεια σου φυσικα!!!! :up:

Σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυ καλη μου...
καλα σουπερ το δωρο σου ;)
Ελα να σε κερασω.... με την συνοδεια σου φυσικα!!!! :up:

θα το κοιτάξω και αν τα καταφέρω μπορεί!!!!θα τα πούμε όπως και να έχει!!!!

οι βιταμίνες σου στην Κλειώ έχουν κάνει πάταγο....δεν χόρταινε να τα τρώει τί να σου πώ μόνο εμένα δεν έφαγε όταν της της έδωσα!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οχι καλε..ετσι κι αλλιως σε 1 ειμαι και κοιμαμαι εκει..
Με τη Μαιρουλα εχει να κανει...εφαγε ενα κορδονι [απο κουρτινα που κρεμασαμε στο χωλ-κροσια ολη] και ειχαμε ιστοριες χθες το μεσημερι,,,
Την επιασε για μια δοση κριση,εκανε συσπασεις χαμηλα,εκλαιγε...και τσουπ βλεπω το μισο κορδονι με λιγο σκτ:blink: στην αρχη δεν καταλαβα τι ηταν...
Μετα μεχρι να βγει ολο εκλαιγε--ετρεχε σαν παλαβη:( ευτυχως τελειωσε χωρις να δημιουργηθει αλλο προβλημα

Καλημερα και απο μενα. Χρονια πολλα στους Θανασηδες και στις Αθανασιες!

Καλημέρα:happy:!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν:)!

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back