Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Άσχετο, αλλά ήθελα να σας το δείξω:
έπεσα πάνω σ' αυτό το σκίτσο χαζεύοντας στο ιντερνετ... Δεν είναι υπέροχο; :inlove:

kitties.jpg
Είναι τέλειο!!!! αλλά μήπως έχει κάποια παραπομπεί στις χοντρές γατομαμάδες που κάνουν δίαιτα;:hmm::hmm::hmm::hmm: ανυσηχώ λιγο με τον συχσετισμό:/::/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ηρθατε JohnDVM και Τυχερούλα!!!

καλώς ήρθατε και από εμένα και οι δύο και καλή διαμονή στην παρέα μας!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι βρε, δεν είναι χοντρή, φοράει φαρδιά φούστα! :lol: :lol: :lol: :lol:

Όχι βρε, δεν είναι χοντρή, φοράει φαρδιά φούστα! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΟΥΦ!!!!! γιατί κάποια στιγμή τρόμαξα με τις δίαιτες που κάνοουμε εδώ μέσα και τις δηλώσεις αυτή η φωτογραφία με έκανε να νιώσω ότι ήθελες να πεις κάτι!!!!:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol::lol::lol:

και ξέρεις κάτι με την δήλωση των 20 κιλών που θέλω να χάσω ήταν σαν να με φωτογραφιζες!!!:lol::lol::lol::lol::lol::bleh::bleh::bleh::kiss::kiss::kiss:

Το ένα είναι το πασίγνωστο στο αρδάρη που λέγεται Αλέξανδρος και το άλλο είναι Χαριλάου,κοντά σε μένα και λέγεται 92
Να προσθέσω και το Εδεσσαϊκό στην Αγίου Δημητρίου με Ιουλιανού!
Όποτε θες, Μαρία, δύσκολα βρίσκω παρέα για πατσά και τέτοια!:up:

Να προσθέσω και το Εδεσσαϊκό στην Αγίου Δημητρίου με Ιουλιανού!
Όποτε θες, Μαρία, δύσκολα βρίσκω παρέα για πατσά και τέτοια!:up:

Μαρίνα μου ένα από τα πιάτα μου που είναι καλό ειναι και ο πατσας την επόμενη φορά που θα κάνω θα σου πω να έρθεις να σου κάνω το τραπέζι:up::up::up:

και ξέρεις κάτι με την δήλωση των 20 κιλών που θέλω να χάσω ήταν σαν να με φωτογραφιζες!!!:lol::lol::lol::lol::lol::bleh::bleh::bleh::kiss::kiss::kiss:
Μωρέ κι εγώ τόσα θέλω να χάσω, αλλά όπως βλέπεις κανονίζω πατσά με τη Μιαμ!

Γειά σας ξανά και από μένα. Destemona λοιπάμε αλλά μόλις τώρα είδα το μύνημα. Έγραφα σήμερα και μόλις τώρα έφτασα σπίτι. Την δευτέρα γράφω ξανά αλλά μετά της 11.30 μπορώ να έρθω. Είμαι στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,οπότε εκεί δίπλα θα είμαι. Περιμένω νέα.

Μωρέ κι εγώ τόσα θέλω να χάσω, αλλά όπως βλέπεις κανονίζω πατσά με τη Μιαμ!
Καλέ, εγώ ξέρω ότι ο πατσάς είναι διαίτης!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ναι, μωρέ, και δεν έχει και καθόλου χοληστερίνη:lol::lol:
Αχ, βρε Μάγισσα, δεν είμαι τόσο γαϊδούρα να πάω σε σπίτι που κάνει κάποιος δίαιτα και να τρώω εγώ πατσά. Μου αρκεί να μου σερβίρεις την Κλειώ σ' ένα μαξιλαράκι να 'χω να την ζουπάω και δεν χρειάζεται να φάω τίποτ' άλλο...

Εσάς το γατόνι σας σας βγάζει γλώσσα; Εμένα πολύ. Είναι θρασύτατη...:lol::lol::lol::P:P

Εσάς το γατόνι σας σας βγάζει γλώσσα; Εμένα πολύ. Είναι θρασύτατη...:lol::lol::lol::P:P
Και πολύ μουστακαλού ή με γελάν τα μάτια μου????:up::up:

Ναι, μωρέ, και δεν έχει και καθόλου χοληστερίνη:lol::lol:
Αχ, βρε Μάγισσα, δεν είμαι τόσο γαϊδούρα να πάω σε σπίτι που κάνει κάποιος δίαιτα και να τρώω εγώ πατσά. Μου αρκεί να μου σερβίρεις την Κλειώ σ' ένα μαξιλαράκι να 'χω να την ζουπάω και δεν χρειάζεται να φάω τίποτ' άλλο...
Εγώ θα σου την βάλω σε μαξιλάρι αυτή θα κάτσει όμως για χάδια; Αλλά στο σπίτι μου εγώ κάνω δίαιτα αλλά έχω και άλλους τρεις που τρώνε ότι νάναι:up::up::up::up:

Και πολύ μουστακαλού ή με γελάν τα μάτια μου????:up::up:
Πολύ καλά είδες marmanga. Σαν βελιγκέκας είναι.:lol::lol:

Καλημέρα!
Τι λέει Αθηναίες; Πώς περάσατε;;;

Καλημέρα!!!
Ωραία ήταν χθες (φωτογραφικά ντοκουμέντα από αντωνία, drusilia και kitsoyla)!!! Η βασιλόπιτα (made by aretha)... κα-τα-πλη-κτι-κη!!! Επιτέλους γνωριστήκαμε!!!

Καλημέραααα....Παρασκευή επιτέλους:up::up::up:

Εχθές περάσαμε υπέροχα:up::up::up:
Και η Βασιλόπιτα ήταν καταπληκτική:up:
Πήρα και μαζί μου ένα κομμάτι και το καταβροχθίζω αυτή την στιγμή:blink::lol:, είναι υπέροχο!

Η καταπληκτική Βασιλόπιτα της Αλίκης:

Συνημμένα

• Εικόνα 096.jpg
    Εικόνα 096.jpg
    124,7 KB · Εμφανίσεις: 11
Πήρα και μαζί μου ένα κομμάτι και το καταβροχθίζω αυτή την στιγμή:blink::lol:, είναι υπέροχο!
Ε δεν παίζεσαι...:mad::mad::mad::mad::mad:

Κικη τώρα με αυτές τις φωτό θα μπορείς να με εκβιάζεις (το dvd το έχεις ή το έδωσες στα κανάλια;):lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back